Rezerves daļas, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Z222, SIA

Lubānas 125A, Rīga, LV-1021
Auto rezerves daļu tirdzniecība

EMI Auto, SIA

Svētciems, Mehanizācijas 14, Salacgrīvas pagasts, Limbažu nov. LV-4033
Auto rezerves daļu tirdzniecība

CNC Parts, SIA

Biķernieku 17A, Rīga, LV-1039
Informācija no uzņēmumu reģistra

MT Parts, SIA

Virkas 23, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Apraksts:

"MT Parts" - plašākais auto rezerves daļu veikals Kuldīgā! Piedāvājam auto rezerves daļas, smērvielas un auto aksesuārus par zemām cenām.

Anders GJ, SIA

Ozolu 1A, Gulbene, Gulbenes nov., LV-4401
Apraksts:

Motociklu, mopēdu, motorolleru, kvadraciklu remonts un tirdzniecība. Rezerves daļas.

Labais, veikals

Kuršu 24, Liepāja LV-3401
Apraksts: Uzņēmums "Jureckis un KO" nodarbojas ar auto rezerves daļu tirdzniecību Liepājā. Uzņēmumam ir trīs veikali Liepājā, lai katram būtu pa ceļam. Laipni gaidīti!

BM motors, SIA

Sakņu 22, Liepāja LV-3405
Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "BM Motors" nodarbojas ar augstas klases autoservisa pakalpojumiem un auto rezerves daļu tirdzniecību ar individuālu pieeju katram klienta auto. Uzņēmuma galvenie darbības virzieni ir visa veida auto remonta darbi, riteņu ģeometrijas regulēšana, kā arī riepu remonts un montāža. Piedāvājam elektrodiagnostikas un programmēšanas pakalpojumus.

Mizar, SIA

Braslas 20-110, Rīga LV-1084
Apraksts: Rezerves daļu piegāde dzelzceļa un kuģu transporta dzinējiem/ motoriem.

AirCenter Latvia, SIA

Dzelzavas 131C, Rīga, LV-1021
Apraksts:

Uzņēmums "AirCenter Latvia" jau vairāk nekā 10 gadus nodarbojas ar vītņu kompresoru un iekārtu piegādi un apkalpošanu. Pie mums jūs vienmēr varat atrast kompresorus, kompresoru stacijas un to rezerves daļas. Esam pasaulē vadošā kompresoru ražotāja Garden Denver oficiālais pārstāvis Latvijā.

Veloserviss, SIA Avots

J. Raiņa 12, Tukums, Tukuma nov. LV-3101
Apraksts: Velosipēdi Tukumā. Velosipēdu remonts, veikals.

Geste, auto apsildes un signalizācijas servisa centrs

Turpinām strādāt klātienē!
Pildas 8, Rīga, LV-1035
Produkti un pakalpojumi: ✓ Autonomie sildītāji automašīnām ✓ Auto pretaizdzīšanas sistēmas ✓ Sakabes (piekabes) āķi ✓ Cinkotie sakabes āķi ✓ Kruīzkontroles sistēmas ✓ Parkošanās sistēmas ✓ Komerctransporta kravas nodalījuma apdare un siltināšana ✓ Kondicionēšanas iekārtām komerctransportam ✓ Skaņas un vibrāciju slāpējoša apdare ✓ Jumta lūkas

Hārdeks, SIA, Auto apkopes centrs, auto kapsēta

Lāčplēši , Stāmerienas pagasts, Gulbenes nov. LV-4406
Apraksts:

Auto apkopes centrs un autokapsēta Hārdeks piedāvā dažādus auto remonta un apkopes pakalpojumus - virsbūvju remonts, bremžu sistēmas, dzinēja, ritošās sistēmas un citus remontdarbus. Piedāvājam arī riepu maiņu un autokapsētas pakalpojumus.

Avēnija VP, SIA

Nomales 18, Aizkraukle, Aizkraukles nov., LV-5101
Apraksts: Kravas auto ātrumkārbu, rāmju remonts un citi auto remonta darbi. Autobusu un kravas furgonu krāsošana, tehniskā palīdzība ceļā komerctransportam. Aizkraukle, Koknese, Pļaviņas, Skrīveri, Jēkabpils, Līvāni, Līvāni, Ogre.

Donella, SIA

Rīgas 23, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Bērniem, velosipēdu aksesuāri, velosipēdu rezerves daļas , velosipēdu serviss, remonts, apkope, velosipēdu

Ski-Box, veikals

Tallinas 32, Rīga LV-1001
Piedāvājam, neizejot no mājas, jebkurā diennakts laikā iegādāties preces sportam un aktīvai atpūtai gan vasarā, gan ziemā, tostarp:: ✓ Skrituļslidas ✓ Skrituļošanas aizsargus ✓ Skrituļslidas bērniem ✓ Golfa nūjas ✓ Golfa inventāru ✓ Golfa apģērbu ✓ Golfa apavus ✓ Kalnu slēpes ✓ Slēpošanas ķiveres ✓ Slēpošanas apģērbs

”DCSI Serviss, SIA, DŪCIS Racing autoserviss Jaunmārupē

"Ieķi", Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2166
Pakalpojumi: ✓ Autoserviss ✓ Sporta automašīnu apkope un pārbūve ✓ Auto rezerves daļas Apraksts:

Ar automašīnām un autosportu nodarbojamies jau vairāk kā 15 gadus!

Sākotnēji prioritāte bija autosports, kas pakāpeniski pārtapa par sporta automašīnu un vēlāk arī ielas automašīnu remontu.

2015. gadā tika nodibināts jauns uzņēmums, kas saviem klientiem piedāvā kvalitatīvu auto remontu un individuālu pieeju.

Baltic Tractor, SIA

Krustpils 4, Rīga LV-1073
Mūsu mērķis: Palīdzēt Jums atrast ne tikai piemērotāko risinājumu Jūsu vajadzībām, iegādājoties jaunu vai lietotu tehniku, bet arī vienmēr sniegt individuālu atbalstu arī nākotnē – visā tehnikas darba mūža garumā, uzturot tās darbaspēju pēc iespējas augstākā līmenī. Mēs zinām, cik liela nozīme ir kvalitatīvam tehniskajam atbalstam jebkurā darba procesā, lai netiktu samazināta darba produktivitāte un uzstādītie mērķi. Kvalitatīvu, atbildīgu un kompetentu – šādu atbalstu mēs vēlamies sniegt katram savam sadarbības partnerim. Mēs būsim gandarīti, ja varēsim Jums sniegt šādu atbalstu ceļā uz Jūsu mērķiem.

W-More, SIA, Veikals

Ainažu 6, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts:

Eļļu un smērvielu vairumtirdzniecība un mazumtirdzniecība gan vieglajam transportam, gan komerctransportam, gan motocikliem un ūdenstransportam. Pieejami filtri vieglajam transportam un komerctransportam, motoreļļas, transmisijas eļļas, hidraulikas eļļas, reduktoru eļļas un daudz citas specifiskās industriālās eļļas, tehniskie šķidrumi (antifrīzs, tosols), gultņi un dažādi apkopes un tīrīšanas šķidrumi gan transporta interjeram, gan eksterjeram. Piedāvājam profesionālu auto un moto ķīmiju, kā arī eļļas, degvielas piedevas. Nelielā sortimentā pieejami arī mežizstrādes piederumi (zāģu ķēdes, sliedes, ķēžu eļļa, benzīna eļļa, ķīļi, vīles). 

Būvlietas, veikals

Baznīcas laukums 15, Smiltene, Smiltenes nov., LV-4729
tirdzniecība, kompresoru serviss, Makita serviss, Makita tirdzniecība, Makita veikals, Makita remonts, Makita rezerves , daļas , instrumenti, darbarīki, abrazīvie materiāli, smilšpapīrs, skrūves, naglas, instrumenti, darbarīki

Tehnikas pasaule Mežam un dārzam, veikals-serviss

Brīvības 12, Preiļi, Preiļu nov., LV-5301
Apraksts: Mūsu veikalos atradīsiet visdažādākās mājas, piemājas, dārza un meža saimniecībā noderīgās preces: visu veidu tehniku meža un dārza darbiem: zālienu pļāvējus, skarifikatorus, krūmgriežus, motorzāģus, malkas skaldītājus, kultivatorus, raiderus, minitraktorus, akumulatorus, instrumentus; apkures un ventilācijas preces, santehnikas un kanalizācijas piederumus, elektroinstrumentus un rokas instrumentus, elektroinstalācijas preces. Tehnikas garantijas un pēcgarantijas remonts un tehnikas noma. Laipni gaidīti mūsu veikalos Preiļos un Krāslavā!