Rotaļlietas, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Skyhunters.lv, izglītojošas, attīstošas preces bērniem

Senču 2, Rīga LV-1012
Populārākie bērnu aksesuāri::

Izpētiet mūsu piederumu klāstu, kas paredzēts bērnu izaugsmei un priekam:

✓ Āra izpētes aprīkojums: aprīkojiet jaunos piedzīvojumu meklētājus ar metāla detektoriem, rācijām un blakņu krūzes nebeidzamām izklaidēm un atklājumiem brīvā dabā. ✓ Eksperimentālie komplekti: veiciniet mīlestību pret zinātni, izmantojot gļotu komplektus, konstruktorus un ķīmiskās laboratorijas komplektus, iedvesmojot praktiskas mācības. ✓ Globusi un planetāriji: aktivizējiet interesi par ģeogrāfiju un astronomiju, izmantojot interaktīvus globusus un planetārijus, lai iegūtu aizraujošu mācību pieredzi. ✓ Izglītojošas rotaļlietas bērniem vecumā no 3 gadiem: izpētiet mūsu plašo izglītojošo rotaļlietu un komplektu izvēli, kas īpaši izstrādāti bērniem no 3 gadu vecuma, veicinot agrīnu mācīšanos rotaļīgā veidā.

Populārākie zīmoli: Buki, Discovery, Levenhuk, Bresser, National Geographic Izvēlieties kvalitāti un inovācijas ar aksesuāriem no vadošajiem zīmoliem:

✓ Buki: paaugstiniet mācīšanos, izmantojot aizraujošus un izglītojošus piederumus, kas stimulē jaunos prātus. ✓ Discovery: veiciniet izpēti un atklājumus, izmantojot augstas kvalitātes piederumus, kas paredzēti zinātkāriem bērniem. ✓ Levenhuk: veiciniet mīlestību pret zinātni un izpēti, izmantojot Levenhuk bērniem draudzīgo piederumu klāstu. ✓ Bresser: izpētiet astronomijas un dabas pasauli, izmantojot Bresser izturīgos un izglītojošos piederumus. ✓ National Geographic: Atbrīvojiet atklājuma garu ar National Geographic piederumiem, kas iedvesmo mīlestību pret planētu un ne tikai.

SmartRobby, SIA

Dzirciema 119b, Rīga LV-1055
Mājai un dārzam, batuti, dārza nojumes, skaidu briketes, kūdra, augstspiediena mazgātājs, elektroinstrumenti, piepūšamie matrači, lED Virtenes, skrituļdēļi, grili, betona maisītājs, hidrofors, baby born lelle, lentas slīpmašīna, virsfrēze, sastatnes, flīzēšana, kālija permanganāts, galda zāģis, ragavas ar stūri, fiskars cirvis, dārza

Smubic, SIA

Riņķa 16, Ventspils, LV-3601
Bērnu preču tirdzniecība

Solid Wood Gifts

Ganību dambis 61, Rīga, LV-1005
spēles bērniem un pieaugušajiem, attīstošās spēles no koka bērniem, koka puzles, Latvijā ražotas koka rotaļlietas , Koka rotaļlietas , koka suvenīri, biznesa dāvanas.

Stenders, veikals

Rīgas 8, Talsi, Talsu nov. LV-3201
bļodas, svečturi, krūzes, krūzītes, adījumi, adīti cimdi, šalles, zeķes, roku darbs, Latvijā ražots, rotaļlietas , , vintage sveces, lupatu lelles, mīļlupatiņas, attīstošās, dabīgās kokvilnas rotaļlietas , lins, lina

Stihl un Viking, veikals-darbnīca

Rīgas 3a, Madona, Madonas nov. LV-4801
VIKING KID bērnu rotaļlietas .

Stills, SIA

Roceži, "Dižroceži" , Laidzes pagasts, Talsu nov., LV-3280
kaste, dāvanu iepakojums, mantu kaste, koka dizains, plaukti, iepakojums, koka kastes kā iepakojums, rotaļlietas

Style Shop, veikals

Rīgas 20, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
 Triumph, apakšveļa, outlet, apģērbi pieaugušajiem, rotaļlietas ., Bernu preces, bērnu apģērbi, rotaļlietas .

SuperStar.lv, internetveikals

Dzirnavu 3a, Rīga, LV-1010
rotallietas, intim veikali, adult toys, erotiskā apakšveļa, vīriešu masturbators, Klasiskie vibratori, intim rotaļlietas , We-Vibe, sieviešu erotiskā apakšveļa, strapon, sexsop, seksiga apaksvela, Mini Vibratori, mīlas seksa rotaļlietas

SwanGifts, SIA, reklāmas suvenīri

Vētras, Putnu 14, Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2167
Apraksts:

SwanGifts ir prezentreklāmas uzņēmums, kurš specializējas īpaši pielāgotudāvanu un suvenīru izveidē. Mēs izceļamies ar savu personīgo attieksmi pret klientu darbības specifiku un vajadzībām, kā arī izvēlēto risinājumu pielāgošanas un izpildes ātrumu.  Kopš 2007. gada esam palīdzējuši daudziem simtiem uzņēmumu pārsteigt savus darbiniekus, partnerus un klientus ar atmiņā paliekošām un personificētām dāvanām. Savas darbības laikā, esam sastrādājušies ar klientiem visdažādākajās industrijās - telekomunikācijā, izglītībā, finansēs, būvniecībā, loģistikā, valsts institūcijās un citur.

Lai nemitīgi attīstītos, SwanGifts darbinieki katru gadu apmeklē prezentreklāmas izstādes Eiropā, tiekās ar sadarbības partneriem, lai uzzinātu par jaunāko nozarē, un meklē jaunus ražotājus arī Āzijas valstīs. Uzņēmuma galvenās vērtības ir pieredze un īpaši rūpīga pieeja savu klientu pasūtījumiem. Mēs vienmēr iedziļināmies klienta vēlmēs un cenšamies radīt to labāko. Priecīgi, apmierināti klienti sniedz lielāko gandarījumu.

Jau izsenis zināms, ka labas personīgās attiecības ir svarīgs aspekts ne tikai personīgās dzīves harmonizēšanā, bet arī veiksmīga biznesa uzsākšanā un turpināšanā. Mainoties vērtībām pasaules tirgos, pieaug darbinieku vērtība, kas tieši ietekmē uzņēmuma sasniegtos rezultātus.

Iekšējās un ārējās labsajūtas kultivēšana savstarpējās attiecībās ir kļuvusi par vienu no uzņēmējdarbības pamatblokiem, un tieši šī ir kategorija, kurā esam kļuvuši par ekspertiem. SwanGifts ar prieku ir gatavs palīdzēt ikvienam uzņēmam kļūt personīgākam un ietērpt savu pateicību darbiniekiem un klientiem ne tikai vārdos, bet arī skaistās dāvanās.

Sākums A, SIA, Grāmatnīca

K.Barona 41, Ludza, Ludzas nov. LV-5701
Par uzņēmumu:

SIA "Sākums A" grāmatnīca piedāvā grāmatas, kancelejas preces, kalendārus, rotaļlietas, spēles, kā arī kopēšanas pakalpojumus. 

T/C AURA Zoobums, ZOO veikals Jēkabpils TC Supernetto

Nākotnes 2, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5201
Raksti: Zoo veikals Aizkrauklē ✓ Zoo veikals, preces dzīvniekiem, kaķu un suņu barība. Dzīvnieku aksesuāri. Zoo veikals Daugavpilī ✓ Ērtība ir vērtība. Labākā barība Daugavpilī. Fasēta un sverama. Dzīvnieku aksesuāri. Zoo veikals Cēsīs ✓ Dzīvnieku, kaķu un suņu barība Cēsīs. Dzīvnieku aksesuāri. Zoo veikals Jēkabpilī ✓ Mājdzīvnieku, dzīvnieku, kaķu un suņu barība. Dzīvnieku aksesuāri. Zoo veikals Koknesē ✓ Preces dzīvniekiem, zoo preces. Suņu, kaķu un dzīvnieku barība. Dzīvnieku aksesuāri

Taigo, IK

Latgales 61, Ludza, Ludzas nov. LV-5701
dzīvniekiem, aksesuāri dzīvniekiem, profesionālā dzīvnieku barība, šampūni, našķi dzīvniekiem, rotaļlietas

Tavambernam.lv

Lubānas 78, Rīga, LV-1073
2 vienā ratiņi, 3 - riteņu ratiņi, 3 vienā ratiņi, ekskluzīvi rati, klasiskie ratiņi, kulbu rati, leļļu rati, lietussarga rati, pastaigu rati, ratiņi dvīņiem, sporta ratiņi, universālie/kombinējamie ratiņi, 2 vienā ratiņi, 3 - riteņu ratiņi, 3 vienā ratiņi, ekskluzīvi rati, klasiskie ratiņi, kulbu ratiņi, ratiņi, lietussarga ratiņi, pastaigu

Tedijs, veterinārā klīnika, zooveikals, SIA Janas veterinārā prakse

Uzvaras bulvāris 30, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Pakalpojumi:: ✓ dzīvnieku terapija ✓ ķirurģija ✓ sterilizācija ✓ kastrācija ✓ vakcinācija ✓ čipošana ✓ profilakse ✓ konsultācija ✓ dzīvnieku barība, aksesuāri, kopšanas līdzekļi ✓ laboratoriskie izmeklējumi Par klīniku:

"Tedijs", veterinārā klīnika, zooveikals, SIA "Janas veterinārā prakse", veterinārārsts, vetārsts, veterinārā klīnika, laboratoriskie izmeklējumi dzīvniekiem, veterinārārsti Cēsīs. Dzīvnieku klīnika. Veterinārija, mikročipi, dzīvnieku ķirurģija Cēsīs. Zoo veikals, dzīvnieku barība, zoopreces, mājdzīvnieki Cēsīs, Uzvaras bulvāris, Cēsu novads, Priekuļi, Limbaži, Vidzeme, Valmiera.

Teravis, SIA

Katoļu 2, Rīga LV-1003
Piedāvājam:

SIA "Teravis" piedāvā ātri ražojamus nojumes angārus. Nojumes un angāri - universāli, praktiski un ļoti izturīgi, tie ir ideāli piemēroti noliktavām, darbnīcām un ražošanas telpām. Nojumes izgatavotas no izturīgām cinkotām caurulēm un PVC materiāla, kas ir analoģisks tam, ko izmanto kravas automašīnās. Angāru montāža ir vienkārša un to uzstādīšanai nav nepieciešami speciāli instrumenti, kā arī tos var uzstādīt uz jebkuras virsmas. 

Terion, SIA, Veterinārā klīnika

Laboratorijas 2a, Rīga LV-1012
Mūsu piedāvātie pakalpojumi:: ✓ diagnostika ✓ ārstēšana ✓ ķirurģija ✓ profilakses pasākumi ✓ citi pakalpojumi Klīnikas aptiekā nopērkams:: ✓ kaķu, suņu profesionālā un ārstnieciskā barība (“Royal Canin”,”Hill’s”,”Specific”,”Virbac”, “Josera”, “Trovet” u.c.), ✓ sterilizēto kaķu un suņu barība, ✓ pretblusu, prettārpu līdzekļi, ✓ daudzi citi medikamenti.

Terion, SIA, Veterinārā klīnika

Auru 9b, Rīga LV-1069
Mūsu piedāvātie pakalpojumi:: ✓ diagnostika ✓ ārstēšana ✓ ķirurģija ✓ profilakses pasākumi ✓ citi pakalpojumi Klīnikas aptiekā nopērkams:: ✓ kaķu, suņu profesionālā un ārstnieciskā barība,(“Royal Canin”,”Hill’s”,”Specific”,”Virbac”, “Josera”, “Trovet” u.c.), ✓ sterilizēto kaķu un suņu barība, ✓ pretblusu, prettārpu līdzekļi, ✓ daudzi citi medikamenti.