Rotaļlietas, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Ddiscount, SIA

Druvas 6B, Ogre, Ogres nov., LV-5001
Mēbeles, audio tehnika, rotaļlietas , sadzīves tehnika., paklājiņš, bērnu piepūšamā gultiņa, zīdaiņu pārtinamā soma, bērnu rati, preces zīdaiņiem, trīsriteņi, rotaļlietas

Dimunde, SIA

A.Deglava 2, Rīga, LV-1009
Bērnu preču tirdzniecība

Domiņa, SIA

Dārzaugļu 4-3, Rīga LV-1012
Bērnu preču ražošana

Donella, SIA

Rīgas 23, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Bērnu preces, preces zīdaiņiem, bērnu bižutērija, bērnu apģērbi, apavi, rotaļlietas bērniem, rotaļlietas , , skrejriteņi, skrituļslidas, bērnu lego, konstruktori, bērnu svētku tērpi, bērnu pludmales rotaļlietas

Dārza ABC, SIA

Braslas 29a, Rīga LV-1084
Vairumtirdzniecība:

Vairumtirdzniecības klientiem piedāvājam vislabāko preču sortimentu, elastīgu cenu veidošanas politiku un klienta vajadzām atbilstošus risinājumus, tādējādi nodrošinot ilggadēju sadarbību. Ja vēlaties kļūt par mūsu vairumtirdzniecības klientu, lūdzam sazināties ar "Dārza ABC" pārdošanas speciālistu rakstot e-pastu: info@darzaabc.lv

EILA, kancelejas preču veikals un dokumentu serviss

Slimnīcas 8, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Apraksts:

Esam kas vairāk nekā kancelejas preču veikals. Pie mums var iegādāties arī preces rokdarbiem, dāvanām. Piedāvājam pilna servisa dokumentu apstrādes pakalpojumus.

ENR Group Plus, SIA

Dzeņu 8-76, Rīga LV-1021
Apraksts:

Uzņēmums nodarbojas ar zoopreču tirdzniecību internetā. Pamatdarbība ir pārdot dažādus dzīvnieku barības, aprūpes un citus produktus, kas nepieciešami mājdzīvnieku īpašniekiem tiešsaistē.

Uzņēmums specializējas šajā nozarē un piedāvā plašu produktu klāstu dažādu dzīvnieku aprūpei. Tas var ietvert pārtiku, lelles, rotaļlietas, gultiņas, ķermeņa kopšanas produktus, dzīvnieku izklaides iekārtas un daudz ko citu. Uzņēmuma sortiments tiek pastāvīgi atjaunināts, lai nodrošinātu klientiem jaunāko un labāko produktu piedāvājumu.

Mūsu mērķis ir nodrošināt klientiem ērtu veidu, kā iegādāties dzīvnieku preces. Tādēļ tā tiek veikta tiešsaistē, kur klienti var apskatīt un salīdzināt produktu piedāvājumu, veikt pasūtījumu un saņemt to piegādi uz norādīto adresi. Uzņēmums piedāvā arī dažādus maksājuma veidus.

Uzņēmuma misija ir nodrošināt augstas kvalitātes preces, kas atbilst dzīvnieku aprūpes prasībām.  

Elkor Grupa, SIA

Brīvības gatve 201, Rīga LV-1039
Holdinga kompānijas

Enamored.eu, veikals

Latgales 322B-306, Rīga LV-1063
krūšturi, zeķes, zeķbikses, koriģējošā veļa, halāti, pidžamas, aksesuāri, ķermeņa zeķes, prievītes jostas, rotaļlietas

Ergolietas, SIA, Bērnu preču internetveikals

Ķeguma 52 k.2-19, Rīga LV-1039
Piedāvājam: ✓ Ergosomas; ✓ Slingi; ✓ UNICO dabiskā kosmētikas līnija; ✓ Mazuļa aptieciņa; ✓ Zābaciņi; ✓ Ratu aksesuāri; ✓ Dzintara krellītes; ✓ Dabīgā kaučuka knupīši; ✓ Menstruālās piltuves; ✓ Ķiršu kauliņu spilventiņi Par mums: Ergolietas.lv ir vieta, kur iegādāties preces bērniņam un visai ģimenei. Nodrošinām ātru preču piegādi, izsūtot preces ar Omniva pakomātiem vai Latvijas pasta starpniecību. Preces tiek izsūtītas katru dienu! Piedāvājam arī plašu piedāvājumu fizioterapeitiem - teipus un teipošanas palīglīdzekļus. Mūsu piedāvājumā ir ergonomiskās somas, slingi, ekoloģiski tīrīšanas līdzekļi un kosmētika. Piedāvājam pasaulē pieprasītus un populārus zīmolus, kas garantē par savu kvalitāti.

Farmeko, SIA

Brīvības gatve 403-3.st., Rīga LV-1024
Apraksts:

SIA "Farmeko" dibināta 2001. gadā ar mērķi veikt medicīnas preču importu, eksportu un vairumtirdzniecību, kā arī medicīnas preču pārdošanu aptiekās. No 2008. gada darbojas sanitāro preču ražotne, kurā ražo higiēniskos, mitrumu absorbējošos paladziņus, ieviešot tirgū jaunas preču zīmes "SanaSet", "SanaSet Baby" un "SanaPet".

Figaro Art, SIA

R.Vāgnera 14, Rīga, LV-1050
Teddi, –, lāči, rotaļlietas , roku darbs.

Firmas.lv, SIA

Piesakies uz bezmaksas konsultāciju!
Pērses 9/11, Rīga LV-1011
Firmas.lv - viena no lielākajām juridisko un privātpersonu juridiskās informācijas datubāzēm:

Firmas.lv ir viena no lielākajām juridisko un privātpersonu juridiskās informācijas datubāzēm Latvijā kopš 2006. gada. Šeit vienkopus atrodami dati no dažādiem oficiālajiem reģistriem, tai skaitā Uzņēmumu reģistra, CSDD reģistra, Valsts ieņēmumu dienesta, Valsts zemes dienesta un citiem. Sniedzam saviem klientiem detalizētu informāciju par Latvijas uzņēmumiem un iestādēm, to saistītajiem uzņēmumiem un filiālēm, uzņēmumu amatpersonām, vēsturiskajiem datiem, piedāvājam veikt monitoringu, segmentēto datu atlasi, kā arī integrēt datus sistēmās un izmantot uzņēmumu novērtēšanas rīkus. Firmas.lv ikdienā izmanto aptuveni 1600 profesionāli lietotāji – grāmatveži, juristi, pārdevēji –, kā arī tūkstošiem vienkāršu meklētāju. Firmas.lv palīdz novērst biznesa riskus un uzlabo darba produktivitāti, savlaicīgi sniedzot precīzu, pilnīgu un pārbaudītu informāciju. Mēnesī portālu apmeklē aptuveni 1 miljons reizes - lielā Firmas.lv popularitāte to padara arī par vērtīgu mārketinga kanālu, ar kura palīdzību popularizēt savu uzņēmējdarbību! Uzlabo sava uzņēmuma atrodamību un stiprini reputāciju, izvietojot biznesa profilu, reklāmrakstus, banerus un izmantojot citus mārketinga risinājumus.

Flora plus Imanta, ziedu bāze

Kleistu 18c, Rīga LV-1067
Ziedu veikals Rīgā Imantā piedāvā:: ✓ Griestie ziedi, ziedu pušķi, štrausi: Rozes, Krūmrozes, Lillijas, Neļķes, Gerberas, Amariļļi, Tulpes, Frēzijas, Hiacintes, Kallas, Krizantēmas, Lizantes ✓ Puķes podos: Alpu vijolītes, Ziemassvētku kaktuss, Amarillis podos, Acālijas, Hiacintes podos, Puansetijas - Ziemassvētku puķe, Orhidejas, Kaktusi, Tūjas,  Istabas augi, Telpaugi, Palmas, Citrusaugi podiņos, Ziedu kompozīcijas ✓ Floristikas materiāli, dāvanas: Bērnu mīkstās rotaļlietas, Apsveikuma kartiņas, Vāzes, Sveces, Krājkasītes, Naudas konverti, Mākslīgie ziedi, Dekori, Dāvanu saiņošana, Lentes.

Flora plus Ziepniekkalns, ziedu bāze

Valdeķu 39, Rīga LV-1058
Ziedu veikals Rīgā Ziepniekkalnā piedāvā:: ✓ Grieztie ziedi, ziedu pušķi, štrausi: rozes, krūmrozes, lillijas, neļķes, gerberas, amariļļi, tulpes, frēzijas, hiacintes, kallas, krizantēmas, lizantes. ✓ Puķes podos: Alpu vijolītes, Ziemassvētku kaktuss, amarillis podos, acālijas, hiacintes podos, puansetijas - Ziemassvētku puķe, orhidejas, kaktusi, tūjas, istabas augi, telpaugi, palmas, citrusaugi podiņos, ziedu kompozīcijas. ✓ Floristikas materiāli, dāvanas: bērnu mīkstās rotaļlietas, apsveikuma kartītes, vāzes, sveces, krājkasītes, naudas konverti, mākslīgie ziedi, dekori, dāvanu saiņošana, lentes.

Foboss viens, SIA

Lizuma 1, Rīga, LV-1006
Vairumtirdzniecība: rotaļlietas (mīkstās, attīstošās, koka, plastmasas) konstruktori, mašīnas, lelles

Free Kids, SIA

Mazā Nometņu 60-1, Rīga LV-1002
Informācija no uzņēmumu reģistra

GF Climber, SIA

Valdlauči, Jaunatnes 7-28, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov. LV-1076
Bērnu preču ražošana