Rotaļlietas, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80
ZL.LV iesaka

Little Love, veikals

Rīgas 23, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Apraksts:

"Little Love" bērnu preču veikalā Ogrē iespējams iegādāties zīdaiņu un bērnu preces, bižutēriju, bērnu apģērbus un apavus. Atradīsiet rotaļlietas zīdaiņiem, šūpoles un citas bērnu un zīdaiņu atrakcijas. Tirgojam velosipēdus bērniem un velosipēdu rezerves daļas. Kvalitatīvas preces un apģērbi bērniem un zīdaiņiem par saprātīgām cenām!

ZL.LV iesaka

Little Love, veikals

Vienības 7, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5201
Apraksts:

"Little Love" bērnu preču veikalā Jēkabpilī iespējams iegādāties zīdaiņu un bērnu preces, bižutēriju, bērnu apģērbus un apavus. Atradīsiet rotaļlietas zīdaiņiem, šūpoles un citas bērnu un zīdaiņu atrakcijas. Tirgojam velosipēdus bērniem un velosipēdu rezerves daļas. Kvalitatīvas preces un apģērbi bērniem un zīdaiņiem par saprātīgām cenām!

Livaka, SIA

"Lejas Brūveri" , Birzgales pagasts, Ogres nov., LV-5033
Bērnu preču tirdzniecība

LiveShop, SIA

Kurzemes prospekts 59a, Rīga, LV-1067
pārveidotāji, Dārza piederumi, Grili, Interjers, Kājslauķi, Mājas kopšanas līdzekļi, Mazā sadzīves tehnika, Rotaļlietas

Lāsma, veikals

Baznīcas laukums 11, Smiltene, Smiltenes nov. LV-4729
Preces: ✓ Bērnu un zīdaiņu apģērbi ✓ Bērnu un zīdaiņu apavi ✓ Rotaļlietas Bērnu apģērbi un rotaļlietas:

Veikals "Lāsma" plašā sortimentā piedāvā zīdaiņu, bērnu apģērbu. Veikalā nopērkams viss zīdaiņu kopšanai, barošanai. Lielā klāstā pieejamas bērnu attīstošās rotaļlietas, mīkstās mantiņas. Veikalā "Lāsma" var iegādāties dāvanas visāda vecuma bērniem - no zīdaiņa līdz pusaudzim.

MGS Factory, SIA

"Miķeļi" , Rumbas pagasts, Kuldīgas nov., LV-3301
Iespējams frēzēt rotaļlietas , dažādus dizaina un interjera priekšmetus no koka.

MIX, veikals

Stacijas 12a, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
bērnu apģērbi Valmierā, preces bērniem Valmierā, preces zīdaiņiem, kokvilnas drēbītes, bērnu apģērbs, rotaļlietas

Magnolia IK, SIA

Liepa, Pāvila Rozīša 4-601, Liepas pagasts, Cēsu nov., LV-4128
saimniecības preces, dzija, kosmētika, suvenīri, makšķerēšanas piederumi, makšķerlietas, adījumi, sveces, rotaļlietas

Magnolica-shop.com, SIA Olivia Style internetveikals

Saulgriežu 4, Jūrmala LV-2008
Mūsu pakalpojumi atšķiras:: ✓ mēs esam ražotāji; ✓ drēbes no trikotāžas un tekstilizstrādājumiem; ✓ liela sortimenta izvele; ✓ dažādas krāsas; ✓ ražotāja garantija; ✓ modeļi, kas lieliski pieguļ figūrai; ✓ mazi, vidēji, lieli izmēri; ✓ individuala pieeja katram klientam; 100% precizitāte pasūtījumu izpildē. Lielāka izvēle un visas akcijas pieejamas tikai interneta veikalā! WWW.MAGNOLICA-SHOP.COM 
ZL.LV iesaka

Mamma mammai fonds, nodibinājums

Ventspils 15, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Apraksts:

Nodibinājuma “Mamma mammai fonda” darbības veids un joma: labdarības atbalsta pasākumi ģimenēm ar bērniem, montesori nodarbības, atbalsta pasākumi zīdīšanas veicināšanai, brīvprātīgā darba iespējas jaunajām māmiņām, jauniešiem, personām ar invaliditāti. Pašpalīdzības attīstīšana Kuldīgas ģimenēs ar maziem bērniem un sociāli mazaizsargāto personu grupās. Fonda mērķis ir veicināt mammu, pirmspensijas vecuma sieviešu sociālo aktivitāti un atbalstīt nodarbinātības pasākumus, kā arī sniegt iespēju jauniešiem apgūt iemaņas darbā ar dokumentiem, informācijas apstrādi, pasākumu koordinēšanu. Sniegt krīzes situācijās jaunajām māmiņām informāciju par zīdaiņa kopšanu, zīdīšanu, ikdienu ar zīdaini. Montesori un logopēda pakalpojuma nodrošināšana. Iespēju robežās visa veida informācijas atlase, apkopošana un izplatīšana, kas varētu palīdzēt ģimenēm ikdienā apmeklēt izglītojošus, nodarbinātību veicinošus, veselības veicināšanas pasākumus.

ZL.LV iesaka

Manfreds pluss, SIA

Lauku 31/35, Liepāja LV-3411
Par uzņēmumu:

Mežizstrāde, mežizstrādes, šķeldošanas pakalpojumi. Ekskavatoru pakalpojumi, dīķu, grāvju rakšana. Šķeldas izejmateriālu iepirkšana. Iepērkam mežus, birzis un cirsmas. Velosipēdi, zāles pIāvēji Liepājā. Riteņi, bērnu, pieaugušo, pusaudžu, meiteņu, zēnu velosipēdu tirdzniecība Kurzemē. Motorzāģi, zāles pļāvēji, piekabes, piekabju tirdzniecība, piekabju noma. Bērnu ratiņi, ratiņu, gultiņas, krēsliņi, sēdekļi, auto krēsliņu tirdzniecība Liepājā, Kurzemē.

Mans Enģels, veikals

Miera 17, Rīga, LV-1001
bērnu preces, bērnu preču tirdzniecība, pārdošana, adījumi, roku darbs, termo apģērbs, ziemas apģērbs, rotaļlietas

Mantubode.lv, SIA

Mālkalnes prospekts 9, Ogre, Ogres nov., LV-5001
Elektro vadāmās rotaļlietas . Radio vadāmās rotaļlietas . Sacīkšu trases radiovadāmās., Rotaļlietas mazuļiem, zīdaiņiem. Bērnu apavi. Apavi American Club, apavi Ogrē, rotaļlietas Ogrē.

Mazo lāču putra - Lat food LP, SIA

Snēpele, "Atmodas" , Snēpeles pagasts, Kuldīgas nov. LV-3328
Apraksts:

Bērnu pārtikas produkts - putra bērniem no 6 mēnešu vecuma. Bez cukura, tikai dabīgas izejvielas, graudaugi no Latvijas bio saimniecībām. Veselīgi un garšīgi! BIO “"Mazo lāču putra"” sausie putru maisījumi ar dažādām augļu/dārzeņu piedevām. Produktu sastāvā ir dažādi graudaugi - pilngraudu auzas, prosa, rīsi, mieži, zaļie griķi un amarants un uzņēmumā pārstrādāti bio augļu/dārzeņu pulveri vai gabaliņi.

Mazā Knīpa, veikals

Daugavgrīvas 132 k.1, Rīga LV-1055
Rotaļlietas zīdaiņiem, Attīstošās rotaļlietas , Rotaļlietas peldei vannā, Mašīnas un velosipēdi, Ratiņi

Mežam un dārzam, veikals-serviss

P.Lejiņa 2a, Jelgava, LV-3004
mazgātāji, Piederumi augstspiediena mazgātājiem, Putekļu sūcēji, Tīrīšanas līdzekļi, Husqvarna bērnu rotaļlietas , , Husqvarna rotaļlietas , Husqvarna suvenīri, Spēka zāģi, Flīžu zāģi, Akumulatora augstgriežņi, Akumulatora

Misabil, SIA

Melnsila 23, Rīga LV-1046
mašīnas, televizori, LCD televizori, plazmas televizori, audio tehnika, video tehnika, elektriskās rotaļlietas

Miva, SIA

Rūpniecības 77a, Jelgava, LV-3008
barība zivīm, kāmjiem, žurkām, fretkām, trušiem, seskiem, jūrascūciņām, šinšilām, siksnas, pavadas, rotaļlietas