Sauna, adresē Rīga

Drukāt

Profcentrs, SIA

Ventspils 63A, Rīga LV-1046
Produkcija: ✓ CERESIT

Flīžu līmes, šuvju pildvielas, fasāžu apdare, apmetumi, gruntis, krāsas, hidroizolācijas materiāli, hermētiķi

✓ DEN BRAVEN

Montāžas putas, hermētiķi, līmes, blīvmateriāli, celtniecības plēves, krāsas, mastikas, putu pistoles, instrumenti

✓ FLUGER

Krāsas sienām un griestiem, krāsas metālam un kokam, fasādes krāsas, gruntis un gruntskrāsas, eļļas, lakas un beices, špakteļtepes, hermētiķi, līmes, krāsotāju instrumenti, krāsotāju apģērbs

✓ MEFFERT

Emulsijas krāsas, krāsas tonēšanai, fasādes krāsas, lakas, līmes, gruntis, hermētiķi, līmes, špakteles, dekoratīvie apmetumi, koka virsmu apstrādes līdzekļi

✓ NMC

Griestu plāksnes, putuplasta līstes, dekoratīvās rozetes, izolācijas materiāli, līme

✓ EJOT

Dībeļi, cokola profili, profili, stikla šķiedras sieti, deformācijas lentes

✓ MARKOFLEX

Poliuretāna montāžas putas, hermētiķi

✓ VINCENTS

Būvķīmija hidroizolācijai, būvķīmija betonam, būvķīmija remontam, būvķīmija kokam, līdzekļi saunai, lineļļas krāsas un beices

Profcentrs, SIA, Filiāle

Ganību dambis 7A, Rīga, LV-1045
Produkcija: ✓ CERESIT Flīžu līmes, šuvju pildvielas, fasāžu apdare, apmetumi, gruntis, krāsas, hidroizolācijas materiāli, hermētiķi ✓ DEN BRAVEN Montāžas putas, hermētiķi, līmes, blīvmateriāli, celtniecības plēves, krāsas, mastikas, putu pistoles, instrumenti ✓ FLUGER Krāsas sienām un griestiem, krāsas metālam un kokam, fasādes krāsas, gruntis un gruntskrāsas, eļļas, lakas un beices, špakteļtepes, hermētiķi, līmes, krāsotāju instrumenti, krāsotāju apģērbs ✓ MEFFERT Emulsijas krāsas, krāsas tonēšanai, fasādes krāsas, lakas, līmes, gruntis, hermētiķi, līmes, špakteles, dekoratīvie apmetumi, koka virsmu apstrādes līdzekļi ✓ NMC Griestu plāksnes, putuplasta līstes, dekoratīvās rozetes, izolācijas materiāli, līme ✓ EJOT Dībeļi, cokola profili, profili, stikla šķiedras sieti, deformācijas lentes ✓ MARKOFLEX Poliuretāna montāžas putas, hermētiķi ✓ VINCENTS Būvķīmija hidroizolācijai, būvķīmija betonam, būvķīmija remontam, būvķīmija kokam, līdzekļi saunai, lineļļas krāsas un beices

Saulrieti, Atpūtas komplekss, viesnīca jūras krastā

Raiņa 11, Saulkrasti, Saulkrastu nov., LV-2160
"SAULRIETI" priekšrocības:: ✓ Atpūta pašā jūras krastā ✓ Kafejnīca ar svinību telpu banketiem, biznesa pusdienām ✓ Konferenču telpa 15 personām ✓ 20 ērtas un mājīgas guļvietas ✓ Sauna, turku pirts, džakuzi baseins 6 personām ✓ Sporta laukums ✓ Bērnu laukums ✓ Plaša un ērta autostāvvieta

Rīgas veselības centrs, SIA

Spulgas 24, Rīga LV-1058
Apraksts: Mēs piedāvājam visplašāko diagnostisko, ārstniecisko, rehabilitācijas un veselības veicināšanas pakalpojumu klāstu gan valsts nodrošināto kvotu ietvaros, gan par maksu 6 filiālēs – Ziepniekkalnā, Imantā, Iļģuciemā, Torņakalnā, Ķengaragā un Bolderājā. Vairākās mūsu filiālēs ir senas tradīcijas multiprofesionālu fizikālās un rehabilitācijas medicīnas pakalpojumu nodrošināšanā. Rehabilitācijas speciālisti piedāvā kompleksas rehabilitācijas programmas bērniem un pieaugušajiem. Ja esat apdrošināts kādā no veselības apdrošināšanas kompānijām, mūsu filiālēs saņemsiet apmaksātu pakalpojumu. Ierodoties uz vizīti pie ārsta, līdzi jāņem: apdrošināšanas polise, personu apliecinošs dokuments un speciālista nosūtījums. Mūsu sadarbības partneri: If P&C Insurance, AAS Baltikums, Ergo Life Insurance, Baltijas Apdrošināšanas nams, Compensa Life Vienna Insurance Group, Seesam.

Kalna Spuļļu dīķi, atpūtas komplekss, maksas dīķi

"Jaunvilciņi", Upesciems, Garkalnes pagasts, Ropažu nov., LV-2137
Atpūtai: Ir iekārtotas atpūtas vietas ar galdiem un griliem, lapenes, pirtis, brīvdienu māja 6personām, kubls jeb baļļa, volejbola laukums, rotaļu laukums, ugunskuru vietas,naktsmājas pirtsaugšā 10 personām, un telšu vietas. Kā atrast: Mūsu dīķi ir, braucot no Upesciema, 1,5 km aiz autobusa pieturas, pa labi pirmstelekomunikāciju torņa. Lūdzu, nejaukt ar citiem Upesciema dīķiem.

Reborn, SIA

Jaunkūlu 21, Ādaži, Ādažu nov. LV-2164
Apraksts:

Mūsu stāsts ir par atdzimšanu. Par ēku, kurai tiek dota otrā dzīve - pārtopot jeb pārdzimstot no jūras konteinera par modernu, ērtu pirtiņu, dzīvojamo moduli, kompaktu biroju, vai vietu, kur novietot saimniecībā nepieciešamās lietas. ELASTĪGUMS. Mēs katrs vēlamies, lai mūsu lietas kalpo mums, nevis mēs – lietām. "REBORN" būves ir gatavas pielāgoties individuālām vēlmēm, gaumei "REBORN" stāsts ir par atdzimšanu. Par simbolisku atdzimšanu pirtī un par pirts ēku, kurai tiek dota otrā dzīve - pārtopot jeb pārdzimstot no jūras konteinera par modernu un ērtu pirtiņu

Elien SPA, salons

Kaļķu 7-3.st., Rīga LV-1050
Par salonu: 2015. gada 5. aprīlī, pašā Rīgas sirdī, mēs plaši atvērām mūsu SPA salona „Elien Spa” durvis tiem, kas grib uz īsu laiku atbrīvoties no ikdienas rūpēm un pavadīt laiku sev par labu.

Mēs nosaucām salonu sieviešu vārdā Elien – kā mīlestības simbolu cilvēces daiļajai pusei. Un piedāvājām saviem klientiem mūsu kopīgu 30 gadīgo profesionālo pieredzi. Studijā strādā divi meistari: Vladimirs un Vija.

Ja godīgi atzīties, mēs neesam burvji. Mēs sirsnīgi mīlam savu lietu un dodam priekšroku „roku” darba kvalitātei, nevis visiem pārējiem SPA biznesa atribūtiem. Tieši pateicoties tam, mēs ne vienu vien reizi bijām par patiesi brīnumainu izmaiņu lieciniekiem cilvēku dzīvē, kuri izvēlējās apzinātas rūpes par sevi.

Aparjods Viesnīca un restorāns

Ventas 1A, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Apraksts:

Viesnīca "Aparjods" Siguldā darbojas jau kopš 1991. gada, kad autentiskā guļbūvē tika atvērts neliels krodziņš. Tas ātri kļuva par iecienītu vietu ārpus Rīgas. Laika gaitā krodziņš tapa par iemīļotu restorānu ar īpašu, neatkārtojamu atmosfēru, kas piedāvā ne tikai garšīgu ēdienu, bet arī plašu vīnu izvēli. 1999. gadā tika uzbūvēta pirmā viesnīcas ēka, kurā bija 15 viesu numuriņi. Tagad "Aparjods" piedāvā vairāk nekā 30 viesu istabas, lielisku restorānu, 2 semināru zāles, Mūzikas kluba telpas svinībām un pirts māju ar saunu un Arctic SPA vannu.

Superizklaide, SIA

Kāpu 80, Jūrmala, LV-2008
Apraksts:

Piepūšamo atrakciju noma. Piepūšamās atrakcijas dažādos svētkos un pasākumos ir ideāls veids, kā aktīvi nodarbināt un izklaidēt bērnus. Piedāvājam iznomāt kvalitatīvas industriālā materiāla lielās piepūšamās atrakcijas bērnu ballītēm, dzimšanas dienu vai vārda dienu svinībām, korporatīviem un publiskiem pasākumiem, dārza svētkiem un citiem izklaides pasākumiem, kas radīs bērniem sajūsmas un prieka pilnus dzīves mirkļus, jo ir interesantas ar krāsainību un šķēršļu dažādību. Mūsu piepūšamās atrakcijas atbilst visām drošības prasībām un ir sertificētas saskaņā ar CE, EN71, EN14960 standartu. Mums ir vairāk nekā 10 gadu pieredze, iznomājot piepūšamās atrakcijas. Piedāvājam arī pārvietojamās pirts, pārvietojamā kubla un Sup dēļu nomu.

 

Activ SPA, SIA

Turpinām strādāt pēc vienošanās !
Lastādijas 42-22, Rīga LV-1050
Apraksts:

"Activ&SPA" - skaistumkopšanas un masāžas studija. Profesionāli, pieredzējuši un sertificēti speciālisti. Mēs aicinām jūs mūsdienīgi aprīkotās filiālēs, kurās valda draudzīga atmosfēra, strādā pretimnākošs personāls un tiek piedāvāts plašs pakalpojumu klāsts! Kā arī ūdens aerobikas nodarbības dažādos Rīgas rajonos un nodarbības zālē (pilates, vēderdejas, fitnesjoga).

Fermeris ITF, SIA, Durvju furnitūra

Liela durvju furnitūras izvēle!
Brīvības gatve 401A, Rīga, LV-1024
Piegāde:

Preču piegāde tiek veikta Rīgas robežās bez papildus maksas, pasūtījumam sasniedzot 121,- euro. Parasti pasūtījums tiek izpildīts 1 vai 2 dienu laikā.

Privātuma politika:

Privātuma politika sniedz informāciju par to, kā "Fermeris ITF" vāc, apstrādā, glabā, kopīgo, dzēš un aizsargā Klienta personas datus, tādējādi nodrošinot, ka Klienta personas dati tiek apstrādāti likumīgi, godprātīgi un Klientam pārredzamā veidā. Aktuālā privātuma politikas versija tiek publicēta Fermeris mājas lapā www.fermeris.lv, sadaļā Privātuma politika.

Krāsošanas iekārtas, LDE LINING, tirdzniecība, noma, remonts

Krasta 103, Rīga LV-1019
Pakalpojumi:: ✓ Destilēšanas iekārtas ✓ Industriālās iekārtas ✓ Industriālā ventilācija ✓ Poliuretāna putas un poliurea Specializācija:: Industriālo iekārtu Graco un citu krāsošanas iekārtu tirdzniecība un serviss. Jau 7 gadus esam Latvijas tirgū, kompānijā strādā pieredzējuši speciālisti ar vairāk kā 12 gadu pieredzi. Krāsošanas iekārtas SIA ir viens no līderiem savā nozarē. Speciālisti arī piedāvā sniegt apmacības un konsultācijas.

Pārklājums, SIA, LDE LINING

Krasta 103, Rīga LV-1019
Pakalpojumi: ✓ Hidroizolācija ✓ Grīdu pārklājumi ✓ Graco industriālās iekārtas ✓ Siltumizolācijas materiāli Apraksts:

SIA ''Pārklājums'' jau vairāk nekā 10 gadus ir Latvijas tirgū un nodarbojas ar poliuretāna, hidroizolācijas membrānu un pārklājumu tirdzniecību, materiālu uzklāšanu un poliuretāna, akrila, epoksīda grīdas pārklājumu materiālu piegādi, kā arī minēto materiālu ieklāšanu. Izmantojam augstas kvalitātes hidroizolācijas un siltumizolācijas materiālus. Uzņēmumā strādā pieredzējuši speciālisti ar pieredzi Graco, Airblast, Contracor, Donaldson, OSU Hessler iekārtu servisā, to apkalpošanā un tirdzniecībā. Izmantojam augstas kvalitātes hidroizolācijas un siltumizolācijas materiālus. Sniegsim Jums kvalificētu apmācību vai padomu darbam ar augstspiediena krāsošanas iekārtām vai padomu, kā novērst tekošu balkonu, ūdeni pagrabā vai grīdu, kas rada putekļus.

Eiroplasts, SIA

Acone, Granīta 32 k.6, Salaspils pagasts, Salaspils nov. LV-2119
Apraksts: SIA “Eiroplasts” ir Latvijas uzņēmums ar vairāk kā 20 gadu pieredzi sadzīves ventilācijas risinājumu un produktu izstrādē un ražošanā. Kvalitatīva, droša un funkcionāla produkcija, interesanti dizaina risinājumi, plašas izvēles iespējas un izdevīgi sadarbības noteikumus. „Eiroplasts” stratēģiskais mērķis ir apmierināt patērētāju augošo pieprasījumu pēc kvalitatīviem ventilācijas produktiem. Ikvienam patērētājam, izmantojot „Eiroplasts” produkciju, ir iespējas veidot savu dzīves stilu, paaugstināt dzīves kvalitāti, ierīkojot dzīvoklī vai darba vietā ventilācijas sistēmu. Piedāvājot nestandartizētu produkciju, uzņēmums "Eiroplasts" palīdz ikvienam patērētājam izvēlēties piemērotāko risinājumu.

Teplodar Europe, dūmvadi, pirts krāsnis, apkures katli

Latgales 322, Rīga LV-1063
Specializācija:: ✓ Malkas apkures krāsnis - tirdzniecība, uzstādīšana ✓ Pirts un saunas krāsnis - tirdzniecība, uzstādīšana ✓ Kurināmā katli - tirdzniecība, uzstādīšana ✓ Granulu katli - tirdzniecība, uzstādīšana ✓ Dūmvadi - tirdzniecība, uzstādīšana Par kompāniju::

"Teplodar Europe" ir "Teplodar" ražotāja pārstāvis Eiropā. "Teplodar" ražo pirts krāsnis, apkures krāsnis, apkures katlus un dūmvadus jau no 1997. gada. Tas ir viens no vadošajiem ražotājiem Krievijā. Produktu klāstu veido vairāk nekā 20 pamatmodeļi, kuros ir vairāk nekā 100 dažādas krāsns modifikācijas, kā arī citas apkures iekārtas. Augstas kvalitātes apkures katli, kamīni, krāsnis plašā sortimentā. Veicam apkures katlu, pirts krāšņu, dūmvadu uzstādīšanu. Dodam garantiju saviem darbiem! Ātra piegāde. Augsta kvalitāte. Liela izvēle. Zemākā cena.

Pro Wood, SIA

Krustpils 145, Rīga LV-1057
Kompānijas produkti::

Zāģmateriāli: Koka brusas Сeltniecības dēļi C24 celtniecības dēļi Ēvēleti dēļi Neapzāģēti dēļi Koka mieti

Apdares dēļi: Apdares dēļi iekšejai apdarei Apdares dēļi arējai apdarei Terases dēļi Grīdas dēļi Žogu dēļi Pirts dēļi

Celtniecības materiāli: OSB plāksnes Minerālvate Hidroizolācijas plēve

Apkure: Kokskaidu briķetes RUF Kokskaidu granulas 6mm un 8mm Kurināmā šķelda un kokskaidas

RĪGAS BŪVSERVISS, SIA, Būvmateriālu interneta veikals

Bērzaunes 12, Rīga LV-1039
Preces un piedāvājumi: ✓ Būvmateriāli ✓ Santehnika ✓ Apkure ✓ Skrūves, stiprinājumi u.c. metālizstrādājumi ✓ Krāsas, eļļas, antiseptiķi, lakas ✓ Dārzam un mājai ✓ Elektromateriāli ✓ Ventilācija ✓ Darba rīki, instrumenti ✓ Linolejs, Parkets

AV metāls, SIA

Krustpils 12D, Rīga, LV-1073
Apraksts:

SIA "AV Metāls" darbības virziens ir tērauda un alumīnija izstrādājumu ražošana un montāža pēc individuālā pasūtījuma. Balkonu, lodžiju, lapeņu, terases, verandas iestiklošanas darbi, iestiklošana. Izgatavojam logu atveramas un fiksētas alumīnija bīdāmās konstrukcijas. Auto nojumes un dekoratīvie jumtiņi, konstrukcijas no alumīnija profila. Verandas un lapenes uzstādīšana, iestiklojums. Polikarbonāta izstrādājumi. Metāla vārtiņu izgatavošanas un uzstādīšana. Ražojam pirts krāsns. Ilgās degšanas krāsns ar augšējo un apakšējo kolektoru ar ventilatoru un ar apgriezienu regulējošu ventilatoru. Siltumnīcas apkures krāsns. Krāsns vasarnīcai, bungalo, garāžas BULERJANS tipa. Apkures krāsnis. Apkure. Malkas krāsns. Krāsns AVELON. Ugunskura vietas.

Metāla metinātas konstrukcijas. Nerūsējošā tērauda margas. Vārtiņu ražošana. Piegāde, uzstādīšana, garantija. Ražošanas uzņēmums Latvijā. Rīga, Rīgas rajons.

Baltijas Baseini

Brīvības gatve 223, Rīga LV-1039
Apraksts: SIA "Baltijas Baseini" ir dibināta 2000. gadā. Esam viena no vadošajām publisko un privāto peldbaseinu piegādes un montāžas firmām Latvijā. Mūsu mērķis un uzdevums ir ar maksimālu atdevi īstenot jebkuras Jūsu vēlmes, radot piepildījumu sapņiem par ideālu atpūtas un relaksācijas vietu. Vienalga, vai tas būtu peldbaseins, sauna vai hidromasāžas vanna! Tādēļ mūsu uzņēmums sadarbojas ar pašiem labākajiem piedāvāto preču ražotājiem pasaulē. Augstu darba kvalitāti garantē uzņēmuma pieredze, tehniskais nodrošinājums, serviss, zinoši meistari un klientu atsauksmes.

Deppo, SIA, mikroautobusu noma, busu noma

Latgales 449, Rīga LV-1063
AUTO Jūsu vēlmēm un vajadzībām:: ✓ Vieglie auto ✓ pasažieru mikroautobusi ✓ kravas auto ✓ iespēja iznomāt piekabes, treilerus, jumta bagāžniekus, bērnu sēdeklīšus, navigācijas Par uzņēmumu:

Par uzņēmumu SIA "Deppo" - mikroautobusu pasažieru noma. Pasažieru busu noma un kravas busu noma. DEPPO RENT. Atrodamies Rīgā un Ogrē, iespējama arī piegāde. Auto noma ne tikai Latvijā, bet arī pa Eiropu. Cenas sākot no 10.00 līdz 40.00 EUR/diennaktī. Piedāvājam arī progresīvu atlaižu sistēmu. Automašīnas ir labā tehniskā un vizuālā kārtībā!