Sienu paneļi, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Evidence Network, SIA, Drošības un ugunsdrošības sistēmu tirdzniecība

Latgales 227, Rīga LV-1019
un Avigilon videokameras un video novērošanas sistēmas, TELETEK un INIM konvencionālie ugunsdrošības paneļi , PRAESIDEO, PRAESENSA, Centrālās izziņošanas iekārtas, izsaukuma stacijas, atkārtotāji, rūteri, griestu un sienu

VL Montage, Stiklu darbnīca

Ieriķu 23, Rīga, LV-1084
Virtuves paneļi no stikli. Virtuves stikla paneļi (flīžu vietā). Un stikla konstrukciju salīmēšana.

AJ PRODUKTI, AS, biroja mēbeles, noliktavu aprīkojums

Kalnciema 197b, Rīga LV-1046
regulējami galdi, augstuma regulējami galdi, biroja krēsli, atvilktņu bloki, biroja starpsienas, akustiskie paneļi , , darbagaldi iepakošanai, darbnīcu ratiņi, gaisa sildītaji un sausinātāji, ventilatori, instrumentu paneļi

Metāldekors, SIA

Blaumaņa 1b, Smiltene, Smiltenes nov. LV-4729
elementi, lāsenis, ilgdegšanas krāsns, skārda kārbas, sendvičapaneļi Smiltene, sendvičpaneļi, sienas paneļi , , daudzslāņu paneļi , termoizolācijas, paneļi , paneļi ar slēptu slēptu stiprinājumu, jumta paneļi , daudzslāņu

Eurotehnika, SIA

"Nagliņas" , Krustpils pagasts, Jēkabpils nov., LV-5204
Apraksts: Vēršoties kompānijā “Eurotehnika”, jūs varēsiet iznomāt mūsdienīgu, modernizētu būvtehniku no vadošajiem Eiropas ražotājiem. Mēs esam gatavi piedāvāt jums specializētus operatorus, kas profesionāli veiks visus nepieciešamos darbus. Jau vairākus gadus piedāvājam būvniecības tehnikas pakalpojumus visā Latvijas teritorijā, kā arī veic nogāžu un būvbedru nostiprināšanu ar metāla vai PVC atbalsta rievsienu paneļiem, kurus varam gan atstāt kā paliekošu atbalsta sienu vai izīrēt uz darbu veikšanas periodu, kas ļauj samazināt būvniecības izmaksas.

HomeShop Cita Gaisma, lampu salons

Brīvības 101, Rīga, LV-1001
PRODUKTI:: ✓ AVĀRIJAS GAISMEKĻI UN MODUĻI ✓ PLAFONI ✓ STĀVLAMPAS ✓ SPOT TIPA GAISMEKĻI ✓ IEBŪVĒJAMIE GAISMEKĻI ✓ LED LENTES ✓ LED BAROŠANAS BLOKI ✓ IELAS DEKORATĪVAIS APGAISMOJUMS ✓ TEHNISKAIS APGAISMOJUMS ✓ PROŽEKTORI ✓ SENSORI ✓ MITRUMIZTURĪGIE GAISMEKĻI ✓ SPULDZES ✓ ELEKTROINSTALĀCIJAS MATERIĀLI ✓ SPOGUĻI ✓ KRĒSLI ✓ LUSTRAS ✓ GALDA LAMPAS ✓ SIENAS LAMPAS

LSV-Klubs, SIA, Prezentreklāmas apdrukas aģentūra

Elizabetes 45/47-509, Rīga LV-1010
Pakalpojumi un produkcija: ✓ Iepakojumu apdruka ✓ Prezentdāvanas ✓ Pildspalvas ar apdruku ✓ Auto aplīmēšana ✓ Gravēšana ✓ Informācijas plāksnītes ✓ Izkārtņu un baneru izgatavošana ✓ Kausi, balvas un medaļas Par uzņēmumu:

Starp Latvijas biznesa vienaudžiem uzņēmums "LSV klubs" pretendē uz vecākā un pieredzējušākā statusu, jo kurš gan uzņēmums vēl var palielīties, ka dibināts jau 1988. gadā! (1991. gadā uzņēmums tika reģistrēts kā SIA). Tieši tad, kad aktīvi darbojās studentu vienības, vizuālā atribūtika bija nepieredzēti pieprasīta – nozīmītes un karodziņi, uzraksti uz formas, uzlīmes un firmu suvenīri. Tad šī problēma tika risināta Latvijas interešu kluba darbības ietvaros, kura dibinātāji Suzanna Karapetjana un Aleksandrs Gorbačovs-Fadejevs palika uzticīgi savam darbam līdz pat šai dienai.   

Falkors Building Industry, SIA

Ropažu 140, Rīga LV-1006
Apraksts:

Uzņēmums SIA "Falkors Building Industry" darbojas kopš 1992. gada. Uzņēmuma pamatvirzieni ir industriālais alpīnisms, būvniecība, apmācība un sertifikācija darbam augstumā. Mācību centrā apmācām visa veida speciālistus darbam augstumā, augstkāpējus un industriālos alpīnistus. Uzņēmums specializējies specifisku būvdarbu veikšanā kā augstumā, tā arī uz zemes: Graudu elevatoru renovāciju un apkalpošanu, Metāla konstrukciju un virsmu remontu un atjaunošanu, Montāžas un demontāžas darbiem, Ēku rekonstrukcijas darbiem. Jumtu izbūve, segumu ieklāšana, maiņa. Objektu aprīkošana ar kolektīvajām darba drošības sistēmām darbam augstumā, to apkalpošana un uzturēšana. Visa veida industriālā alpīnisma pakalpojumi. Lai gan specializējamies uz specifiskiem darbiem, tiek veikti arī klasiskie būvdarbi: būvniecība no nulles cikla līdz atslēgai.

Uhh Design, SIA

Biķernieku 23, Rīga LV-1039
Apraksts:

Uhh Design piedāvā divu virzienu produktu un pakalpojumu klāstu.

Reklāmas, prezentreklāmas un dāvanas

baneri un baneru druka, izkārtnes, to saskaņošana un uzstādīšana,  dažādas informējošas plāksnes, māju numuru zīmes, uzlīmes, vizītkartes, etiķetes, kalendāri, personalizēti plānotāji, auto numura zīmju paliktņu druka, gravēšana, dāvanas glāzes, individuāli izstrādāti apbalvojumi, audumu apdruka, izšūšana, cepurītes ar nagu, uzšuves, karogu druka, auto aplīmēšana, u.c.

Labiekārtošanas produkti

Porta Doors durvis, Komandor iebūvējamie skapji, Cubu grīdlīstes, kvarca vinila grīdas segums, velosipēdu novietnes, pastkastes, karogi un karogu masti, parku soliņi.

Septima LV, SIA

Pildas 10, Rīga LV-1035
Apraksts:

Stikla griešanas darbnīcā materiāls rosināja veidot no tā ko vairāk. Tā dzima ideja par stikla mēbeļu un dažādu stikla konstrukciju izgatavošanu. Daudz strādājam ar virtuves paneļu izgatavošanu, veidojam stikla konstrukcijas.  

PL Logistics, SIA

Bajāru 22, Rīga LV-1039
Uzņēmums piedāvā: ✓ Plātņu materiālu tirdzniecība. ✓ Mēbeļu izgatavošana pēc pasūtījuma. ✓ Detaļu izgatavošana. ✓ Transporta pakalpojumi Eiropā. ✓ Zāģēšana.   Nodrošinām savlaicīgas materiālu piegādes visā Latvijā un ārpus tās. Apraksts:

SIA "PL Logistics" ir dinamisks, daudzfunkcionāls uzņēmums, kurš dibināts 2008. gadā. Uzņēmuma darbības sfēras ir plātņu materiālu (saplāksnis, kokskaidu plāksnes, laminētās kokskaidu plāksnes, OSB) tirdzniecība, detaļu izgatavošana, mēbeļu izgatavošana pēc individuāla pasūtījuma, transporta pakalpojumi visā Eiropā. Balstoties uz uzņēmuma īpašnieku un darbinieku profesionālo pieredzi un zināšanām kokapstrādē, plātņu materiālu tirdzniecībā un mēbeļu izgatavošanā, mūsu klientiem tiek piedāvāts pats labākais/optimālākais vajadzību risinājums. Mums svarīgs ir katrs klients, tāpēc klients, kurš atgriežas, ir kā uzslava par labu darbu!

Lādēni, SIA, Apkures katli Liepājā

K.Ukstiņa 25-2, Liepāja, LV-3411
Būvējam no pamatiem līdz atslēgai:: ✓ Būves ✓ Betonēšana ✓ Fasāde ✓ Iekšdarbi ✓ Jumti ✓ Pirtis ✓ Citi darbi Piedāvājam arī:: ✓ Ūdensapgādes, santehnikas, kanalizācijas izveidi, uzstādīšanu, ierīkošanu ✓ Apkures sistēmu, apkures katlu, saules kolektoru, siltukmsūkņu un celtrālapkures sistēmu ierīkošanu, izveidi un uzstādīšanu ✓ Saules bateriju uzstādīšanu un elektroinstalāciju ierīkošanu.

 

Sign + Display, SIA

Moderni LED gaismas stendi un zīmes
Rūpnīcas 2, Brocēni, Saldus nov., LV-3851
Produkcija: ✓ LED gaismas kastes ✓ Izstāžu aprīkojums ✓ Gaismas zīmes, burti un norādes (ar vai bez LED gaismām) ✓ Informācijas centri, statīvi un stendi Par uzņēmumu:

"Sign+Display" ir Norvēģu kompānijas SIA "Karlsberg" meitasuzņēmums. Kopš 1954. gada SIA "Karlsberg" nodarbojas ar reklāmas materiālu un iepakojumu izgatavošanu. Uzņēmumam attīstoties, esam iegādājušies inovatīvas iekārtas, lai uzlabotu tehnisko nodrošinājumu. Modernais aprīkojums un profesionāli darbinieki nodrošina to, ka esam konkurētspējīgi reklāmas iepakojuma ražošanas tirgū gan Latvijā, gan ārvalstīs. 2018. gadā tika dibināts jauns uzņēmums SIA "Sign+Display", kas izstrādā dizainiskus elementus izstāžu aprīkojumam. Tas ietver LED gaismas kastes (jeb stendus), gaismas zīmes, burtus un norādes (ar vai bez LED gaismām). Ražojam dažādus interjera akcentus, kā piemēram, paaugstinājumus produktu izvietošanai, informācijas statīvus, stendus un bukletu turētājus, kā arī gaumīgas, no koka darinātas, izstāžu atdalošās sienas.

Gelacks, SIA, Pulverkrāsošana, smilšu strūkla

Rāmuļu 8, Rīga LV-1005
Apraksts: Gelacks ir Metālapstrādes uzņēmums Latvijā. Mūsu piedāvājumā: Metāla detaļu pulverkrāsošana, cinkošana. Virsmu pretkorozijas apstrāde. Metālkonstrukciju abrazīvā tīrīšana, krāsošana. Smilšu strūkla. Skrošu strūkla. Auto disku, rāmju, detaļu atjaunošana, restaurācija. Transporta pakalpojumi.

Demiurg, SIA

Rankas 2a, Rīga LV-1005
Skārda produkcija: ✓ Jumtu drošības produkti (jumtu kāpnes,tilti-laipas, barjeras) ✓ Nestandarta skārda izstrādājumi (dūmvada cepures, lūkas, skursteņa pieslēgumi) ✓ Elementu izgatavošana pēc individuālā pasūtījuma ✓ Papildu elementi (kores, palodzes, vējdēļi, karnīzes) ✓ Konstruktīvie profili

ARI Stone, SIA, Akmens apstrāde

Lejupes 14, Ādaži, Ādažu nov. LV-2164
Materiāli no:: ✓ SILESTONE – dizains, izturība un higiēna. Kvarca kompozītmateriāls, ko raksturo augsta izturība pret traipiem un triecieniem. Bezgalīgas krāsu iespējas, kas atbilst visiem virtuves stiliem. ✓ DEKTON – inovācija dizaina un veiktspējas jomā. Dekton ir labākā virtuves darba virsma – tā ir ļoti izturīga pret traipiem, skrāpējumiem, karstumu, UV stariem un pieejama ļoti plašā krāsu un dizaina klāstā. ✓ SENSA granīti un kvarcīti – dabīgais skaistums, kas izturīgs pret traipiem. Izvēlieties dabīgā akmens skaistumu, neuztraucoties par sadzīves traipiem. Sensa by Cosentino kvarcīti un granīti ir apstrādāti ar inovatīvu prettraipu pārklājumu, kas aizsargās jūsu darba virsmu un saglabās to kā jaunu.

ALANDEKO, veikals, T/P Alfa, žalūzijas, aizkari, markīzes

Brīvības gatve 372, TC "Alfa", Rīga LV-1006
Apraksts: Veikali stila entuziastiem, kuros var atrast visu mājokļa iekārtošanai nepieciešamo vienuviet. Aizkari, žalūzijas, lampas, mājas tekstils, trauki, virtuves piederumi, interjera lietas.

WOOD Board&Color, kokmateriāli, gatavi lietošanai, no idejas līdz realizācijai.

Brīvības gatve 202, Rīga LV-1039
Piedāvājumā:: ✓ Dēļi ✓ Dedzināti ✓ Ūdensizturīgi ✓ Birstēti ✓ Krāsoti ✓ Tonēti Par mums::

Visu veidu kokmateriālu sagatavošana montāžai objektā. Dēļu četrpusēja apdare (krāsojot, lazējot, eļļojot, vaskojot, dedzinot). Sienas un fasādes paneļu izgatavošana no projekta līdz montāžai objektā. Ēku fasāžu tonālie un teksturālie risinājumi. Koka būvkonstrukciju materiālu un stiprinājumu tirdzniecība, to risinājumi.

Intema, SIA, Latvijā ražotas mīkstās mēbeles un matrači

Attālināti veiktajiem pasūtījumiem 10% atlaide :))
Kandavas 14b-2, Rīga LV-1083
Produkti:: ✓ Gultas ✓ Sienas paneļi ✓ Dīvāni, krēsli un pufi ✓ Bērnu mēbeles ✓ Mēbeles sabiedriskām telpām ✓ Aksesuāri ✓ Matrači Piedāvājam:: ✓ Garantētu produkcijas kvalitāti ✓ Konkurētspējīgas cenas ✓ Elastīgu atlaižu sistēmu ✓ Produkcijas piegādi iepriekš norunātos termiņos ✓ Garantijas un pēcgarantijas servisa apkalpošanu ✓ Nestandarta mēbeļu izgatavošanu pēc pasūtījuma ✓ Īpašus nosacījumus ekspozīcijas iegādei

Korte.lv, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Zemeņu 2, Salaspils, Salaspils nov. LV-2169
No mākslīgā akmens piedāvājam:: ✓ Virtuves virsmas ✓ Vannasistabu virsmas ✓ Palodzes ✓ Izlietnes ✓ Dušas paliktņus ✓ Informācijas letes ✓ Bāra letes ✓ Sienu apšuvumu ✓ Medicīniskās izlietnes ✓ Darba galdus ✓ Sapulču galdus ✓ Tirdzniecībai - displeju moduļus ✓ Darba virsmas telpās, kur tiek gatavots ēdiens ✓ Restorāna galdus