Spēles, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Aleksandrs Gajdajs, IDV

Jūrmala
tāmēšana, demontāža, betonēšana, betona laukumu izbūve, grīdas klonbetona iestrāde, siltināšanas darbi, industriālās grīdas, apsildāmās grīdas, eksponētais betons, inženierkomunikācijas, komunikāciju un instalāciju izbūve, ūdensapgāde, kanalizācijas izbūve, koka karkasu izbūve, jaumta darbi, PVC membrāna jumtiem, koka karkasa mājas,

Analītiskās psiholoģijas un smilšu spēles terapijas centrs, SIA, Vera Ščerbakova

Meistaru 4-1, Rīga LV-1050
Par mani: Vera Ščerbakova - psihoterapijas speciāliste, Junga analītiķe, starptautiski sertificēta smilšu spēles terapeite, apmācīttiesīga supervīzore (ISST TM).

Andalūzijas suns, kafejnīca/bārs

Elizabetes 83/85, Rīga LV-1050
Apraksts: Andalūzijas Suns ir mūsdienīga kafejnīca & bārs, kas atrodas pašā pilsētas centrā – Berga Bazārā. Mājīgajās, brīvā stila telpās un plašajā āra terasē, kas atvērta gada siltajos mēnešos, ikvienam ir iespēja izvēlēties sev tīkamāko maltīti – sākot no burgeriem un svaigiem, viegliem salātiem, līdz pat Meksikas virtuvei un garšām bagātīgiem pamatēdieniem. Ēdienkarte regulāri tiek papildināta ar dažādiem jaunumiem un sezonas aktualitātēm. Darbadienās pieejams īpašais pusdienu piedāvājums, kas mainās katru dienu. Bārs ir unikāls ar savu džinu izlasi, kas ir lielākā Latvijā, piedāvājumā iekļaujot vairāk kā 90 džinus no 14 valstīm. Džina degustācijas, dažādu stilu džina kokteiļi, pašu gatavotas mājas limonādes, kā arī citi atspirdzinoši dzērieni – katrs atradīs sev piemērotāko!

Ansed, SIA

Zīļu 17-8, Baldone, Ķekavas nov., LV-2125
Bruģa likšana, ieklāšana, labiekārtošana, teritoriju labiekārtošana, Bruģis, trotuāra plātnes, Pagalmu, celiņu un laukumu ierīkošana, grunts pacelšana, pazemināšana, laukumu būve, izbūve, bruģa ielikšana, klāšana, betona bruģis, bruģakmens, bruģēšanas firmas, akmens, māla, klinkera flīzes, pagalmu, celiņu, bruģa apmales, ietvju,

Ariannas virāža, SIA

Virbu 2-118, Rīga LV-1067
Galda spēles , puzles, puzzle, breloki. Monster high.

Aura Sound, pasākumu apskaņošana

Dzelzavas 120G, Rīga, LV-1021
Semināru apskaņošana. Apskaņošana konferencēm, semināriem Aurasond.lv. Apskaņošana: konferenču, pasākumu, sporta spēļu, prezentāciju, izstāžu, preses konferenču, kooporatīvo pasākumu, jauna veikala atklāšanas, brīvdabas pasākumu, karaokes. Izstādes stenda skaņošana. Telpu apskaņošana. Mikrofonu noma, īre. Bezvadu mikrofoni

Auskapital, SIA

Nometņu 32-20, Rīga, LV-1002
Apraksts:

Attīstībā esošs celtniecības uzņēmums piedāvā plaša spektra būvniecības darbus. Tos veicam  kvalitatīvi, ievērojot normatīvus un laika termiņus.Konsultējam par veiksmīgākajiem risinājumiem,lai ikviens mūsu klients būtu apmierināts. Aicinām sadarbībai.

B.I.S., SIA

Saulkrasti, Saulkrastu nov. LV-2160
Par uzņēmumu:

Mēs piedāvājam veikt kvalitatīvus dažāda veida darbus ar mini ekskavatoru, universālo ekskavatoru, ekskavatoru 26t. un ir pieejama kravas automašīna ar manipulatoru, iekrāvēji.

Aicinām sadarbībai! Strādājam visā Latvijas teritorijā. 

 

BAFS, SIA

Meža 6, Baloži, Ķekavas nov., LV-2128
Labiekārtošana, apzaļumošana

BD Serviss, SIA

Mārkalnes 11, Rīga LV-1024
Bruģēšana, Bruģēšanas darbi, Bruģa ieklāšana, Bruģakmens likšana, Bruģakmens remonts, Ceļu un laukumu būvniecība, Bruģakmens labošana, Kanalizācijas, ūdensvadu un kabeļu ierakšana un montāža, Ēku uzturēšana un apsaimniekošana.

BK Fasādes, BK Systems, SIA

Ūnijas 6, Rīga, LV-1084
Apdares materiāli:: ✓ Ķieģeļflīzes ✓ Apdares ķieģeļi ✓ Pakāpieni, grīdas ✓ Terases flīzes ✓ Industriālās flīzes ✓ Klinkera bruģis ✓ Ventilējamās-piekaramās fasādes ✓ Montāžas materiāli Apraksts:

Jau vairāk nekā 10 gadus sadarbojamies ar Eiropā vadošajiem uzņēmumiem, lai piedāvātu Latvijas tirgū kvalitatīvus un augsti novērtētus klinkera apdares materiālus. Pie mums jūs atradīsiet gan klinkera ķieģeļus un ķieģeļflīzes, gan klinkera terases flīzes un pakāpienus, gan ilgmūžīgo klinkera bruģi, kas kalpos vairākām paaudzēm! Uz vietas ir pieejama ļoti plaša paraugu gamma visām vēlmēm! Pastāvīgi attīstāmies un paplašinām savu sortimentu, ņemot vērā klienta vēlmes.  

BM2211, SIA

Rīga
Apraksts:

Mūsu uzņēmums veic pilna cikla privātmāju būvniecību saskaņā ar pasūtītāja vai būvvaldes pieprasījumiem. Visas nepieciešamās dokumentācijas iesniegšana BIS, veic attiecīgās jomas sertificēts būvspeciālists. Darbus veicam galvenokārt Vidzemē, pierīgā un Rīgā. Aicinām sadarbībā!

Babycomforts, SIA

Latgales 240, Rīga LV-1063
Bērnu mēbeles, bērnu rotaļlietas, spēles bērniem, bērnu istabas interjers, bērnu rati, ratiņi, bērnu

Babyfans.lv, Bērnu preču veikals, internetveikals

Latgales 240, Rīga, LV-1063
Apraksts: BABYFANS.LV ir plašs preču piedāvājums gan dažāda vecuma bērniem, gan arī māmiņām. Rotaļlietas, transportlīdzekļi bērniem, vannas piederumi, atpūtas preces, gultasveļa, kā arī plaša apģērbu izvēle. Mēs ievedam preces nelielā daudzumā, vispirms rūpējoties par preču klāsta dažādību. Tādēļ preču daudzums ir ierobežots, un pirms pirkšanas nepieciešams precizēt, vai konkrētā prece šobrīd ir noliktavā. Ja jūs interesējušo preci jau ir nopirkusi cita laimīgā pircēja, mēs palīdzēsim Jums atrast alternatīvu.

Baltic Restaurants Latvia, SIA

Aktuālo informāciju skatīt mājas lapā!
Elizabetes 20, Rīga LV-1050
Darbības novirzieni:: ✓ kafejnīcas, restorāni un ēdnīcas ✓ ēdināšana skolās, bērnudārzos, aprūpes iestādēs ✓ ēdienu piegāde ✓ banketu apkalpošana ✓ ēdināšana lielos pasākumos ✓ „Subway” franšīze ✓ konditorejas izstrādājumi pēc pasūtījuma Banketi: "Baltic Restaurants" ir 20 gadu ilga pieredze dažāda mēroga un budžeta banketu rīkošanā. Līdz ar to, uzņēmums spēj kvalitatīvi parūpēties par visu pakalpojumu kompleksu, sākot ar ēdienu un beidzot ar ziediem vai citiem telpu dekoriem. E-pasts saziņai: banketi@balticrest.com

Baltic Trailer Service, SIA

Ziepniekkalna 13, Rīga LV-1004
Satiksmes organizēšana remontdarbu laikā:

SIA "Baltic Trailer Service" darbus izpilda atbildīgi un kvalitatīvi. Pirms darbu uzsākšanas objekti tiek izvērtēti un atbilstoši izstrādāts projekts, ievērojot LR likumus.

Darbības veidi: ✓ Līnijas uz asfalta ✓ Horizontālo apzīmējumu uzklāšana ✓ Satiksmes organizācijas projektēšana ✓ Ceļa zīmju uzstādīšana ✓ Pieturu un parku aprīkojuma uzstādīšana ✓ Noliktavu, loģistikas centru marķēšana ✓ Auto stāvvietu un parku aprīkojuma uzstādīšana

Baltichomes

Jaunrozes 9 k-1, Rīga LV-1035
Par mums:

Baltic Homes misija ir palīdzēt ikvienam interesentam nonākt līdz savai sapņu mājai, īstenojot savas intereses. Sadarbībai atvērti! Uzticamība, kvalitāte, ātrums. 

Baltijas Ceļdaris, SIA

Mazjumpravas 3, Rīga LV-1063
SIA "Baltijas ceļdaris" sniedz šādus pakalpojumus:: ✓ Bruģēšana ✓ Asfaltēšana ✓ Teritoriju labiekārtošana un uzkopšana ✓ Sniega tīrīšana un izvešana ✓ Tehnikas noma ✓ Ceļa aprīkojumu uzstādīšana ✓ Apzaļumošana ✓ Bedrīšu remonts ✓ Apsaimniekošana

Baltijas apzaļumošana, SIA

Murjāņu 34, Rīga LV-1064
Labiekārtošanas projekti, Labiekārtošana apzaļumošana. Dārzu labiekārtošana, Ainavu arhitektūra, Dārzu projekti, Labiekārtošana, apzaļumošana. Dārzu, apstādījumu labiekārtošana, apzaļumošana, ierīkošana, izveide. Ainavists. Ainavu veidošana. Lielie globālie labiekārtošanas projekti. Zālieni: piemājas, parku tipa zālāji, ielu,