Stikla paketes, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Pilnstikla studija, SIA

Alderi, Pērles 12, Ādažu pagasts, Ādažu nov. LV-2164
starpsienas, skaņu izolējošas sienas, starpsienas, stikla durvis, LOFT durvis, stikla margas, stikla , paketes , palodzes, jumtiņi, vējtveri, koka durvis, salokāmas durvis, folding starpsienas, terases, ziemasdārzs

Prāna Ko, SIA

Spilves 4, Rīga LV-1055
Tīrīšanas un mazgāšanas līdzekļi. Dezinfekcija. Dezinficējošo līdzekļu tirdzniecība. Innocid. Higiēnas papīra izstrādājumi. Tualetes papīrs. Papīra dvieļi. Roku dvieļi. Roku salvetes. Industriālais papīrs. Vienreizlietojami palagi. Flizelīns. Individuālie aizsardzības līdzekļi. Cimdi. Maskas. Respiratori. Vienreizlietojami

REHAU, SIA, logi un durvis

Strādājam attālināti un arī birojā.
Daugavgrīvas 83-1.st., Rīga LV-1007
PVC logi, PVC durvis, REHAU logi, Lēti logi, Logu ražotāji, Logu profili, Logi un durvis, Bīdāmās terases durvis cena, pakešu logi, energoefektīvi logi, PVC bīdāmās durvis, PVC logu profili, plastikāta logi, vitrum logi, logu ražošana, logu izgatavošana.

Ravex, SIA

Saules 13, Madona, Madonas nov. LV-4801
Metāla durvis Madonā, metāla durvis, metāla iekšdurvis, stikla paketes Madonā, stikla paketes Vidzemē, , stikla paketes , žalūzijas, garāžu vārti, paceļamie garāžu vārti, paceļamie vārti, vārti, automātika

Reksons, SIA

Gaujas 32/3, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Produkti:: ✓ PVC logi ✓ Ārdurvis ✓ Iekšdurvis ✓ Pretinsektu tīkli ✓ Stikla paketes ✓ Krāsas

RemLat, logi, durvis, žalūzijas

Krasta 10, Saulkrasti, Saulkrastu nov. LV-2160
Apraksts:

Plastmasas, koka, alumīnija logi, durvis. Lodžiju, balkonu stiklošana. Durvju, logu montāža un uzstādīšana. Bīdāmās sistēmas, iebūvētie skapji, iebūvējamās mēbeles, virtuves mēbeles. Paceļamie un garāžu vārti.

 

Rezen Gold, SIA

Daugavpils 32, Rēzekne LV-4601
Palodzes, PVC palodzes, MDF palodzes, ārejās loga palodzes, metāla palodzes, PVC palodžu izgatavošana, Stikla , iela 52, logu veikals, durvju veikals, bīdāmie logi, bīdāmas durvis, logu mērīšana, plastikāta durvis, stikla

Rīgas stikls, SIA, stiklinieku darbnīca

Valmieras 39, Rīga, LV-1009
Stikla apstrādes uzņēmums:

"Rīgas Stikls" ir 1992. gadā dibināta kompānija, kas darbojas stikla apstrādes jomā, ražojot izstrādājumus no stikla, rūdīta stikla, dekoratīvās plēves un spoguļiem. Uzņēmums ir kļuvis par atpazīstamu un uzticamu partneri stikla apstrādes tirgū, strādājot kā ar individuāliem pasūtītājiem, tā mēbeļu ražotājiem, arhitektūras un dizaina kompānijām. Bez stikla ražošanas un apstrādes, "Rīgas Stikls" piedāvā arī stiklotas konstrukcijas, drošības stiklus, dekoratīvos stiklus un stikla paketes.

S.A.A.V., SIA

Akmeņu 11, Jēkabpils, Jēkabpils nov., LV-5201
vārti, žalūzijas, palodzes, aiļu apdare, montāža, garantija, pēcgarantijas apkope, ugunsdrošās durvis, stikla , paketes .

SDS Projekti, SIA

Rīgas 48-3, Gulbene, Gulbenes nov. LV-4401
, tirdzniecība, uzstādīšana, regulēšana, remonts, apkalpošana, lodžiju iestiklošana, metāla durvis, stikla , paketes , terases durvis, siltinātas metāla durvis, ugunsdrošas durvis, žalūzijas, logu uzmērīšana, uzstādīšana

Sekura stils, SIA

Katlapu 7, Ādaži, Ādažu nov., LV-2164
Ziemas dārzi, ārdurvis, iekšdurvis, stikla paketes , paketlogi, pakešlogi, stikla fasādes., Bīdāmās durvis, starpsienas, stikla jumta konstrukcijas, jumta logi.

TBM-Maiga, SIA

V.Baloža 13a, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
durvis, PVC logi, durvis, alumīnija sistēmas, garāžu vārti, sekciju vārti, plastikāta, plastmasas, stikla , paketes , stikls, vējtveri, ieejas mezgls, mezgli, logu sistēmas, bloki, lodžijas, ziemas dārzi, automātika

Uhh Design, SIA

Biķernieku 23, Rīga LV-1039
Apraksts:

Uhh Design piedāvā divu virzienu produktu un pakalpojumu klāstu.

Reklāmas, prezentreklāmas un dāvanas

baneri un baneru druka, izkārtnes, to saskaņošana un uzstādīšana,  dažādas informējošas plāksnes, māju numuru zīmes, uzlīmes, vizītkartes, etiķetes, kalendāri, personalizēti plānotāji, auto numura zīmju paliktņu druka, gravēšana, dāvanas glāzes, individuāli izstrādāti apbalvojumi, audumu apdruka, izšūšana, cepurītes ar nagu, uzšuves, karogu druka, auto aplīmēšana, u.c.

Labiekārtošanas produkti

Porta Doors durvis, Komandor iebūvējamie skapji, Cubu grīdlīstes, kvarca vinila grīdas segums, velosipēdu novietnes, pastkastes, karogi un karogu masti, parku soliņi.

VL Montage, Stiklu darbnīca

Ieriķu 23, Rīga, LV-1084
Mūsu produkcija:: ✓ Stikls ✓ Spoguļi ✓ Dekoratīvais stikls ✓ Virtuves stikla paneļi ✓ Stikla durvis un starpsienas ✓ Iebūvējamie skapji ✓ Dušas kabīnes Par mums::

Mūsu stikla darbnīca piedāvā pilnu stikla un spoguļu apstrādes pakalpojumu servisu. Mūsu speciālisti var dot nepieciešamo konsultāciju, izbraukt pie pasūtītāja mājās, izmērīt un aprēķināt pasūtījumu, kā arī piedāvāt un uzstādīt to visērtākajā laikā. Visi izstrādājumi tiek ražoti pēc konkrētiem izmēriem, ņemot vērā pasūtītāja vēlmes. Mēs garantējam darba termiņus un kvalitātes izpildi.

Vidzemes logi, SIA, PVC, plastmasas logi Valmiera

Strādājam ierastajā režīmā!
"Rozītes" , Matīšu pagasts, Valmieras nov., LV-4210
Apraksts: Mūsu misija – ieklausīties, izprast un ražot klienta vajadzībām un viņa budžetam piemērotas energoefektīvas, kvalitatīvas stiklotās būvkonstrukcijas. Logus un durvis ražojam tikai no pārbaudītiem un augstas kvalitātes izejmateriāliem. PVC logus un durvis ražojam no vācu KBE profiliem, aprīkojam ar uzticamo Roto NT furnitūru. Mūsu ražošanas sortimentā ir 3 profilu sistēmas Jūsu izvēlei: standarta piedāvājums - KBE 70; izcili logi privātmājai, jaunbūvei un renovācijai - KBE 76AD; premium klases logi - KBE 88 (ar vidusblīvējumu jeb 3 gumijām). Mēs uzklausīsim Jūsu vēlmes un palīdzēsim izvēlēties piemērotāko risinājumu. Ražotnes puiši izgatavos katru izstrādājumu ar lielu precizitāti un augstu atbildības sajūtu. Sertificēti montieri veiks kvalitatīvu montāžu. Mūsu darbs - jūsu gandarījums!

Vidzemes logi, SIA, PVC, plastmasas logi, durvis Rīga

K.Barona 130, Rīga, LV-1012
Apraksts: Mūsu misija – ieklausīties, izprast un ražot klienta vajadzībām un viņa budžetam piemērotas energoefektīvas, kvalitatīvas stiklotās būvkonstrukcijas. Logus un durvis ražojam tikai no pārbaudītiem un augstas kvalitātes izejmateriāliem. PVC logus un durvis ražojam no vācu KBE profiliem, aprīkojam ar uzticamo Roto NT furnitūru. Mūsu ražošanas sortimentā ir 3 profilu sistēmas Jūsu izvēlei: standarta piedāvājums - KBE 70; izcili logi privātmājai, jaunbūvei un renovācijai - KBE 76AD; premium klases logi - KBE 88 (ar vidusblīvējumu jeb 3 gumijām). Mēs uzklausīsim Jūsu vēlmes un palīdzēsim izvēlēties piemērotāko risinājumu. Ražotnes puiši izgatavos katru izstrādājumu ar lielu precizitāti un augstu atbildības sajūtu. Sertificēti montieri veiks kvalitatīvu montāžu. Mūsu darbs - jūsu gandarījums!

Vilords GM, SIA, Stikla studija, darbnīca

Annas Brigaderes 5, Rīga LV-1082
Stikla Studija piedāvā šādus pakalpojumus stikla apstrādes jomā:: ✓ Stikla un spoguļu taisnā un figurālā griešana. Griešana pēc šablona; ✓ Taisnas un liektas stikla malas slīpēšana, pulēšana; ✓ Taisnas un liektas stikla malas fasete; ✓ Stikla urbšana; ✓ Stikla frēzēšana, izgriezumu veikšana; ✓ Stikla un spoguļu matēšana - apstrāde ar smilšu strūklu, tajā skaitā mākslinieciskā apstrāde; ✓ Stikla gravēšana; ✓ Stikla krāsošana; ✓ Stikla rūdīšana; ✓ Dekoratīvo un aizsargplēvju līmēšana; ✓ Stikla konstrukciju UV-līmēšana; ✓ Stiklu laminēšana - divu vai vairāku stiklu savienošana ar polimēra plēves vai sveķu palīdzību.

Windows Factory, SIA

Lubānas 66, Rīga, LV-1073
Plastmasas logi, plastikāta logi, PVC, alumīnija logi, stikla konstrukcijas, logu konstrukcijas, durvis, paketes , rūdīts stikls, laminēts stikls, ziemas dārzi, stikla starpsienas, ugunsdrošas durvis, durvju

Windows Factory, SIA, Filiāle

Daugavpils 23a, Ogre, Ogres nov., LV-5001
Plastmasas logi, plastikāta logi, PVC, alumīnija logi, stikla konstrukcijas, logu konstrukcijas, durvis, balkonu, lodžiju iestiklošana, stiklotas fasādes, bīdāmās durvis, logu ražotne, sistēmas, iekšdurvis, ārdurvis, salokāmās durvis, palodzes, stikla paketes, rūdīts stikls, laminēts stikls, ziemas dārzi, stikla starpsienas,

ZG Ailes, SIA

Pulkveža O.Kalpaka 16-101, Jelgava LV-3001
Produkcija: ✓ Durvis ✓ Logi ✓ Vārti ✓ Virtuves mēbeles Par uzņēmumu:

Mūsu uzņēmuma galvenie darbības virzieni ir koka, PVC un alumīnija logu un durvju, kā arī sekciju vārtu tirdzniecība, montāža un garantijas apkalpošana. Mēs sadarbojamies ar vieniem no lielākajiem PVC, koka un alumīnija logu un durvju ražotājiem Eiropā un piedāvājam viņu produkciju Baltijas valstīs. Mūsu piedāvātajos PVC izstrādājumos tiek izmantoti tikai un vienīgi vācu firmu REHAU GmbH, Brugmann un GEALAN 5 un 6 kameru profili, kuri visi atbilst kvalitātes augstākajām prasībām. Arī koka logus un durvis piedāvājam dažādās versijās: vācu tipa logi (veras uz iekšu), skandināvu tipa logus (veras uz āru). Piedāvājam arī alumīnija konstrukcijas gan iekštelpām, gan logus un ārdurvis. Visos mūsu piedāvātajos produktos tiek izmantota vācu firmu ROTO, SIEGENIA AUBI, G-U vai austriešu firmas MACO furnitūra un stikla paketes tiek ražotas no tādu pasaulē zināmu firmu kā Guardian, Saint Gobain, Euroglas stikliem, kuri atbilst visaugstākajiem termoizolācijas parametriem. Piedāvājam arī sekciju vārtus un iekraušanas sistēmas, kā privātajiem klientiem, tā zemnieku saimniecībām un loģistikas centriem. Vārti tiek izgatavoti no vācu firmas Teckentrup vai itāļu firmas Italpannelli sekciju paneļiem un tiek aprīkoti ar holandiešu firmas Flexiforce furnitūru. Mūsu piedāvātie produkti ir atzīti visā Eiropā un ir saņēmuši starptautisko CE marķējumu, kas apliecina uzņēmuma produktu atbilstību ES Direktīvu būtiskām prasībām.