Stikla paketes, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Maristika, SIA

Katlakalna 9, Rīga, LV-1073
Stikls un stikla izstrādājumu tirdzniecība. Stikla vairumtirdzniecība. Stikla tirdzniecība., Stikla rūdīšana, krāsošana, apstrāde. Stikla paketes . Lokšņu stikls. Bruņustikls, bruņu stikls.

Master Glass, SIA, Darbnīca

Medemciems, Pastermuižas 7, Olaines pagasts, Olaines nov., LV-2127
Stiklinieku darbi:

Spoguļu un stikla izgatavošana pēc pasūtījuma.

✓ Izgatavošana, piegāde, uzstādīšana, montāža ✓ Griešana, pulēšana, slīpēšana, urbšana, metināšana ✓ Facete, plēvju, aizsargplēvju līmēšana, rāmēšana ✓ Zīmējumi uz spoguļa vai stikla ar smilšu strūklu ✓ Stikla paketes

Master Glass, SIA, Stiklinieku darbnīca

Latgales 116, Rīga LV-1003
Spoguļu, stikla izgatavošana, Spoguļu, stikla tirdzniecība, Spoguļu montāža, uzstādīšana, griešana, , Kamīnu stikli, stikla paketes , dekoratīvie stikli, stiegrots stikls, rūdīts stikls, Duškabīnes

Mežmaļi+, SIA, koka logu un durvju ražotne

KOKA logi un durvis
Valdlauči, Mazā Rāmavas 4, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov. LV-1076
Apraksts: Esam specializējušies uz koka logu un durvju izgatavošanu. Strādājam tikai pēc individuāla pasūtījuma arī ar ārzemju klientiem un vajadzības gadījumā veicam arī uzmērīšanu un savu izstrādājumu montāžu. Pamatā strādājam ar vietējās izcelsmes materiāliem: priedi, bērzu, osi un ozolu. Apdares un komplektējošām sastāvdaļām pamatā izmantojam Vācijā un Skandināvijā ražotus materiālus.

Mārupes logi, struktūrvienība

Jaunolaine, "Jumtiņi" , Olaines pagasts, Olaines nov., LV-2127
logi, fasādes, fasādes konstrukcijas, balkonu iestiklošana, lodžijas iestiklošana, bīdāmās durvis, stikla , paketes , stikli, profili, ārdurvis.
1

Mūsu lodzinieks, SIA

Jaunceltnes 40, Aizkraukle, Aizkraukles nov. LV-5101
PRODUKTI:

PVC logi

✓ Mūsdienu PVC logi ir piemēroti izmantošanai praktiski jebkura veida ēkās. Tos var viegli izmantot vēsturiskās ēkās, kā arī savrupmājās, biroju ēkās vai daudzdzīvokļu mājās.

PVC durvis

✓ Ieejas durvis ir vizītkarte katrā mājā. Tās aizsargā pret zagļiem un nevēlamiem trokšņiem. Durvju sistēmas no ALUPLAST apvieno modernu dizainu ar visaugstāko kalpošanas laiku.

Pilnstikla studija, SIA

Alderi, Pērles 12, Ādažu pagasts, Ādažu nov. LV-2164
Apraksts:

PILNSTIKLA STUDIJAS 18 gadus krātā pieredze ļauj realizēt skaistus, interesantus un konstruktīvi sarežģītus projektus, kuros izmantojam stiklu visdažādākajās variācijās .PILNSTIKLA STUDIJA ir dinamisks un strauji augošs ALUMĪNIJA un STIKLA konstrukciju ražotājs,  kas saviem klientiem piegādā augstas kvalitātes būvniecības risinājumus plaša spektra ēkām un objektiem.PILNSTIKLA STUDIJA lepojas ar savu pieredzi, reputāciju un dažādu sarežģītu projektu īstenošanā Latvijas un Eiropas tirgos. Mēs nepārtraukti sekojam jaunākajām tendencēm nozarē un turpinām meklēt inovatīvus risinājumus, lai nodrošinātu mūsu klientiem augstākās kvalitātes risinājumus un veicinātu nozares produktivitāti un izaugsmi. Varam sevi saukt par ekspertiem ALUMĪNIJA  un STIKLA konstrukciju projektēšanā un ražošanā, tieši pateicoties gadu gaitā iegūtai pieredzei. Visa mūsu produkcija ir sertificēta atbilstoši Eiropas standartiem.Specializējoties būvniecības nozarē, mēs strādājam ar daudziem celtniecības un būvniecības  uzņēmumiem, piegādājot savu ražoto produkciju.

Prāna Ko, SIA

Spilves 4, Rīga LV-1055
Mūsu sortimentā ir vairāk nekā 8000 dažādu preču: ✓ Prāna Ko ir ekskluzīvs medicīnas apģērba KOI (ASV) zīmola izplatītājs Baltijas valstīs. ✓ Paparnet (IT) zīmola izplatītājs Latvijā, kas ir pasaules līderis higiēnas papīra ražošanā. ✓ Abena (DK) zīmola izplatītājs Latvijā, kas ir EKO zīmols, kas ražo urīna nesaturēšanas produkciju un kopšanas kosmētiku.

REHAU, SIA, logi un durvis

Strādājam attālināti un arī birojā.
Daugavgrīvas 83-1.st., Rīga LV-1007
REHAU pakalpojumi:: ✓ Logi, durvis un profili ✓ Risinājumi mēbeļu ražošanai ✓ Risinājumi būvniecības industrijai Par mums:

SIA "REHAU" ir uzņēmums, kas nodarbojas ar tehniskā lietojuma polimēru materiālu risinājumu vairumtirdzniecību. Latvijā REHAU piedāvā logu profilus un apdares materiālus mēbeļu izgatavošanai, lentes plātņu malu apdarei, plātnes mēbeļu izgatavošanai.

Reksons, SIA

Gaujas 32/3, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Produkti:: ✓ PVC logi ✓ Ārdurvis ✓ Iekšdurvis ✓ Pretinsektu tīkli ✓ Stikla paketes ✓ Krāsas Par uzņēmumu:

SIA “Reksons” ražotne dibināta 1998. gadā. Kompānija izgatavo logus atbilstoši augstākajiem pasaules standartiem, kā arī nodrošina projektu izstrādi un realizēšanu. Veiksmīgi attīstoties SIA ”Reksons” kļuvis par vienu no atbildīgākajām kompānijām Latvijas tirgū un ieguvusi uzticama un profesionāla biznesa partnera reputāciju.

RemLat, logi, durvis, žalūzijas

Krasta 10, Saulkrasti, Saulkrastu nov. LV-2160
Apraksts:

Plastmasas, koka, alumīnija logi, durvis. Lodžiju, balkonu stiklošana. Durvju, logu montāža un uzstādīšana. Bīdāmās sistēmas, iebūvētie skapji, iebūvējamās mēbeles, virtuves mēbeles. Paceļamie un garāžu vārti.

 

Rīgas stikls, SIA, stiklinieku darbnīca

Valmieras 39, Rīga, LV-1009
Stikla apstrādes uzņēmums:

"Rīgas Stikls" ir 1992. gadā dibināta kompānija, kas darbojas stikla apstrādes jomā, ražojot izstrādājumus no stikla, rūdīta stikla, dekoratīvās plēves un spoguļiem. Uzņēmums ir kļuvis par atpazīstamu un uzticamu partneri stikla apstrādes tirgū, strādājot kā ar individuāliem pasūtītājiem, tā mēbeļu ražotājiem, arhitektūras un dizaina kompānijām. Bez stikla ražošanas un apstrādes, "Rīgas Stikls" piedāvā arī stiklotas konstrukcijas, drošības stiklus, dekoratīvos stiklus un stikla paketes.

SDS Projekti, SIA

Rīgas 48-3, Gulbene, Gulbenes nov. LV-4401
, tirdzniecība, uzstādīšana, regulēšana, remonts, apkalpošana, lodžiju iestiklošana, metāla durvis, stikla , paketes , terases durvis, siltinātas metāla durvis, ugunsdrošas durvis, žalūzijas, logu uzmērīšana, uzstādīšana

Sekura stils, SIA

Katlapu 7, Ādaži, Ādažu nov., LV-2164
Ziemas dārzi, ārdurvis, iekšdurvis, stikla paketes , paketlogi, pakešlogi, stikla fasādes., Bīdāmās durvis, starpsienas, stikla jumta konstrukcijas, jumta logi.

Uhh Design, SIA

Biķernieku 23, Rīga LV-1039
Apraksts:

Uhh Design piedāvā divu virzienu produktu un pakalpojumu klāstu.

Reklāmas, prezentreklāmas un dāvanas

baneri un baneru druka, izkārtnes, to saskaņošana un uzstādīšana,  dažādas informējošas plāksnes, māju numuru zīmes, uzlīmes, vizītkartes, etiķetes, kalendāri, personalizēti plānotāji, auto numura zīmju paliktņu druka, gravēšana, dāvanas glāzes, individuāli izstrādāti apbalvojumi, audumu apdruka, izšūšana, cepurītes ar nagu, uzšuves, karogu druka, auto aplīmēšana, u.c.

Labiekārtošanas produkti

Porta Doors durvis, Komandor iebūvējamie skapji, Cubu grīdlīstes, kvarca vinila grīdas segums, velosipēdu novietnes, pastkastes, karogi un karogu masti, parku soliņi.

VL Montage, Stiklu darbnīca

Ieriķu 23, Rīga, LV-1084
Mūsu produkcija:: ✓ Stikls ✓ Spoguļi ✓ Dekoratīvais stikls ✓ Virtuves stikla paneļi ✓ Stikla durvis un starpsienas ✓ Iebūvējamie skapji ✓ Dušas kabīnes Par mums::

Mūsu stikla darbnīca piedāvā pilnu stikla un spoguļu apstrādes pakalpojumu servisu. Mūsu speciālisti var dot nepieciešamo konsultāciju, izbraukt pie pasūtītāja mājās, izmērīt un aprēķināt pasūtījumu, kā arī piedāvāt un uzstādīt to visērtākajā laikā. Visi izstrādājumi tiek ražoti pēc konkrētiem izmēriem, ņemot vērā pasūtītāja vēlmes. Mēs garantējam darba termiņus un kvalitātes izpildi.

Vidzemes logi, SIA, PVC, plastmasas logi, durvis Rīga

K.Barona 130, Rīga, LV-1012
Apraksts: Mūsu misija – ieklausīties, izprast un ražot klienta vajadzībām un viņa budžetam piemērotas energoefektīvas, kvalitatīvas stiklotās būvkonstrukcijas. Logus un durvis ražojam tikai no pārbaudītiem un augstas kvalitātes izejmateriāliem. PVC logus un durvis ražojam no vācu KBE profiliem, aprīkojam ar uzticamo Roto NT furnitūru. Mūsu ražošanas sortimentā ir 3 profilu sistēmas Jūsu izvēlei: standarta piedāvājums - KBE 70; izcili logi privātmājai, jaunbūvei un renovācijai - KBE 76AD; premium klases logi - KBE 88 (ar vidusblīvējumu jeb 3 gumijām). Mēs uzklausīsim Jūsu vēlmes un palīdzēsim izvēlēties piemērotāko risinājumu. Ražotnes puiši izgatavos katru izstrādājumu ar lielu precizitāti un augstu atbildības sajūtu. Sertificēti montieri veiks kvalitatīvu montāžu. Mūsu darbs - jūsu gandarījums!

Vilords GM, SIA

Annas Brigaderes 5, Rīga LV-1082
Stikla rūdīšana. Matēts stikls. Stikla matēšana. Stikla paketes . Paketes no stikla ., Stikla galdi. Galda stikla virsmas. Mēbeles no stikla . Stikla duškabīnes. Stikla grīdas.

Windows Factory, SIA

Lubānas 66, Rīga, LV-1073
Plastmasas logi, plastikāta logi, PVC, alumīnija logi, stikla konstrukcijas, logu konstrukcijas, durvis, paketes , rūdīts stikls, laminēts stikls, ziemas dārzi, stikla starpsienas, ugunsdrošas durvis, durvju

Windows Factory, SIA, Filiāle

Daugavpils 23a, Ogre, Ogres nov., LV-5001
Plastmasas logi, plastikāta logi, PVC, alumīnija logi, stikla konstrukcijas, logu konstrukcijas, durvis, balkonu, lodžiju iestiklošana, stiklotas fasādes, bīdāmās durvis, logu ražotne, sistēmas, iekšdurvis, ārdurvis, salokāmās durvis, palodzes, stikla paketes, rūdīts stikls, laminēts stikls, ziemas dārzi, stikla starpsienas,