Tūrisma birojs, adresē Centrs

Drukāt
Banner 1050x80

Transporta aģentūra Irbe LNK, SIA

Blaumaņa 6, Rīga LV-1011
korporatīvā apkalpošana, darījumu braucienu apkalpošana, vīzas, vīzas uz Krieviju, vīzas Krievija, tūrisma , aģentūra, uzticama tūrisma aģentūra.

Lux-TA, SIA

Blaumaņa 3, Rīga, LV-1011
Tūrisma aģentūras Rīgā, Aģentūra.

Ozolciems Tūre, SIA

Dzirnavu 91, Rīga, LV-1011
Biļetes, viesnīcu rezervēšana, vīzas, (tai skaitā arī uz eksotiskām zemēm) pēdējā brīža piedāvājumi, tūrisma , Tūrisma akcijas piedāvājumi.

Devro Tour, SIA

Elizabetes 51-6.st., Rīga, LV-1010
Ekskursijas, ekskursija, tūrisms, ceļojumi, ceļojums, nedēļas nogales braucieni, gida pakalpojumi, gidu pakalpojumi, čarterlidojumi, autobusu ekskursijas, vīzas, vīza uz Krieviju, vīza uz Baltkrieviju, vīza uz Azerbaidžāņu, visu vīzu formēšana izņemot Ukrainas, apdrošināšana, ceļojuma apdrošināšana, ceļojumu apdrošināšana, kruīza

Saules vējš, SIA

Brīvības 37-8a, Rīga, LV-1010
Tūrisma aģentūra, Tūrisms, Viesnīcu rezervēšana, Ekskursijas, Gidu kursi, Ekskursijas pa Baltijas valstīm, Tūrisma grupu pieņemšana Rīgā. Gidu pakalpojumi. Ekskursijas skolēniem un darba kolektīviem.

Rīgas Valsts tehnikums

Krišjāņa Valdemāra 1C, Rīga LV-1010
Komerczinības; Tūrisma pakalpojumu komercdarbinieks. Būvdarbi; Apdares darbu tehniķis; Apmetējs.

Laimtūre, SIA

Blaumaņa 5A - 12, Rīga, LV-1011
Autobusu tūres Baltijas valstīs, ekskursijas uz Lietuvu, Igauniju un pa Latviju. Ceļojumi ar autobusu uz Eiropu, ceļojumi uz Poliju, Čehiju, Austriju, Vāciju, vīna tūres uz Ungāriju, atpūta Horvātijā, autobusu tūres uz Angliju, Franciju, Šveici, Spāniju un Portugāli. Ceļojumi ar autobusu bērniem un ģimenēm ar bērniem. Aviotūres grupām ar