Tūrisms, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Pigu Latvia, SIA, Interneta veikals 220.lv

Latgales 257, Rīga, LV-1019
Pieejamās preču kategorijas:: ✓ Rotaļlietas, bērnu preces ✓ TV un Sadzīves tehnika ✓ Mēbeles un interjers ✓ Sports, tūrisms un atpūta ✓ Smaržas, kosmētika ✓ Mājai un remontam ✓ Mobilie telefoni, planšetdatori, Foto ✓ Datortehnika ✓ Mājsaimniecības preces ✓ Apģērbi, apavi, aksesuāri ✓ Aizsardzības, dezinfekcijas, medicīnas preces ✓ Auto preces ✓ Dārza preces ✓ Zoo preces ✓ Dāvanas, svētku atribūti ✓ Grāmatas ✓ Gudrā māja ✓ Pārtikas preces ✓ Outlet veikals ✓ Preces birojam, skolai, radošiem darbiem

Transporent, SIA

Malduguņu 2, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Auto noma; vieglie auto

DEPO Mājai Dārzam Remontam, veikals - noliktava

Lielā 2, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Apraksts:

Būvmateriāli, apdares materiāli, dārza preces, dārza tehnika un inventārs, sēklas, stādi, zoopreces, dzīvnieku barība. Veikalos pieejamas preces: Dārzam; Dari pats; Mājai; Remontam; Zoo.

DEPO Mājai Dārzam Remontam, veikals - noliktava

Kurzemes prospekts 3B, Rīga, LV-1067
Būvmateriāli, apdares materiāli, dārza preces, dārza tehnika un inventārs, sēklas, stādi, zoopreces, dzīvnieku barība. Dārzam: Dārza tehnika, dārza instrumenti, traktori, motorzāģi, zāles pļāvēji, žogi, sētas, bruģis, dārza lampas, telpaugi, puķes un stādi, augsnes, mēslojumi, kūdra, puķu podi, kastes, laistīšanas sistēmas, zālāji, puķu

DEPO Mājai Dārzam Remontam, veikals - noliktava

"Rīgas-Siguldas šoseja 6", Berģi, Garkalnes pagasts, Ropažu nov., LV-1024
Būvmateriāli, apdares materiāli, dārza preces, dārza tehnika un inventārs, sēklas, stādi, zoopreces, dzīvnieku barība. Dārzam : Dārza tehnika, dārza instrumenti, traktori, motorzāģi, zāles pļāvēji, žogi, sētas, bruģis, dārza lampas, telpaugi, puķes un stādi, augsnes, mēslojumi, kūdra, puķu podi, kastes, laistīšanas sistēmas, zālāji, puķu

MRT, SIA

Rencēnu 7B, Rīga, LV-1073
Ražošana:: ✓ 2000. sērija - IP20 zemapmetuma un virsapmetuma slēdžu un kontaktligzdas ar klasisku dizainu, pieejama baltā un krēmkrāsā. ✓ 2001. sērija - IP20 zemapmetuma slēdžu un kontaktligzdas ar modernu dizainu, pieejama 5 krāsās - balts, krēmkrāsas, platīna, alumīnija vai grafīta. ✓ IP44. sērija - IP44 virsapmetuma slēdžu un kontaktligzdas mitrām telpām un ārtelpām. Elegants un funkcionāls dizains, pieejams baltā vai pelēkā krāsā. ✓ Montāžas kārbas - ražojam gan zemapmetuma (betona un reģipša sienām), gan virsapmetuma kārbas. ✓ Kontaktligzdu bloki - komplektējam visdažādāko kombināciju kontaktligzdu blokus un būvlaukuma sadalnes līdz 125A gan pēc tipveida shēmām, gan pēc individuāla pasūtījuma. Plaša komplektējošo elementu noliktava ir par pamatu ātrai pasūtījumu izpildei.

 

Ieroči, SIA

Rīgas 15, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Preces un pakalpojumi:

MEDĪBĀM:

✓ ieroči ✓ patronas ✓ aksesuāri ✓ ieroču remonts

MAKŠĶERĒŠANAI:

✓ makšķeres un spiningi ✓ spoles ✓ vizuļi un vobleri ✓ auklas

TŪRISMAM:

✓ termosi ✓ katli un katlu statīvi

Ieroči, SIA, Ieroču veikals Rīgā

Turpinām strādāt klātienē!
Dzirnavu 83, Rīga, LV-1011
Preces un pakalpojumi:: ✓ Makšķerēšanas piederumi ✓ Medību piederumi ✓ Apģērbi medībām ✓ Apavi medībām ✓ Pirotehnika ✓ Tūrisma inventārs ✓ Ieroču aksesuāri Medību un makšķerēšanas veikals:

SIA „Ieroči” nodarbojas ar medībām, makšķerēšanai un tūrismam nepieciešamo preču tirdzniecību Talsos, Limbažos, Kuldīgā, Dobelē, Balvos, Liepājā, Ventspilī, Rīgā un Daugavpilī. Papildus tam, uzņēmuma veikalos iespējams iegādāties arī pašaizsardzības līdzekļus un svētku uguņošanas piederumus. Darbojas arī interneta veikals.

DEPO DIY, SIA, birojs

Dreiliņi, Noliktavu 7, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
Būvmateriālu, būvkonstrukciju tirdzniecība

Hotel Viona

Rīgas 41, Bauska, Bauskas nov., LV-3901
Viesnīca piedāvā: ✓ Naktsmītnes ✓ Kafejnīca ✓ Sauna ✓ Baseins ✓ Latviešu virtuve ✓ Armēņu virtuve Par viesnīcu:

Hotelis “Viona” izveidots vēsturiskā ēkā Bauskas vecpilsētā Mēmeles upes krastā. Viesnīcā ir 9 labiekārtoti numuri, kafejnīca, sauna ar baseinu. Kafejnīcā “Pie pils” atrodas netālu no Bauskas pils. Piedāvā nobaudīt senu latviešu un autentisku armēņu virtuvi pieredzējuša šefpavāra gādībā. Banketu organizēšana.

Rokdarbu materiālu veikals - bāze Pērļotava

Brīvības 155 k-3, Rīga LV-1012
Piedāvājumā viss nepieciešamais rotu izgatavošanai:: ✓ metāla un sudraba furnitūra ✓ dabīgie akmeņi ✓ koka un plastmasas pērlītes ✓ instrumenti ✓ adatas pērļošanai un vienkārši šūšanai ✓ fimo ✓ filcs ✓ dzija un adāmadatas ✓ lentas ✓ mežģīnes ✓ dāvanu maisiņi un kastītes ✓ mākslīgie ziedi ✓ rotas kāzām un ballēm

Rīgas ģimnāzija Maksima, SIA

Pārmiju 14A, Rīga, LV-1057
Apraksts: Privātskola "Maksima", privātģimnāzija "Maksima". Privātā ģimnāzija "MAKSIMA", pamatskola "MAKSIMA".

Veselības centrs Medeors pluss-S, SIA

Dzirnavu 91 k-3, Rīga, LV-1011
Fizioterapeita konsultācija, rehabilitācija, ārstnieciskā masāža, ārstnieciskā vingrošana, slinga terapija, teipošana, fizioterapija, zīdaiņu vingrošana, bērnu vingrošana, vakuummasāža, trx, veselības vingrošana, senioru vingrošana, fizikālā terapija, elastīgo saišu terapija, limfātiskā teipošana, grūtnieču vingrošana,

SVĒTKU PILS, SIA 4 Saules

"Attekas", Vimbukrogs, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-2123
Atpūtas iespējas:

Pirts Svētku Pils viesiem ir pieejams trīs nelielas pirtiņas – divas Daugavas krastā un viena uz ūdens. Pirtis var izmantot pasākuma laikā vai arī nākamajā rītā. Tas ir lielisks veids, kā papildināt pasākumu ar relaksācijas brīdi vai pagarināt pozitīvas emocijas nākamajā dienā.

Laivu noma Viesiem pieejamas trīs laivas, ar kurām var doties romantiskā izbraucienā pa Daugavu meklēt Mīlestības saliņu vai apskatīt Doles muižu, kā arī makšķerēt.

Volejbola laukums Sportiskām aktivitātēm piedāvājam ļoti plašu zaļo zonu, kurā iespējams rīkot dažādas spēles un aktivitātes. Pieejams arī volejbola laukums.

Bērnu laukums Bērni vienmēr ir mīļi gaidīti mūsu Atpūtas vietā un viesu namā Svētku Pils. Bērniem pieejams rotaļu laukumiņš un piepūšamā atrakcija bērniem vecumā līdz 6 gadiem.

Grils Viesiem pieejams grils ar grilēšanas piederumiem, piknika vietas un elektrība zaļajā zonā.

 

Viesītes, atpūtas komplekss

"Jumtiņi", Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2166
Apraksts: Laipni lūdzam lauku tūrisma un atpūtas kompleksā VIESĪTES! Šeit jūs varat pavadīt laiku dabā kopā ar visu ģimeni, neatsakoties no pilsētas ērtībām. Atpūtas kompleksā VIESĪTES katrs jūsu ģimenes loceklis varēs atrast sev tīkamo. VIESĪTES ir mūsdienīga brīvdabas atpūta labiekārtotajā teritorijā Mārupes novadā, kas ir pieejama jebkurā gadalaikā.

Bella, ziedu salons

Ārpus darba laika pieņemam pasūtijumus pa tālruni.
Rīgas 26, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Par uzņēmumu:

Ziedu salons Bella piedāvā:

✓ grieztos ziedus; ✓ ziedu pušķus ✓ sēru ziedus un vainagus ✓ svētku dekorācijas un dekorēšanu

Ziedu piegāde Valmierā un Valmieras apkārtnē

Riga River Tour, SIA

Dzelzavas 27, Rīga, LV-1084
Pasākumu organizēšana, atribūtika

Latvijas Biznesa gada pārskats

Pērses 9/11-5.st., Rīga, LV-1011
Apraksts: Izdevumā Latvijas biznesa gada pārskats ir apkopota informācija par Latvijas „Top uzņēmumiem” un to apgrozījumu. Veiksmīgāko uzņēmēju un nozaru ekspertu atziņas, sniedzot pārskatu par esošo uzņēmējdarbības situāciju, iezīmējot nākotnes tirgus tendences.