Transportēšana, visā Latvijā

Drukāt

Vītols, apbedīšanas birojs

Raiņa bulvāris 10, Preiļi, Preiļu nov. LV-5301
morgs, morga pakalpojumi, kapu rakšana, kaprači, bēru transports, katafalks, bēru transports, Mirušā transportēšana

Angel debesīs, SIA, diennakts apbedīšanas birojs

Cēsu 11-3, Rīga LV-1012
Produkti: ✓ Premium klases zārki ✓ Koka zārki ✓ Urnas ✓ Drēbes mirušiem ✓ Krusti ✓ Vainagi ar sēru lentēm ✓ Sveces ✓ Sarkofāgi ✓ Citi apbedīšanas piederumi Par uzņēmumu:

Apbedīšanas birojs "ANGEL" nodrošina pilnu apbedīšanas pakalpojumu klāstu. Starptautiskā repatriācija. Veicam bēru organizēšanu ņemot vērā radinieku vēlmes, reliģisko piederību un finansiālās iespējas. Nodrošinām mirušā transportēšana no mājām, pansionāta, slimnīcas uz morgu jebkurā diennakts laikā. Nepieciešamības gadījumā veicam mirušā transportēšanas organizēšanu gan Latvijas teritorijā, gan ārpus tās, kā arī nodrošinām visu nepieciešamo dokumentu noformēšanu un morga klātbūtni gan izbraukšanas vietā, gan galamērķī. 

Billerud Latvia, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Meža 4, Jaunjelgava, Aizkraukles nov. LV-5134
Pakalpojumi:: ✓ Papīrmalkas iepirkšana ✓ Mežizstrāde ✓ Ciršanas tiesību iepirkšana ✓ Augsnes gatavošana ✓ Šķeldas iepirkšana Billerudkorsnas grupa:

"Billerud Latvia" grupa ir viens no pasaulē vadošajiem iepakojuma materiālu ražotājiem, kas piedāvā no koksnes šķiedrām veidotu dažāda blīvuma un izturības iepakojuma materiālu. "Billerud Latvia" ražoto produkciju izmanto vairāk nekā 100 pasaules valstīs, un tā kopējais klientu skaits pārsniedz pusotru tūkstoti. Lielākie un pazīstamākie uzņēmumā saražotā iepakojamā materiāla izmantotāji ir TetraPak un Elopak. "Billerud Latvia" darbības modelis ir balstīts uz 3 pamatprincipiem:

✓ augstākās kvalitātes izejmateriāli ✓ jaudīgi tehnoloģiskie risinājumi ✓ plašs starptautiskais sadarbības tīkls

Komanda24, SIA, Latvijā lielākais pārvākšanās serviss

Laba cena – kvalitatīvs pakalpojums – Komanda24🤝
Bauskas 58A - 9, Rīga, LV-1004
"Komanda24" nodrošina pilnu risinājumu ciklu, ātru darbu izpildi un izdevīgas cenas.: ✓ Bezmaksas konsultācijas un cenu plāna sastādīšana. ✓ Pārvākšanās serviss privātpersonām, uzņēmumiem, ražošanas uzņēmumiem un birojiem. ✓ Pārvākšanās serviss arī brīvdienās klientam izdevīgākajā laikā. ✓ Pārvākšanās serviss gan Latvijā, gan visā Eiropā. ✓ Pilns risinājumu cikls: plānošana, risinājumu izstrāde, nepieciešamās dokumentācijas kārtošana, krāvēju pakalpojumi, demontāža un montāža, mantu iepakošana, kā arī transporta pakalpojumi. ✓ Ļoti uzmanīga attieksme pret jebkuru klienta mantu, kuru nepieciešams transportēt. ✓ Izdevīgas cenas. ✓ Individuāla pieeja katrai situācijai.

Izvēloties Komanda24 pārvākšanās servisa pakalpojumus, jūs varat būt droši, ka pakalpojumus sniedz profesionāļu komanda, kurai pieejami labākie tehniskie risinājumi.

Rock Cars, SIA, Lietoti auto

Latgales 418, Rīga LV-1063
Iegādāsimies tavu auto:

• Uzpērkam auto ar defektiem • Auto bez tehniskās apskates  • Auto pēc avārijas  • Izbraucam pie klienta visā Latvijā • Auto izpirkšana no līzinga  • Izpērkam auto no kredītiestādēm  • Auto uzpirkšana  • Apmaksa skaidrā naudā  • Apmaksa ar pārskatījumu pie auto iegādes  • Samaksa par auto līdz pat 100% no tirgus vērtības 

 

Veterinārais centrs ZuZu.land

Jūras 1A, Ventspils, LV-3601
Mūsu sniegtie pakalpojumi ietver::

Ikdienas Mājdzīvnieku Barība, Gardumi, Aksesuāri un Apģērbs: Mēs piedāvājam augstas kvalitātes barību, gardumus, aksesuārus un apģērbu jūsu mājdzīvniekiem, lai nodrošinātu viņiem laimīgu un pilnvērtīgu dzīvi.

Veterinārā Aptieka un Veselīgus pārtikas produktus: Mūsu aptiekā jūs atradīsiet plašu izvēli medikamentu, vitamīnu, un uztura piedevu, lai jūsu mājdzīvnieks būtu vesels un vitāls.

Veterinārārstu konsultācijas: Mūsu pieredzējušie veterinārārsti ir šeit, lai sniegtu jums vislabāko padomu un sirsnīgi rūpīgu aprūpi jūsu mājdzīvniekam.

Vakcinācijas un laboratoriskie izmeklējumi: Mēs nodrošinām vakcinācijas un veicam laboratoriskos izmeklējumus, lai saglabātu jūsu mājdzīvnieka veselību un novērstu slimības. Medicīniskās procedūras un ķirurģija: Mēs piedāvājam medicīniskās procedūras un ķirurģijas pakalpojumus, lai ārstētu un atveseļotu jūsu mājdzīvnieku.

 

Angel debesīs, SIA, Filiāle Hipokrāta

Hipokrāta 2d-30, Rīga LV-1079
Produkti: ✓ Zārki ✓ Urnas ✓ Drēbes mirušiem ✓ Krusti ✓ Vainagi ar sēru lentēm ✓ Sveces ✓ Sarkofāgi Par uzņēmumu:

Apbedīšanas birojs "ANGEL" nodrošina pilnu apbedīšanas pakalpojumu klāstu. Veicam bēru organizēšanu ņemot vērā radinieku vēlmes, reliģisko piederību un finansiālās iespējas. Nodrošinām mirušā transportēšana no mājām, pansionāta, slimnīcas uz morgu jebkurā diennakts laikā. Nepieciešamības gadījumā veicam mirušā transportēšanas organizēšanu gan Latvijas teritorijā, gan ārpus tās, kā arī nodrošinām visu nepieciešamo dokumentu noformēšanu un morga klātbūtni gan izbraukšanas vietā, gan galamērķī. 

Angel debesīs, SIA, Filiāle Jūrmalas

Konkordijas 59, Jūrmala LV-2015
Produkti: ✓ Premium klases zārki ✓ Koka zārki ✓ Urnas ✓ Drēbes mirušiem ✓ Krusti ✓ Vainagi ar sēru lentēm ✓ Sveces ✓ Sarkofāgi ✓ Citi apbedīšanas piederumi Par uzņēmumu:

Apbedīšanas birojs "ANGEL" nodrošina pilnu apbedīšanas pakalpojumu klāstu. Veicam bēru organizēšanu, ņemot vērā radinieku vēlmes, reliģisko piederību un finansiālās iespējas. Nodrošinām mirušā transportēšana no mājām, pansionāta, slimnīcas uz morgu jebkurā diennakts laikā. Nepieciešamības gadījumā veicam mirušā transportēšanas organizēšanu gan Latvijas teritorijā, gan ārpus tās, kā arī nodrošinām visu nepieciešamo dokumentu noformēšanu un morga klātbūtni gan izbraukšanas vietā, gan galamērķī. 

I.R. AUTO, SIA Shadow

Bukulti, Ādažu 26, Garkalnes pagasts, Ropažu nov. LV-1024
Krāsošana: Krāsošanas darbus mašīnai var veikt ne tikai pēc avārijām, negadījumiem vai citiem redzamiem defektiem, bet arī vienkārši - ja gribas atjaunot auto krāsu, lai tā spīd un nerūsē! Mums ir milzīga pieredze auto krāsošanas darbos. Autoserviss ir aprīkots ar krāsošanas kameru un visiem nepieciešamajiem materiāliem, lai darbs tiktu veikts ātri un kvalitatīvi. Mēs strādājam tikai ar pārbaudītiem krāsošanas materiāliem, lai nodrošinātu augstāko kvalitāti un klientiem - izdevīgas cenas. Veicam pilnu vai daļēju auto krāsošanu, kā arī atsevišķu virsbūves detaļu krāsošanu.

Rīgas kapi, SIA, Apbedīšanas birojs

Kurzemes prospekts 132A, Rīga, LV-1069
Darbības jomā ietilpst:: ✓ Dokumentu noformēšana ✓ Aizgājēja transportēšana ✓ Bēru ceremonijas ✓ Bēru organizēšana ✓ Bēru mielasts ✓ Zārki ✓ Aizgājēja apģērbšana un sakopšana ✓ Kremēšanas pakalpojumi ✓ Pārapbedīšana

AKM Trans, SIA, auto transportēšana, pārvadāšana

Rumbula, Kaudzīšu 58, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2121
SIA AKM Trans pakalpojumi:: ✓ Automašīnu transportēšana no/uz Eiropas Savienības valstīm, Skandināviju, Baltijas un NVS valstīm ✓ Automašīnu piegāde no ražotāja vai noliktavas līdz klientam ✓ Transportējamo automašīnu apdrošināšana, izmantojot TIR Carnett un CMR apdrošināšanas ✓ Dokumentu noformēšana ✓ Pilnīgu transportēšanas procesu vadīšana ✓ Maršrutu aprēķināšana pēc Map&Guide proffessional, Googlemaps un Auto route 2010 ✓ Automašīnu pirmspārdošanas sagatavošana ✓ Noliktavas pakalpojumi

Heders, SIA, kravu pārvadājumi, horizontālā urbšana, tahogrāfi

Ganību dambis 26, Rīga LV-1005
✓ Tahogrāfi. ✓ Horizontālā urbšana. ✓ Kravu pārvadājumi Eiropa, Krievija. ✓ Starptautiskie kravu pārvadājumi. ✓ Kravas auto evakuācija. ✓ Smagās tehnikas, traktoru, kombainu evakuācija. ✓ Auto treilera, auto vedēja pakalpojumi. ✓ Tahogrāfu tirdzniecība, uzstādīšana, remonts, pārbaude, sertifikācija.

Atvadas, SIA, Apbedīšanas birojs

Tēraudlietuves 3, Rīga, LV-1026
Preču katalogs:

Speciālisti operatīvi un profesionāli reaģēs uz notikušo neatkarīgi, kur noticis negadījums – mājās, slimnīcā vai nelaimes gadījums ārpus mājas. 15% atlaide visiem pakalpojumiem.

Pakalpojumi:: ✓ Apbedīšana, atvadu ceremonija ✓ Kremācija, kremācijas organizēšana ✓ Pabalsts bērēm vai kremācijai, dokumentu noformēšana ✓ Apbedīšanas piederumi – zārki, sēru vainagi ✓ Transports pavadītājiem ✓ Kapu labiekārtošana un kopšana ✓ Repatriācija ✓ Morgs un morga pakalpojumi

Cortex, SIA, Veterinārā klīnika, aptieka un dzīvnieku frizētava

Plūdoņa 36-1, Bauska, Bauskas nov., LV-3901
Par uzņēmumu: SIA "Cortex" ir veterinārā klīnika, aptieka un dzīvnieku frizētava Bauskā, kas sniedz veterināros pakalpojumus, kā arī piedāvā dažādus dzīvnieku kopšanas līdzekļus, dzīvnieku barību un medikamentus.

Apbedīšanas birojs-krematorija PARADISUS, SIA

Latgales 301, Rīga LV-1063
Apbedīšanas piederumi: ✓ Zārki ✓ Pareizticīgo krusti ✓ Katoļticīgo krusti ✓ Tekstila piederumi ✓ Vainagi ✓ Urnas (kremēšanas) Apbedīšanas pakalpojumu cenas: ✓ Pasūtījuma dokumentu noformēšana – EUR 24.20 ✓ Ķermeņa transportēšana uz morgu (Rīgas teritorijā) – EUR 54.45 ✓ Specpakete, dezinfekcija – EUR 12.10 ✓ Sanitārās un kosmētiskās sagatavošanas pakalpojumi – EUR 60.50 ✓ Atvadīšanās telpas noformēšana ar svecēm – EUR 2.26 ✓ Atvadīšanās telpas noma – EUR 35.30 ✓ Mirušā pārnešana no un uz atvadu zāli – EUR 14.20 ✓ Kremācijas izmaksas – EUR 212.29 ✓ Zārka noma – EUR 48.40 ✓ Urna (pelnu kapsula) – EUR 36.30

Apbedīšanas nams-krematorija, SIA

Jēkabpils 28, Rīga LV-1003
Apraksts: Apbedīšanas nams – Krematorija ir jauna krematorija un viena no divām Latvijā esošām krematorijām, kura ir saņēmusi speciālo atļauju (licenci) kremācijas veikšanai. Licence no 21.04.2016. PILNS KREMĀCIJAS KOMPLEKTS - tikai par 500 EUR. Apbedīšanas komplekts ietver: dokumentu noformēšana, mirušā transportēšana uz morgu (gan Rīgā, gan ārpus pilsētas), morga pakalpojumi (sanitārā un kosmētiskā sagatavošana), atvadu zāles noma, kremācijas process, urna pelniem, zārka noma bēru ceremonijai, ceremonijas atribūti (sveces).

Apbedīšanas nams-krematorija, SIA, apbedīšanas nams - krematorija, atvadu zāle

Jēkabpils 28, Rīga, LV-1003
serviss, apbedīšanas dienests, diennakts apbedīšana, diennakts apbedīšanas, birojs, nelaiķa (mirušā) transportēšana , no/uz ārzemēm, mirušā transportēšana , nogādāšana ar katafalku, katafalks, katafalki) diennakts morgs

LĒTĀKAIS apbedīšanas birojs

Aptiekas 13, Rīga, LV-1005
Apraksts: Lētākās cenas! Lēti apbedīšanas pakalpojumi Rīgā. Lēta apbedīšana Rīgā. Viszemākās cenas. Vislētākie apbedīšanas pakalpojumi Rīgā, visā Latvijā.

Trīs saujas, SIA, Apbedīšanas birojs

#apbedīšana Strādājam visu diennakti!
Jaunā 18-1, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Pakalpojumi:

Uzņēmums "Trīs saujas" sniedz pilnu apbedīšanas pakalpojuma servisu, apbedīšanas piederumi – zārki, krusti, pārklāji utml., kapa rakšanas un aizrakšanas pakalpojumi, mirušo uzglabāšanu un transportēšanu no mājām, pansionātiem un slimnīcu patoloģijas nodaļām.

Organizē kremācijas pakalpojumus, izvadītājus un muzikantus atbilstoši reliğiskajai konfesijai. Veic mirušo repatriāciju. Ņemot vērā klientu vajadzības pēc laba un kvalitatīva apbedīšanas pakalpojuma ne tikai sēru brīdī, bet arī pēc tam mēs, ELFA projekta ietvaros, izveidojām jaunu struktūrvienību "Morgs – Akmeņkaļu darbnīca".

Piedāvājam pieminekļus, kapu apmales, sētiņas, kapu labiekārtošana darbus un apstādījumu veidošanu. Šajos gados uzņēmums "Trīs saujas" saņēmis cilvēku atzinību par labi paveikto darbu un profesionalitāti, sniedzot atbalstu un sapratni grūtā brīdī. Tādēļ pēc palīdzības vēršas cilvēki no visa novada, kā arī no citām Latvijas pilsētām.

 

Uzņēmums piedāvā:

✓ kapu rakšanu ✓ pārapbedīšanu ✓ transporta pakalpojumus ✓ morga pakalpojumus ✓ bēru organizēšanu ✓ pieminekļus ✓ kapu apmales ✓ kapu kopšanu ✓ kremēšanu

Account-Line Company, SIA

Čiatūras 33, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Pakalpojumi:: ✓ Autoevakuators ✓ Kravu pārvadājumi ✓ Traktoru pārvadājumi ✓ Sistu mašīnu iepirkšana ✓ Tehniskā palīdzība uz ceļa ✓ Akumulatora uzlādēšana ✓ Riepu piepumpēšana ✓ Riteņu nomaiņa ✓ Auto ievilkšana/izvilkšana