Transporta pakalpojumi

Drukāt
Banner 1050x80

Scrap Steel Group, SIA

Raubēni, Akmeņu ceļš 7a, Cenu pagasts, Jelgavas nov. LV-3002
Metāla konstrukciju demontāža: ✓ Metāla konstrukciju demontāžas darbi un nojaukšana ✓ Ēku, māju, ražošanas objektu demontāža visā Latvijā ✓ Būvgružu savākšana un izvešana ✓ Transporta pakalpojumi ✓ Celtniecības tehnikas pakalpojumi

Grivika, IK

Viskaļu 27a, Jelgava LV-3008
Apraksts: Piedāvājam mēbeļu, iedzīves un iekārtu pārvietošanu. Pieredzējuši, uzmanīgi un akurāti krāvēji veiks visus iekraušanas un izkraušanas darbus, pārvietojot Jūsu iedzīvi. Vajadzības gadījumā arī iepakos, izjauks un uzstādīs mēbeles vai citas iekārtas. Strādājam visā Latvijas teritorijā. Sniedzam pakalpojumus arī visā Baltijā un citur Eiropā. Pārvadājam visdažādākās kravas visā Latvijā, Baltijā un Eiropā. Pārvadājam steidzamās kravas un līdzkravas pa ceļam. Sniedzam arī negabarīta kravas pārvadājuma pakalpojumus ar vienlaikus līdz astoņiem pasažieriem.

Lat Čiek, SIA, Dezinsekcija, dezinfekcija, deratizācija, Jelgava

Jelgava LV-3007
Pakalpojumi:: ✓ Dezinfekcija ✓ Deratizācija ✓ Dezinsekcija Dezinfekcija un deratizācija:

Mēs iznīcināsim grauzējus un kukaiņus, kā arī dezinficēsim telpas no vīrusiem. 

Bezmaksas konsultācijas, strādājam arī brīvdienās ar steidzamiem izbraukumiem. 

Atbrīvojam no kukaiņiem 1 stundas laikā!

VELIS-A, diennakts apbedīšanas birojs

Sakņudārza 5a, Jelgava, LV-3001
Apraksts: Uzņēmums SIA "Velis - A" dibināts 1996. gadā Jelgavā. Uzņēmuma pamatdarbība ir apbedīšanas, mūzikas un transporta pakalpojumu sniegšana. Tās dibinātājs un īpašnieks ir Aldis Knāviņš. No 1999. gada Dobelē darbojas SIA "Velis - A" filiāle. Darba gadu laikā uzņēmums ir strauji audzis, palielinājis apbedīšanas pakalpojumu klāstu un atvieglojis to pieejamību. Cilvēkiem tiek dota iespēja saņemt maksimāli kvalitatīvus apbedīšanas pakalpojumus un izvēlēties apbedīšanas piederumus atbilstoši savai gaumei un iespējām.

A & B, SIA

Āne, Celtnieku 32, Cenu pagasts, Jelgavas nov. LV-3043
Pakalpojumi: ✓ Ceļu, ielu būvdarbi; ✓ Ārējo ūdensapgādes un kanalizācijas tīklu būvdarbi; ✓ Sociālo un rūpniecības objektu būvdarbi; ✓ Siltumapgādes sistēmu izbūve; ✓ Tehnikas noma; Tehnikas noma: Piedāvājam transporta pakalpojumus un nomu. Mūsu rīcībā ir: pašizgāzēji, ekskavatori, buldozers, manipulators un cita tehnika.

Torgy Baltic, SIA

Ozolnieki, Eglaines 13, Ozolnieku pagasts, Jelgavas nov. LV-3018
Apraksts:

Metālapstrādes uzņēmums "Torgy Baltic" sevi ir veiksmīgi pierādījis vietējā tirgū un ar panākumiem eksportē produkciju. Nozarē darbojas jau 15 gadus. Mūsu ražošana ir aprīkota ar daudzveidīgām modernām iekārtām, un visus darbus izpilda augsti kvalificēts personāls. Pēc individuāla pasūtījuma vai jūsu rasējuma kvalitatīvi izgatavosim jebkuras sarežģītības metāla izstrādājumus, konstrukcijas un augstas precizitātes detaļas. Uzņēmums piedāvā metālapstrādes pakalpojumus – metināšana, lāzergriešana, ūdensgriešana, valcēšana, locīšana, virpošana, CNC frēzēšana, slapjā krāsošana, smilšu strūkla, digitālā uzmērīšana un Frosio III inspektora uzraudzību.

Kompānija Avotiņi, SIA, Celtniecības materiāli, metāla jumti, logi, armatūra, metālizstrādājumi Jelgavā

Brankas, "Dumbrāji" , Cenu pagasts, Jelgavas nov., LV-3043
Apraksts: Esam jau 26 gadus Latvijas tirgū. Ražojam, pārdodam kvalitatīvus metāla jumtu un sienu segumus, dažādus būvmateriālus celtniecībai, remonta darbiem un būvniecībai. Armatūras un armatūras izstrādājumu ražošana, izgatavojam armatūras sietus. Bezkarkasa angāri celtniecībai. Metāla tirdzniecība, metāla apstrāde.

Latvijas Samariešu apvienība, biedrība, Samariešu atbalsts mājās, Jelgavas nodaļa

Svētes 26-8, Jelgava, LV-3001
Apraksts:

"Latvijas Samariešu apvienība" ir neatkarīga un brīvprātīga sabiedriskā labuma organizācija, kuras misija ir palīdzēt cilvēkiem. Samarieši īsteno vai līdzdarbojas daudzos labdarības un sociālā atbalsta projektos, kā arī nodrošina izglītības, sociālos un medicīnas aprūpes pakalpojumus Latvijā.

Lux - Autobusu noma, nomas centrs

Turpinām strādāt klātienē!
Lietuvas šoseja 3b, Jelgava, LV-3001
Nomai pieejamie transporta līdzekļi:: ✓ Mazā klase, sēdvietu skaits no 6 līdz 20 ✓ Vidējā klase, sēdvietu skaits no 23 līdz 41 ✓ Lielā klase, sēdvietu skaits no 45 un vairāk Par mums: SIA "LUX" autobusu noma piedāvā autobusu nomu (īri), kurā ietilpst 8 dažāda izmēra transportlīdzekļi. Nodrošinām tīrus, drošus transporta līdzekļus ekskursijām un izbraucieniem.

veicis.lv, internetveikals, SIA INK 99

Jelgavas 42, Rīga, LV-1004
Piedāvājumā:: ✓ Auto riepas, preces automašīnām ✓ Mājsaimniecības preces ✓ Apkure, kondicionieri, klimatiskā tehnika ✓ Sadzīves tehnika, elektronika ✓ Mobilie telefoni/Sakaru tehnika ✓ Santehnika ✓ Atpūtai un sportam ✓ Datortehnika ✓ Dārzam, mājai un mežam ✓ Preces bērniem ✓ Žogi un vārtu automātika u.c. preces

Igma, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
"Kaijas" , Glūdas pagasts, Jelgavas nov. LV-3040
Par uzņēmumu:

SIA "Igma" sniedz transportēšanas un ekskavatora pakalpojumus, piegādājam granti, smilti, škembas, veicam teritorijas labiekārtošanas darbus. 

Igates betons, SIA

Aviācijas 18k, Jelgava LV-3004
Apraksts: Uzņēmums kopš 2008.gada nodarbojas ar transportbetona ražošanu, piegādi līdz objektam un pumpēšanu, pamata un saliekamo sienu bloku ražošanu, betona barjeru ražošanu un beramo kravu pārvadājumiem.

Kanclers, SIA, Filiāle

Pasta 51 k.7, Jelgava LV-3001
Piedāvājumā:: ✓ mēbeles ✓ kancelejas preces ✓ hobijlietas ✓ attīstošās rotaļlietas ✓ grāmatas ✓ skolas piederumi un somas ✓ saimniecības preces ✓ mazā sadzīves tehnika Par mums: SIA "Kanclers" Jelgavā ir trīs tirdzniecības vietas un interneta veikals (www.kanclers.lv), kur tiek piedāvāts ļoti plašs preču klāsts.

LANDO, Jelgavas Elkšņa individuālais transporta pakalpojumu uzņēmums

Jelgava, Pavasara iela 12 - 2, LV-3001
Informācija no uzņēmumu reģistra

Milur, SIA

Sudrabu Edžus 15-79, Jelgava, LV-3001
Invalīdu transports, transportēšana, transporta pakalpojumi , slimnieku transports., pakalpojumi , sanitarie aviācijas transporta pakalpojumi . ārsta pakalpojums.

Cope Dumpjos

"Dumpji" , Līvbērzes pagasts, Jelgavas nov., LV-3003
, izkraušanas pakalpojumi , dīķu rakšanas darbi, zemes darbi, transporta pakalpojumi , ceļu remonta tehnika, . izkraušnas tehnika, iekraušanas tehnika, ceļu būves tehnika, noma, transporta pakalpojumi .

TM Recycling, SIA, Filiāle

Dzelzceļnieku 8a, Jelgava LV-3001
Transporta pakalpojumi un konteineru noma., metāllūžņiem, metāllūžņu konteineri, konteineri metāllūžņu uzkrāšanai, konteineri metāllūžņu nodošanai, transporta

Latem, SIA

Jelgavas 3, Olaine, Olaines nov., LV-2114
Transporta pakalpojumi . Sert.EXC2, EN 1090-1:2009+2011.

NOA-Tour, SIA

Raiņa 20-200, Jelgava LV-3001
sagāde, pasākumu apmeklējumi, pasākumi biļešu sagāde, braucienu organizēšana uz dažādiem pasākumiem, transporta , pakalpojumi , mikroautobusu pakalpojumi , autobusu pakalpojumi , ekskursijas ar gidu, gida pakalpojumi ,
Veicot vietējos un starptautiskos auto, jūras, dzelzceļa un aviotransporta kravu pārvadājumus, izplatīti ir loģistikas risinājumi, kuros krava tiek nogādāta saņēmējam, kombinējot dažādus transporta veidus, ļaujot izmantot vienotu ceļazīmi (Multimodal Bill of Lading). Kombinēto pārvadājumu priekšrocība ir optimāls maršruts, īsi piegādes termiņi un ērta dokumentu noformēšana gan klientam, gan muitas kontroles punktos. Pārvadājumiem iespējams izsekot līdzi, pārliecinoties par kravas atrašanās vietu un stāvokli.