Vārti, sētas, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Metalinvest, SIA

Pildas 16b, Rīga LV-1035
metāla kāpnes, metāla margas, metāla sētas , metāla žogi, metāla restes, metāla konstrukcijas, nojumes

Style & Design, SIA, Dizaina mēbeles

Turpinām strādāt klātienē!
Mūkusalas 72f, Rīga LV-1004
Metāla vārti , Bīdāmie vārti . Koka māju ražošana. Koka karkasa mājas. Koka mājas., , koka sētas , koka žogi, žogi, lapenes, augstas kvalitātes apdares materiāli pirtīm un saunām, masīvkoka

AP metals, SIA

Jaunolaine , Olaines pagasts, Olaines nov. LV-2127
Metāla konstrukcijas, metālapstrāde, vārti , žogi, metāla vārti , metāla žogi, kāpnes, metāla kāpnes,, balkonu margas, margas, trepes, 3D žogs, automātiskie vārti , automātisko vārtu uzstādīšana, vārti ar

AN Dizains, SIA

Viskaļu 22, Rīga LV-1026
konstrukcijas privātmājām, konstrukcijas dzīvojamām mājām, dekoratīvi metāla žogi, nožogojumi, žogs, sētas , , vārti , sētas stabi, balkoni, karnīzes, restes, durvju nojumes, tērauds, alumīnijs, metāls, darbs ar

JMJ Tirdzniecības Grupa, SIA

Krustpils 6, Rīga LV-1073
Perforētas, rievotas, riflētas loksnes, Perforācija, Tiešās piegādes: ceļu barjeras, rievsienas, Žogi, sētas

Yourhouse, SIA

Rīgas 9-1, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
apkures sistēmas, centrālās apkures ierīkošana, Ēku iekšējā apdare, iekšējā apdare, apdares darbi, žogi, sētas , , vārti , žogu un vārtu uzstādīšana, žogu montāža, teritorijas labiekārtošana un apzaļumošana, teritorijas

MVS Project, SIA

Ogresgals, Liepu 42, Ogresgala pagasts, Ogres nov. LV-5041
tirdzniecība, piegāde, paneļu žogi, metālkalumu žogu ierīkošana, uzstādīšana, lauksaimniecības žogi, koka sētas , , garāžu vārti , verami vārti .

Ailo Build, SIA

Atmodas 17, Smiltene, Smiltenes nov., LV-4729
jumta uzliksana, jumta siltināšana, jumta darbi, jumts, jumti, bīdāmo vārtu uzstādīšana, automātisko sētas

Palmer Group, SIA, Lāzergriešana

Lejupes 6, Ādaži, Ādažu nov. LV-2164
darbgaldu, darba galdu izgatavošana, Lokšņu materiāla lāzergriešana, Metāla dizaina elementu izgatavošana, Vārti

GS Furnitūra, SIA, Mēbeļu, furnitūras veikals

Klaipēdas 19/21, Liepāja, LV-3401
Metāla konstrukciju, mēbeļu un elementu izgatavošana pēc pasūtījuma:

Mēbeles un konstrukcijas biznesam - noliktavām, veikaliem, saloniem, frizētavām, trenažieru zālēm, autoservisiem, birojiem un lauksaimniecībai un citiem. Mēbeles un konstrukcijas mājai - interjeram, virtuves iekārtām, atdalošas starpsienas, veramas un bīdāmas, stiklotas sienas, durvis, žogi, vārti, sētas, bīdāmi un verami vārti, auto nojumes, nojumes, margas, terašu konstrukcījas un pamatnes. dārza mēbeles, šupoles, taciņu atdalošas metāla malas, dārza laistīšanas statīvi, personalizēti grilli, dizaina uzgunskura vieta.

SB UN PARTNERI, SIA, Durvju un logu furnitūra

Arhitektūras sastāvdaļa 🏰
Piedrujas 7A, Rīga LV-1073
Sortiments: Plašs būvkalumu klāsts ar ~5000 preču veidiem - labas detaļas labai arhitektūrai. Galvenie kritēriji sortimenta izvēlē: ES un DIN standartiem atbilstoša kvalitāte, tehnoloģiska saderība, stabila piegāde, serviss un garantijas, sortimenta dziļums, inovatīvi risinājumi, kā arī stilu, krāsu un materiālu saderīgums. Vienotais arhitektoniskais koncepts: dizains, drošība, energoefektivitāte, komforts, ilgtspējīgums.

ERBO, SIA

Baznīcas laukums 9, Smiltene, Smiltenes nov., LV-4729
Pakalpojumi:: ✓ Būvniecības darbi ✓ Labiekārtošanas darbi ✓ Saliekamo skursteņu montāža ✓ Tāmēšanas pakalpojumi ✓ Konsultācijas Apraksts:

Būvuzņēmuma ERBO pakalpojumi: būvniecība - dzīvojamo un nedzīvojamo ēku būvniecība, rekonstrukcija, remonts; jumtu rekonstrukcija, seguma nomaiņa, remonts; fasāžu atjaunošana, siltināšana, apdare; saliekamo skursteņu montāža; labiekārtošanas darbi - bruģēšanas darbi; akmeņu, dolomīta, ķieģeļu mūrēšana; sētu, žogu uzstādīšana un montāža; tāmēšanas pakalpojumi; konsultācijas.

WOOD Board&Color, kokmateriāli, gatavi lietošanai, no idejas līdz realizācijai.

Brīvības gatve 202, Rīga LV-1039
Piedāvājumā:: ✓ Dēļi ✓ Dedzināti ✓ Ūdensizturīgi ✓ Birstēti ✓ Krāsoti ✓ Tonēti Par mums::

Visu veidu kokmateriālu sagatavošana montāžai objektā. Dēļu četrpusēja apdare (krāsojot, lazējot, eļļojot, vaskojot, dedzinot). Sienas un fasādes paneļu izgatavošana no projekta līdz montāžai objektā. Ēku fasāžu tonālie un teksturālie risinājumi. Koka būvkonstrukciju materiālu un stiprinājumu tirdzniecība, to risinājumi.

Zemgales smēde, SIA, Zemgales Nažu Darbnīca

Turpinām strādāt klātienē!
Rīgas 64d, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Apraksts:

"Zemgales smēde" ir metālapstrādes darbnīca, un tās galvenais kalējs ir Uldis Šulcs. Darbnīca nodarbojas ar dažādu veidu metālapstrādi un metāla izstrādājumiem pēc pasūtījuma. Ir EN-1090 sertifikāts. Galvenā darbnīcas joma ir nažu un citu asmeņu izgatavošana - izgatavojam virtuves nažus, mednieku nažus, metamos nažus, kā arī lielākus asmeņus, piemēram, cirvjus un mačetes. Katrs izstrādājums tiek veikts ar uzsvaru uz detaļām, piedodot asmeņiem juvelierdarba smalkumu. Ulda pēdējā aizraušanās ir asmeņi no Damaskas tērauda, kas ļauj izpausties un apvienot raupjo āmura kalšanu ar juveliera smalko darbu, un galējais iznākums ir brīnišķīgs. Taču bez asmeņiem mūsu darbnīcā iespējams pasūtīt daudzus citus metāla izstrādājumus - gaismas ķermeņus, dekoratīvos žogus, loga režģus un daudzus citus izstrādājumus, radītus praktiskām vai dekoratīvām vēlmēm.

Betons & Metāls, SIA

Liginišķu 17d, Daugavpils, LV-5415
, metāla vārti , metāla žogi, metāla konstrukcijas, metināti vārti , metināti žogi, betona stabi, betona, Bīdāmie vārti , vārtu automātika, metāla vārti .
ZL.LV iesaka

Gamma-Serviss, SIA, metāla pulverkrāsošana, smilšu strūklas apstrāde

Pulverkrāsošana, Smilšu strūklas apstrāde.
Čiekurkalna 5.šķērslīnija 3, Rīga LV-1026
PULVERA PĀRKLĀJUMS: ✓ Tas ir mūsdienu tehnoloģijas no metāla izstrādājuma, ņemot vērā ķīmijas un fizikas atklājumus. Tas ir augstas kvalitātes paraugs. ✓ Pulverkrāsošana ļauj ne tikai nokrāsot dažādas krāsas, bet arī palielina metāla izturību pret ārējiem faktoriem. ✓ Pulvera pārklājums ļauj taisīt dažas krāsas, ko nevar iegūt ar citādām krāsām (šķidrām krāsām). ✓ Tas ievērojami bagātina krāsu paleti un toņus. ✓ Pulvera pārklājums lieliski pasargā izstrādājumus no vides, pateicoties tā izcilajām īpašībām, ir augstas kvalitātes un aizstās tradicionālo pārklājumu.

Remdek, SIA

Vītoliņi, "Industriālais parks" , Valgundes pagasts, Jelgavas nov., LV-3017
Ražojam: ✓ Traktoru priekšējās uzkares ✓ Metāla kāpnes ✓ Nestandarta metāla konstrukcijas ✓ Individuāli pasūtījumi  Metālapstrādes uzņēmums:

Ražojam un pārdodam traktora priekšējās uzkares MTZ 80, 82, T40, Valtra, John Deere, Massey Fergu, FENDT, Case, Claas, Deutz Fahr, New Holland u.c. Celtspēja 1200 - 2400 kg. Pieņemam individuālus pasūtījumus. Iespējama piegāde.

Baltijas Energo Būve, pilnsabiedrība

E.Melngaiļa 1a, Rīga, LV-1010
, ruļļu žogi, 3D sētas , sētas , sēta, 3D sēta, metāla sēta, metāla sētas , 3 D sēta, 3 D sētas , 3D metāla, sētas .

Jumburgs, SIA

Mārkalnes 10, Rīga LV-1024
Sētas žogi, vārti , žogi, sēta, sētas , sētu ražošana, žogu izgatavošana, sētu izgatavošana, žogu ražošana, , veramie auto vārti , vārtu automātika, sētu uzstādīšana, balti sētas stabi, baltā betona sētas stabi

AP Baltic, SIA

Latgales 449, Rīga LV-1063
, sētas vārti , rūpnieciskie vārti , garāžu durvis, vārti žogi, žoga siets, metāla žogi, automātiskie vārti , sētas vārti , konsolveida vārti , ugunsdrošie vārti , ruļļu vārti , paceļamie garāžas vārti , teritoriju