Ēdināšana, adresē Rīga

Drukāt

Elizete, SIA, Ziedu galerija - pasēdētava ELIZETE

Elizabetes 25, Rīga LV-1010
Ziedu salons, piegāde Latvijā. Telpaugi. Grieztie ziedi. Latvijas rozes. Apsveikuma pušķi. Pavasara, rudens ziedi. Telpaugu pārstādīšana. Ziedu kompozīcijas, kastes. Dāvanu saiņošana. Dzimšanas diena. Svinības. Kristības. Kāzas. Bēres. Štrausi. Vārda dienas. Svētki. Svētku noformējums. 8. marts. Sieviešu diena. Ziemassvētki. Pasūtīt

Labiprodukti.lv

Ragana, Tirgus 1, Krimuldas pagasts, Siguldas nov., LV-2144
šķiedrvielas: svara samazināšana, svara normalizēšana, vēdera izejas uzlabošana, vēdera pūšanās, normalizēt vēdera izeju, zarnu trakta darbības uzlabošana, laba pašsajūta, sabalansēts uzturs, optimāla ķermeņa masa, zarnu tīrītājs, papilduzturs, svara korekcijas. Ķirbju sēklu eļļa: holesterīna normalizēšana, E vitamins, oksidatīvais

Mārupes Pizza

Lielā 129, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Gardas picas, suši, burgeri, salāti, zupas. Veicam piegādes Mārupē, Ziepniekkalnā, Āgenskalnā, Pārdaugavā.

Siguldas maiznieks, SIA, Konditorejas cehs

Mālpils 4, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Saldumi, Vafeles, Kēksi, Sausiņi, Cepumi, Konditorejas izstrādājumu vairumtirdzniecība, Mini sausiņi: vanilīna, ar rozīnēm, magonēm, sēkliņām, Kēkss ar žāvētiem augļiem, kēkss ar rozīnēm, cepumi, cepumi ar rozīnēm, riekstiem, saulespuķu sēkliņām, Cepumi "Izlase", Cepumi: auzu pārslu, auzu pārslu ar riekstiem, saulespuķu sēkliņām, Cepumi

A Fruits, SIA

Lubānas 82d, Rīga LV-1021
Augļu un dārzeņu vairumtirdzniecība, vairumā, augļu un dārzeņu iepirkšana no vietējiem ražotājiem, augļu un dārzeņu piegāde, augļu piegāde, dārzeņu piegāde, Rīgā, Rīgas reģionā, visā Latvijā, piegāde restorāniem, veikaliem, lielveikaliem, kafejnīcām, bistro, ēdināšanas uzņēmumiem, garšaugu piegāde, augļu serviss, augļu un dārzeņu

Valdo konferenču centrs

Bauskas 58a, Rīga, LV-1004
Ēdināšana . Kafijas pauzes. Semināri. Pasākumu apskaņošana. Tehniskais nodrošinājums.

Valdo, Firmas veikals

Skaistkalnes 1a, Rīga, LV-1004
Pārtika. Pārtikas preces. Pārtikas preču tirdzniecība un vairumtirdzniecība. Eļļa, konditoreja, cepumi, konfektes, saldējums, margarīns, milti, putraimi, siers. Rīsi, griķi. Valdo. Tautas. Draugu. Alus. Tualetes papīrs. Salvetes. Ķermeņa kopšanas līdzekļi. Tīrīšanas līdzekļi. Piena produkti, piena produktu tirdzniecība, piena produktu

Voldemārs, SIA, Biroju telpu noma

Skaistkalnes 3, Rīga LV-1004
Pārtika. Pārtikas preces. Pārtikas preču vairumtirdzniecība, produktu uzglabāšana, produktu šķirošana. Saldētavas, saldētavu pakalpojumi, saldētava. Pārtikas noliktava, noliktavas, Termo produkcija. Atdzesēta un saldēta produkcija. Temperatūras režīms +2 C, +6 C, -18 C, -25 C. Eļļas, konditoreja, margarīni, milti, putraimi, sieri.

Privātā vidusskola, INOVVA, Rīgas centrā

K.Barona 130, Rīga LV-1012
datorspēles, radošās iztēles attīstība, mācīties prasmes veidošana, Bērnu kafejnīca, Kompleksās pusdienas, Ēdināšana

Zelta Rasa, privātais bērnudārzs Baložos

Lakstīgalu 11a, Baloži, Ķekavas nov., LV-2128
Daudzveidīga ēdināšana uz vietas. Ir PVD atļauja. Svaigs gaiss. Iekārtots spēļu laukums "KSIL".

Zelta Rasa, privātais bērnudārzs Ziepniekkalnā

Spulgas 15, Rīga, LV-1058
Bērnudārzs. Pirmsskolas izglītības iestāde. PPII. Zelta Rasa. Apmācības programma latviešu valodā. Studijas. Pulciņi. Nodarbības. Sports. Džiu-džitsu. Diennakts bērnudārzs. Bērnu centrs. Horeogrāfija. Dejas. Ritmika. Keramika. Latviska vide. Licencēta bērnudārzu pirmsskolas programma. Daudzveidīga ēdināšana uz vietas. Ir PVD atļauja.

Zelta Rasa, privātais bērnudārzs Mārupē

Lielā 19 k.1, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Daudzveidīga ēdināšana uz vietas. Ir PVD atļauja. Svaigs gaiss. Iekārtots spēļu laukums "KSIL".

VITRUM servisa centrs, SIA

Berģi, Jaunā Līgo 31, Garkalnes pagasts, Ropažu nov., LV-1024
Profesionālo virtuves iekārtu remonts, sabiedriskās ēdināšanas iekārtu serviss, aukstuma iekārtu remonts, saldēšanas iekārtu remonts, tirdzniecības iekārtu remonts, Pārtikas rūpniecības iekārtu remonts, profesionālo virtuves iekārtu un aprīkojuma remonts, Restorānu aprīkojuma serviss, kafejnīcas aprīkojuma serviss, remonts.

Bidfood Latvia, SIA

Lubānas 125a-12, Rīga, LV-1021
Zivis. Lasis. Zivju produkti. Jūras veltes. Putnu gaļa mērces. Gaļa. Medījumi. Pārtikas produktu vairumtirdzniecība. Konditorejas izstrādājumi mazumtirdzniecība. Maizes izstrādājumi. Dārzeņi. Kartupeļu frī, kartupeļu produkti. Ogas, sēnes. Saldējums. Piena produkti. Sieri, siers. Bakalejas preces. "Nowaco" preču zīme. "Novako" preču

DFDS Seaways, Prāmju pasažieru un kravu pārvadājumi

Katlakalna 9a, Rīga LV-1073
Pakalpojumi uz DFDS prāmjiem:

Mūsu prāmji ir paredzēti, lai jūs savu atvaļinājuma mērķi sasniegtu atpūtušies un labā noskaņojumā. Tie ir moderni un plaši, var lepoties ar lieliskiem restorāniem un bāriem, rotaļu laukumiem un veikaliem. Ceļotājiem tiek piedāvāta izmitināšana, ēdināšana un plašs veikalu tīkls. Ceļojuma laikā ikviens spēs kvalitatīvi un pilnvērtīgi pavadīt laiku gan ģimenes, gan draugu lokā.

Active Travel, SIA

Berģi, Lauvu 22, Garkalnes pagasts, Ropažu nov. LV-1024
Apraksts:

Piedāvājumi ceļojumiem uz dažādiem galamērķiem. Čarterceļojumi no Rīgas, Viļņas un Tallinas, aviobiļetes, viesnīcu rezervācijas, koorporatīvie un grupu ceļojumi, īpašas atlaides senioriem, jaunlaulātajiem un grupām.

Saviem klientiem piedāvājam gan pēdējā brīža ceļojumus, gan agrās rezervācijas iespējas jaunajām sezonām, gan braucienus skolēnu brīvlaikā un citos valsts svētkos vai brīvdienās. Pieejami īso brīvdienu ceļojumi, čarterceļojumi uz siltajiem galamērķiem, piemēram, Ēģipti, Turciju, Grieķiju, Spāniju, slēpošana un eksotiskie ceļojumi. Pēc klientu vēlmēm piemeklējam viesnīcas ar nepieciešamo ēdināšanu – pieejami apartamenti bez ēdināšanas, kā arī ar brokastīm, viss iekļauts vai kādu citu nepieciešamo ēdināšanas pakalpojumu. Iespējams arī iegādāties dāvanu kartes ceļojumiem.

Active Travel sadarbojas ar visiem Latvijas tūrisma operatoriem (Novatours, TEZ Tour, Alida Tours, Coral Travel, JoinUp, ITAKA, Anex tours, FlyMeAway,  365 brīvdienas, Hermes travel, Impro un citiem) kā arī sadarbības partneriem ārpus Latvijas.

fon REKE vet, SIA

Raiņa 104, Jūrmala, LV-2016
Apraksts:

Veterinārā klīnika "fon REKE vet" Jūrmalā ir Reķu veterinārā prakse. Piedāvājam katram pacientam atrast zinošu, iejūtīgu, ieinteresētu ģimenes ārstu. Piedāvājam terapijas, ķirurģijas pakalpojumu. Sniedzam konsultācijas par dzīvnieka ēdināšanu, sastādām fizioloģiski piemērotu ēdienkarti. Nāc un iepazīsties. Lai dzīvnieki veseli un saimnieki laimīgi.

ENR Group Plus, SIA

Dzeņu 8-76, Rīga LV-1021
Apraksts:

Uzņēmums nodarbojas ar zoopreču tirdzniecību internetā. Pamatdarbība ir pārdot dažādus dzīvnieku barības, aprūpes un citus produktus, kas nepieciešami mājdzīvnieku īpašniekiem tiešsaistē.

Uzņēmums specializējas šajā nozarē un piedāvā plašu produktu klāstu dažādu dzīvnieku aprūpei. Tas var ietvert pārtiku, lelles, rotaļlietas, gultiņas, ķermeņa kopšanas produktus, dzīvnieku izklaides iekārtas un daudz ko citu. Uzņēmuma sortiments tiek pastāvīgi atjaunināts, lai nodrošinātu klientiem jaunāko un labāko produktu piedāvājumu.

Mūsu mērķis ir nodrošināt klientiem ērtu veidu, kā iegādāties dzīvnieku preces. Tādēļ tā tiek veikta tiešsaistē, kur klienti var apskatīt un salīdzināt produktu piedāvājumu, veikt pasūtījumu un saņemt to piegādi uz norādīto adresi. Uzņēmums piedāvā arī dažādus maksājuma veidus.

Uzņēmuma misija ir nodrošināt augstas kvalitātes preces, kas atbilst dzīvnieku aprūpes prasībām.  

ZL.LV iesaka

Fit & Healthy, SIA

Kārļa Mīlenbaha 1, Rīga LV-1050
Apraksts:

Sporta, pārtikas un uztura bagātinātāji jebkuram vecumam un gaumei! Milzīga produktu izvēle veselībai, sportam, spēkam un dzīves enerģijai, jūsu mērķu sasniegšanai!