Ēdināšana, adresē Rīga

Drukāt

Napoleons konditoreja, SIA Napalion

Dzirciema 70, Rīga LV-1055
Kliņģeri, saldie kliņģeri, sāļie kliņģeri, kliņģeri pēc pasūtījuma, mājas tortes, pīrāgi, bulciņas, saldas maizītes, kūkas, banketi, kafejnīca Pārdaugava

Milli Pro, Ziedu bāze

Biķernieku 1, Rīga LV-1039
Grieztie ziedi, pušķi, telpaugi, līgavas pušķis, ziedu rotas, zaļumi, dārza augi, kāzu pušķi, puķes, skatuves dekori, rozes, puķu pasts, puķu piegāde adresātam, piespraudes, dekori, kompozīcijas, skatlogu, telpu noformēšana, piegāde. Grozi, telpu dekorēšana, galdu, grīdu, grīdas, kompozīcijas, mašīnu pušķošana, kāzu auto rotājumi,

Dr.Beinerts, SIA, Veterinārā klīnika

Ģertrūdes 101, Rīga LV-1009
Diennakts veterinārā klīnika, Veterinārārsts cenas, laba verinārā klīnika Rīgā, Veterinārā aptieka, Veterinārā klīnika Imantā, Salaspils veterinārā klīnika, Zāļu lieltirgotava, Dzīvnieku viesnīca, Vetārsts, Veterinārārsts, Laboratoriskie izmeklējumi, Rentgenoloģiskie izmeklējumi, Ultrasonogrāfija, Stomatoloģija, Ķirurģija,

Sociālā kafejnīca ”Vecmīlgrāvis”

Meldru 2, Rīga, LV-1015
elkoņbalsti, pretizgulējuma matrači, humānā palīdzība, lietoti apģērbi, apavi, zupas virtuve, mazturīgo ēdināšana

Svētā Jāņa palīdzība, Specializētā transporta dienests cilvēkiem ar īpašām vajadzībām

Zandartu 2a, Rīga, LV-1015
Mazturīgo ēdināšana - zupas virtuve. Mazlietotu drēbju, apavu pieņemšana.

Svētā Jāņa palīdzība, aprūpe mājās

Cēsu 8, Rīga, LV-1012
Pakalpojumi:: ✓ personīgā higiēna ✓ rūpes par izskatu ✓ palīdzība nomazgāties ✓ ēdināšana ✓ pārtikas, medikamentu un pirmās nepieciešamības preču iegāde ar piegādi uz mājām ✓ maksājumu veikšana ✓ telpu uzkopšana Par aprūpes māju:

Aprūpe mājās pakalpojuma mērķis ir nodrošināt pamatvajadzību apmierināšanu personām viņu dzīvesvietā, kuras objektīvu apstākļu dēļ nevar sevi aprūpēt. Pakalpojums sniedz iespēju personai dzīvot pēc iespējas neatkarīgi sev ierastajā vidē un saņemt sociālo atbalstu atbilstoši personas funkcionēšanas spēju līmenim

Svētā Jāņa palīdzība, dienas aprūpes centrs Mazā Saulessvece

Cēsu 8, Rīga, LV-1012
Pakalpojumi:: ✓ bērnu aprūpe ✓ asistēšana pašaprūpē ✓ izzinoša brīvā laika pavadīšana ✓ dažādu speciālistu konsultācijas ✓ fiziskās aktivitātes ✓ radošās un interešu nodarbības Dienas aprūpes centrs:

Pakalpojumu nodrošinām vasaras periodā, no 1. jūnija līdz 31. augustam, darba dienās no plkst. 9.00 līdz 17.00.

Piedāvājam sociālās aprūpes un rehabilitācijas pakalpojumus bērniem ar funkcionāliem un/vai psihiskiem traucējumiem, vecumā no 7 līdz 18 gadiem.

Svētā Jāņa palīdzība, Specializētās darbnīcas

Cēsu 8, Rīga, LV-1012
Pakalpojumi:: ✓ Speciālistu atbalsts personām darbspējīgā vecumā darba prasmju un iemaņu attīstīšanā ✓ Ēdināšana ✓ Darba prasmju attīstīšana personām ar garīga rakstura traucējumiem ✓ Soc. darbinieka un speciālistu konsultācijas ✓ Brīvā laika pasākumi ✓ Grupu nodarbības ✓ Informēšanas un izglītošanas pasākumi ✓ Sociālo prasmju attīstīšana, uzturēšana un pilnveidošana

Ozolaine, dienas aprūpes centrs personām ar demenci

Zandartu 2a, Rīga, LV-1015
Pakalpojumi:: ✓ Uzraudzība ✓ Atbalsts pašaprūpē ✓ Ēdināšana ✓ Svētku svinēšana ✓ Soc. darbinieka konsultācijas ✓ Vingrošana ✓ Grupas nodarbības ✓ Mūzikas terapija ✓ Kultūras pasākumu apmeklēšana ar pavadoni Dienas aprūpes centrs:

Biedrības "Svētā Jāņa Palīdzība" dienas aprūpes centrā personām ar demenci "Ozolaine" ir iespēja saņemt profesionālus sociālās aprūpes un rehabilitācijas pakalpojumus, būt sabiedrībā un saturīgi pavadīt savu brīvo laiku.

Personām ar demenci nodrošināt darba dienās dienas laikā sociālā darba, sociālās aprūpes un sociālās rehabilitācijas pakalpojumus, veicinot sociālo prasmju (iemaņu) uzturēšanu un saglabāšanu, kā arī veikt klientu izglītošanu par sabiedriski nozīmīgiem procesiem, piedāvāt lietderīgas brīvā laika pavadīšanas iespējas, kā arī nodrošināt psihosociālo atbalstu.

Saulessvece, dienas aprūpes centrs personām ar garīga rakstura traucējumiem

Cēsu 8, Rīga, LV-1012
Pakalpojumi:: ✓ Speciālistu atbalsts ✓ Uzraudzība ✓ Atbalsts pašaprūpē ✓ Brīvā laika pavadīšanas iespējas ✓ Ēdināšana ✓ Pastaigas un fiziskas aktivitātes ✓ Sociālā darbinieka un citu speciālistu konsultācijas ✓ Informatīvi izglītojoši pasākumi
ZL.LV iesaka

Laroma, SIA, vairumtirdzniecības smaržvielu un krāsvielu noliktava

Vairumtirdzniecības smaržvielu krāsvielu noliktava
Jēzusbaznīcas 19, Rīga LV-1050
Apraksts:

SIA "LAROMA" - vairumtirdzniecības smaržvielu un krāsvielu noliktava. Aromatizētāji un krāsvielas pārtikas produkcijai. Smaržvielas un krāsvielas parfimērijas, kosmētikas un sadzīves ķīmijas līdzekļiem. Fizisko personu apkalpošana netiek veikta.

Dabas laboratorija

Dārza 29a, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Apraksts:

"DABLAB" ir pagaidām vēl maza, bet nozīmīga apvienība. Mūs raksturo sports, veselīgs uzturs un pozitīvs skats uz dzīvi! Augsim kopā, sasniedzot savus mērķus: mēs - gatavojot labāko no dabas jums, jūs - saņemot mūsu produktus!

"Dabas laboratorija" ražo augstvērtīgas aukstā spieduma sulas ar izsmalcinātāmgaršām.

Šādi iegūtas sulas var saukt par dzīvām, jo tās ir nepasterizētas un nav pakļautas papildus apstrādei, tādējādi maksimāli saglabājot vitamīnus, minerālvielas un vērtīgos enzīmus. Sulas ir bez mākslīgām piedevām, garšas pastiprinātājiem, tās netiek atšķaidītas ar ūdeni. Sulas tiek pildītas 0,33 l pudelēs, kur katras sulu pudeles saražošanai tiek izmantots vairāk nekā puskilograms augļu, ogu, dārzeņu un zaļumu.

Aukstā spieduma sulu iegūšanas metode augļus un dārzeņus nevis sagriežar asmeņiem, bet pilnībā izspiež (presējot), tādējādi iegūstot augstvērtīgu produktu. Dzerot sulas ikdienā, var uzlabot pašsajūtu, vielmaiņu, ādas izskatu. Kopumā uzlabojas vispārējais veselības stāvoklis, jo tiek saņemti dabīgi vitamīni, kas stiprina imūnsistēmu un aizsargā organismu.

Augstvērtīgi iegūta sula ir kā labākais “fast food” cilvēka organismam. Uzsūcoties dažu minūšu laikā, tiek saņemta ātra, dabīga un īsta palīdzība praktiski jebkurā situācijā. Dabas Laboratorijas piedāvātajās sulās un šotiņos veselīgais mijas ar garšīgo. Katra sula un šotiņš sniedz baudījumu garšas kārpiņām, tajā pašā laikā nodrošinot visu nepieciešamo organismam. Diena ir laba, ja sākas ar DABLAB!

LatAcrylam, SIA, Mākslīgā akmens virsmas

Rāmuļu 21-6, Rīga LV-1005
Priekšrocības: LATACRULAM sniedz dizaineriem, mēbeļu ražotājiem, celtniekiem, celtniecības kompānijām, apdares darbu speciālistiem iespēju paplašināt savu izmantojamo seguma materiālu sortimentu ar īpaši augstas klases moderniem materiāliem. Par uzņēmumu: LATACRULAM - pamatdarbība ir SAMSUNG STARON® virsmas materiālu vairumtirdzniecība, mazumtirdzniecība. Mākslīgā akmens LG HI-MACs un Corian tirdzniecība, vairumtirdzniecība. RESOPAL, TEMPEST, HANEX, HI-MACS. Kvalitatīvi virsmas seguma materiāli, mākslīgā akmens virsmu segumi.
ZL.LV iesaka

Hīrons, SIA, Purvciema veterinārā aptieka

Zvaigznāja gatve 2, Rīga LV-1082
Apraksts:

Lai pēc veterinārārsta apmeklējuma Jūs varētu pagūt nopirkt visu dzīvniekam nepieciešamo, veterinārās aptiekas darba laiks ir garāks nekā veterinārajai klīnikai. Darba dienās aptieka strādā no plkst. 9.00 līdz plkst.19.00, savukārt sestdienās un svētdienās no plkst.10.00 līdz plkst.16.00.

ZL.LV iesaka

Hīrons, SIA, Purvciema veterinārā klīnika

Zvaigznāja gatve 2, Rīga LV-1082
Kolektīvs:

Mūsu darba kvalitāti pierāda 29 gadu pieredze mazo dzīvnieku veterināro pakalpojumu tirgū. SIA "Hīrons" strādā pieredzējuši sertificēti veterinārārsti, veterinārfeldšeri un veterinārārstu asistenti. Kopējais darbinieku skaits firmā šobrīd ir 12 cilvēki. Jaunie speciālisti, ienākot kolektīvā, tikuši ilgstoši apmācīti un kontrolēti, pirms uzsākuši patstāvīgu darbu ar klientu dzīvniekiem. Tas nodrošina, ka katrs mūsu klīnikas speciālists ir apmācīts veikt ārstēšanai nepieciešamo procedūru kopumu, pieņemt lēmumus un strādāt patstāvīgi. Klīnikas darbības principi nosaka, ka arī laikā, kad veterinārārsti nav darbā, viņi saņem informāciju par savu pacientu un piedalās lēmumu pieņemšanā gadījumos, kad pacienta veselības stāvoklis ir nopietns.

Juglas ezers, veterinārā klīnika, SIA Anivet

14.04.2022 no 8:00 līdz 18.00, bet 15.04 ,16.04, 17.04,18.04 būs brīvdienas
Juglas 51, Rīga LV-1064
Pakalpojumi:: ✓ izziņu izsniegšana ✓ vakcinācija ✓ dažādas procedūras ✓ medikamentu ievadīšana ✓ brūču apkope ✓ ķirurģiskās operācijas ✓ periālo dziedzeru tīrīšana ✓ citas procedūras ✓ analīzes, diagnostika ✓ eitanāzija ✓ stacionārs ✓ mājas vizītes u.c.

Pļavnieki, veterinārā klīnika, SIA Anivet

Darba laiks Lieldienās- 14.04.- 8.00-18.00. 15.04.-18.04.- brīvdienas!
J.Vācieša 1c, Rīga LV-1021
Dzīvnieku ārstēšana, diagnostika, terapija, vakcinēšana, ultrasonogrāfija, morga pakalpojumi, eitanāzija, mājas vizītes, konsultācijas, ķirurģija, palīdzība dzemdībās, kastrācija, sterilizācija, inhalācijas, narkozes aparāts, veterināro izziņu noformēšana, žetonu izsniegšana, suņu frizēšana, kaķu frizēšana, veterinārās diētas,

JJStudio, SIA

Šmerļa 3, Rīga LV-1006
Apraksts:

Kas ir "Purisim" kolagēna peptīdi ar apelsīnu garšu? Kolagēns ir uztura bagātinātājs, kura galvenais uzdevums ir uzlabot ādas, matu, nagu un locītavu veselību. "Purisim Collagen Peptides", kas ir izgatavots no liellopu olbaltumvielām, proti, tajā ir liellopu gaļas kolagēna peptīdi, un tas ir lieliski. Turklāt produkts satur pamatvitamīnu kompleksu – C, E, B1, B2, B6, B9, D 3, kas cilvēkam ir nepieciešami imunitātes uzturēšanai un palīdz asimilēt kolagēnu. Preparāts satur arī glikozamīna sulfātu, hondroitīnu un metilsulfonilmetānu (MSM), kas veicina muskuļu un skeleta sistēmas veselību. Izrādās, šis produkts ir nevis divi, bet pat trīs vienā, un vairs nav papildus jāiegādājas vitamīni, ja kādam tas ir nepieciešams. Kas ir "Purisim" kolagēna peptīdi ar apelsīnu garšu sastāvā? "Purisim" sastāvā ir liellopu kolagēna peptīdi un 7 vitamīni, kā arī glikozamīna sulfāts, hondroitīns un MSM. Kāda tipa kolagēns Jums ir un no kā tas ir iegūts? Mūsu produktā ir pirmā un trešā tipa liellopu kolagēns. Kāda ir ieteicamā dienas deva un cik mg ir vienā porcijā? Ieteicamā dienas deva ir 13 g pulvera jeb pilna mērkarotīte.   Vai mērkarotīte arī nāk klāt pasūtījumam? Jā, katrā "Purisim" iepakojumā atrodas speciāla mērkarotīte, kas palīdzēs nomērīt nepieciešamo kolagēna pulvera devu.   Kad vislabāk ir lietot kolagēnu? Kolagēnu vari lietot jebkurā dienas laikā, bet "Purisim" sastāvā esošo vitamīnu dēļ to ieteicams lietot pirmajā dienas pusē.   Ar kādiem dzērieniem drīkst lietot kolagēnā pulveri? Kolagēnu var lietot ar jebkura veida dzērieniem, iemaisot to tajos iekšā. Drīkst lietot gan ar ūdeni, gan sulu, gan pienu gan karstiem dzērieniem.   Cik ilgi ir ieteicams lietot kolagēnu? Kolagēnu var lietot visu laiku, katru dienu. Redzamiem un jūtamiem rezultātiem, vēlams to lietot bez apstājas vismaz 3 mēnešus. Cik ilgam laikam paredzēts viens iepakojums? Vienā iepakojumā ir 390g (30 porcijas) kas pietiks 30 dienām, lietojot ieteicamo dienas devu 13g (pilnu mērkaroti). Vai kolagēnu drīkst lietot grūtnieces vai ar krūti barojošas māmiņas? Nav paredzēts lietošanai grūtniecēm un sievietēm, kas baro bērnu ar krūti.

General Serviss, SIA, veļasmašīnu, sadzīves tehnikas remonts, visa Latvija

Ģerāniju 3, Rīga LV-1067
Autorizēts servisa centrs:

SIA "GENERAL SERVISS" ir pasaules vadošo ražotāju autorizēts servisa centrs, kas remontē produkciju tādiem zīmoliem kā Ariston, Braun, BOSCH, SONY, Stinol, Indesit, Nardi, Liebherr, Whirlpool, Dyson Siemens, Gaggenau, Gorenje, Neff, Hotpoint, Funai. Bez tam apkalpojam arī Samsung, LG, Panasonic, Aistar, Beko, Vido, Mastercook, Blomberg, Dyson, Fagor, Zemler, Jetair, Bomann, Haieri, Kenwood, DeLonghi u.c. Klientu ērtības labad veicam (sadzīves tehnikas) remontus viņu mājās. SIA "GENERAL SERVISS" ir BRAUN autorizēts servisa centrs Latvijā. BRAUN tehnikas garantijas un pēcgarantijas remonts un apkalpošana, BRAUN rezerves daļas un aksesuāri. Meistars, inženieris, tehniķis, Jūrmalā, Rīgā.