Ēku renovācija, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Royal būve, SIA

Krūzes 3-5, Rīga LV-1046
Būvniecības pakalpojumi:: ✓ Industriālā būvniecība ✓ Rekonstrukcija un renovācija ✓ Apdares darbi ✓ Fasādes darbi Celtniecības uzņēmums:

Ar būvniecību nodarbojamies no 2012. gada. Gadu gaitā esam sakrājuši lielu pieredzi dažādu objektu būvniecībā. Sadarbojamies gan ar juridiskām, gan fiziskām personām. Mēs saviem klientiem varam sniegt pilna būvniecības cikla pakalpojumus. Sniedzam būvniecības pakalpojumus visā Latvijas teritorijā. Mums ir arī starptautiska pieredze, sniedzot ēku renovācijas pakalpojumus ārpus Latvijas.

KAN, SIA

Braslas 24, Rīga, LV-1035
Mēs piedāvājam visu veidu celtniecības darbus:: ✓ betonēšanas darbi ✓ ķieģeļu mūrēšana ✓ metāla konstrukcijas montāža ✓ iekārtu montāža ✓ cauruļvadu montāža ✓ reģipša sistēmas konstrukcijas ✓ sendvič paneļu montāža ✓ jumta ierīkošanas darbi ✓ apdares darbi

VEKKER, SIA

Miera 90, Rīga, LV-1013
Būvniecības uzņēmums VEKKER piedāvā:: ✓ Celtniecības un remonta darbi; ✓ Bruģēšana un labiekārtošanas darbi; ✓ Rekonstrukcija un restaurācija; ✓ Fasāžu renovācija, siltināšana, apdare; ✓ Privātmāju būvniecība SIA "VEKKER" darbības sfēras:: ✓ Celtniecības un remonta darbi, ✓ Bruģēšana un labiekārtošanas darbi, ✓ Rekonstrukcija un restaurācija, ✓ Fasāžu renovācija, siltināšana, apdare, ✓ Privātmāju būvniecība, ✓ Koka fasāžu, terašu izbūve un renovācija, ✓ Jaunu un esošo jumta konstrukciju un segumu, montāža un renovācija, ✓ Ventilējamās fasādes, ✓ Inženierkomunikāciju un ventilācijas sistēmu izbūve, ✓ Ražošanas un industriālo ēku būvniecība.

Kompānija Avotiņi, SIA, celtniecības būvmateriālu ražošana un tirdzniecība

Lielākais būvmateriālu tirgotājs Latvijā N.1
Rustēnu 1, Rīga LV-1073
Vadošais būvmateriālu ražotājs: „Kompānija Avotiņi” kļuvusi par vairāku Baltijas valstu un pasaulē vadošo BŪVMATERIĀLU ražotāju oficiālo dīleri. Apraksts: Esam jau 26 gadus Latvijas tirgū. Ražojam, pārdodam kvalitatīvus metāla jumtu un sienu segumus, dažādus būvmateriālus celtniecībai, remonta darbiem un būvniecībai. Armatūras un armatūras izstrādājumu ražošana, izgatavojam armatūras sietus. Bezkarkasa angāri celtniecībai. Metāla tirdzniecība, metāla apstrāde.

City Climber Latvia, SIA

Rīga
Pakalpojumi::

Uzkopšanas pakalpojumi

✓ Logu un stikla konstrukciju mazgāšanas darbi ✓ Fasādes tīrīšanas darbi ✓ Jumtu, karnīžu, noteksistēmu tīrīšanas darbi ✓ Jumtu, karnīžu tīrīšana no sniega un lāstekām

Industriālais alpīnisms būvniecībā

✓ Starppaneļu šuvju hermetizācija ✓ Ēku, angāru, torņu fasāžu krāsošana ✓ Fasādes apmešanas un siltināšanas darbi ✓ Jumtu un angāru seguma maiņa, labošanas darbi, noteksistēmas montāžas un demontāžas darbi ✓ Citi renovācijas un remonta darbi augstumā

Citi darbi augstumā

Aironi, SIA, Asenizācijas pakalpojumi

Kaķasēkļa dambis 31, Rīga LV-1005
Pakalpojumi: ✓ Cauruļvadu skalošana līdz pat Dn 2000 ✓ CCTV videoinspekcija ✓ Tauku atsūknēšana ✓ Attīrīšanas iekārtu apsaimniekošana ✓ Avārijas dienests 00-24 ✓ Kanalizācijas atsūknēšana ✓ Aku skalošana ✓ Aku atsūknēšana ✓ Cauruļvadu remonts ✓ Aku remonts ✓ Bioloģiskā kanalizācija ✓ Lietus ūdens kanalizācija ✓ Dziļurbuma kanalizācija

GRUNTERSS, SIA

Mārupes 2-2, Rīga, LV-1002
SIA "GRUNTERS" pakalpojumi:: ✓ teritorijas labiekārtošanas darbi ✓ ūdens un kanalizācijas sistēmu izbūves darbi ✓ ēku demontāžas darbi

Uzņēmums plāno darbību ilgtermiņā, tādēļ ikvienam klientam ir drošs un uzticams partneris, lai veidotu ilgtspējīgu sadarbību gan jauno būvprojektu realizācijas jomā, gan īstenojot dažādus esošo tīklu un teritorijas rekonstrukcijas plānus.

AStudija3D, arhitektu birojs, būvkonstrukcijas, ģenerālplāni, saskaņošana

Latgales 322-1.st., Rīga LV-1063

 Mēs piedāvājam:

✓ Individuālā ēku projekta izstrādi ✓ Individuāla ēku projekta pasūtīšana ✓ Gatava ēku projekta piesaiste ✓ Gatava projekta piesaiste zemesgabalā un saskaņošana būvvaldē ✓ Ūdensapgādes un kanalizācijas tīklu risinājumus, lietus kanalizācijas risinājumus publiskajām un dzīvojamām ēkām (pieslēgumi pie centrālajiem tīkliem un vietējie risinājumi – spice, hermētiski slēgti izsmeļami rezervuāri, bioloģiskās attīrīšanas iekārtas ✓ Ēkas iekšējie un ārējie tīkli ✓ Meliorācija / lietus ūdens sistēmas ✓ Gāzes projektu iekšējām un ārējām pievades sistēmām. ✓ Projektējam visu veidu un apjomu iekšējo un ārējo tīklu projektus elektrisko tīklu izbūvei vai pārbūvei. Ēkas ārējie un iekšējie tīkli.

EXTRA saimnieks, SIA, Nekustamā īpašuma apkalpošana, pārvaldīšana

Sēļu 10, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Galvenie pakalpojumi:: ✓ Nekustamā īpašuma, pārvaldīšana - personīgais pārvaldnieks ✓ Dzīvojamo māju  ēku apkalpošana, uzturēšana, sakopšana ✓ Telpu, teritoriju ikdienas uzkopšana, mazgāšanas darbi ✓ Inženiertehniskais serviss un remontdarbi ✓ Ikdienas uzkopšanas darbi ✓ Zāles pļaušana ✓ Lapu savākšana ✓ Apzaļumošana un labiekārtošana ✓ Jumtu, notekreņu tīrīšana ✓ Logu un fasādes mazgāšana ✓ Teritoriju, apbūves gabalu, ēku teritorijas sakopšana ✓ Būvlaukumu zemes darbi, pēc remonta uzkopšana ✓ Sniega tīrīšana un izvešana ✓ Santehniķis, elektriķis 24/7, santehniķa pakalpojumi, elektriķa pakalpojumi ✓ Avārijas dienests 24/7 ✓ Dezinfekcija ✓ Energoefektivitātes risinājumi, ieteikumi

Ēku projekti & pārvaldīšana, SIA

Krustpils 58, Rīga LV-1057
Darbības veidi:: ✓ dzīvojamo māju pārvaldīšana un apsaimniekošana (pilna servisa daudzdzīvokļu nama pārvaldība un apsaimniekošana, atsevišķu apsaimniekošanas darbību ārpakalpojumi) ✓ konsultācijas DZĪB, DZĪKS, dzīvokļu īpašnieku kopībām, māju pilnvarotām personām, māju vecākajiem un dzīvokļu īpašniekiem par māju apsaimniekošanu (konsultācijas par nama pārvaldīšanas/apsaimniekošanas jautājumiem, dažādu nozares nepieciešamo dokumentu izstrāde, līgumu sastādīšana, klātienes un online konsultācijas) ✓ būvprojektu vadība (energoefektivitātes paaugstināšanas būvprojektu vadība, renovācijas projektu vadība, ES būvprojektu vadība daudzdzīvokļu namiem) ✓ ēku un to pieguļošās teritorijas remontdarbu, būvdarbu organizēšana un izpilde

Diavers, SIA

Mazā Nometņu 59A, Rīga LV-1002
Pakalpojumi: ✓ Jumta remonts ✓ Jumta seguma maiņa un ieklāšana ✓ Jumta apkope un uzturēšana ✓ Jumta seguma krāsošana ✓ Ēku jumtu apsaimniekošana ✓ Materiālu pasūtīšana un piegādāšana jūsu jumtam ✓ Lietu ūdens noteku sistēmas montāža un remonts ✓ Skursteņa pieslēgumu montāža un remonts ✓ Skursteņa un ventilācijas izvada pieslēguma remonts ✓ Skursteņa cepurīšu uzstādīšana un nomaiņa ✓ Šuvju hidroizolācija, jumta logu un lūku montāža, iestrāde, izolācija ✓ Parapetu izgatavošana un uzstādīšana

IG jumti

Veco Strēlnieku 9, Jelgava LV-3002
"IG Jumti" ir profesionāls uzņēmums:

"IG Jumti" ir profesionāls uzņēmums, orientēts uz individuālu apkalpošanu un augstu servisa līmeni.

Eiropas jumti, SIA

Jūrmalas gatve 144H, Rīga, LV-1029
Apraksts:

Būvniecības nozarē darbojamies jau vairāk kā 15 gadus. Esam īstenojuši jau vairāk kā 150 veiksmīgus būvniecības projektus, galvenokārt saistītus ar jumtu izbūvi, pārbūvi un seguma ieklāšanu.

Sākām darbu pašnodarbinātā statusā un šodien jau esam izauguši līdz nopietnam uzņēmumam “EIROPAS JUMTI”. Esam īsenojuši projektus arī vairākās citās ES valstīs. Latvijā strādājam ne tikai Rīgā, bet arī pārējos reģionos!

Mūsu darbu raksturo kvalitāte un apmierināti klienti, kuri iesaka mūs citiem! Visiem projektiem sniedzam 5 gadu garantiju, kā arī pēcgarantijas apkalpošanu. Mēs lepojamies ar savu darbu!

Īstenojam individuālu pieeju katram klientam! No Jums ideja – pārējo paveiksim!

Arhitekta Imanta Timermaņa birojs, SIA, projektēšanas birojs Cēsīs

Rīgas 23, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Apraksts: Arhitektūra Cēsīs. Arhitektūra, projektēšana, celtniecība Cēsis. Valmiera. Limbaži. Valka. Smiltene. Rīga. Arhitekts, māju, ēku projektēšana Cēsīs.

BG Cranes, SIA, Būvniecības kompānija

Rīga
Pakalpojumi: ✓ Celtniecības darbi un remontdarbi, sākot ar pamatiem ✓ Jaunu ēku, māju, ražošanas būvju un telpu celtniecība ✓ Ēku rekonstrukcija, māju siltināšana ✓ Apdares darbi ✓ Ēku kapitālais remonts, telpu tehniskā modernizācija ✓ Telpu uzkopšana, uzkopšanas darbi, serviss pēc remontdarbiem

Ekodem, SIA, Metāllūžņu pieņemšana

"Daugavas Piens", Ķekavas pagasts, Ķekavas nov. LV-2123
Mūsu pakalpojumi: ✓ Azbests un Azbesta utilizācija ✓ Demontāža un Demontāžas darbi ✓ Metāllūžņu pieņemšana – uzpirkšana ✓ Automašīnu uzpirkšana ✓ Bezmaksas metāllūžņu izvešana Par mums: Mūsu darbības pamatprincips ir atbildība par vides aizsardzību un dažādu otrreizējo izejvielu – videi kaitīgo preču atkritumu un metāllūžņu apsaimniekošanu videi draudzīgā veidā. Veicot šo apsaimniekošanu, mūsu uzņēmums rūpējas par to drošu un videi nekaitīgu uzglabāšanu un apstrādi, līdz to nogādāšanai otrreizējai pārstrādei. Šādas darbības rezultātā mēs sniedzam ieguldījumu apkārtējās vides sakopšanā un vienlaikus nodrošinām apsaimniekoto materiālu nonākšanu otrreizējās pārstrādes apritē.

Oļegs Smirnovs, IDV

Tērbatas 88, Rīga LV-1001
Apraksts:

Pieredzējis būvnieks ar vairāk kā 10 gadu praksi ārpus valsts, paveiks kvalitatīvus būvniecības un remonta darbus. Kvalitāte un termiņu ievērošana. Aicinām sadarbībai!

Stellum, SIA

Ozolkalnu 11, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Par uzņēmumu:

Mums ir svarīgi, lai tu būvē ar prieku: kvalitatīvi, viegli un vienkārši. Palīdzēsim realizēt tavu ieceri visās celtniecības jomās. Mūsu profesionalitāte būs pamats jūsu uzticībai. 

Style & Design, SIA, Dizaina mēbeles

Turpinām strādāt klātienē!
Mūkusalas 72F, Rīga, LV-1004
Produkcija:: ✓ Virtuves mēbeles ✓ Bērnu mēbeles ✓ Korpusa mēbeles ✓ Veikalu tirdzniecības iekārtas ✓ Mēbeles viesnīcām ✓ Kāpnes Apraksts:

"Style & Design" rada atmiņā paliekošus un harmoniskus interjera risinājumus, ņemot vērā jūsu personiskās vēlmes un redzējumu. Mūsu profesionālā komanda piedāvā projektu no idejas līdz atslēgai. Mēbeles, dizains, dizaina elementi, mēbeļu tirdzniecība, karkasa mājas, projektēšana, durvis, kāpnes, interjers Rīgā, dizains Rīgā.

BK Fasādes, BK Systems, SIA

Ūnijas 6, Rīga, LV-1084
Apdares materiāli:: ✓ Ķieģeļflīzes ✓ Apdares ķieģeļi ✓ Pakāpieni, grīdas ✓ Terases flīzes ✓ Industriālās flīzes ✓ Klinkera bruģis ✓ Ventilējamās-piekaramās fasādes ✓ Montāžas materiāli Apraksts:

Jau vairāk nekā 10 gadus sadarbojamies ar Eiropā vadošajiem uzņēmumiem, lai piedāvātu Latvijas tirgū kvalitatīvus un augsti novērtētus klinkera apdares materiālus. Pie mums jūs atradīsiet gan klinkera ķieģeļus un ķieģeļflīzes, gan klinkera terases flīzes un pakāpienus, gan ilgmūžīgo klinkera bruģi, kas kalpos vairākām paaudzēm! Uz vietas ir pieejama ļoti plaša paraugu gamma visām vēlmēm! Pastāvīgi attīstāmies un paplašinām savu sortimentu, ņemot vērā klienta vēlmes.