Ķīmiskā tīrīšana, visā Latvijā

Drukāt

MINT Textile Management, pieņemšanas punkts

Cēsu 20, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Pakalpojumi:

 

✓  tekstilizstrādājumu, veļas, darba apģērbu mazgāšana ✓ tekstilizstrādājumu ķīmiskā tīrīšana ✓ tekstilizstrādājumu, veļas, darba apģērbu noma ✓ telpu un teritoriju uzkopšana un tīrīšana (ikdienas uzkopšanas serviss, ģenerālā tīrīšana, paklāju, grīdu tīrīšana, logu mazgāšana, vaskošana, mīksto mēbeļu tīrīšana, pēcremonta uzkopšana) ✓ preču tirdzniecība (darba apģērbi, darba apavi, darba cimdi, sadzīves ķīmija, tekstilizstrādājumi, rūpnieciski atjaunoti ieejas paklāji, individuālās aizsardzības līdzekļi, vairumtirdzniecība) ✓ darba apģērbu remonts ✓ darba apavu serviss ✓ darba cimdu serviss ✓ emblēmu serviss (logo uz darba apģērba, marķēšana)

MT Serviss

K.Barona 8, Liepāja, LV-3401
, impregnēšana, mīkstā grīdas seguma tīrīšana , tepiķu tīrīšana , mīksto mēbeļu tīrīšana , gaismas ķermeņu, tīrīšana , laternu tīrīšana , māju fasāžu tīrīšana , jumtu, noteku sistēmu attīrīšana, dzīvokļa, dzīvokļu

MY CAR, SIA, Automobiļu detalizētās apkopes centrs

Jūrkalnes 2a, Rīga LV-1046
Dīteilinga pakalpojumi:: ✓ Virsbūves attīrīšana no bituma un metāla putekļiem ✓ Disku mazgāšana ar ķīmiju ✓ Vieglā pulēšana - spīduma atjaunošana ✓ Dziļā pulēšana ar keramisko aizsargpārklājumu ✓ Lukturu pulēšana ✓ Stiklu spodrināšana un aizsargpārklājuma (antilietus) uzklāšana ✓ Salona vieglā tīrīšana ✓ Salona ķīmiskā tīrīšana ✓ Salona detalizētā tīrīšana ✓ Antibakteriālā apstrāde (ozonācija) ✓ Aizsargpārklājumu uzklāšana ādas apdarei (sēdekļi - piekšā, aizmugurē) ✓ Salonā esošo lakoto paneļu pulēšana ✓ Konsultatīvie pakalpojumi detalizētajā auto kopšanā ✓ Individuālās apmācības auto salona detalizētajā apkopē ✓ Individuālās apmācības auto virsbūves detalizētajā apkopē ✓ Ādas apdares remonts un krāsošana

Marine Care Baltic, SIA, pārstāvniecība Baltijā

Jaunmārupe, Ozolu 28, Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2166
Produkti un pakalpojumi:: ✓ Ķīmiskie līdzekļi jūrniecībai ✓ Ūdens attīrīšana un apstrāde ✓ Apkopes produkti ✓ Tvertņu tīrīšana ✓ Aprīkojuma tīrīšana ✓ Kruīza kuģu tīrīšana Par mums::

SIA "Marine Care Baltic" piedāvā plašu pakalpojumu un produktu klāstu jūrniecības, kā arī rūpniecības vajadzībām un tīrīšanai. Dažādi pretkorozijas aizsardzības līdzekļi, ķīmiskā tīrīšana un citi pakalpojumi. 

Marine Lubricants, SIA

Jaunmārupe, Ozolu 28, Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2166
Ķīmiskās preces

Marite S, SIA, Frizētava - salons Piņķos

Piņķi, Rīgas 2a, Babītes pagasts, Mārupes nov., LV-2107
Apraksts:

Pie mums salonā, MariteS: Friziermeistaru pakalpojumi, Kosmetologa pakalpojumi, Manikīrs, Pedikīrs, Podologa pakalpojumi, Permanentais grims, Uzacu, skropstu krāsošana, korekcija, Masāža. Laipni aicinām un gaidām ciemos mūsu mājīgajās telpās pie lieliskām meistarēm. Zvaniet mums 67914753!

Marteh Trans, SIA

P.Stradiņa 29, Ventspils LV-3602
Auto mazgāšana, Automazgātava, mazgāšana, pulēšana, auto tīrīšana , ķīmiskā tīrīšana .

Marusha Nord Ecosmetic

Garkalne, Nākotnes 30, Garkalnes pagasts, Ropažu nov. LV-2137
Par mums:

"MARUSHA" ir Latvijas dabīgās kosmētikas zīmols, kura produkti ir cilvēka veselībai un apkārtējai videi draudzīgi. Produktus rada, testē zīmola dibinātāja un vadītāja Marita Āboltiņa, kura ieguvusi izglītību dabīgās kosmētikas izstrādē. Produktu sastāvā ir pašu vākti Latvijas savvaļas augi, pašizgatavoti augu macerāti. Produkti ir radīti Latvijā un ir pilnīgs roku darbs. Sortimentā ir matu kopjošā kosmētika - cietie šampūni, kondicionieri un matu eļļa ar Latvijas kadiķi, kas samazina matu izkrišanu, veicina matu augšanu, dod matiem spīdumu, veselīgu izskatu. Ādas kopšanai tiek piedāvāts atjaunojošs pretgrumbu sejas serums ar augstvērtīgām eļļām un Q10, ādu barojoši un mīkstinoši ķermeņa cietie losjoni un lūpu balzami ar kliņģerīti un burkānu eļļu, kuri īpaši ieteicami sausai ādai. Piedāvājam arī ādu barojošas dabīgas ziepes ar Latvijas medu, kadiķi, smiltsērkšķi, kakao sviestu, kā arī skūšanās ziepes sausai ādai un sejas attīrošās ziepes taukainai ādai. Praktiskas un ekonomiskas ir trauku jeb saimniecības ziepes, kuras ir pilnīgi nekaitīgas un mazgā, spodrina visu – izlietnes, traukus, mēbeles, apģērbu. Jaunums ir dabīgi lina aksesuāri asins cirkulācijas uzlabošanai – tamborēti lina dušas un masāžas cimdi, sejas masāžas drāna, kā arī lina grozi. Katrs no mums ir īpašs un skaists dabas brīnums. Un tādi ir arī "MARUSHA" produkti, ko radām jums!

 

Master M, SIA

Brīvības gatve 224, Rīga LV-1039
Automazgātuve, Mazgāšana ar rokām, auto, automašīnu, automašīnas salona, salonu tīrīšana , ķīmiskā .

Mayeri Professional, SIA

Biksēres 6, Rīga, LV-1073
Profesionālas ķīmiskās preces, profesionāli dezinfekcijas līdzekļi, dezinfekcija, profesionālas higiēnas preces, profesionāli uzkopšanas līdzekļi, uzkopšanas inventārs, piederumi, ķīmija trauku mazgājamajām mašīnām, ķīmija veļas mazgājamajām mašīnām, dozācijas iekārtas, sistēmas, profesionālas konsultācijas, trauku un citu

Mobile Polish, SIA

Rīgas 3a, Iecava, Bauskas nov., LV-3913
Auto salonu ķīmiskā tīrīšana . Auto ķīmija. Auto mazgāšanas ķīmija. Automašīnu apkopes līdzekļi., , ķīmiskā tīrīšana , logu tīrīšana , lukturu lakošana, virsbūves vaskošana, riepu spīdumi, pirms pārdošanas

Mobilā automazgātuve, SIA

Rīgas 22a, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
Auto mazgāšana, salona tīrīšana
1

Mīksto mēbeļu tīrīšana Liepājā ProClean

Baterijas 11/13, Liepāja, LV-3401
Pakalpojumi:: ✓ Mīksto mēbeļu tīrīšana ✓ Automašīnu tīrīšana ✓ Paklāju tīrīšana ✓ Citu izstrādājumu tīrīšana ✓ Ķīmiskā tīrīšana ✓ Tīrīšana ar tvaiku Apraksts:

Mūsu galvenā specifika ir mīksto mēbeļu tīrīšana, mīksto grīdas segumu, kā arī vieglo un kravas automašīnu salonu ķīmiskā tīrīšana. Esam vadošā kompānija Kurzemē. Mūsu komanda pieskaņojas klienta izvēlētajai vietai un laikam, neatkarīgi no tā, vai tas ir brīvdienā vai svētku dienā, agri no rīta vai vēlu pēcpusdienā. Pēc īpašām klientu prasībām esam veikuši darbus arī nakts stundās.

  • 1 Ķīmiskā tīrīšana

Mīksto mēbeļu un paklāju tīrīšana

Rīga
Apraksts:

Mēs sniedzam profesionālus tīrīšanas pakalpojumus privātpersonām, uzņēmumiem un valsts iestādēm. Par tīrību mūsu klientu īpašumos rūpējamies jau vairāk kā 8 gadus, šī pieredze un zināšanas, mums ļauj sasniegt augstāko tīrības pakāpi, katrā tīrīšanas reizē. Mēs ikdienā apkalpojam klientus Rīgā un Rīgas apkārtnē, kā arī izbraucam pie klientiem visā Latvijā. Garantējam vieglu un patīkamu pieredzi, un labāko rezultātu katrā tīrīšanas reizē.

Nafta LV, SIA

Lubānas 66-317, Rīga LV-1073
Tirdzniecībā piedāvātās degvielas sortimentā ir:: ✓ ziemas un vasaras marku dīzeļdegviela ✓ marķētā dīzeļdegviela lauksaimniekiem ✓ marķētā dīzeļdegviela apkures vajadzībām un kuģu uzpildīšanai ✓ 95 un 98 markas bezsvina benzīns Transports: SIA Nafta LV degvielas transportēšanas pakalpojumus sniedz ar savu transportu. Uzņēmuma rīcībā ir vairāki degvielas vedēji ar maksimālo kalibrāciju 31000 ltr un mazāki ar kalibrāciju 19000 ltr. Visas automašīnas atbilst bīstamo kravu pārvadāšanas noteikumiem ADR un ir aprīkotas ar degvielas sūkņiem un kalibrētiem skaitītājiem. Tas dod iespēju veikt degvielas piegādes gan lieliem, gan maziem degvielas vairumpatērētājiem un precīzi izsniegt pasūtīto degvielas apjomu.