Ķirurgs, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Neuro Clinic, IK

Lielie Dreizi, Jupatovkas 11l, Griškānu pagasts, Rēzeknes nov., LV-4601
Neiroķirurgs, muguraula ķirurgs , vertebrologs, spinālais ķirurgs , Malinka Rambadagalla, Malinka, Rambadagalla, vertebrologa konsultācijas, muguras sāpes, galvassāpes, muguras problēmas, neiroķirurgs Rēzeknē, mugurkaula ķirurgs

Nonnas Tomiševas privātprakse, SIA

Vesetas 10-1, Rīga, LV-1013
Medicīniskā palīdzība: plastiskā ķirurģija
ZL.LV iesaka

Northway klīnika

Apuzes 14, Rīga LV-1046
Neauglība, neauglības ārstēšana, sieviešu neauglība, vīriešu neauglība, neauglības cēloņu diagnostika un ārstēšana, reproduktīvās veselības pārbaude, reproduktologs, reproduktīvā veselība, ginekologs-reproduktologs, neauglības ārstēšanas speciālists, auglības traucējumi, fertilitātes traucējumi, mākslīgā apaugļošana,

Olainfarm, AS

Rūpnīcu 5, Olaine, Olaines nov. LV-2114
Medikamentu ražošana

Perladents, SIA

Raiņa 87, Jūrmala, LV-2016
zobārsts bērniem, balti zobi, zobārstniecības, zobārsti, zobu rotājumi, diagnostika, zobu atjaunošana, ķirurgs , , zobu ķirurgs , labs zobu ķirurgs , ķirurģija, zoba raušana, zobu raušana, zobu raušana cenas, gudrības

Phleboart, SIA

Raiskuma 1, Rīga LV-1006
klīnika, Phleboart, flebologs, Arnolds Kadišs, Kadišs, flebologs Arnolds Kadišs, flebologs Kadišs, vēnu ķirurgs , , vēnu ķirurgs Arnolds Kadišs.

Plastikas ķirurģijas klīnika, SIA

Baznīcas 31, Rīga LV-1010
Jānis Lapiņš, sertificēts plastiskais ķirurgs . Dr. Ansis Ģīlis.

Pličas D. ārsta prakse ķirurģijā

Turpinām strādāt klātienē!
Raiņa bulvāris 7, Preiļi, Preiļu nov., LV-5301
pieraksta, ar stiprām sāpēm, medicīniskā palīdzība ambulatorā, medicīniskās izziņas, medicīniskā grāmatiņa, ķirurgs

Pārventas poliklīnika

Talsu 39a, Ventspils LV-3602
Poliklīnika, ārsti, ģimenes ārsti, doktorāti, pediatri, ķirurgi, otorinolaringologi, oftalmologi. kardiologi, dermatovenerologs, šoferu medicīniskā komisija, flebologs, proktologs, vakcinācijas, vakcinācijas kabinets, jūrnieku, peldošā sastāva medicīniskās komisijas, sertifikāti. Diabēta pacientu aprūpes kabinets.

Pārventas veterinārā ambulance, IU

Turpinām strādāt klātienē!
Tārgales 48, Ventspils, LV-3602
Dzīvnieku terapija, ķirurģija, dzīvnieku ķirurgs , vakcinācija, vakcīnas, konsultācijas, ārstēšana, brūču

Pļavnieki, veterinārā klīnika, SIA Anivet

Darba laiks Lieldienās- 14.04.- 8.00-18.00. 15.04.-18.04.- brīvdienas!
J.Vācieša 1c, Rīga LV-1021
Profesionāls kolektīvs: SIA "Anivet" direktoram un galvenajam ārstam dakterim Anatolijam Kovaļonokam ir trīspadsmit gadu darba pieredze. Viņs ir beidzis Vitebskas Veterināro akadēmiju, līdz savas privātprakses atvēršanai ir strādājis vairākās Latvijas veterinārajās klīnikās. Dakteris Anatolijs ir ķirurgs un terapeits. "Mežciems" klīnikas vetārste Vēsma Mileika 2005. gadā ir beigusi Latvijas Lauksaimniecības akadēmijas veterināro fakultāti, izgājusi praksi Vācijā. Viņa ir terapeits, ķirurgs un arī eksotisku sīkdzīvnieku speciālists. Veterinārārsta asistente Jekaterina Onučina mācījusies Latvijas Lauksaimniecības universitātē, beigusi 4 kursus, izgājusi praksi vairākās Rīgas klīnikās, pēc tam mācījusies veterinārajā fakultātē Nīderlandē (Universiteit Utrecht Faculty of Veterinary Medicine). Veterinārajā klīnikā "Juglas ezers" strādā veterinārārste Una Raga, kas ir beigusi Latvijas Lauksaimniecības universitāti, kopā ar viņu mīluļiem palīdz speciāliste un praktiķe Baiba Bilkeviča.

Radziņa M. ārsta ķirurga prakse

Valdemāra 26, Rūjiena, Valmieras nov., LV-4240
Medicīniskā palīdzība: ambulatorā

Rīgas veselības centrs, SIA

Spulgas 24, Rīga LV-1058
Apraksts: Mēs piedāvājam visplašāko diagnostisko, ārstniecisko, rehabilitācijas un veselības veicināšanas pakalpojumu klāstu gan valsts nodrošināto kvotu ietvaros, gan par maksu 6 filiālēs – Ziepniekkalnā, Imantā, Iļģuciemā, Torņakalnā, Ķengaragā un Bolderājā. Vairākās mūsu filiālēs ir senas tradīcijas multiprofesionālu fizikālās un rehabilitācijas medicīnas pakalpojumu nodrošināšanā. Rehabilitācijas speciālisti piedāvā kompleksas rehabilitācijas programmas bērniem un pieaugušajiem. Ja esat apdrošināts kādā no veselības apdrošināšanas kompānijām, mūsu filiālēs saņemsiet apmaksātu pakalpojumu. Ierodoties uz vizīti pie ārsta, līdzi jāņem: apdrošināšanas polise, personu apliecinošs dokuments un speciālista nosūtījums. Mūsu sadarbības partneri: If P&C Insurance, AAS Baltikums, Ergo Life Insurance, Baltijas Apdrošināšanas nams, Compensa Life Vienna Insurance Group, Seesam.

SIA KF DENTAL, Siguldas reģionālā zobārstniecība

Zinātnes 1, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Zobārstniecībā pieejamie pakalpojumi:: ✓ Bērnu zobārsts ✓ Zobu ārstēšana un atjaunošana ✓ Mutes dobuma higiēna ✓ Zobu raušana ✓ Protezēšana

Esat laipni gaidīti mūsu zobārstniecības klīnikā Siguldā!

Apraksts:

SIA "KF DENTAL" ir zobārstniecības klīnika visai ģimenei, kas sniedz augsti kvalitatīvus zobārstniecības pakalpojumus, izmantojot modernākās iekārtas un jaunākās paaudzes zobārstniecības materiālus.

Saldus medicīnas centrs, SIA, Aprūpes slimnīca

Slimnīcas 3, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Pakalpojumi: ✓ Ķirurgi ✓ Kardiologi ✓ Ginekologi ✓ Acu ārsti ✓ Rehabilitācija un fizikālā terapija ✓ Traumpunkts ✓ Aprūpe mājās ✓ Aprūpes nodaļa Apraksts:

Saldus medicīnas centrs, SIA, ir moderns un plaši atzīts aprūpes slimnīcas komplekss, kas nodrošina augstas kvalitātes medicīnisko aprūpi un pakalpojumus Saldus un apkārtnes iedzīvotājiem. Mūsu misija ir nodrošināt visaptverošu aprūpi, kas ietver gan diagnostiku, gan ārstēšanu, gan arī rehabilitāciju, lai nodrošinātu mūsu pacientu veselību un labklājību.

Siguldas slimnīcas Radioķirurģijas centrs

Lakstīgalas 13, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Par klīniku:

Moderna diagnostika. Inovatīvas tehnoloģijas. Profesionāla komanda. Mājīga atmosfēra. Radioķirurģijas centrs Sigulda piedāvā labdabīgu un ļaundabīgu audzēju ārstēšanu ar Austrumeiropā modernāko robotu – CyberKnife® M6. Ar šo metodi var ārstēt primārus audzējus un metastāzes cilvēka ķermenī – galvā, mugurkaulā, prostatā, aknās, nierēs, plaušās un citur. CyberKnife robotizēto radioķirurģiju iespējams kombinēt ar citām audzēju ārstēšanas metodēm - ķirurģiju, staru terapiju un ķīmijterapiju. Mūsu speciālisti ir gatavi jums palīdzēt!