Ūdens apstrāde, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Intema, SIA, Ekspozīcijas vieta

Attālināti veiktajiem pasūtījumiem 10% atlaide :)
Cēsu 31, Rīga, LV-1012
zīdainim, putu matracis, matracis bērnu gultiņai, labs matracis, 140x70, 120x200, 200x200, 80x190, 90x190, ūdens

Hekes Latvija, SIA, sūkņu, vārstu sistēmas

Cesvaines 17, Rīga LV-1073
Sūkņi, (gala iesūces, dziļurbuma, daudz saviju, dziļurbuma sūkņi, (augstspiediena) apkurei un karstā ūdens

Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledža

Vidus prospekts 38, Jūrmala LV-2010
1. līmeņa profesionālā augstākā izglītība, uzņemšana šādās specialitātēs: ārstniecības specialitātes, mācības veselībai, ārsta palīgs, radiologa asistents, biomedicīnas laborants, laborants, podologs, sociālā aprūpe, sociālais rehabilitētājs, rehabilitētājs, valsts budžeta vietas, maksas studiju programmas, studijas notiek dienas

Crystalline, SIA

Tīnūžu 6-35, Rīga, LV-1021
Preču katalogā pieejams:: ✓ Gāzes apkures katli ✓ Cietā kurināmā katli ✓ Siltumsūkņi ✓ Boileri ✓ Sūkņi ✓ Ūdens maisītāji ✓ Podi, bidē, urināli ✓ Vannas mēbeles ✓ Radiātori Mūsu priekšrocības:: ✓ Ātra piegāde ✓ Labākās cenas ✓ Ražotāja garantijas

Rezerve, Autocentrs, auto serviss

Esiet laipni gaidīti pie mums klātienē!
Ēdoles 54, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Auto servisa pakalpojumi:

Autocentra klientiem piedāvājam: tehniskās apkopes un remontus, a/m sagatavošanu tehniskajai apskatei CSDD, riepu montēšanu un balansēšanu, eļļas nomaiņu dzinējā un agregātos, elektrosistēmas diagnostiku un remontus, degvielas sistēmas diagnostiku un maiņu, a/m mezglu un agregātu maiņu, a/m piekares diagnostiku un remontus, a/m dzinēju, galvu remontu un maiņu, kondicionēšanas sistēmas pārbaudi, uzpildīšanu un apkopi, a/m izplūdes gāzu pārbaudi un regulēšanu, riteņu ģeometrijas pārbaudi un regulēšanu, amortizatoru efektivitātes pārbaudi, bremžu sistēmas pārbaudi un regulēšanu, automašīnu virsbūvju ģeometrijas atjaunošanu uz CAR-O-LINER stenda, virsbūves daļu remontu un/vai maiņu. Plastmasas detaļu remontu, vējstiklu maiņu, automašīnu virsbūvju vai to detaļu krāsošanu tam īpaši paredzētā krāsošanas kamerā ar SPIES HACHER ūdens bāzes krāsošanas materiāliem. Piedāvājam arī automašīnu evakuāciju uz servisu, auto nomas pakalpojumus, kā arī servisa maiņas auto.

Maziņš kā jūra, privātais bērnudārzs, SIA Skolmeistars

Lielirbes 13, Rīga LV-1046
Misija: ✓ nodrošināt katram bērnam kvalitatīvas pirmsskolas izglītības ieguves iespējas pozitīvā, labvēlīgā mācību vidē; ✓ nodrošināt katram bērnam viņa individuālo spēju un potenciāla pilnvērtīgai attīstībai piemērotu mācību veidu un metodes; ✓ radīt priekšnosacījumus bērna sociālo iemaņu attīstībai, veidojoties par aktīvu, patstāvīgu, pašpietiekamu, radošu, atvērtu un cieņpilnu sabiedrības locekli, kas prot sadarboties ar citiem; ✓ veicināt bērnu, viņu vecāku un pirmsskolas darbinieku sadarbību kopīgu mērķu sasniegšanai, stabila pamata veidošanai mūžizglītībai un bērna dzīvei mūsdienu pasaulē.

K-Tehnoloģijas, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Bieķensalas 21-207b, Rīga LV-1004
Pakalpojumi:: ✓ Konceptuālā inženierija, piegāde ✓ Tehniskais atbalsts un nestandarta risinājumi ✓ Investīciju un ekspluatācijas izdevumu samazināšana ✓ Tehnoloģiski - ekonomisko risinājumu pamatošana ✓ Izdevīguma aprēķināšana un koncepcijas pamatošana ✓ Montāžas kontrole un nodrošināšana, iekārtu palaišana ✓ Paplašinātā garantija ✓ Serviss un pēcgarantijas apkalpošana

Abavas laivas, laivu noma

"Abavas" , Rendas pagasts, Kuldīgas nov. LV-3319
Ko mēs piedāvājam?:

Abavas Laivas ir īstā izvēle, ja vēlaties atpūsties un neuztraukties par pilnīgi neko, jo mēs piedāvājam visu nepieciešamo, lai jūsu brīvdienas izdotos!

✓ Laivu noma ✓ Naktsmītnes ✓ Maršruti ✓ Pirtis Atpūta pie dabas un nekādu uztraukumu:

Lieliska atpūta pie dabas, katram atpūsties gribētājam. Pie mums būsiet patīkami pārsteigti, jo Abavas Laivas kolektīvs ir pretīmnākošs un pietiekami izpalīdzīgs, lai visi atpūtas plānošanas darbi aizritētu nemanot. Mēs savus klientus cenšamies nodrošināt ar visu nepieciešamo, lai stress nebūtu brīvdienu bojātājs. Klientiem nodrošinām bezmaksas auto stāvvietu, transportu līdz izbraukšanas vietai un transportu no gala punkta. Ja vēlaties izbaudīt laiku pie dabas un patīkami atpūsties, tad droši izvēlieties Abavas Laivas.

Ingteh, SIA

Valdlauči, Izstāžu 11, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-1076
Apraksts: SIA "INGTEH" nodarbojas ar jaunas lauksaimniecības tehnikas tirdzniecību no ES valstīm. Nodrošinām servisu un ražotāju noteikto garantiju piedāvātajai lauksaimniecības tehnikai. Piedāvāto tehniku iespējams iegūt ar līzingu un ES projektu palīdzību. Mēs piemeklēsim Jums labāko tehniku nepieciešamajiem darbiem, kas palīdzēs Jūsu saimniecības attīstībai.

CMA CGM Latvia, SIA

Skanstes 50a, Rīga LV-1013
Apraksts:

CMA CGM ir viena no pasaules vadošajām jūras un multimodālo kravu pārvadājumu grupām.

Piedāvā pilnu servisa ciklu – konteineru kravu pārvadājumus, piegādes no/līdz durvīm, kravu apdrošināšanu u.c. Baltijas reģionā kompānija ir pārstāvēta jau vairāk nekā 30 gadus, šo gadu laikā nodrošinot klientiemn iespēju nosūtīt un saņemt kravas no vairāk nekā 420 ostām visā pasaulē.

Negabarīta kravu pārvadājumi, pilno kravu pārvadājumi, mūsdienīga e-komercijas platforma ļauj izsekot savu sūtījumu 24/7 no jebkuras vietas pasaulē.

Klientu ērtībām kravu apstrāde iespējama visos Rīgas terminālos.

Kravu pārvadājumo un/no Ķīna, Indija, Brazīlija, Argentīna, Eiropa, Āfrika, Austrālija, Ziemeļamerika, Krievija, Vācija, NVS, SNG, Belģija, Lielbritānija.

LeBens, SIA, Ražotne

Rankas 10, Rīga, LV-1005
Jumtu teknes un notekcaurules, ūdens noteksistēmas. ONDULINE viļņotas loksnes., materiāli, Rockwool, siltumizolācija, izolācija, vate, URSA, celtniecības plēves, fasādes materiāli, Atlas, ūdens

LeBens, SIA, jumtu segumu ražošana un tirdzniecība

Rankas 10, Rīga, LV-1005
Apkalpošana:

Elastīga atlaižu sistēma un individuāla pieeja katram klientam ļauj efektīvi izraudzīties vajadzīgos materiālus par pieņemamām cenām un nodrošināt to piegādi visīsākajā laikā. Ja jūs izlēmāt būvēt jaunu māju, veikt remontu, vai nosiltināt māju? Laipni lūdzam mūsu ofisā: Rīgā, Rankas ielā 10. Mūsu menedžeri palīdzēs Jums izvēlēties nepieciešamos materiālus, izrēķināt patēriņu, ņemot vērā visus apstākļus un objekta izvietojumu. Nepieciešamo Jūs atradīsit mūsu noliktavā, kura atrodas blakus ofisam. Nepieciešamie materiāli tiks ievietoti jūsu auto bagāžniekā ātrāk, nekā Jūs pabeigsiet noformēt maksājumu.

Uhh Design, SIA

Biķernieku 23, Rīga LV-1039
Apraksts:

Uhh Design piedāvā divu virzienu produktu un pakalpojumu klāstu.

Reklāmas, prezentreklāmas un dāvanas

baneri un baneru druka, izkārtnes, to saskaņošana un uzstādīšana,  dažādas informējošas plāksnes, māju numuru zīmes, uzlīmes, vizītkartes, etiķetes, kalendāri, personalizēti plānotāji, auto numura zīmju paliktņu druka, gravēšana, dāvanas glāzes, individuāli izstrādāti apbalvojumi, audumu apdruka, izšūšana, cepurītes ar nagu, uzšuves, karogu druka, auto aplīmēšana, u.c.

Labiekārtošanas produkti

Porta Doors durvis, Komandor iebūvējamie skapji, Cubu grīdlīstes, kvarca vinila grīdas segums, velosipēdu novietnes, pastkastes, karogi un karogu masti, parku soliņi.

Marine Care Baltic, SIA, pārstāvniecība Baltijā

Jaunmārupe, Ozolu 28, Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2166
Produkti un pakalpojumi:: ✓ Ķīmiskie līdzekļi jūrniecībai ✓ Ūdens attīrīšana un apstrāde ✓ Apkopes produkti ✓ Tvertņu tīrīšana ✓ Aprīkojuma tīrīšana ✓ Kruīza kuģu tīrīšana Par mums::

SIA "Marine Care Baltic" piedāvā plašu pakalpojumu un produktu klāstu jūrniecības, kā arī rūpniecības vajadzībām un tīrīšanai. Dažādi pretkorozijas aizsardzības līdzekļi, ķīmiskā tīrīšana un citi pakalpojumi. 

MEZULI, SIA

Rītausmas 23, Rīga LV-1058
Pakalpojumi:: ✓ Konsultācijas par fasēšanas, pildīšanas, produktu žāvēšanas procesiem ✓ Projektēšanas pakalpojumi (ražotnes, virtuves, restorāni u.c.) ✓ Mārketinga pakalpojumi, tirgus izpēte ✓ Jaunu tehnoloģiju un iekārtu piemeklēšana Par mums: SIA "Mezuli" saviem klientiem piedāvā atbilstošus pārtikas produktu fasēšanas, pildīšanas, dozēšanas un iepakošanas risinājumus. Tādās nozarēs kā "augļu un dārzeņu pārstrāde" piedāvājam ļoti plašu šo produktu pārstrādes spektru, tas ir, žāvēšanu, saldēšanu, grilēšanu, zupu, sulu, biezeņu, kompotu ražošanu. Sniedzam konsultācijas par jaunākām produktu fasēšanas, dzērienu pildīšanas, produktu žāvēšanas metodēm un tendencēm. Sadarbojamies ar zinātniekiem un iekārtu ražotājiem jaunu produktu izstrādē, kā arī ar projektētājiem, lai izveidotu visatbilstošāko projektu konkrētajai vietai un telpai. Mūsu sadarbības partneri ir vairākas Eiropas iekārtu ražotāfirmas, kas piedāvā gan automātiskās līnijas, gan pusautomātiskās līnijas un atsevišķas iekārtas, kas piemērotas maziem ražotājiem. Kopīgi esam ieinteresēti mūsu reģionā ieviest jaunas un progresīvas iekārtas un tehnoloģijas.

TechLine, SIA, Industriālie antikorozijas pārklājumi

Duntes 11, Rīga, LV-1013
Preču grupas: ✓ Antikorozijas krāsas: metāla un betona konstrukciju antikorozijas pārklājumi, ķīmiski noturīgi un karstumizturīgi segumi ✓ Uguns aizsargkrāsas: Metāla konstrukciju un koka uguns aizsargkrāsas, ūdens un šķīdinātāja bāzes pretuguns aizsargsegumi ✓ Stikla šķiedras izstrādājumi: redeles, sieti, kāpnes, konstrukcijas, lūku vāki, caurules ✓ Betonēšanas veidņi: Kolonnu, sienu, pamatu betonēšanas veidņi, veidņu noma ✓ Ceļa, tilta, jumta segumi: hidroizolācijas materiāli, poliestera apakškārta, virskārta, bitumena un epoksīda gruntis, bitumena šindeļi ✓ Profesionālie degļi: Gāzes degļi, sildelementi, rezerves daļas ✓ Vārsti: drošības vārsti, spiediena kontroles vārsti, ķīļveida vārsti, lodveida vārsti, puspagrieziena vārsti, kontroles vārsti ✓ Zāliena režģi: režģi zālājiem, piebraucamajiem ceļiem un stāvvietām

Latvijas Sertifikācijas centrs, SIA

Lāčplēša 87i, Rīga, LV-1011
Pakalpojumi: ✓ Ekspertīze ✓ Testēšana ✓ Apmācības ✓ Sertifikācija ✓ Konsultācijas Sertifikācijas centrs:

Latvijas sertifikācijas centrs (LATSERT) ir vadošā nacionālā produktu atbilstības novērtēšanas institūcija Latvijā. Galvenie stūrakmeņi LATSERT sadarbībai ar klientiem ir: vērtējums, kas balstīts uz objektīviem faktiem, zināšanām un tiesisko regulējumu respektēšanu, godīgums un atklātums, ētisko principu respektēšana un ievērošana, konfidencialitātes nodrošināšana. CE sertifikācija, testēšana, kvalitātes pārbaudes, atbilstības novērtēšana, kvalifikācijas celšana, laboratorija, sertifikāti Latvijā, Rīgā.

VTS Latvia, SIA

Bieķensalas 21-218b, Rīga LV-1004
Produkti: ✓ Gaisa apstrādes iekārtas VENTUS; ✓ Gaisa apkures agregāti VOLCANO; ✓ Gaisa aizkari WING Piedāvājumā arī citu pasaulē zināmu ražotāju iekārtas:: ✓ Asami – kondicionieri, VRF sistēmas Par uzņēmumu:

Gaisa apstrādes iekārtu ražotājs Nr. 1 pasaulē. VTS GROUP ir progresīvu tehnoloģiju iekārtu ražošanas uzņēmums apkures, ventilācijas un gaisa kondicionēšanas nozarē, piedāvājot visaugstākā standarta iekārtas un pakalpojumus, zemas cenas un visīsākos piegādes termiņus tirgū. Daudzpakāpju kvalitātes kontroles sistēma garantē aprīkojuma uzticamību. Sērijveidā izgatavojamu iekārtu masveida ražošana ļauj tās piedāvāt par ļoti konkurētspējīgu cenu. Unikālais biznesa modelis garantē visīsākos piegādes termiņus tirgū. VTS Latvia piedāvā VTS GROUP gaisa apstrādes iekārtas VENTUS, gaisa apkures agregātus VOLCANO, gaisa aizkarus WING.

TOODE SIA, tērauda jumtu ražotne, noliktava, veikals

Turpinām strādāt klātienē!
Krustkalni, "Gailenes" , Ķekavas pagasts, Ķekavas nov. LV-2111
Produkti:: ✓ Jumtu un sienu profili ✓ Konstruktīvie profili ✓ Taisnais skārds ✓ Lietus ūdens noteksistēmas ✓ Papildelementi ✓ Dūmvadi ✓ Jumta logi ✓ Jumta plēves ✓ Jumta tilti ✓ Jumta un fasādes kāpnes ✓ Skārdnieku instrumenti ✓ Skrūves ✓ Sniega barjeras ✓ Ventilācijas izvadi

Diavers, SIA

Mazā Nometņu 59a, Rīga LV-1002
Pakalpojumi: ✓ Jumta remonts ✓ Jumta seguma maiņa un ieklāšana ✓ Jumta apkope un uzturēšana ✓ Jumta seguma krāsošana ✓ Ēku jumtu apsaimniekošana ✓ Materiālu pasūtīšana un piegādāšana jūsu jumtam ✓ Lietu ūdens noteku sistēmas montāža un remonts ✓ Skursteņa pieslēgumu montāža un remonts ✓ Skursteņa un ventilācijas izvada pieslēguma remonts ✓ Skursteņa cepurīšu uzstādīšana un nomaiņa ✓ Šuvju hidroizolācija, jumta logu un lūku montāža, iestrāde, izolācija ✓ Parapetu izgatavošana un uzstādīšana