A, adresē Cēsis

Drukāt
Banner 1050x80

Kameja, audumi, aizkari, mājas tekstils Cēsīs

Uzvaras bulvāris 1, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Apraksts:

Veikals - salons "Kameja" ir viens no lielākajiem auduma un mājas tekstila uzņēmumiem Vidzemē. Salons atrodas Valmierā, Cēsīs, Smiltenē, Valkā, Gulbenē, Alūksnē, Siguldā un Balvos. Veikalos pieejami dažādi aizkaru, mēbeļu un apģērbu audumi, šūšanas piederumi, dzijas, materiāli pērļošanai un rokdarbiem, tekstilizstrādājumi mājai, gatavie aizkari, aizkaru stangas un žalūzijas. Piedāvājam plaša profila dizaina pakalpojumus, aizkaru un citu tekstilmateriālu šūšanu un uzstādīšanu. Šujam mēbeļu pārklājus, baldahīnus, spilvenus, galdautus, gultas veļu u.c. izstrādājumus. Ar dizaina izveidi un šūšanu nodarbojas pieredzējuši profesionāļi, kuri katram darbam pievēršas ar lielu entuziasmu un individuālu pieeju.

Green Line Services, SIA

J. Poruka 39, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Pakalpojumi: ✓ tekstilizstrādājumu, veļas, darba apģērbu mazgāšana ✓ tekstilizstrādājumu ķīmiskā tīrīšana ✓ tekstilizstrādājumu, veļas, darba apģērbu noma ✓ telpu un teritoriju uzkopšana un tīrīšana (ikdienas uzkopšanas serviss, ģenerālā tīrīšana, paklāju, grīdu tīrīšana, logu mazgāšana, vaskošana, mīksto mēbeļu tīrīšana, pēcremonta uzkopšana) ✓ preču tirdzniecība (darba apģērbi, darba apavi, darba cimdi, sadzīves ķīmija, tekstilizstrādājumi, rūpnieciski atjaunoti ieejas paklāji, individuālās aizsardzības līdzekļi, vairumtirdzniecība) ✓ darba apģērbu remonts ✓ darba apavu serviss ✓ darba cimdu serviss ✓ emblēmu serviss (logo uz darba apģērba, marķēšana)

Rando, autocentrs

Piebalgas 1, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Auto remonts:: ✓ Škoda, ✓ VW, ✓ Audi, ✓ BMW, ✓ Opel, ✓ Chrysler, ✓ Citroen, ✓ Fiat, ✓ Ford, ✓ Honda, ✓ Hyundai, ✓ Lexus, ✓ Mazda, ✓ Mercedes, ✓ Mitsubishi, ✓ Toyota, ✓ Pegeout, ✓ Renault, ✓ SAAB, ✓ SEAT, ✓ Subaru, ✓ Volvo.

Sertificēta Reiki speciāliste - masiere Indra Ābele

Krišjāņa Valdemāra 13-86, 3.st., Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Pakalpojumi:: ✓ Fiziskās un enerģētiskās masāžas, ✓ Garīgā kāju un iegurņa korekcija, ✓ Reiki terapija un japāņu Reiki apmācība, ✓ Metaforiskās asociatīvās kārtis.

Masāža atslābina, uzlabo asinsriti un limfas plūsmu, tā ļaujot ķermenī atjaunoties dabiskajiem, pilnvērtīgai dzīvei nepieciešamajiem procesiem. Garīgā kāju un iegurņa korekcija maina iegurņa augstumu, skelets kļūst simetrisks, līdz ar to kāju garums - vienāds. Reiki terapija atbrīvo no nemiera un bailēm, ķermeņa un dvēseles sāpēm un atjauno organisma aizsardzības spējas. Ar metaforisko asociatīvo kāršu palīdzību iespējams ielūkoties savā iekšējā pasaulē un izprast savas vēlmes un iespējas. Savukārt interesentiem ir iespēja pašiem apgūt Reiki dziedniecības prasmes.

Pieņemšana pēc iepriekšēja pieraksta Cēsīs un ceturtdienās Rīgā.

InLight, SIA, apgaismojums

Cēsu 5-1, Rīga, LV-1012
Lampa, spuldze, lustra, gaisma, apgaismojums, dizains, prožektors, stāvlampa, galda lampa, sienas lampa, dārza mēbeles, dārza apgaismojums, āra apgaismojums, interjera apgaismojums, LED, halogēns, ekonomiska spuldze, slēdzis, rozete, Axo light, Leucos, Linea Light, Zava, Ghidini, Ares, Rogier Pradier, SLV, Riperlamp, Mariner, Zonca,

Rifs, peldbaseins

Cēsu prospekts 46A, Priekuļi, Priekuļu pagasts, Cēsu nov., LV-4126
Lielais baseins:

Lielais baseins ir paredzēts peldēšanas entuziastiem. Tā dziļums ir 2,3m, garums - 25m, platums - 10,60m, ūdens temperatūra 28-30 °C.

Baseinā ir 4 peldēšanas celiņi.

Hidrobaseins:

Hidrobaseinā tiek piedāvātas vairākas masāžu strūklas, kā arī sauna. Hidrobaseina dziļums ir 1-1,2m, garums - 10m, platums - 6m, ūdens temperatūra parasti ir 31-33 °C. Baseinā ir pieejams arī slidkalniņš bērniem. 

Agro Dialogs, SIA

Cēsu 29c, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Apraksts: Minerālmēsli, augu aizsardzības līdzekļi, lopbarība, sāls, kūdra, kurināmais. Traktoru rezerves daļas, eļļas. AUGU AIZSARDZIBAS LIDZEKĻI; LOPBARĪBA SĀLS; KŪDRA; KURINĀMAIS; TRAKTORU REZERVES DAĻAS, EĻĻAS

DKD, SIA

Cēsu 31 k.2, Rīga, LV-1012
Specializējamies:: ✓ Siltumsūkņi ✓ Sienas kondensācijas tipa katli ✓ Grīdas kondensācijas tipa katli ✓ Grīdas katli ✓ Automātikas ✓ Ūdens sildītāji ✓ Radiatori ✓ Dzesēšanas sistēmas ✓ Ventilācijas sistēmas

Raunas apbedīšanas un kapu labiekārtošanas birojs

Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Uzticiet mums savas rūpes un būsim jūsu rīcībā 24/7: ✓ Katafalka pakalpojumi: Veicam nelaa nogādāšanu no miršanas vietas uz morgu un no morga uz krematoriju vai kapsētu. ✓ Morga pakalpojumi: Nelaa uzglabāšana, sanitārā apkope, apģērbšana un iezārkošana. ✓ Bēru inventārs: Piedāvājam bēru ceremonijai nepieciešamo par vislabākajām cenām, sākot no zārkiem, urnām un krustiem, beidzot ar segām, šķidrautiem. ✓ Apbedīšana: Veicam kapa raanu un nodrošinām kapavietai nepieciešamo – skujas, eglītes, sveces, sēru lentas u.tml. Organizējam bēru vai kremācijas ceremoniju ar apstāvētāju un mūziku. Nodrošinām zārka nesējus, zārka ielaanu kapā un aizraanu. Ja nepieciešams, palīdzam ar dokumentu noformēšanu.

Anna Stepīte, mag. psych.

Pļavas 5, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Psihologs, psihologs Cēsis, Psihologa konsultācijas, Psihologa pakalpojumi, labs psihologs, Psihoterapeits, psihoterapeite, Psihoterapeits Cēsīs, labs psihoterapeits, psihoterapeita pakalpojumi, psihoterapija, Ģimenes psihoterapija, ģimenes problēmas, pāru psihoterapija, psihoterapija Cēsīs, Smilšu spēļu terapija, Smilšu spēles

MK prakse, SIA

Pļavas 3A - 9.kabinets, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Mūsu pakalpojumi:: ✓ Fizioterapeita konsultācijas (pirmreizējās, atkārtotas muguras sāpju, locītavu sāpju, muskuļu sāpju gadījumos); ✓ pēctraumu un pēcoperāciju fizioterapija; ✓ ārstnieciskā vingrošana individuāli vai mazā grupā; ✓ mājas vingrojumu programmas sastādīšana; ✓ stājas koriģējošā vingrošana bērniem; ✓ K. Šrotas 3D skoliozes terapija; ✓ Bobota terapija, Hendligs zīdaiņiem; ✓ ārstnieciskā vingrošana grūtniecēm un pēcdzemdību periodā; ✓ kinezioloģiskā teipošana.

Meistare Laimdota Eliase

Valmieras 9, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101

 

Pakalpojumi: ✓ Manikīrs:  - klasiskais manikīrs  - gēllakas manikīrs - SPA manikīrs - manikīrs vīriešiem - manikīrs bērniem - Japānas manikīrs ✓ Pedikīrs: - klasiskais pedikīrs - gēllakas pedikīrs - SPA pedikīrs - pedikīrs vīriešiem - pedikīrs bērniem - Japānas pedikīrs ✓ Grims: - dienas grims - vakara grims - līgavas grims - svētku grims - grims fotosesijām ✓ Vaksācija ✓ Gēla nagu modelēšana, profilakse rokām un kājām ✓ Uzacu formas veidošana, korekcija ✓ Skropstu, uzacu krāsošana

Autests, SIA, auto, kravas auto tehniskā apskate Cēsis

Magoņu 25, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Apraksts: Kravas auto tehniskā apskate.

Dagnis Purviņš, IDV

Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Apraksts:

3 pieredzējušu meistaru brigāde piedāvā iekšdarbu remontus gan mājām, gan dzīvokļiem. Liekam reģipsi, špaktelējam, krāsojam, flīzējam, velkam elektroinstalācijas, uzstādam santehniku, radiatorus un veicam pilna cikla iekšdarbus. Strādājam visā Latvijā!

Māja Tev, SIA

Baltā 8, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Apraksts:

SIA "Māja Tev" ir sertificēts būvniecības uzņēmums, kas dibināts 2006.gadā. Esam izveidojuši stabilu profesionāļu komandu, kas būvniecībā spēj sasniegt izcilus ilgtermiņa rezultātus, apvienojot radošumu, tehniskās zināšanas un pieredzi. Uzņēmuma galvenais darbības pamatvirziens ir Moduļu māju un Privātmāju būvniecība izmantojot gan standarta, gan individuāli, katram klientam veidotus projektus. Būvniecībā izmantoto materiālu izvēle ir klienta ziņā – mūsu uzdevums ir ieteikt labāko un ērtāko risinājumu ņemot vērā klienta, vides un projekta specifiku.

Elks AK, SIA, Vārtu pasaule, Gārāžu un paceļamie vārti

Nītaure, "Pīlēns" , Nītaures pagasts, Cēsu nov. LV-4112
Pakalpojumi: Paceļamie vārti ✓ Paceļamie garāžu vārti, sekciju vārti. Vārti mājām, angāriem, fermām, veikaliem. Bīdāmie vārti ✓ Bīdāmie vārti privātmājām, pagalmiem, garāžu vārti, teritoriju barjeras. Durvis ✓ Durvis mājām, ārējās un iekšējās. Kvalitatīvas un pēc klienta izvēlas. Vārti automātika ✓ Piedāvājam kvalitatīvas vārtu automātikas un tālvadības pultis, saimnieciskiem, industriāliem un privātiem objektiem. Vārtu serviss, apkope, remonts ✓ Serviss un garantija ir mūsu vārds. Mūsu durvīm un vārtiem dodam garantiju un veicam apkopi

A&U JUMTI, SIA

Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Par uzņēmumu:

Mūsu uzņēmuma speciālisti profesionāli, kvalitatīvi veic jumiķu darbus no A līdz Z. Sākot no labošanas līdz jumta nomaai. Strādājam visā Latvijā, sadarbībai atvērti!

LVKV, SIA, Cēsu birojs

Raunas 15, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Apraksts:

Vidzemes tirgū aktīvi darbojamies kopš 1992. gada, esam lielākais nekustamā īpašuma uzņēmums Vidzemes reģionā, kas piedāvā visus ar nekustamo īpašumu saistītus pakalpojumus. Mūsu speciālisti piemeklēs izdevīgāko un veiksmīgāko atrisinājumu Jūsu īpašuma iegādē vai realizācijā, kā arī sniegs profesionālas konsultācijas finanšu vai juridiskos jautājumos saistībā ar nekustamiem īpašumiem.

Ilonas Zariņas psihoterapijas speciālistes privātprakse

Raunas 17-1.st., Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Apraksts:

Ilonas Zariņas psihoterapeites privātprakse Cēsīs sniedz psiholoģisku un emocionālu palīdzību. Psihoterapija, psiholoģiskā palīdzība, grūtību pārvarēšana. Psihoterapijas laikā strādājam ar problēmām, kuras ir dziļi iesakņojušās un ietekmē uzvedību, domāšanu, emocijas un ķermeņa reakcijas. Tās laikā izpētām savu pasauli, apzinamies savus iekšējos konfliktus un pakāpeniski, kopā ar terapeitu, meklējam risinājumus.

Vizītes pēc iepriekšēja pieraksta. Konsultācijas tiek organizētas attālināti, online platformā Zoom.

Dubultkoks, SIA, Palešu ražošana, zāģmateriāli Cēsīs

"Dīķlejas", Priekuļu pagasts, Cēsu nov., LV-4154
Pakalpojumi: Palešu izgatavošana ✓ Izgatavojam paletes, lapu koku paletes, skuju koku paletes, savlaicīgos termiņos, ar ļoti labu kvalitāti, ātri veicam un izpildām pasūtījumu. Palešu tirdzniecība ✓ Izgatavojam un tirgojam paletes Cēsīs, Cēsu novadā, Vidzemē, Latgalē, Kurzemē, Zemgalē, Latvijā. Zāģmateriāli ✓ Zāģmateriāli, zāģējam dēļus, brusas, dēlīšus firmām, uzņēmējiem un privātpersonām.