A, adresē Jelgava

Drukāt
Banner 1050x80

Putni - Kūku bode, konditoreja

Kafejnīca uz nenoteiktu laiku tiek slēgta, izsniedzam tikai iepriekš veiktos pasūtījumus!
Mātera 40, Jelgava LV-3001
Apraksts:

Mēs esam ģimenes uzņēmums, kurš piedāvā gardas kūkas un ēdienus - Jums un Jūsu draugiem.

Poniji.lv - poniji pasākumiem, bērnu ballītēm

Strazdu 5, Jelgava LV-3004
Pakalpojumi:: ✓ izbraukumi uz bērnu ballītēm, ✓ poniji citiem pasākumiem, ✓ izjāde ar poniju pie mums, ✓ fotosesija ar poniju, ✓ jāšanas treniņi, ✓ skijorings aiz ponija, ✓ horseboardings.

MK tonēšana

Rūpniecības 7, Jelgava LV-3001
Apraksts:

"MK Tonēšana" ir auto apkopes uzņēmums, kas specializējas profesionālaauto Logu Tonēšanā, taču piedāvājam arī citus darbiņus ap Jūsu automobīli.

A & B, SIA

Āne, Celtnieku 32, Cenu pagasts, Jelgavas nov. LV-3043
Pakalpojumi: ✓ Ceļu, ielu būvdarbi; ✓ Ārējo ūdensapgādes un kanalizācijas tīklu būvdarbi; ✓ Sociālo un rūpniecības objektu būvdarbi; ✓ Siltumapgādes sistēmu izbūve; ✓ Tehnikas noma; Tehnikas noma: Piedāvājam transporta pakalpojumus un nomu. Mūsu rīcībā ir: pašizgāzēji, ekskavatori, buldozers, manipulators un cita tehnika.

Torgy Baltic, SIA

Ozolnieki, Eglaines 13, Ozolnieku pagasts, Jelgavas nov. LV-3018
Apraksts:

Metālapstrādes uzņēmums "Torgy Baltic" sevi ir veiksmīgi pierādījis vietējā tirgū un ar panākumiem eksportē produkciju. Nozarē darbojas jau 15 gadus. Mūsu ražošana ir aprīkota ar daudzveidīgām modernām iekārtām, un visus darbus izpilda augsti kvalificēts personāls. Pēc individuāla pasūtījuma vai jūsu rasējuma kvalitatīvi izgatavosim jebkuras sarežģītības metāla izstrādājumus, konstrukcijas un augstas precizitātes detaļas. Uzņēmums piedāvā metālapstrādes pakalpojumus – metināšana, lāzergriešana, ūdensgriešana, valcēšana, locīšana, virpošana, CNC frēzēšana, slapjā krāsošana, smilšu strūkla, digitālā uzmērīšana un Frosio III inspektora uzraudzību.

Latio, SIA, Jelgavas nodaļa

Jelgava LV-3007
Apraksts:

Pilna servisa nekustamo īpašumu aģentūra Latvijā. Mājokļu, komercīpašuma, meža un lauksaimniecības zemes vērtēšana. Starpniecība nekustamo īpašumu pārdošanā, pirkšanā un izīrēšanā. Tirgus analīze, individuāli pakalpojumi investoriem. Darbojamies visā Latvijas teritorijā.

Ēriks Plucis, IDV

Jelgava LV-3007
Apraksts:

Pieredzējis meistars ar brigādi (ar darba stāžu arī ārvalstīs) veic kvalitatīvus būvdarbus par pieņemamām cenām. Sadarbībai atvērti.

Jelgavas Logi LA, SIA

Āne, Celtnieku 30, Cenu pagasts, Jelgavas nov. LV-3043
Apraksts:

"Jelgavas Logi LA" ir uzņēmums, kurā apvienotas zināšanas, nepieciešamās iemaņas un pilnvērtīga ražošanas bāze, lai īstenotu ikviena klienta pārdrošākās idejas stiklojuma jomā. Mūsu piedāvāto logu priekšrocības: elegants telpas izskats, logi tiek piedāvāti dažādās krāsās, siltuma ekonomija – līdz pat 40% lielāka siltuma necaurlaidība, logi veic ārējo trokšņu izolāciju, augsta logu kvalitāte, logi tiek tehnoloģiski pareizi iebūvēti. Ar prieku atbildēsim uz jebkuru jūsu jautājumu un kopā meklēsim vislabāko risinājumu jūsu vēlmēm.

ZL.LV iesaka

Sell IT, SIA

Pulkveža Oskara Kalpaka 16, Jelgava LV-3001
Apraksts:

Mēs esam uzņēmums, kas tic, ka klients vienmēr ir pirmajā vietā! Klientu velmju izzināšana ir "Sell IT" misija!

Mūs darbinieki ir motivēti un ieinteresēti, iespēja darbiniekiem dalīties ar savām idejām un tās realizēt ir tā lieta, kas tiek apzināti veicināta!

Augsta līmeņa individuālā atbildība nozīmē to, ka darbinieks sniedz nozīmīgu ieguldījumu uzņēmuma kopējiem panākumiem!

Norberts Komutis, individuālā darba veicējs

Jelgava LV-3007
Apraksts:

Pieredzējis meistars veic plaša spektra celtniecības un apdares darbus. Pieņemamas cenas, kvalitāte un iekļaanās noteiktajos termiņos. Aicinu sadarbībai!

EK Wood, SIA

Lapu 10, Jelgava LV-3001
Priekšrocības: Uzņēmums saviem klientiem piedāvā individuālu pieeju, plašu un konkurētspējīgu preču sortimentu, kā arī izcilu produkcijas kvalitāti. Par uzņēmumu:

SIA "EK WOOD" nodarbojas ar dažādu profilu apdares dēļu un koka izstrādājumu ražošanu, piegādi un uzstādīšanu. Uzņēmums saviem klientiem piedāvā individuālu pieeju, plašu un konkurētspējīgu preču sortimentu, kā arī izcilu produkcijas kvalitāti.

DZ Automeistars, SIA, Autoserviss

Rūpniecības 5A, Jelgava LV-3001
Autoservisa pakalpojumi:: ✓ radiatoru noņemšana/uzstādīšana ✓ sūkņu maa ✓ termostata maa ✓ dzesēšanas šķidruma maa ✓ dzinēju un ātrumkārbu maa ✓ siksnu pievada, zobsiksnas maaaizdedzes sistēmas sveču maa ✓ dzinēja galvas blīves maa ✓ sajūga komplekta maaauto sagatavošana tehniskajai apskatei ✓ auto diagnostika ✓ palīdzība uz ceļa Jelgavas robežās
ZL.LV iesaka

Fit & Healthy, SIA

Kārļa Mīlenbaha 1, Rīga LV-1050
Apraksts:

Sporta, pārtikas un uztura bagātinātāji jebkuram vecumam un gaumei! Milzīga produktu izvēle veselībai, sportam, spēkam un dzīves enerģijai, jūsu mērķu sasniegšanai!

„AJ Blasters”, strūklošanas pakalpojumi

Vītoliņi, "Industriālais parks" , Valgundes pagasts, Jelgavas nov. LV-3017
Apraksts: Mēs piedāvājam kompleksu pakalpojumu klāstu visā Latvijā: novērtēt, izjaukt, apstrādāt, notīrīt, sametināt, sagatavot, nokrāsot, salikt.

Apsītes, ZS, Cidoniju dārzs Ievgravas

Vircava, Platones 16, Vircavas pagasts, Jelgavas nov. LV-3020
Bišu un cidoniju dārzs un arī lauku tūrisms Latvijā, Jelgavas novadā.:

Dārzā ar mīlestību un rūpēm kopjam bites un audzējam cidonijas, lai Jums piedāvātu veselīgus un dabīgus medus un cidoniju produktus ar izteiktu un bagātīgu garšu. Organizējam izzinošas ekskursijas, degustācijas par krūmcidoniju audzēšanu un biškopību, tajā skaitā bišu lūkošanu stikla studijstropā un “bišu kāpšanu” ar senu dravniecības ierīci “dzeini”, kuru izmantoja, lai izņemtu medu no bišu ligzdas koka dobumā. Mēs esam Latvijas mājražotāji. Pie mums uz vietas Jelgavas novadā un arī interneta veikalā ir Latvijā ražots dažādu ziedu medus, medus ar cidonijām, šūnām, ābolu un cidoniju sula, džems, augļi, nektārs, sīrups, sukādes, cidoniju produkti, upeņu sīrups, dāvanu komplekti, dāvanas Ziemassvētkiem, svētkiem. Piedāvājam produktus internetveikalā Rīgā, Liepājā, Ventspilī, Tukumā, Daugavpilī, Rēzeknē, Alūksnē, Cēsīs, Valmierā, Madonā, Jelgavā, Bauskā, Dobelē, u.c.

Agrotuning, SIA

Māras 3-57, Jelgava, LV-3001
Apraksts:

Agrotuningpro ir čiptuningserviss, ar pieredzi industriālās, kravas un agro tehnikas programmēšanā. Izmantojam tikai licenzētas, profesionālas programmēšanas un diagnostikas iekārtas no vadošiem tūninga kompānijām, lai varētu nodrošināt saviem klientiem augstu un drošu programmēšanas kvalitāti. Veicam ekoloģijas sistēmu programmu kalibrāciju un čiptūningu.

Onninen, SIA, Birojs Latgalē

Jelgavas 1B, Daugavpils, LV-5404
Produkti un pakalpojumi:

SIA “Onninen” pārstāvētās nozares: *Ventilācijas, apkures, kondicionēšanas, santehnikas materiāli un iekārtas *Ārējie tīkli, kanalizācijas materiāli un risinājumi *Saules enerģijas risinājumi *Industriālās preces, nerūsējošā tērauda inženiertīkli un darba aizsardzības materiāli *Elektroapgādes materiāli, industriālais un ielu apgaismojums

SIA “Onninen” pakalpojumi Piedāvājam klientiem pilnu ciklu: *konsultācijas par projektiem, precēm un inženiertehniskiem risinājumiem būvniecības projektos; *mazumtirdzniecības veikalu tīkls Onninen Express; *preču un dažādu tehnisko risinājumu pārdošana; *instrumentu noma; *loģistikas pakalpojumi; *pēcpārdošanas serviss; *garantijas.

Jevgeņijs Riženkovs, IDV

Sudrabu Edžus 1-32, Jelgava LV-3001
Par mums:

Metinam tehniku, nelielas konstrukcijas un caurules. Mig/mag, Tig, Mma, Lbw (lāzera metināšana). Metinam krāsainos metālus un čugunu. Piedāvājam arī mobīlo metināšanu, ir ģenerators, strādājam arī ārpus darba laika un pa brīvdienām. Lasam rasējumus. Ir viss nepieciešamais aprīkojums, transports, telpas (var iebraukt fūre). Nepieciešamības gadījumā iespējams sastādīt līgumu, ir reģistrēta SIA ar PVN numuru. 

Reinis Matiss, IDV

Svētes 21-6, Jelgava LV-3001
Apraksts:

Piedāvāju metināšanas pakalpojumus. Es esmu ieguvis metinātāja kvalifikācijas pārbaudes sertifikātu - LVS EN ISI 9606-1 135 P BW FM1 S s12 PF ss nb. WPS atsauces 135-BW-P-12-PF. Kvalifikācijas diapazons 135;138. Ir pieredze celtniecības nozarē, kas saistīta ar metināšanu. Varu sametināt lielas konstrukcijas. Veicu pārtikas ražošanas iekārtu metināšanu. Veicu arī demontāžu metāla izstrādājumiem - griešanu ar skābekļa un deggāzes degli jeb autogēna griešanu. Strādāju ar MIG(metāla konstrukcijas, melnā metāla izstrādājumi), MAG , TIG(alumīnijs, nerūsējošos tērauds). Ir iespējams veikt arī individuālus pasūtījumus. Ar iespēju aizbraukt pie klienta. Pirms darbu veikšanas veicu konsultāciju. Sadarbojos ar uzņēmumiem un privātpersonām.  

VVVA, SIA, Autoserviss

Aviācijas 12a, Jelgava LV-3002
Apraksts:

Kravas auto remonta un apkopes uzņēmums ar lielu pieredzi un senu vēsturi pēc vislabākajiem standartiem salabos jūsu auto! Uzņēmums VVVA veic aalumīnija daļu metināšanu, labo arī piekabes un refrižeratorus.