A, adresē Jelgava

Drukāt
Banner 1050x80

Jesemčika A., zvērināts revidents

Svētes 18-233, Jelgava LV-3001
Apraksts:

Zvērināts revidents Jelgavā.

ZL.LV iesaka

Ozolnieku aptieka, SIA

Ozolnieki, Skolas 6a, Ozolnieku pagasts, Jelgavas nov. LV-3018
Par aptieku:

Ozolnieku aptieka turpina rūpēties par jūsu veselību jaunā vietā. Ozolnieku aptieka pēc 23 gadiem pārcēlās uz jaunām, gaišām un plašākām telpām Skolas ielā 6A, Ozolniekos. Aptiekā var iegādāties medikamentus, homeopātiju, uztura bagātinātājus un biokosmētiku. Aptiekā gatavojam zāles pret ārsta izrakstītām receptēm. Bez maksas piedāvājam ”apotheka.lv” klienta kartes, ar kurām nodrošinām īpaši izdevīgus piedāvājumus. Katru mēnesi ir akcijas bezrecepšu medikamentiem un citām precēm, kas priecē klientus ar speciāliem piedāvājumiem. Aptiekas farmaceiti sniedz kvalitatīvu farmaceitisko aprūpi un konsultācijas par zāļu lietošanu augstā līmenī. Paldies, ka uzticaties mums! Rūpējoties par Jūsu veselību! Ozolnieku aptiekas kolektīvs. Sniedz konsultācijas augstā līmenī. Aptiekā mēra asinsspiedienu.

MCA būve, SIA, Kanalizācijas serviss

Arāju 2, Jelgava LV-3003
Apraksts:

Asenizācijas pakalpojumi Jelgavā un Jelgavas novadā. Apkalpojam privātpersonas un uzņēmumus. Piedāvājam Bioloģisko attīrīšanas iekārtu apkopi, nosēdumu tvertnes atsūknēšanu, kanalizācijas un lietus ūdens cauruļvadu skalošanu ar augstspiediena iekārtu.

Bioloģiskās kanalizācijas iekārtas apkope jāveic kā minimums reizi gadā!

Piedāvājam slēgt apkalpošanas līgumu un mēs visu izdarīsim Tavā vietā - izmazgāsim, izvedīsim visu lieko un, ja vajadzēs veiksim arī iekārtas remontu!

Vēdini māju, SIA

Rubeņu ceļš 2f, Jelgava, LV-3002
Mēs piedāvājam kompleksus risinājumus mehāniskās ventilācijas sistēmas ierīkošanai Privātmājām!: ✓ Bezmaksas konsultācija ✓ Individuāla pieeja katram klientam ✓ Montāžas tehniskā rasējuma izstrāde ✓ Kvalitatīvi materiāli plašā izvēlē, pie tam pieejami uzreiz ✓ Konkurētspējīgas cenas
ZL.LV iesaka

Elektrodi, SIA, Metināšanas iekārtas un materiāli

Jelgavas 36, Rīga LV-1004
Apraksts:

SIA "Elektrodi" ir metināšanas, metālapstrādes iekārtu un materiālu vairum un mazumtirdzniecības uzņēmums, kas izveidots 2010. gadā. Pēc vairāku gadu veiksmīgas darbības SIA "Elektrodi" ir nostiprinājuši savas pozīcijas tirgū. Mūsu uzņēmuma speciālisti spēj rast individuālus risinājumus katra klienta komplicētai problēmai. Uzņēmums pārstāv pasaulē pazīstamus zīmolus. Spējam īstenot klienta vēlmes no idejas līdz pēcgarantijas aprūpēm, nodrošinot savām piegādātajām iekārtām servisu un apmācības. No 2014. gada uzņēmumam ir filiāles Rīgā un Liepājā, bet mūsu tirdzniecības pārstāvji darbojas visā Latvijas teritorijā.

Latvijas Samariešu apvienība, biedrība, Samariešu atbalsts mājās, Jelgavas nodaļa

Svētes 26-8, Jelgava, LV-3001
Apraksts:

"Latvijas Samariešu apvienība" ir neatkarīga un brīvprātīga sabiedriskā labuma organizācija, kuras misija ir palīdzēt cilvēkiem. Samarieši īsteno vai līdzdarbojas daudzos labdarības un sociālā atbalsta projektos, kā arī nodrošina izglītības, sociālos un medicīnas aprūpes pakalpojumus Latvijā.

Aurem Trade, SIA

Uzvaras 8a, Jelgava, LV-3001
Apraksts:   "OKS" zīmols pārstāv augstas veiktspējas produktus korozijas un berzes mazināšanai. Industriālie un komerciālie lietotāji novērtē OKS augstās kvalitātes produktus jau 35 gadus. Vides un lietotāja aizsardzība ir OKS prioritāte, vienlaikus nodrošinot augstākās kvalitātes standartus produktiem. "AUREM TRADE" tirdzniecības komanda šajā nozarē darbojas jau kopš 1996.gada.Izbraucam pie klientiem uz produkcijas demonstrāciju.

Detek, SIA

Raubēni, Rubeņu ceļš 62c, Cenu pagasts, Jelgavas nov. LV-3002
Apraksts: METĀLAPSTRĀDES UZŅĒMUMS, KAS SPECIALIZĒJIES DAŽĀDU METĀLA KONSTRUKCIJU, IEKĀRTU UN TO ELEMENTU IZGATAVOŠANĀ. Detek ir uzticams un uz attīstību vērsts partneris metālapstrādē. Balstoties uz mūsu zināšanām ražošanā, mēs kopā ar klientu radām nestandarta risinājumus, tādējādi piedāvājot produktus ar augstu kvalitāti un efektivitāti. Esam fleksibls uzņēmums, kurš spēj ražot gan vienkāršus, gan sarežģītus produktus vienā eksemplārā vai sērijā.

Elpoli, SIA

Jelgavas 1v, Daugavpils LV-5404
Apraksts:

SIA "Elpoli" veic konsultāciju, saskaņošanu, montāžu, objektu nodošanu pilnīgā gatavībā, elektroiekārtu iestatīšanu, ekspluatāciju, remontu, tehnisko apkopi, izpilda pilnu elektromērījumu kompleksu. Veicam elektroiekārtu, zibensnovedēju un pārsprieguma aizsardzības sistēmu, zemējuma, elektroenerģijas uzskaites iekārtu, elektroskapju un sadales iekārtu montāžu, pārbaudi un objektu nodošanu ekspluatācijā.

FN-Serviss, SIA, Jelgavas birojs-veikals/noliktava

Pulkveža O.Kalpaka 13, Jelgava LV-3001
Pakalpojumi::

Ugunsdrošības pakalpojumi:

✓ Ugunsdrošības uzraudzība – “Drošais” ✓ Ugunsdzēsības inventāra pārbaude, apkope, izvietošana un utilizācija ✓ Skursteņslaa pakalpojumi ✓ Mehānisko ventilācijas sistēmu tehniskā stāvokļa pārbaude un tīrīšana ✓ Ugunsdrošības audits, dokumentācijas izstrāde un uzraudzība ✓ Evakuācijas plānu un ūdensņemšanas vietu shēmu izstrāde, uzstādīšana ✓ Ugunsaizsardzības sistēmu apkope, montāža un remontdarbi ✓ Elektroinstalāciju pārbaude ✓ Praktiskās apmācības un instruktāžas ugunsdrošības jomā ✓ Kursi un semināri ugunsdrošības jomā  ✓ Evakuācijas apgaismojumu pārbaude  ✓ Objekta plānojuma shēmas izstrāde  ✓ Virtuālā dzēšana ar ugunsdzēsības aparātiem

Darba aizsardzības pakalpojumi:

✓ Darba aizsardzības uzraudzība – “Drošais” ✓ Darba vides risku novērtējums ✓ Darba vides iekšējā uzraudzība ✓ Darba aizsardzības sistēmas audits ✓ Ergonomikas audits ✓ Obligātās veselības pārbaude ✓ Instruktāžas darba aizsardzībā ✓ Kursi un semināri darba aizsardzības jomā

FN-SERVISS on-line sistēmas pakalpojumi:

✓ On-line instruktāžas ugunsdrošībā un darba aizsardzībā, pirmajā palīdzībā ✓ Obligātās veselības pārbaužu karšu administrēšanas modulis ✓ Iekšējo apmācību modulis

Apmācības

✓ Kursi Darba aizsardzībā ✓ Kursi Ugunsdrošībā ✓ Pirmās palīdzības kursi

Fitosan Plus, SIA

Pērnavas 4-4F, Jelgava LV-3004
Pakalpojumi:: ✓ Rehabilitācija ✓ Fizioterapija ✓ Fizikālā terapijaAudiologopēdija ✓ Uztura speciālists ✓ Ergoterapija Medicīnas centrs:

Medicīnas centrs Jelgavā "Fitosan Plus" dibināts 1995. gadā. Laika gaitā esam izveidojuši dienas stacionāru un rehabilitācijas centru, kur fizioterapeiti, ergoterapeiti, uztura speciālists un masieri veic dažādas ārstnieciskās procedūras un profilakses pasākumus bērniem un pieaugušajiem. Labākie speciālisti Jelgavā piedāvā mākslas un mūzikas terapiju, lai mazinātu autisma radītos traucējumus, hiperaktivitāti, uzvedības traucējumus, veicinātu runas attīstību un atmiņas uzlabošanu. Piedāvājam aaudiologopēdu un mākslas terapeitu. Zīdaiņiem izveidotas terapijas zāles, kur kvalificēti fizioterapeiti veic zīdaiņu masāžu un bobata terapiju. Veselības centrs ērti pieejams pacientiem ar funkcionāliem traucējumiem un invalīdiem. Sertificēti ārsti un speciālisti sniegs rehabilitācijas pakalpojumus visiem, kas vēlas uzlabot un saglabāt savu veselību. Ārstniecības iestādes kods 090065207.

DBEK siltums, SIA

K.Barona 40, Jelgava, LV-3001
SIA "DBEK Siltums" produkcija:: ✓ Jauktās kokskaidu briketes ✓ Skujukoku briketes ✓ Lapukoku briketes ✓ Bērza briketes ✓ Ozola briketes ✓ Apses briketes ✓ Kokskaidu briketes RUF ✓ Kokskaidu briketes RUF PLUS ✓ Kokskaidu briketes RETTENMEIER ✓ Kokskaidu briketes NIELSEN ✓ Kokskaidu briketes NESTRO ✓ Kokskaidu briketes PINI-KAY ✓ Premium kokskaidu granulas 6 mm EnPlus A1, Din PLUS ✓ Premium kokskaidu granulas 8 mm EnPlus A1, Din PLUS

TRC riepas, riepu un disku tirdzniecība, riepu serviss

Jelgavas 45a, Rīga LV-1004
Mūsu piedāvājumā:: ✓ Profesionāls riepu serviss ✓ Jaunas un lietotas riepas, riepu tirdzniecība ✓ Vasaras un ziemas riepas, riepu tirdzniecība ✓ Vieglmetāla un tērauda diski, disku tirdzniecība ✓ Motociklu riepas ✓ Riepu montāža, balansēšana un uzglabāšana ✓ Disku remonts, atjaunošana, krāsošana ✓ Kondicionieru uzpilde un diagnostika ✓ TPMS sistēmu kalibrēšana

Mūsu dārzs, veikals

Raiņa 28, Jelgava, LV-3001
Piedāvājums: ✓ Sēklas sīkfasējumā ✓ Sēklas profesionāliem audzētājiem ✓ Maura zālieni ✓ Lopbarības zālāji ✓ DCM mēslošanas līdzekļi Sēklas: ✓ ZIEDU SĒKLAS: dālijas, ipomejas, flokši, japānas apinis, hiacinšu pupas, begonijas, asarīne, atraitnītes, balzamīnes, samtenes, asteres, gazānijas, kreses, puķu zirņi, rudbekijas, kobejas, limonijas, mārpuķītes, petūnijas, pīpenes u.c. ✓ DĀRZEŅU SĒKLAS: burkāni, arbūzi, galda bietes, galda kāļi, gurķi, kabači, kāposti, kolrābji, ķirbji, pipari, patisoni, pētersīļi, pupas, pupiņas, puravi, rāceņi, redīsi, rutki, salāti, skābenes, sīpoli, spināti, tomāti, ziedkāposti, zirņi, cigoriņi, zemenes, dilles, artišoki, melones, selerijas, baklažāni, brokoļi u.c. ✓ GAAUGU SĒKLAS: estragons, lapu sinepes, pupu mētra, salvija, tabaka, fenhelis, citronmelisa, baldriāns, anīss, mangolds, koriandrs, baziliks, raudene, mārdadzis, sirdsmātere, lupstājs, rūta, fizālis, gurķu mētra, izops, kaķu mētra, majorāns, piparmētra, rozmarīns, timiāns u.c.

BL grāmatvedība, SIA

Peldu 7, Jelgava, LV-3002
Par uzņēmumu:

Jelgavā bāzēta grāmatvedības kompānija, kas piedāvā savus pakalpojumus privātpersonām un uzņēmumiem. Ar mūsu komandas plašo pieredzi mūsu klienti saņem pakalpojumu kompleksu, kas ļauj tiem būt drošiem par saviem finanšu pārskatiem.

Kanclers, SIA, Filiāle

Pasta 51 k-7, Jelgava LV-3001
Piedāvājumā:: ✓ mēbeles ✓ kancelejas preces ✓ hobijlietas ✓ attīstošās rotaļlietas ✓ grāmatas ✓ skolas piederumi un somas ✓ saimniecības preces ✓ mazā sadzīves tehnika

Remdek, SIA

Vītoliņi, "Industriālais parks" , Valgundes pagasts, Jelgavas nov., LV-3017
Ražojam: ✓ Traktoru priekšējās uzkares ✓ Metāla kāpnes ✓ Nestandarta metāla konstrukcijas ✓ Individuāli pasūtījumi  Metālapstrādes uzņēmums:

Ražojam un pārdodam traktora priekšējās uzkares MTZ 80, 82, T40, Valtra, John Deere, Massey Fergu, FENDT, Case, Claas, Deutz Fahr, New Holland u.c. Celtspēja 1200 - 2400 kg. Pieņemam individuālus pasūtījumus. Iespējama piegāde.

Barboleta, attīstības centrs

Atmodas 9, Jelgava, LV-3001
Produkti: ✓ Līdzsvara platforma (var iegādāties ikviens lietotājs. Līdzi saņem lietošanas instrukciju) ✓ Speciālistu konsultācijas platformas lietotājam individuālām vajadzībām. ✓ Speciālistu apmācības profesionāļiem, piemēram, psihologiem, logopēdiem, speciālajiem pedagogiem, skolu pedagogiem ir iespējams kļūt par metodes speciālistiem, apmeklējot apmācības un nokārtojot pārbaudes darbu. ✓ Kartītes. Īpaši izstrādātas lietošanai ar Barboleta līdzsvara platformām. ✓ Konsultācijas attīstības centrā. Konsultācijas bērniem pie speciālistiem: logopēds, psihologs, speciālais pedagogs. Nodarbības pie: fizioterapeita (vingrinājumi ūdenī), baseina trenera peldētapmācībai.

Sichmann, SIA

Dobeles šoseja 42, Jelgava LV-3007
Logu dekoru izgatavošana:: ✓ karnīzes ✓ pano ✓ kolonnas ✓ kapiteļi ✓ konsoles Tehniskā informācija:

Logu dekori pamatā tiek izgatavoti no priedes, lapegles, ozola vai meranti (sarkankoka paveids) koksnes. Kā opcija - ir iespēja izstrādājumus izgatavot arī no citām koka sugām. Veicot pasūtījumu, tas ir jānorāda atsevišķi. Koka izstrādājumu mitrums - W = 12+/-3%. Dekori tiek piedāvāti slīpēti un bez jebkādas citas tālākās apdares. Kā opcija - ir iespēja izstrādājumus pārklāt ar dažādiem apdares materiāliem. Veicot pasūtījumu tas ir jānorāda atsevišķi. Vertikālo izstrādājumu augšējā dekoratīvā daļa - galva- var tikt izgatavota no metāla, koka vai PVC (polivinilhlorīds). Metāla augšējā dekoratīvā daļa - "galva" tiek izgatavota ar liešanas paņēmienu. Metāla "galvas" virsmā ir iespējami sīki negludumi, punktveida iespiedumi vai pacēlumi u.c. nelīdzenumi. Šie nelīdzenumi nevar tikt uzskatīti par defektiem un pretenzijas pret tiem netiek pieņemtas. Tipveida verikālo kapiteļu aprēķina cena norādīta bez PVN, iepakojuma un piegādes izdevumiem.

Pils Dzeltenā aptieka Sadarbībā ar Benu Aptieka

Rūpniecības 77a, Jelgava LV-3008
Apraksts: Plašs medikamentu, uztura bagātinātāju un citu aptiekas preču klāsts. Zāļu izgatavošana. Dāvanu un klientu kartes, akcijas un speciālie piedāvājumi dažādām pircēju grupām. Speciālie pasūtījumi, pasūtījumi individuālajām receptēm, nereģistrēto medikamentu pasūtīšana. Zāļu pieteikšana. Vakcīnas.