A, adresē Mārupe

Drukāt
Banner 1050x80

SIA VELVE MATERIĀLU SISTĒMAS

'Kalniņi', Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2167
Apraksts: SIA ''Velve M.S. Tehnoloģijas" piedāvā augstākās kvalitātes materiālus gan privātpersonu, gan profesionālu būvnieku vajadzībām, kā arī valsts mēroga hidrotehnisko būvju būvniecībā nepieciešamos būvmateriālus. Kopš 1999. gada SIA "Velve M.S. Tehnoloģijas" ir pasaulē pazīstamās būvniecības sauso maisījumu un būvķīmijas ražotājkompānijas MAPEI S.p.A., kā arī POLYGLASS S.p.A. hidroizolācijas materiālu oficiālais pārstāvis Latvijā.

SCC, SIA

Lielā 19-33, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Pakalpojumi:: ✓ Iekšējie un ārējie elektroapgādes tīkli ✓ Iekšējā un ārējā ūdensapgādes un kanalizācijas tīklu izbūve ✓ Apkures, ventilācijas un dzesēšanas sistēmu izbūve ✓ Vispārceltnieciskie darbi ✓ Rekonstrukcijas darbi ✓ Projektēšana un projektu vadība

Kaļķa māja, SIA

Piņķi, Priedaines 19, Babītes pagasts, Mārupes nov., LV-2107
Apraksts:

Esam oficiāls partneris Latvijā dabīgas siltumizolācijas ražotājam VESTAECO. Pie mums varat iegādāties augstvērtīgu kaļķa un māla produkciju no Igaunijas materiālu ražotāja SAVIUKUMAJA UKU. Esam gatavi vadīt ikvienas sarežģītības projektus. Lai mūsdienās celtās ēkas dzīvotu ilgus gadus, nepieciešams izmantot dabīgos būvniecības materiālus, kā koks, māla ķieģelis, akmens kaļķis, māls un dabīgās izcelsmes siltumizolācijas materiālus.

Viesītes, atpūtas komplekss

"Jumtiņi", Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2166
Apraksts: Laipni lūdzam lauku tūrisma un atpūtas kompleksā VIESĪTES! Šeit jūs varat pavadīt laiku dabā kopā ar visu ģimeni, neatsakoties no pilsētas ērtībām. Atpūtas kompleksā VIESĪTES katrs jūsu ģimenes loceklis varēs atrast sev tīkamo. VIESĪTES ir mūsdienīga brīvdabas atpūta labiekārtotajā teritorijā Mārupes novadā, kas ir pieejama jebkurā gadalaikā.

Redox, SIA

"Strandas", Salas pagasts, Mārupes nov., LV-2105
Produkcija:: ✓ Kartupeļi ✓ Bietes ✓ Burkāni ✓ Sīpoli ✓ Kāposti Dārzeņu vairumtirdzniecība:

SIA 'REDOX' nodarbojas ar dārzeņu vairumtirdzniecību Latvijas, Lietuvas un Igaunijas teritorijā, kā arī citās Eiropas Savienības valstīs. Lielākais apjoms no pārdodamās produkcijas sastāda: kartupeļi, sīpoli, bietes, galviņkāposti, ziedkāposti, burkāni, rutki, tomāti, gurķi,  kā arī citi dārzeņu veidi. Gada aptuvenais preču realizācijas apjoms ir 15 tūkst. tonnas.

Kompānija 'REDOX' jau vairākus gadus cieši sadarbojas ar zemnieku saimniecībām no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Polijas, Zviedrijas, Dānijas, Albanija, Maķedonija, Ukraina, Uzbekistana un citām valstīm, kas palīdz nodrošināt mūsu sadarbības partnerus ar svaigu produkciju visu gadu par izdevīgām cenām.

arī 'REDOX' ir savs kravas transports. Kravas transports tiek aprīkots ar refrižeratoriem. Vienas kravas apjoms ir 32 euro paletes vai 26 somijas paletes.

Noliktava, ar kopējo platību 3000 m2 , ir aprīkota ar 4 aukstuma kamerām produkcijas pienācīgai uzglabāšanai.  Produkcijas šķirošana, pārlasīšana un iepakošana notiek ar specializēto iekārtu, viena iepakojuma svaru var mainīt no 1.5 kg līdz 25 kg.

Smaida Studija, SIA

Šobrīd meklējam jaunas telpas!
Babītes pagasts, Mārupes nov. LV-2107
Par mums:

Augsta līmeņa zobārstniecība! Īpaši specializējamies zobu ķirurģijā, zobu aizvietošaar implantiem un protezēšanā uz implantiem. Atgūstiet zobu rindu, ieliekot tikai 4 vai 6 implantus! Stabilizējiet protēzi, ieliekot tikai 2 vai 4 implantus! Saņemiet rūpīgu zobu diagnostiku, profesionāli izstrādātu zobu ārstēšanas plānu un kvalitatīvu tā īstenošanu! Viss sākas ar konsultāciju! Vides pieejamība nodrošināta cilvēkiem ar īpašajām vajadzībām!

D&A Secrets, SIA

Tīraine, Pakalniņu 4, Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2167
Apraksts:

"D&A Secrets" ir interneta veikals, kas atver Jums paslēptas baudas pasauli. Mēs palīdzēsim Jums izpētīt sevi un izveidot Jūsu visintīmākos noslēpumus.

HO Estate, SIA

"Kļavulapas", Mārupe, Mārupes nov., LV-2167

HO Estate piedāvā telpu nomu 4 biroju centros:

✓ lielā biroju centrā Krasta Biroji Mazā Krasta iela 83, Rīga; ✓ elegantā biroju centrā Bieķensalas Biroji, Bieķensalas iela 26, Rīga; ✓ mūsdienīgā biroju centrā Neretas Biroji, Neretas iela 2 k-1 -107, Rīga; ✓ daudzveidīgā biroju centrā Graudu Biroji, Dīķa iela 44, Rīga.

”DCSI Serviss, SIA, DŪCIS Racing autoserviss Jaunmārupē

"Ieķi", Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2166
Pakalpojumi: ✓ Autoserviss ✓ Sporta automašīnu apkope un pārbūve ✓ Auto rezerves daļas Apraksts:

Ar automašīnām un autosportu nodarbojamies jau vairāk kā 15 gadus!

Sākotnēji prioritāte bija autosports, kas pakāpeniski pārtapa par sporta automašīnu un vēlāk arī ielas automašīnu remontu.

2015. gadā tika nodibināts jauns uzņēmums, kas saviem klientiem piedāvā kvalitatīvu auto remontu un individuālu pieeju.

Glāzeri BT, SIA, Ražotne

Piņķi, Priedaines 6, Babītes pagasts, Mārupes nov., LV-2107
Stikla produkti:: ✓ Rūdīts stikls ✓ Digitāli printēts stikls ✓ Krāsots stikls ✓ Laminēts stikls ✓ Ugunsdrošais stikls ✓ Stikla paketes ✓ Stiklotās konstrukcijas Pakalpojumi:: ✓ Stikla griešana ✓ Stikla apstrāde ✓ Stikla digitālā printēšana ✓ Stikla krāsošana ✓ Stikla rūdīšana ✓ Stikla laminēšana ✓ Ugunsdrošā stikla griešana

A+finanses, SIA

Liliju 92, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Saimniecības preču vairumtirdzniecība

SIA A&A Services

Zeltrītu iela 24 – 60, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Informācija no uzņēmumu reģistra

Droga-A, SIA

Plieņciema 35, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Loģistika

Kvinta A, SIA

"Kvinta A", Varkaļi, Salas pagasts, Mārupes nov., LV-2105
Kravu pārvadājumi: auto

Weis A, SIA

Vienības gatve 169A, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Dārza tehnika un inventārs

Have a Tree, SIA

"Koki", Klīves, Babītes pagasts, Mārupes nov., LV-2107
Sēklas un stādi

A&Co Build SIA

Mārupītes gatve 9A, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Informācija no uzņēmumu reģistra

A&K Īpašumi, SIA

Mazā Spulgu iela 4, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Informācija no uzņēmumu reģistra

K&A Business, SIA

Beržu 1, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Bērnu preču ražošana

Trīs-A, SIA

Mārupītes gatve 9A, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Alkoholiskie dzērieni: tirdzniecība