A, adresē Saldus

Drukāt
Banner 1050x80
ZL.LV iesaka

Alda Apsīša akmeņkaļa darbnīca

Ziemeļu 10A, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Pakalpojumi:: ✓ Kapu pieminekļu sagataves ✓ Kapu pieminekļi gravēti ar smilšu strūklu ✓ Kapu pieminekļi gravēti ar roku ✓ Kapu kopiņu norobežojošās apmales un sētiņas Apraksts:: Akmens apstrāde, granīta zāģēšana, pulēšana, kaana un plēšana - pieredze no 1988. gada. Pieminekļu, apmaļu, sētiņu izgatavošana no laukakmens un ārzemju granīta. Kvalitatīva gravēšana ar roku vai smilšu strūklu. Pēc pasūtījuma tiek izgatavotas apdares plāksnes (sākot no 2,5cm biezuma), virtuves galda virsmas, kamīna apdares plāksnes, palodzes u.c. apdares materiāli no granīta. Mājas nosaukumu gravēšana akmenī. Darbu veikšana visā Latvijas teritorijā par pieņemamām cenām. Prezentācijas vieta - Saldus, Kuldīgas iela 55b.
ZL.LV iesaka

Zvejnieki 2000, SIA, Atpūtas bāze, viesu nams

"Zvejnieki", Cieceres pagasts, Saldus nov., LV-3851
Vienā no skaistākajām vietām – Cieceres ezera krastā: ✓ Mēs piedāvājam apkurināmas kotedžas, kas ļauj uzņemt, atpūsties gribētājus jebkurā gada laikā – gan vasarā, gan arī bargā ziemā. ✓ Organizējam jogas nometnes, sporta svētkus, kā arī nometnes bērniem. Tajās Jūs un Jūsu ģimene varēs labi atpūsties un priecāties par apburošajām dabas ainavām. ✓ Un cik jauki ir brīvā dabā svinēt tādus nozīmīgus dzīves notikumus kā kāzas, bet varbūt dzimšanas dienu? Vai arī paaugstināšanu amatā? ✓ Mēs parūpēsimies par ikvienu Jūsu svētku reizi. Makšķernieki! Ezerā turpinās 21 kg smagās līdakas ķeršana! Līdakas, zandarti, plauži, karpas, līņi gaida Jūsu makšķeres. Mēs apsolām, ka zveja Jūs nekad nesarūgtinās.

AIROK, SIA, Gāzu tirdzniecības vieta, Pašapkalpošanās punkts

Dzirnavu 23, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Piedāvājumā:: ✓ gāzes, gāzes iekārtas ✓ detaļas gāzes iekārtām ✓ individuālie aizsardzības līdzekļi ✓ metināšanas iekārtas un piederumi ✓ aerosoli ✓ balonu ratiņi u.c.

Renāra Būve, Privātmājas būvniecība

Skolas 11, Lutriņi, Lutriņu pagasts, Saldus nov., LV-3861
"Renāra Būve" sadarbības piedāvājums: ✓ Tikšanās objektā ✓ Situācijas izvērtējums  ✓ Konsultācija par iespējamiem risinājumiem  ✓ Projekta izstrāde  ✓ Projekta realizācija "Renāra Būve" sniedz dažādus pakalpojumus: ✓ Mežizstrāde - konsultē, izzāģē attiecīgi klientu vēlamā rezultātā. ✓ Būvniecība - konsultē, būvē jaunu, remontē vecu, izvērtē kritērijus un ieguvumus. ✓ Ūdens ieguve: konsultē, pieņemot risinājumu, veicam atbilstošu piedāvājumu, akceptējot piedāvājumu, tiks izveidots atbilstošs ūdens ieguves modelis (aka jeb urbums), remontējam esošos ūdens ieguves punktus. ✓ Kanalizācija: ierīko septiķi, attiecīgi vietai un dabai draudzīgu.

Īsāk sakot, jūsu mērķi tiks īstenoti caur manu pieredzi attiecīgi piedāvātos pakalpojumos.

Mūsu dārzs, veikals

Lielā 2, Saldus, Saldus nov., LV-3801
Piedāvājums: ✓ Sēklas sīkfasējumā ✓ Sēklas profesionāliem audzētājiem ✓ Maura zālieni ✓ Lopbarības zālāji ✓ DCM mēslošanas līdzekļi Sēklas: ✓ ZIEDU SĒKLAS: dālijas, ipomejas, flokši, japānas apinis, hiacinšu pupas, begonijas, asarīne, atraitnītes, balzamīnes, samtenes, asteres, gazānijas, kreses, puķu zirņi, rudbekijas, kobejas, limonijas, mārpuķītes, petūnijas, pīpenes u.c. ✓ DĀRZEŅU SĒKLAS: burkāni, arbūzi, galda bietes, galda kāļi, gurķi, kabači, kāposti, kolrābji, ķirbji, pipari, patisoni, pētersīļi, pupas, pupiņas, puravi, rāceņi, redīsi, rutki, salāti, skābenes, sīpoli, spināti, tomāti, ziedkāposti, zirņi, cigoriņi, zemenes, dilles, artišoki, melones, selerijas, baklažāni, brokoļi u.c. ✓ GAAUGU SĒKLAS: estragons, lapu sinepes, pupu mētra, salvija, tabaka, fenhelis, citronmelisa, baldriāns, anīss, mangolds, koriandrs, baziliks, raudene, mārdadzis, sirdsmātere, lupstājs, rūta, fizālis, gurķu mētra, izops, kaķu mētra, majorāns, piparmētra, rozmarīns, timiāns u.c.

INTRAC Latvija, SIA, Saldus filiāle

"Rīgas-Liepājas šoseja 97", Saldus pagasts, Saldus nov., LV-3862
Apraksts: SIA INTRAC Latvija ir zviedru uzņēmuma INTRAC Group AB meitas uzņēmums Latvijā. INTRAC Latvija ir industriālās un lauksaimniecības tehnikas tirdzniecības un pēcpārdošanas apkalpošanas uzņēmums Latvijā. Mūsu klienti strādā mežizstrādes, lauksaimniecības, celtniecības un rūpniecības jomās. Mēs sadarbojamies ar pasaules vadošajiem tehnikas piegādātājiem un nodrošinām kvalificēta tehniskā personāla pakalpojumus. INTRAC Latvija ir vadošais uzņēmums tā pārstāvēto produktu tirgus segmentos. Tas apliecina klientu ticību mums un mūsu sniegtajiem pakalpojumiem.

VA Motors, SIA, TEXACO eļļas un smērvielas Kurzemes noliktava OILTEH

"Lienes", Kalni, Nīgrandes pagasts, Saldus nov., LV-3898
Apraksts: Aicinām izmantot smērvielu un eļļu noliktavu Kurzemē!

Sormeks montāžas

"Muižzemnieki", Zirņu pagasts, Saldus nov., LV-3801

Šobrīd piedāvājam ventilatorus, ventilācijas, gaisa dzesēšanas, gaisa sildīšanas, mikroklimata regulēšanas iekārtas un profesionālu LED apgaismojumu lauksaimniecības un industriālajos objektos. Kā arī piedāvājam saules paneļu iegādi un montāžu, sākot ar mājsaimniecībām un beidzot ar ražotnēm un saules parkiem.

Nevita, SIA

"Ābelītes 1" - 6, Satiķi, Gaiķu pagasts, Saldus nov., LV-3873
Pakalpojumi:: ✓ Gada pārskatu sagatavošanaAtskaišu sagatavošana VID ✓ Konsultācijas nodokļu jautājumos un EDS ✓ Grāmatvedība mikrouzņēmumiem ✓ Grāmatvedības pakalpojumi pašnodarbinātām personām ✓ Fizisko personu grāmatvedība ✓ Juridisko personu grāmatvedība

REIS A, IK

Kuldīgas iela 41, Saldus, Saldus nov., LV-3801
Informācija no uzņēmumu reģistra

A & M Būve, IK

Dzirnavu iela 7 – 6, Saldus, Saldus nov., LV-3801
Informācija no uzņēmumu reģistra

Kuldīgas autoskola, SIA, Filiāle Saldus

Lielā 31/35, Saldus, Saldus nov., LV-3801
sagatavošana CSDD braukšanas eksāmenam, braukšanas eksāmens, autoskola, autoskolas, autovadītāju kursi, A ,, autovadītāju apmācība, transportlīdzekļu vadītāju apmācība, periodiskā apmācība 95. kods, 95 kods, A

Ezeriņas Ā. zobārstniecības prakse

Rīgas 20, Saldus, Saldus nov., LV-3801
Zobārstniecība un mutes higiēna

Bikaviņa A. otolaringologa prakse

Lielā 9C, Saldus, Saldus nov., LV-3801
Medicīniskā palīdzība: ambulatorā

A D, IK

Saldus iela 1 – 5, Ventspils, LV-3602
Informācija no uzņēmumu reģistra

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību A&V Unlimited

Slimnīcas iela 8B, Saldus, Saldus nov., LV-3801
Informācija no uzņēmumu reģistra

Akoti A, Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

J. Rozentāla iela 20 – 37, Saldus, Saldus nov., LV-3801
Informācija no uzņēmumu reģistra

A MAGISTRAL, SIA

"Vēzīši", Emburga, Cieceres pagasts, Saldus nov., LV-3851
Nekustamais īpašums