A, adresē Valmiera

Drukāt
Banner 1050x80

“Dotnuva Baltic”, SIA, Lauksaimniecības tehnikas centrs Vidzeme

Purva 21, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
LAUKSAIMNIECĪBAS TEHNIKA, SERVISS UN REZERVES DAĻAS:

Pārdošanā Case IH, Kverneland, Cimbria, Irrimec, Kongskilde, Quicke, Jeantil, Agrifac lauksaimniecības tehnika - traktori, kombaini, arkli, kultivatori, ecēšas, sējmašīnas, labības kopšanas ecēšas, lopbarības kombaini, frontālie teleskopiskie iekrāvēji, meliorācijas sistēmas, kūtsmēslu apstrādes aprīkojums.  

Visas pārdotās iekārtas atbilst Eiropas Savienības tiesību aktu drošības un vides aizsardzības prasībām.

Autoskola Jana, SIA JK-UK

Rīgas 45, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apmācības: ✓ A kategorija ✓ B kategorija ✓ BE kategorija Autoskola "Jana" braukšanas apmācības:

Autoskola "Jana" ir jauna, inovatīvi augoša skola, kura veidota uz 10 gadu pieredzes kursantu apmācībā autovadīšanā. Teorētisko apmācību pasniedz jauni, zinoši un atraktīvi pasniedzēji. Braukšanas apmācībā students ir pats svarīgākais. Pie mums mācās paši labākie! 

ELZIŅS CRAFTS

Rīgas 4, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Apraksts: ELZIŅS CRAFTS - juvelieris Gatis Elziņš piedāvā savas idejas un pārmantotās prasmes arodā pārvēst īstos darbos. Kolekcijā ietilpst unikāli gredzeni, auskari, kaklarotas un rokassprādzes. Iespējams pasūtīt arī laulības vai saderināšanās gredzenus.

 

Vestnest, kravu pārvadājumi un pārvākšanās serviss

Rīgas 4, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Apraksts:

"Vestnest" komanda veic dažādu kravu piegādes un mantu pārvešanas - mēbeles, iekārtas, tehniku, sadzīves pārvešanu u.c. Mēs ne tikai veicam drošas kravu piegādes, bet mūsu puiši gan uznesīs, gan nonesīs uz jebkuru stāvu un noliks mantas jūsu izvēlētajā vietā. VestNest komanda parūpēs par mantu pārvietošanu Jūsu vietā. Veicam arī mēbeļu montāžu/demontāžu un rūpīgu mantu iepakošanu pārvešanai paredzētos materiālos. Nodrošinām veco mēbeļu, sadzīves tehnikas utilizāciju. Ja rodas nepieciešamība pēc mūsu pakalpojumiem vai vienkārši uzdot sev interesējošu jautājumu, droši zvaniet vai rakstiet.

Frizētava Šarms Valmierā

Rīgas 16, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts: Frizētava. Sieviešu frizētava. Vīriešu frizētava. Sieviešu frizieris. Vīriešu frizieris. Līgavu frizūras. Kāzu frizūras Valmierā. Bērnu frizētava. Frizētava Valmieras centrā.

Birzgaļi, ZS, lietoti, jauni traktori

Abula 8, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Piedāvājam:: ✓ Traktortehnika ✓ Traktoru aprīkojums ✓ Rezerves daļas ✓ Traktoru apkope Traktortehnikas tirdzniecība:

Birzgaļi" nodarbojas ar lietotu un jaunu traktoru tirdzniecību. Piedāvājam plašu agregātu un aprīkojuma klāstu šiem traktoriem. Veicam apkopes, remontus, sagādājam rezerves daļas.

Normunds Pētersons, zvērināts advokāts Vidzemē

Rīgas 7-7, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts:

Advokāts, jurists Valmierā Normunds Pētersons piedāvā plašu juridisko pakalpojumu klāstu: Juridiskās konsultācijas, krimināllietas, civillietas, administratīvās lietas, maksātnespēja un citi. Pakalpojumi pieejami šajos reģionos: Cēsis, Limbaži, Valka, Smiltene, Gulbene, Madona, Vidzeme, Rīga.

 

Wolmaria, SIA

Garā 7-211, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
"Wolmaria" pakalpojumi:: ✓ nekustamo īpašumu pirkšana, ✓ nekustamā īpašuma pārdošana, ✓ nekustamā īpašuma noma, ✓ visa veida konsultācijas, ✓ dokumentu sagatavošana

N-Deko, SIA, Aizkaru žalūziju salons Valmierā

Cēsu 2, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Piedāvājam:: ✓ Žalūzijas - tradicionālās rullo, kasešu rullo, mini rullo žalūzijas, vertikālās žalūzijas, alumīnija un koka horizontālās žalūzijas, romiešu žalūzijas, plisētās žalūzijas, fasādes žalūzijas, jumta logiem žalūzijas, aizsargžalūzijas ✓ Insektu tīklus - insektu siets rāmī, rullo insektu siets, insektu siets durvīm - verams, bīdāms un plisēts ✓ Aizkaru stangas, sliedītes un to aksesuārus ✓ Aizkaru audumus - dekoratīvus, funkcionālus un no otrreiz pārstrādātiem materiāliem izgatavotus audumus ✓ Mēbeļu audumus - dekoratīvus un funkcionālus - mitrumu atgrūdošus, nedegošus u.c. ✓ Aizkaru un tekstilizstrādājumu šūšanu pēc individuāla pasūtījumaAutomatizācijas un motorizācijas risinājumus žalūzijām un aizkariem ✓ Tapetes - sadarbojamies ar uzņēmumu Eijffinger, pasaules līmeņa tapešu ražotāju ✓ Mērīšanu, dizaina konsultāciju, izgatavošanu, uzstādīšanu, tehnisko apkopi un šūšanu

Salons Līga, SIA

Rīgas 7-25, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts:

Dabiska, organismam nekaitīga un vienlaikus efektīva kosmētika, kas atspoguļo 30 gadu ilgo pieredzi skaistumkopšanā un labsajūtas radīšanā mūsu SPA salona "Līga" klientiem. Katram kosmētikas produktam ir sava, īpaši izstrādāta koncepcija, kas palīdz risināt ādas kopšanas problēmas, ar kurām ikdienā ir saskārušies mūsu salona klienti. Tā ir rokām radīta kosmētika no rūpīgi atlasītām izejvielām, ņemot vērā  jaunākos atklājumus organiskās kosmētikas industrijā, kā arī katras sastāvdaļas organisko izcelsmi un labvēlīgo iedarbību uz ādu un organismu kopumā. "Līga Nature SPA" sejas un ķermeņa kosmētikas līdzekļu ražošanā izmantojam tikai sertificētas izejvielas, kas radītas mūsdienīgās laboratorijās vai iegūtas organiskās saimniecībās, kuru darbība tiek stingri uzraudzīta. Tādā veidā samazinām jebkādu organismam un videi kaitīgu vielu izmantošanu un nokļūšanu "Līga Nature SPA" kosmētikas līdzekļos.

Viesu nams Strenči, SIA Ābolīši

Rīgas 28A, Strenči, Valmieras nov. LV-4730
Pasākumu zāles: Viesu naatrodas divu veidu zāles – lielā ar ietilpību līdz 100 cilvēkiem un maar ietilpību līdz 30 cilvēkiem.  Mazā zāle ir ērta nelielu svinību organizēšanai - tajā ir biljarda galds, kamīns, bāra lete, galdi un krēsli, savukārt otrajā stāvā atrodas lielā zāle ar galdiem un krēsliem, kā arī plaša atpūtas telpa ar biljarda galdu, kamīnu, klubkrēsliem, televizoru un iespēju iziet uz balkona.

Fotogrāfs Nauris Slokenbergs

Stacijas 12A, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts: Fotogrāfs Nauris Slokenbergs piedāvā fotogrāfa pakalpojumus: foto studijā un izbraukumos, kāzu foto studijā un izbraukumos, bērnu foto, topošo māmiņu foto, ģimeņu foto, individuālas foto sesijas u.c. Piejamas dāvanu kartes. STRĀDĀJU VISĀ LATVIJĀ. Vairāk informācijas skatīt mājaslapā www.naurisslokenbergs.lv

Stikluserviss.lv, Autostiklu serviss Valmierā

Valmiermuiža, Patversmes 27, Valmieras pagasts, Valmieras nov., LV-4219
Pakalpojumi:: ✓ Tonēšana ✓ Kasko ✓ Stikla uzstādīšana ✓ Stikla remonts ✓ Auto stikli ✓ Lukturu pulēšana ✓ Lukturu aplīmēšana ar aizsargplēvi ✓ Stiklu izgatavošana spectehnikai

Dzīle, psiholoģiskās palīdzības un izglītības centrs

Konsultācijas notiek pēc iepriekšēja pieraksta, vienojoties ar katru speciālistu individuāli.
L.Laicena 1, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Pakalpojumi:: ✓ Nodarbības ✓ Pieaugušajiem ✓ Vecākiem ✓ Grupu nodarbības ✓ Konsultācijas ✓ Psiholoģiskā konsultēšana ✓ Psiholoģiskā izpēte ✓ Psihodrāma ✓ Ģimenes psihoterapija ✓ Geštaltterapija ✓ Kognitīvi biheiviorālā psihoterapija ✓ Marte Meo metode ✓ Psihotraumu terapija

L.P. Jana, SIA

Turpinam strādāt bez izmaiņām!
Beātes 21-16, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Pakalpojumi:: ✓ Malkas pārdošana un iepirkšana ✓ Malkas maisi ✓ Mežizstrāde ✓ Transporta pakalpojumi ✓ Meža īpašumu iegāde Mežsaimniecības uzņēmums:

Kopš uzņēmuma dibināšanas 2003. gadā esam kļuvuši par stabilu spēlētāju Vidzemes reģionā ar vienu no 20 lielākajiem apgrozījumiem mūsu nozarē. Esam uzticams sadarbības partneris, ko apstiprina mūsu ilggadējā sadarbība ar daudziem nozares vadošajiem uzņēmumiem.

Mūsu 30 cilvēku komandā ir nozares profesionāļi ar daudzu gadu pieredzi mežu izstrādē, novērtēšanā, iegādē un pārdošanā, malkas darījumos un loģistikā.

Jutta V, SIA

Rīgas 21, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
LED Reklāma:

Vides reklāma Valmierā, reklāmas vieta Valmierā, reklāmas ekrāns Valmierā. Vides reklāma Valmierā, reklāmas vieta Valmierā, reklāmas ekrāns Valmierā.

Liels, 17,2 kv.m. led ekrāns Valmieras galvenajā dzīslā - Rīgas ielā.

Ekrāns atrodas Rīgas ielā 21 pie autobusa pieturas un laukuma pie kinoteātra, kā arī labi redzams, sākot no 200m attāluma gājējiem un no privātā un sabiedriskā transporta, sākot no tuvākā luksofora.

Vidzemes mērnieks, SIA

Rīgas 45A, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts:

SIA "Vidzemes mērnieks" nodarbojas ar topogrāfiskajiem, inženierģeodēziskajiem darbiem, komunikāciju apsekošanu, digitālo uzmērīšanu u.c.

✓ Kadastrālā uzmērīšana ✓ Topogrāfiskā uzmērīšana ✓ Teritorijas plānošana ✓ Inženierģeodēziskie darbi

SIA "Vidzemes mērnieks" veic augstas detalizācijas topogrāfiskās informācijas datubāzes uzturēšanu atbilstoši "Ģeotelpiskās informācijas likumam" un saskaņā ar noslēgtajiem deleģēšanas līgumiem un atbilstoši pašvaldību saistošajiem noteikumiem un izcenojumiem.

WoodHeart, SIA

"Mildas", Kocēnu pagasts, Valmieras nov. LV-4220
Koka izstrādājumi: ✓ Koka durvis ✓ Mēbeles ✓ Kāpnes ✓ Logi ✓ Restaurācija Par mums: Mūsu uzņēmums specializējas mūsdienīga dizaina kvalitatīvu koka un koka durvju ražošanā un tirdzniecībā. Kā arī izstrādājam mēbeļu projektus pēc klientu vēlmēm. Klienta vēlmes ir mūsu prioritāte. Tieši cilvēku vēlmēm mēbeļu dizains un funkcijas tiek īpaši pielāgotas. Projektējam un izgatavojam koka kāpnes, kas tiek radītas ne tikai funkcionālas, bet arī kā dizaina elements.

BALTMA, SIA

Kauguru 19, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Pakalpojumi:: ✓ CNC garenvirpošana ✓ Trumulēšana ✓ Slīpēšana ✓ Prototipēšana ✓ Mezglu montāža Par mums::

BALTMA ir ģimenes uzņēmums ar 15 gadu laikā veidotu reputāciju, kas sniedz kompleksus pakalpojumus metālapstrādē, rūpējoties par klientiem un nodrošinot precīzu prasību izpildi, par prioritātēm izvirzot atvērtu komunikāciju, precizitāti un inovācijas.

Mēs ne tikai ražojam, apstrādājam un piegādājam, bet arī sniedzam dažādu materiālu kompleksus pakalpojumus, tajā skaitā virpošanas, detaļu apstrādes, montāžas un prototipēšanas pakalpojumus.

BALTMA klienti ir pārliecinājušies par mūsu uzticamību, kā arī produktu un pakalpojumu kvalitāti. Augsta atbildības sajūta ir katrā mūsu darbībā, ko nepieciešamības gadījumā papildinām ar 100% detaļu kontroli.

Tolmets Vidzeme, SIA, Rūjienas metāllūžņu iepirkšanas punkts

Rīgas 65B - 65c, Rūjiena, Valmieras nov., LV-4240
Piedāvājam: ✓ konteinervedēju un kravas automašīnu pakalpojumus ✓ dažāda veida demontāžas darbus ✓ auto norakstīšanu katrā filiālē – BEZ MAKSAS ✓ iespēju iegādāties dažādus metāla izstrādājumus, auto rezerves daļas