A, adresē Liepāja

Drukāt
Banner 1050x80

House studio, SIA

Vānes 16, Liepāja, LV-3405
Apraksts: "House Studio" piedāvā: iekšdurvis - visus modeļus varam piedāvāt kā bīdāmās durvis vai divviru; ārdurvis gan mājai, gan dzīvoklim; PVC logus; virtuves mēbeles - plašs materiālu un furnitūras klāsts; iebūvējamie skapji - visām gaumēm un budžetiem pielāgojami.

Ilze Vainovska, Noķerts Liepājā

Jūrmalas 23, Liepāja LV-3401
Darbi nopērkami:: ✓ Rīgā - "Jaunais salons A" (Mazā Jauniela 3, Rātslaukums 1), ✓ Liepājā - mākslas salons "Ludviķis" (Ludviķa iela 3/5), koncertzāle "Lielais dzintars", ✓ Kuldīgā - Lietišķās mākslas salonā (Liepājas iela 3), Ziemupes "KulTūrbodē", ✓ Jūrmalas pilsētas muzejā, ✓ Etnogrāfiskā Brīvdabas muzeja virtuālajā gadatirgū, ✓ u.c.

Sandra Sprūde, individuāli praktizējoša zvērināta advokāte

Avotu 4, Liepāja, LV-3401
Pakalpojumi::

Pakalpojumi:

✓ Krimināltiesībās ✓ ģimenes tiesībās ✓ darba tiesībās

Konsultācijas:

✓ Juridiskos jautājumos ✓ aizstāvībā un pārstāvība krimināllietās ✓ pārstāvība civillietās

EMIK, SIA

Toma 48-2, Liepāja, LV-3401
Piedāvātie pakalpojumi:: ✓ Budžeta izstrāde un izpildes kontrole; ✓ Pašizmaksas aprēķini; ✓ Finanšu modelēšana; ✓ Rentabilitātes analīze; ✓ Naudas plūsmas plānošana; ✓ Darbinieku motivācijas plāna izstrāde; ✓ Automatizētas atskaites Excel vidē.

Dēseles Dzirnavas

"Dēseles Dzirnavas", Embūtes pagasts, Dienvidkurzemes nov., LV-3436
Dēseles Dzirnavas - vieta svētku svinēšanai:

"Dēseles Dzirnavās" - iespēja svinēt nozīmīgus dzīves svētkus (kāzas, jubilejas, bērnības svētkus utt.), organizēt apmācības vai seminārus un baudīt mierīgu, nesteidzīgu atpūtu, un nedaudz aizmirsties no ikdienas steigas. Piedāvājam divas zāles svinībām un semināriem (129 kv.m. un 60 kv.m), labiekārtotas 10 istabas un gultasvietas līdz 50 personām. Pie dzirnavām ir skaists dzirnavu dīķis, makšķerēšanas un laivu nomas iespējas, augļu un ogu dārzi segtajās platībās. Pie mums sezonas laikā var mieloties un iegādāties zemenes, avenes, krūmmellenes, ķiršus, upenes, plūmes un ābolus. Piedāvājam ekskursijas dārzos. Kā arī gatavo produkciju, kas ražota no dārzos audzētā - sukādes, džemi, mērces, ievārījumi un citas labas lietas.

JS autoserviss, SIA

Ozolu 14, Liepāja, LV-3411
✓ Veicam auto remontus – piekares un bremžu sistēmas darbus ✓ Izpūtēju uzstādīšana un remontu ✓ Eļļas un filtru maa ✓ Lukturu pulēšanaAuto datordiagnostika, kļūdu dzēšanaAUTOSPULDŽU tirdzniecība un nomaa ✓ VIRSBŪVES REMONTS - metināšana (sliekšņi, arkas utt.) un krāsošanaAutodetaļu tirdzniecība ✓ u.c. ar auto remontu saistītus darbus

Saiva, Tautas mākslas biedrība

Dārza 4/8, Liepāja, LV-3401
"Saiva" meistardarbnīcas: ✓ Klūgu pinumi - Meistare Antra Kalēja ✓ Dzintara rotas - Skaidrīte Vasiļeviča ✓ Keramikas darbnīca - Ilze EniņaAanas darbnīca - Audējas Zenta Dzērvēna un Anna Saukante ✓ Rokdarbu un aanas darbnīca - Ira Cīrule ✓ Drēbnieka darbnīca - Drēbniece Sarmīte Dreimane ✓ Tekstilmozaīkas ( Patchwork) darbnīca - Dzintra Bitēna ✓ Tekstilizstrādājumu darbnīca - Sandijas Brikmanes SANDtextile darbnīca ✓ Ādas rokdarbu darbnīca - Sanita Zandere, SZ Handmade ✓ Tautas tērpu darināšanas darbnīca - Agnese Polovenko ✓ Rotkaļu darbnīca - Meistari Andris Grebis, Kaspars Laugalis, Jānis Bunka, Roberts Mežainis ✓ Dabīgā kosmētikas darbnīca ✓ Otrreizēji pārstrādātā tekstila dizaina darbnīca

 

d.b. konts, SIA, Baibas Bendorfas grāmatvedības pakalpojumi

Papes 13, Liepāja, LV-3407
Apraksts:

Baiba Bendorfa, SIA "d.b.konts" piedāvā pilnu grāmatvedības servisu dažādu nozaru uzņēmumiem. Nodokļu konsultācijas.

BHC Consulting, SIA

Kungu 21, Liepāja, LV-3401
Pakalpojumi:: ✓ Grāmatvedības pakalpojumi ✓ Audits ✓ Finanšu atskaites un konsultācijas ✓ Tulkojumi no/uz 70 valodām ✓ Tulkojuma notariālā apliecināšana

Fitnesa centrs ''OLYMP''

Brīvības 39, Liepāja LV-3401
Apraksts:

"Olymp" fitnesa centrs ir pirmais oficiālais HAMMER STRENGHT treniņu centrs Baltijā, atvērts Liepājā 2009. gada februārī. Mūsu centrā ir lieliska izvēle, mūsdienīgas un profesionālas iekārtas, kur ikviens atradīs optimālu variantu nodarbībai. Fitnesa centrā strādā profesionāli instruktori ar plašu pieredzi, ir liela izvēle grupu nodarbībām. Mājīga atmosfēra, skaistas, plašas ģērbtuves, dušas un saunas. Draudzīgs personāls, augstas kvalitātes pakalpojumi. Viss, lai padarītu nodarbības un pavadīto laiku mūsu klubā maksimāli komfortablu. Mūsu klientiem piedāvājam:

✓ trenažieru zāli 320m2; ✓ Body bike un boksa zāles 100m2; ✓ grupu nodarbības zāli (aerobika, joga) 150m2; ✓ masāžas; ✓ saunu; ✓ solāriju; ✓ fitnesa bāru ar Wi Fi; ✓ bezmaksas stāvvietu.

Mīksto mēbeļu tīrīšana Liepājā ProClean

Baterijas 11/13, Liepāja, LV-3401
Pakalpojumi:: ✓ Mīksto mēbeļu tīrīšanaAutomašīnu tīrīšana ✓ Paklāju tīrīšana ✓ Citu izstrādājumu tīrīšana ✓ Ķīmiskā tīrīšana ✓ Tīrīšana ar tvaiku

Aizputes apbedīšanas birojs

Kapu 2A, Aizpute, Dienvidkurzemes nov. LV-3456
Pakalpojumi:: ✓ Mirušā transportēšana ✓ Dokumentu noformēšana ✓ Katafalks ✓ Koka zārki ✓ Koka krusti ✓ Apbedīšanas piederumi un aksesuāri ✓ Sēru ceremonijas un mūzika ✓ Sēru  floristika ✓ Gravējumi uz zārkiem ✓ Bezmaksas konsultācijas

Kurzemes Apgabaltiesas Kurzemes rajona tiesas individuāli praktizējoša advokāte Viktorija Borina

Klāva Ukstiņa 5A-17N, Liepāja LV-3401

Kurzemes Apagabaltiesas Kurzemes rajona tiesas individuāli praktizējoša advokāte Viktorija Borina sniedz visa veida konsultācijas, pārstāvniecību tiesā, valsts un pašvaldības iestādēs. Krimināllietas, civillietas, darījumi ar nekustamiem īpašumiem, uzturlīdzekļu lietas. Fizisko personu maksātnespējas lietas.

 

MultiHouse, SIA

Attālinātas konsultācijas!
Toma 7-65, Liepāja, LV-3401
Pakalpojumi:: ✓ Daudzdzīvokļu namu apsaimniekošana ✓ Komerctelpu apsaimniekošana ✓ Individuālā apsaimniekošana Par mums::

SIA "MultiHouse" ir namu apsaimniekošanas uzņēmums, kas sniedz apsaimniekošanas pakalpojumus dzīvokļu, komerctelpu un privātmāju īpašniekiem. Dibināts 2009. gadā. Šobrīd apsaimnieko vairāk nekā desmit daudzdzīvokļu mājas Liepājā, apkalpojot vairāk nekā simts dzīvokļu īpašnieku. Līdztekus tradicionālajiem apsaimniekošanas pakalpojumiem piedāvājam piesaistīt ES finansējumu ēkas renovācijai, kā arī šī projekta realizēšanu, izmantojot ES fondus.

Toode SIA Liepājas filiāle

Klāva Ukstiņa 8, Liepāja LV-3401
Produkti:: ✓ Jumtu un sienu profili ✓ Konstruktīvie profili ✓ Taisnais skārds ✓ Lietus ūdens noteksistēmas ✓ Papildelementi ✓ Dūmvadi ✓ Jumta logi ✓ Jumta plēves ✓ Jumta tilti ✓ Jumta un fasādes kāpnes ✓ Skārdnieku instrumenti ✓ Skrūves ✓ Sniega barjeras ✓ Ventilācijas izvadi

Lādēni, SIA, Apkures katli Liepājā

Klāva Ukstiņa 25-2, Liepāja LV-3411
Būvējam no pamatiem līdz atslēgai:: ✓ Būves ✓ Betonēšana ✓ Fasāde ✓ Iekšdarbi ✓ Jumti ✓ Pirtis ✓ Citi darbi Piedāvājam arī:: ✓ Ūdensapgādes, santehnikas, kanalizācijas izveidi, uzstādīšanu, ierīkošanu ✓ Apkures sistēmu, apkures katlu, saules kolektoru, siltukmsūkņu un celtrālapkures sistēmu ierīkošanu, izveidi un uzstādīšanu ✓ Saules bateriju uzstādīšanu un elektroinstalāciju ierīkošanu.

 

EVI & JO, SIA

Raiņa 49A, Durbe, Dienvidkurzemes nov., LV-3440
Mūsu produkcija:: ✓ Ievārījumi ✓ Marinējumi ✓ Kompoti ✓ Sulas ✓ Sīrupi ✓ Vīni Apraksts: Ar preču zīmi "Durbes veltes" tiek ražoti augļu, ogu, dārzeņu konservi un mājas vīni, kas top mazā ražotnē Durbē. Ražotājs SIA „EVI&JO” ir Latvijas pārtikas uzņēmums, kas savu ražošanu balsta uz klasiskām vērtībām un tradicionālām produktu pagatavošanas metodēm, kurās netiek izmantotas gandrīz nekādas e-vielas. Gardie ievārījumi un kompoti, pikantie sāļie salāti un marinējumi tiek izgatavoti no Latvijā audzētām izejvielām. Lielākā daļa augļu, dārzeņu un ogu tiek audzētas Durbes novadā - ražotājiem piederošajā zemnieku saimniecībā „Avenes” un citās Durbes novada saimniecībās vai piemājas dārzos. Izejvielas tiek ražotas ar tradicionālās lauksaimniecības metodēm, un tas nozīmē, ka dārzeņu vagas tiek ravētas un augļi un ogas netiek migloti ar dažādiem ķīmiskiem augu aizsardzības līdzekļiem. Tikai tā ir iespējams produktos piešķirt gaas, kas atgādina mammas vai vecmāmiņas ievārījumu vai salātus.

Āmuļi, SIA

Kuršu 7/9, Liepāja LV-3401
Par uzņēmumu:

Dzīvu mājlopu iepirkšana dzīvsvarā. Svaigas, sadalītas gaļas mazumtirdzniecība un vairumtirdzniecība ar piegādi. Pēc jūsu pasūtījuma ražoti pelmeņi un čebureki, arī dažādas pildītas pankūkas. Ir iespēja nobaudīt uz vietas ražojumus ar dažādām garšvielām un piedevām. Jaunums - kulinārija! Šašliki, marinētas gaļas, steiki, cepamdesiņas, kotletes un daudz kas cits pēc "Āmuļu" receptēm!

Gabro, SIA

Zemnieku 32, Liepāja LV-3401
Apraksts: "Gabro" nodrošina pilnu dabīgā akmens apstrādes ciklu: piegādi, apstrādi un montāžu Kurzemē un Vidzemē. Piedāvājumā uz individuālu pasūtījumu tiek gatavotas virtuves galdu un darba virsmas, akmens bāra letes, akmens kāpnes, akmens palodzes, akmens kamīnu portāli, akmens skulptūras, akmens kolonnas, akmens stabi, kapu pieminekļi, kapu apmales, akmens flīzes un citi dabīgā akmens izstrādājumi. Gravējumi akmenī pēc pasūtījuma. Plašā klāstā profesionālie instrumenti akmens apstrādei. Akmens instrumenti flīzēšanai un dimanta instrumenti.

Motiva Latvija, SIA

Vecā Ostmala 24-4. stāvs, Liepāja, LV-3401
"Motiva Latvija" piedāvātā produkcija:: ✓ Fasādes žalūzijas; ✓ Iekštelpu žalūzijas; ✓ Verandas, nojumes un pergolas; ✓ Ventilācija; ✓ Fasādes alumīnija apdare; ✓ Markīzes; ✓ Saulessargi; ✓ Mājai un dārzam; ✓ Viedās mājas sistēmas.