A, adresē Mārupe

Drukāt
Banner 1050x80

Reksons, SIA

Gaujas 32/3, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Produkti:: ✓ PVC logi ✓ Ārdurvis ✓ Iekšdurvis ✓ Pretinsektu tīkli ✓ Stikla paketes ✓ Krāsas Par uzņēmumu:

SIA “Reksons” ražotne dibināta 1998. gadā. Kompānija izgatavo logus atbilstoši augstākajiem pasaules standartiem, kā arī nodrošina projektu izstrādi un realizēšanu. Veiksmīgi attīstoties SIA ”Reksons” kļuvis par vienu no atbildīgākajām kompānijām Latvijas tirgū un ieguvusi uzticama un profesionāla biznesa partnera reputāciju.

ZL.LV iesaka

Marion-Bygg, SIA

"Vilciņi", Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2166
Apraksts: Uzņēmums ar vairāk kā 10 gadu pieredzi Skandināvijas un Baltijas tirgū, specializējas koka karkasa māju būvniecībā ar pilnu iekšējās apdares izveidi.

Domus angāri, SIA

"Brīvmaņi", Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2167
Apraksts:

"Domus Angāri" - uzņēmums ar vairāk kā desmit gadu pieredzi angāru un garāžu būvniecībā, projektēšanā un ražošanā. Piedāvājam lokveida, metāla, PVC u.c. angāru ražošanu pēc individuāliem izmēriem. Ēku ražošanā izmantojam tikai augstas kvalitātes materiālus. Tāpat par uzstādīšanu un montāžas darbiem atbildīga ir pieredzējusi profesionāļu komanda. Jāpiebilst, ka konsultējam bez maksas - konsultācijas laikā piemeklēsim klientam vispiemērotāko risinājumu, kā arī sastādīsim paredzamo izmaksu tāmi. Svarīgi - pie mums iespējams nokārtot arī bezprocentu līzingu un dalīto maksājumu. Ar Domus Angāri plašāku piedāvājumu var iepazīties, sazinoties ar mums telefoniski vai e-pastā. Protams, ir iespēja atbraukt pie mums uz vietas, lai visu apskatītu un iespējamos risinājumus apspriestu klātienē. Vēlams iepriekš pieteikt vizīti pa telefonu 26176921

Karāls Plus, SIA, apbedīšanas birojs un kremācijas pakalpojumi

Mārupes 5, Rīga LV-1002
Var zvanīt: Jebkurā diennakts laikā klienta tuvinieki/radinieki var zvanīt uz bezmaksas tālr. 80007044. Katru situāciju mēs izskatām individuāli, jo mums pirmajā vietā ir klients. Uzņēmumā darbojas atlaižu sistēma.

Passo International, SIA

"Lidostas parks", Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2167
Preču katalogā pieejams:: ✓ Matu kosmētika ✓ Frizētavu aprīkojums (instrumenti, piederumi, matu krāsošana, pārējās preces) ✓ Vaksācija (depilācijas vaski, depilācijas kosmētika u.c.) ✓ Salonu aprīkojums (salonu aparāti, kušetes un krēsli, lampas un statīvi u.c. preces) ✓ Kosmētika (GMT, Courtin, Dermedics u.c.) ✓ Manikīra preces (nagu lakas, UV nagu lampas, manikīra galdi, u.c.) ✓ Pedikīra preces (pedikīra aparāti, pedikīra krēsli, urbji un frēzes, u.c.) ✓ Dezinfekcija (šķīdumi, salvetes, vienreizējie cimdi u.c.) ✓ Make-Up  ✓ Masāža 

SIA VELVE MATERIĀLU SISTĒMAS

'Kalniņi', Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2167
Apraksts: SIA ''Velve M.S. Tehnoloģijas" piedāvā augstākās kvalitātes materiālus gan privātpersonu, gan profesionālu būvnieku vajadzībām, kā arī valsts mēroga hidrotehnisko būvju būvniecībā nepieciešamos būvmateriālus. Kopš 1999. gada SIA "Velve M.S. Tehnoloģijas" ir pasaulē pazīstamās būvniecības sauso maisījumu un būvķīmijas ražotājkompānijas MAPEI S.p.A., kā arī POLYGLASS S.p.A. hidroizolācijas materiālu oficiālais pārstāvis Latvijā.

WOOPS, SIA

Laimdotas 18A, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Par mums:

Esam tūrisma aģentūra, tūrisma operators. Licence T-2021-7. Ar prieku palīdzam cilvēkiem plānot vēlmēm un iespējām atbilstošus ceļojumus. Mūsu komandā ir 13 ceļojumu konsultanti, kuri paši ir kaislīgi ceļotāji. Mēs specializējamies uz klientu apkalpošanu sociālajos tīklos-Facebook, Instagram, jo pie mūsdienu digitālajām tendencēm, saprotam, ka cilvēki ļoti lielu daļa laika pavada sociālajos tīklos, līdz ar to reklāmu un komunikāciju galvenokārt veicam šajās vietnēs. Bet tas nemaz nenozīmē, ka savu darbu veicam mazāk atbildīgi, godīgi sakot, ir jāpieliek lielākas pūles, lai veicinātu uzticību, ka komunikācija notiek ar reālu, dzīvu cilvēku, kurš spēs palīdzēt piemeklēt vislabāko, izvērtējot katra individuālās vēlmes un ceļojuma budžetu. Pārvaldām lielāko ceļojumu piedāvājumu Facebook grupu Latvijā, kurai ir 106 000 sekotāju - Pēdējā brīža ceļojumi - Lētas aviobiļetes - Last Minute Travel. Mūsu pamatvērtības ir draudzīga, godīga attieksme pret klientu, kā aatbalsts visa ceļojuma laikā. Vienmēr cenšamies piemeklēt vislabāko variantu, paši daudz ceļojumam un vienmēr cenšamies dalīties ar savu pieredzi, kas varētu palīdzēt mūsu klientiem. Droši uzrakstiet mums! Mēs ar vislielāko prieku kļūsim par jūsu ceļojumu aģentu un palīdzēsim jūsu ceļojuma plānošanā. Piedāvājam ceļojumus no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas un Polijas. Mūsu piedāvātie galamērķi ir Turcija, Ēģipte, Grieķija, Tenerife, Albānija, Portugāle, Madeira, Spānija, Melnkalne, Horvātija, Bulgārija, Dubaija, Maroka, Tunisija, Zanzibāra, Taizeme, Bali, Maldīvas, Maurīcija, Šrilanka, Dominikāna, Meksika, Itālija, Andora.

SCC, SIA

Lielā 19-33, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Pakalpojumi:: ✓ Iekšējie un ārējie elektroapgādes tīkli ✓ Iekšējā un ārējā ūdensapgādes un kanalizācijas tīklu izbūve ✓ Apkures, ventilācijas un dzesēšanas sistēmu izbūve ✓ Vispārceltnieciskie darbi ✓ Rekonstrukcijas darbi ✓ Projektēšana un projektu vadība

Kaļķa māja, SIA

Piņķi, Priedaines 19, Babītes pagasts, Mārupes nov., LV-2107
Apraksts:

Esam oficiāls partneris Latvijā dabīgas siltumizolācijas ražotājam VESTAECO. Pie mums varat iegādāties augstvērtīgu kaļķa un māla produkciju no Igaunijas materiālu ražotāja SAVIUKUMAJA UKU. Esam gatavi vadīt ikvienas sarežģītības projektus. Lai mūsdienās celtās ēkas dzīvotu ilgus gadus, nepieciešams izmantot dabīgos būvniecības materiālus, kā koks, māla ķieģelis, akmens kaļķis, māls un dabīgās izcelsmes siltumizolācijas materiālus.

Viesītes, atpūtas komplekss

"Jumtiņi", Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2166
Apraksts: Laipni lūdzam lauku tūrisma un atpūtas kompleksā VIESĪTES! Šeit jūs varat pavadīt laiku dabā kopā ar visu ģimeni, neatsakoties no pilsētas ērtībām. Atpūtas kompleksā VIESĪTES katrs jūsu ģimenes loceklis varēs atrast sev tīkamo. VIESĪTES ir mūsdienīga brīvdabas atpūta labiekārtotajā teritorijā Mārupes novadā, kas ir pieejama jebkurā gadalaikā.

Redox, SIA

"Strandas", Salas pagasts, Mārupes nov., LV-2105
Produkcija:: ✓ Kartupeļi ✓ Bietes ✓ Burkāni ✓ Sīpoli ✓ Kāposti Dārzeņu vairumtirdzniecība:

SIA 'REDOX' nodarbojas ar dārzeņu vairumtirdzniecību Latvijas, Lietuvas un Igaunijas teritorijā, kā arī citās Eiropas Savienības valstīs. Lielākais apjoms no pārdodamās produkcijas sastāda: kartupeļi, sīpoli, bietes, galviņkāposti, ziedkāposti, burkāni, rutki, tomāti, gurķi,  kā arī citi dārzeņu veidi. Gada aptuvenais preču realizācijas apjoms ir 15 tūkst. tonnas.

Kompānija 'REDOX' jau vairākus gadus cieši sadarbojas ar zemnieku saimniecībām no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Polijas, Zviedrijas, Dānijas, Albanija, Maķedonija, Ukraina, Uzbekistana un citām valstīm, kas palīdz nodrošināt mūsu sadarbības partnerus ar svaigu produkciju visu gadu par izdevīgām cenām.

arī 'REDOX' ir savs kravas transports. Kravas transports tiek aprīkots ar refrižeratoriem. Vienas kravas apjoms ir 32 euro paletes vai 26 somijas paletes.

Noliktava, ar kopējo platību 3000 m2 , ir aprīkota ar 4 aukstuma kamerām produkcijas pienācīgai uzglabāšanai.  Produkcijas šķirošana, pārlasīšana un iepakošana notiek ar specializēto iekārtu, viena iepakojuma svaru var mainīt no 1.5 kg līdz 25 kg.

D&A Secrets, SIA

Tīraine, Pakalniņu 4, Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2167
Apraksts:

"D&A Secrets" ir interneta veikals, kas atver Jums paslēptas baudas pasauli. Mēs palīdzēsim Jums izpētīt sevi un izveidot Jūsu visintīmākos noslēpumus.

HO Estate, SIA

"Kļavulapas", Mārupe, Mārupes nov., LV-2167

HO Estate piedāvā telpu nomu 4 biroju centros:

✓ lielā biroju centrā Krasta Biroji Mazā Krasta iela 83, Rīga; ✓ elegantā biroju centrā Bieķensalas Biroji, Bieķensalas iela 26, Rīga; ✓ mūsdienīgā biroju centrā Neretas Biroji, Neretas iela 2 k-1 -107, Rīga; ✓ daudzveidīgā biroju centrā Graudu Biroji, Dīķa iela 44, Rīga.

EXTRA saimnieks, SIA, Nekustamā īpašuma apkalpošana, pārvaldīšana

Sēļu 10, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Galvenie pakalpojumi:: ✓ Nekustamā īpašuma, pārvaldīšana - personīgais pārvaldnieks ✓ Dzīvojamo māju  ēku apkalpošana, uzturēšana, sakopšana ✓ Telpu, teritoriju ikdienas uzkopšana, mazgāšanas darbi ✓ Inženiertehniskais serviss un remontdarbi ✓ Ikdienas uzkopšanas darbi ✓ Zāles pļaana ✓ Lapu savākšanaApzaļumošana un labiekārtošana ✓ Jumtu, notekreņu tīrīšana ✓ Logu un fasādes mazgāšana ✓ Teritoriju, apbūves gabalu, ēku teritorijas sakopšana ✓ Būvlaukumu zemes darbi, pēc remonta uzkopšana ✓ Sniega tīrīšana un izvešana ✓ Santehniķis, elektriķis 24/7, santehniķa pakalpojumi, elektriķa pakalpojumi ✓ Avārijas dienests 24/7 ✓ Dezinfekcija ✓ Energoefektivitātes risinājumi, ieteikumi

”DCSI Serviss, SIA, DŪCIS Racing autoserviss Jaunmārupē

"Ieķi", Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2166
Pakalpojumi: ✓ Autoserviss ✓ Sporta automašīnu apkope un pārbūve ✓ Auto rezerves daļas Apraksts:

Ar automašīnām un autosportu nodarbojamies jau vairāk kā 15 gadus!

Sākotnēji prioritāte bija autosports, kas pakāpeniski pārtapa par sporta automašīnu un vēlāk arī ielas automašīnu remontu.

2015. gadā tika nodibināts jauns uzņēmums, kas saviem klientiem piedāvā kvalitatīvu auto remontu un individuālu pieeju.

Glāzeri BT, SIA, Ražotne

Piņķi, Priedaines 6, Babītes pagasts, Mārupes nov., LV-2107
Stikla produkti:: ✓ Rūdīts stikls ✓ Digitāli printēts stikls ✓ Krāsots stikls ✓ Laminēts stikls ✓ Ugunsdrošais stikls ✓ Stikla paketes ✓ Stiklotās konstrukcijas Pakalpojumi:: ✓ Stikla griešana ✓ Stikla apstrāde ✓ Stikla digitālā printēšana ✓ Stikla krāsošana ✓ Stikla rūdīšana ✓ Stikla laminēšana ✓ Ugunsdrošā stikla griešana

A+finanses, SIA

Liliju 92, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Saimniecības preču vairumtirdzniecība

SIA A&A Services

Zeltrītu iela 24 – 60, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Informācija no uzņēmumu reģistra

Droga-A, SIA

Plieņciema 35, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Loģistika

Weis A, SIA

Vienības gatve 169A, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Dārza tehnika un inventārs