A, adresē Saldus

Drukāt
Banner 1050x80

Vecvagari M, SIA

Dzirnavu 13, Saldus, Saldus nov., LV-3801
SIA "Vecvagari M" darbības virzieni:: ✓ Mežizstrāde (sortimentu sagatavošana pievešana) ✓ Kokmateriālu pārvadājuma pakalpojums ✓ Smagsvara treilera pakalpojums ✓ Meža mašīnu remonts, metālapstrāde

PAMPĀĻI AS

Rūpniecības 1A, Pampāļi, Pampāļu pagasts, Saldus nov., LV-3882
Apraksts:

Pampāļi AS ir viens no vadošajiem lauksaimniecības uzņēmumiem Latvijā. Noslēgta cikla saimiecība nodarbojas ar piena lopkopību, graudkopību, mežsaimniecību un biogāzes ražošanu Pampāļos, Saldus novadā. Mērķtiecīgi attīstot uzņēmumu ilgtermiņā, sakārtojot ražošanas procesus un ceļot efektivitāti, sešu gadu laikā izdevies uzņēmuma apgrozījumu palielināt divarpus reizes.

Saldus apbedīšanas birojs

Striķu 16, Saldus, Saldus nov., LV-3801
Apraksts:

Apbedīšana, Apbedīšanas birojs, apbedīšanas aģentūra, Apbedīšanas pakalpojumi, apbedīšanas pakalpojumi Saldū, Diennakts apbedīšanas pakalpojumi,  Apbedīšanas birojs Saldū, Diennakts apbedīšanas birojs, Apbedīšanas pakalpojumi Saldū, Apbedīšanas pakalpojumi cenas, Apbedīšanas pakalpojumi Latvijā, Apbedīšanas pakalpojumi Eiropā, apbedīšanas serviss, apbedīšanas birojs Latvijā, Apbedīšanas transports, Transports radiniekiem, Kvalificēta aģenta izbraukums, kvalificēta aģenta izsaukums, Pasūtījuma noformēšana pie klienta, Miršanas dokumentu noformēšana, Miršanas dokumentu kārtošana, Medicīniskā izziņa, apliecība par nāves cēloni, miršanas apliecība, Apbedīšanas pabalsta noformēšana, Apbedīšanas pabalsts, apbedīšanas konsultācijas, Nelaa transportēšana no ārzemēm, līķa transportēšana no ārzemēm, Nelaa transportēšana uz ārzemēm, līķa transportēšana uz ārzemēm, Nelaa transportēšana ar automašīnu, lidmašīnu, Mirušā transportēšana no slimnīcas uz morgu, visu diennakti.

DP Serviss un Tehnika, SIA

Nīgrande, Bērzu 4-21, Nīgrandes pagasts, Saldus nov. LV-3899
Galvenie pakalpojumi: ✓ Industriālais alpīnisms,  industriālā alpīnisma pakalpojumi, darbs augstumā.  ✓ Fasādes darbi augstumā (ēku paneļu un ēkas fasādes restaurācijas, atjaunošanas, remontdarbi) ✓ Metāla konstrukciju montāža/demontāža darbi augstumā (demontāžas un montāžas darbi) ✓ Krāsošana augstumā (metāla konstrukciju apkope, krāsošana) ✓ Jumta darbi augstumā (Jumtu mazgāšana, remonts,Tekņu uzstādīšana / demontāža / tīrīšana (darbi, kas veicami uz ēku jumtiem)  ✓ Logu mazgāšana augstumā (logu, vitrīnu un stikla paneļu sienu apsekošana) ✓ Koku zāģēšana, arboristu pakalpojumi (bīstamo koku un koku zaru zāģēšana) ✓ Tehnikas noma (busiņu(mikro) noma,kvadracikli, ūdens motocikli, motocikli, laivas, smailītes,  pirtis/baļļas) 

K&D Būve, SIA

Sesile, Kārļa 7, Novadnieku pagasts, Saldus nov. LV-3880
Par mums:

Būvnieki ar plašu un ilgu pieredzi savā specialitātē veic pilna cikla ēku un dzīvokļu iekšdarbus. Laicīgi ievēroti izpildes termiņi, kvalitatīvs darbs, sadarbībai atvērti. 

Oriflame sadarbības partnere, direktore Inguna Girvaite

Viesnīcas 1-3.st., Saldus, Saldus nov. LV-3801
Apraksts: Oriflame klientu apkalpošanas centrā tiek laipni gaidīti ne tikai jau esošie klienti, bet jebkurš interesents, kurš vēlas vairāk uzzināt par Zviedrijā radītiem produktiem skaistumkopšanā un dzīves kvalitātes uzlabošanai. Izmantojot modernas tehnoloģijas, iespējams katram klientam saņemt individuālas konsultācijas sejas kopšanā, veicot pilna spektra ādas analīzi ar API ādas testēšanas aparāta palīdzību, un veselības un pašsajūtas uzlabošanā, veicot Wellness testu un ķermeņa analīzi ar TANITA svariem. Ieteiktos produktus iespējams uz vietas izmēģināt. Klientu centrā iespējams uzzināt par Oriflame piedāvātajām iespējām lojālajiem klientiem, kā gūt papildus ienākumus vai veidot personīgo biznesu. Jaunajiem klientiem tiek nodrošinātas bezmaksas pamatapmācības. Ir iespējams apmeklēt sejas kopšanas meistarklases ar NOVAGE kolekciju produktiem.

Cieceres ūdensrozes, SIA

Krasta 34, Brocēni, Saldus nov. LV-3851
Apraksts:

Cieceres ūdensrozes – profesionāli dārznieka pakalpojumi. Sertificēta dārzniece, Solveiga Dzene - dārzu ierīkošana, ainavu veidošana, apzaļumošanas darbi Kurzemē un visā Latvijā.

Saldus Zeme, laikraksts

Lielā 8, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Apraksts:

Laikraksts "Saldus Zeme" ir preses izdevums. Iespējama laikraksta abonēšana, kā arī reklāmas pakalpojumi - sludinājumi, informācijas izvietošana, raksti, bukleti, reklāmas izdevumi, veidlapas, vizītkartes. Laikrakstu, ziņas un aktualitātes var lasīt un abonēt arī mūsu mājaslapā.

Dzērvenīte A, ZS

Zvejnieku 28, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Apraksts: Biškopība, medus, dzērvenes, dzērveņu audzēšana, dabīgas augļu sukādes, ražošana, tirdzniecība. Tirdzniecība Brocēnu tirgū.

Lailux foto

Rīgas 8, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Apraksts:

Kāzu, ģimenes, gaidību, bērnu foto sesijas, izbraukuma foto sesijas jebkurā Latvijas vietā, attālums nav šķērslis (klienta komforta zonā), foto sesijas, fotostudijā. Fotostudijā ir iekārtota atsevišķa telpa, kurā var pārģērbties, lai iejustos dažādos tēlos, izmantot Make-up speciālista un friziera pakalpojumus (par papildus samaksu) un iemalkot kopā ar fotogrāfu siltu tēju vai kafiju. Brīva, nepiespiesta un nesteidzīga atmosfēra. Individuāla pieeja katram klientam. Kopā realizēsim pašas trakākās idejas! Laipni lūgti!

Druvas vidusskola

Druva, Skolas 2, Saldus pagasts, Saldus nov. LV-3862
Apraksts: Radoša, dzīvespriecīga, iedvesmojoša, vienmēr atvērta jaunām idejām un priekšlikumiem! Tāda ir Druvas vidusskola! Vidusskolā piedāvā: dabaszinību, dizaina un tehnoloģiju, valodu un kultūras kā arī inženierzinātņu un IT virzienus.

Anitas veterinārā aptieka

Kuldīgas 1A, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Par Anitas veterināro aptieku:

Anitas veterinārā aptieka Saldū atrodas pilsētas centrā starp tirgus laukumu un autoostu. Blakus ir liels stāvlaukums, kur var ērti novietot savu auto. Plašā sortimentā tiek piedāvāta barība dzīvniekiem (sausā, mitrā, specializētā un ārstnieciskā), gaļas kaltējumi, našķi, kārumi, vitamīni, rotaļlietas, kaklasiksnas, smiltis, bļodas, guļvietas, kopšanas līdzekļi, aksesuāri, grāmatiņas par dzīvniekiem. Ir pieejama šāda ārstnieciskā un specializētā barība: urīnceļiem, nieru mazspējai, dzīvniekiem ar lieko svaru, alerģiskiem un sterilizētiem dzivniekiem, mazajiem un pieaugušajiem dzīvniekiem. Šeit var iegādāties arī lauksaimniecības dzīvnieku barību un barības piedevas, žurku indes. Aptiekā var iegādāties veterināros medikamentus (dažāda veida antibiotikas, pretsāpju līdzekļus, pret parazitāros līdzekļus, pretalerģiskos līdzekļus), ar receptēm, ko izsniedz dzīvnieka ārstējošais veterinārārsts, pārsiešanas materiālus un dažāda tilpuma šļirces. Anitas veterināraaptiekā jūs apkalpos zinošas un kompetentas pārdevējas.

Anitas veterinārais serviss, SIA

Striķu 9, Saldus, Saldus nov., LV-3801
Par Anitas veterināro klīniku:

Anitas veterinārā klīnika mazajiem dzīvniekiem veiksmīgi darbojas no 2006. gada. Šo gadu gaitā ir uzkrāta daudzpusīga pieredze. No 2010. gada februāra klīnika strādā plašās un ērtās telpās Saldū, Striķu ielā 9. Veterinārārste Anita Muižniece un veterinārārste Liesma Vicinska jūs mīļi sagaidīs un aprūpēs Jūsu mīluli.

Klīnikā veic dzīvnieku izmeklēšanu un ārstēšanu, ķirurģiju, laboratoriskos izmeklējumus, liellopu apsēklošanu (dzīvnieku mītnes vietā), sniedz profesionālu konsultāciju lauksaimniecības dzīvnieku ēdināšanā (barības līdzekļu klīniskā analīze, barības devu sastādīšana ražības grupām).

Guno M, SIA, Birojs

Striķu 9, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Mūsu pamatdarbības virzieni:: ✓ Veterinārija ✓ Grāmatvedības un finanšu vadības datorprogrammas ✓ Grodu ražošana un piegāde Par uzņēmumu:

SIA “Guno M” uzņēmums ir dibināts 2001. gadā. Šo gadu laikā esam sevi pierādījuši kā veiksmīgu, darbīgu un konkurētspējīgu uzņēmumu. Laikā gaitā esam uzkrājuši vērtīgu pieredzi un zināšanas, attīstījušies un paplašinājuši savu darbību.

Guno M, SIA, Grodu ražotne, tirdzniecība

"Zvejnieki", Zvārdes pagasts, Saldus nov., LV-3883
Par uzņēmumu:

SIA "GUNO M" viens no darbības virzieniem ir betona un dzelzsbetona izstrādājumu ražošana. Mūsu produkcijas klāstā ir aku grodi, putubetona bloki, bruģis, ceļu un ietvju apmales, keramzītbetona bloki, bruģakmens, keramzītbetona sienas bloki.

Pie mums var nokomplektēt un pasūtīt aku un kanalizācijas grodus, grodu pamatnes, vākus, augstuma regulēšanas gredzenus. Pēc jūsu vajadzībām tiek uzražots jums nepieciešamais produkts un piegādāts jums vajadzīgajā vietā un laikā.

HWR-CHEMIE Baltija, SIA

Rīga
Piedāvājam visa veida tīrīšanas pakalpojumus, pļaušanas darbus un mauriņa atjaunošanu ar aeratoru visā Latvijā: ✓ Biroja uzkopšana ✓ Mājas uzkopšana ✓ Industriālo telpu uzkopšana ✓ Pārtikas rūpniecības telpas ✓ Servisa uzkopšanaAugstspiediena mazgāšana ✓ Cauruļu mazgāšana ✓ Fasādes mazgāšana ✓ Jumtu mazgāšana ✓ Grafiti tīrīšana ✓ Logu mazgāšana ✓ Paklāju tīrīšana ✓ Mēbeļu tīrīšana ✓ Veikalu tīrīšana ✓ Kāpņu telpu mazgāšana ✓ Kapu pieminekļu tīrīšana ✓ Pieminekļu tīrīšana ✓ Strūklaku tīrīšana ✓ Transportlīdzekļu mazgāšana (auto, moto, lauksaimniecības tehnika un ūdenstrasports) ✓ Smago automašīnu izbraukuma mazgāšana ✓ Zāles trimmerēšana ✓ Mauriņa atjaunošanu ar aeratoru ✓ Frēzēšanas pakalpojumi ar dārza frēzi

Un citus specifiskus tīrīšanas pakalpojumus. Visu var notīrīt, ja izvēlas pareizos līdzekļus. Izmantojam tikai savu produkciju – profesionālos tīrīšanas līdzekļus, kuri dabā sadalās, tātad rūpējamies par dabu un nepiesārņojam to.

Volkswagen ledus halle, Brocēnu sporta centrs, SIA

Ezera 1, Brocēni, Saldus nov. LV-3851
Apraksts:

"Brocēnu sporta centrs" ir sporta bāze Brocēnos, kas ir piemērota dažādiem sporta veidiem un sportistiem. Pie mums atrodama ledus halle, kvalitatīvs futbola laukums, trenažieru zāle, kā arī sporta-basketbola zāle. Pie mums ir iespējams gardi paēst Ledus halles kafejnīcā un iegādāties sporta inventāru veikalā Hokeja pasaule.

Scan Panel, SIA

Dzirnavu 14, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Produkti un pakalpojumi:: ✓ Izotermiskie furgoni ✓ Kravas kastes dzīvnieku pārvadāšanai ✓ Mobilās tualetes ✓ Starpsienas ✓ Sendvičpaneļi šķeldas vedēju piekabēm ✓ Sendvičpaneļi pārvietojamiem telpu risinājumiem ✓ Kemperu remonts un izgatavošana ✓ Elementi ūdenstransportam ✓ Sienu, grīdu sendvičpaneļi telpām ar noteiktu temperatūras režīmu

Alda Apsīša akmeņkaļa darbnīca

Ziemeļu 10A, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Pakalpojumi:: ✓ Kapu pieminekļu sagataves ✓ Kapu pieminekļi gravēti ar smilšu strūklu ✓ Kapu pieminekļi gravēti ar roku ✓ Kapu kopiņu norobežojošās apmales un sētiņas Apraksts:: Akmens apstrāde, granīta zāģēšana, pulēšana, kaana un plēšana - pieredze no 1988. gada. Pieminekļu, apmaļu, sētiņu izgatavošana no laukakmens un ārzemju granīta. Kvalitatīva gravēšana ar roku vai smilšu strūklu. Pēc pasūtījuma tiek izgatavotas apdares plāksnes (sākot no 2,5cm biezuma), virtuves galda virsmas, kamīna apdares plāksnes, palodzes u.c. apdares materiāli no granīta. Mājas nosaukumu gravēšana akmenī. Darbu veikšana visā Latvijas teritorijā par pieņemamām cenām. Prezentācijas vieta - Saldus, Kuldīgas iela 55b.
ZL.LV iesaka

Zvejnieki 2000, SIA, Atpūtas bāze, viesu nams

"Zvejnieki", Cieceres pagasts, Saldus nov., LV-3851
Vienā no skaistākajām vietām – Cieceres ezera krastā: ✓ Mēs piedāvājam apkurināmas kotedžas, kas ļauj uzņemt, atpūsties gribētājus jebkurā gada laikā – gan vasarā, gan arī bargā ziemā. ✓ Organizējam jogas nometnes, sporta svētkus, kā arī nometnes bērniem. Tajās Jūs un Jūsu ģimene varēs labi atpūsties un priecāties par apburošajām dabas ainavām. ✓ Un cik jauki ir brīvā dabā svinēt tādus nozīmīgus dzīves notikumus kā kāzas, bet varbūt dzimšanas dienu? Vai arī paaugstināšanu amatā? ✓ Mēs parūpēsimies par ikvienu Jūsu svētku reizi. Makšķernieki! Ezerā turpinās 21 kg smagās līdakas ķeršana! Līdakas, zandarti, plauži, karpas, līņi gaida Jūsu makšķeres. Mēs apsolām, ka zveja Jūs nekad nesarūgtinās.