Aizkari

Drukāt
Banner 1050x80
1

Homestory, SIA

Brīvības 148a-2, Rīga LV-1012
Pakalpojumi: ✓ Interneta veikals ✓ Aizkaru un žalūziju izgatavošana un uzstādīšana ✓ Aizkaru ķīmiskā tīrīšana ✓ Preces mājai: mājas aromāti, sveces, mājas tekstils, uzkopšanas līdzekļi Apraksts:

SIA "Homestory" - uzņēmums ar 30 gadu pieredzi, piedāvā saviem klientiem plaša spektra pakalpojumu klāstu - mājas tekstila šūšana, aizkaru izgatavošana mājai, aizkari komerctelpām, aizkari terasēm, visa veida žalūziju izgatavošana. Mūsu dizaineri atbrauks pie klienta uz nomērīšanu ar audumu paraugiem, palīdzēs izvēlēties labāko variantu tieši Jūsu telpai. Bezmaksas veiksim 3D vizualizāciju. Uz vietas ir pieejami vairāk kā 1500 audumi un uz pasūtījuma ir pieejami +10000 audumi. Garantējam izgatavošanu 14 dienu laikā ar 2 gadu garantiju visām mūsu ražotām precēm. Paši veicam piegādi un uzstādīšanu. Piedāvājam aizkaru un romiešu žalūziju ķīmisko tīrīšanu sākot ar 3eur/m2, ar izbraukšanu pie klienta, noņemšanu un uzstādīšanu.

  • 1 Audumu un aizkaru tirdzniecība
2

Relāde, SIA

Lāčplēša 83a, Rīga, LV-1011
Audumi:: ✓ atlaides ✓ sezonas izpārdošana ✓ krepatlass ✓ šifons ✓ trikotāža ✓ džinss ✓ velvets ✓ tafts ✓ organza ✓ gabardīns ✓ samts ✓ kostīmu audumi ✓ mēteļu audumi ✓ atlass ✓ kaprons ✓ flīzelīns ✓ mežģīņu audums ✓ žakarda audumi ✓ kokvilna ✓ pusvilnas ✓ lins ✓ kanva ✓ uzvalku audumi ✓ deju tērpi ✓ kora tērpi ✓ sintepons ✓ korsetes audums ✓ audums korsetei ✓ odere, ✓ žakards, ✓ mākslīgā āda, ✓ mežģīnes, ✓ trikotāža, ✓ audumu furnitūra, ✓ apģērbu furnitūra, ✓ audumu krāsa, ✓ krāsas audumiem, krāsot audumu. Audumi kostīmam žaketei, svārkiem, biksēm , kleitai, vakartērpam, mētelim. Plašs sortiments. Audumu izvēle.
  • 2 Audumu un aizkaru tirdzniecība

ALANDEKO, veikals, T/C SPICE, žalūzijas, aizkari, markīzes

Jaunmoku 13, TC "Spice Home", Rīga, LV-1046
Par uzņēmumu:

ALANDEKO jeb ALAN LTD darbojas interjera noformēšanas jomā kopš 1991. gada. Uzņēmuma galvenās kompetences ir žalūziju, aizkaru un mēbeļu ražošana, kā arī interjera priekšmetu mazumtirdzniecība Latvijā, Lietuvā un Zviedrijā. Izveidots arī ērts interjera lietu interneta veikals alandeko.com.

Lunor, SIA

Avotu 6, Rīga LV-1011
Apraksts:

Sekojiet mums Facebook, kur iepazīstināsim ar pārdošanā pieejamiem audumiem un informēsim par jaunu audumu kolekciju parādīšanos mūsu veikalā!

Ticians, SIA, Aizkaru salons

Stabu 47, Rīga LV-1011
Pakalpojumi: ✓ Interjera audumi; ✓ Tapetes; ✓ Aizkaru stangas; ✓ Spilveni un šūtie aksesuāri; ✓ Paklāji/mīkstie grīdas segumi; ✓ Mēbeles; ✓ Sēžammaisi Ticians:

"TICIANS" - vārds, kas raisa asociācijas ar vēlīnās renesanses smalko toņu meistaru, venēcieti Ticiānu Večelio un viņa gleznām. Večelio ir viens no retajiem vecmeistariem, kura talants tika atzīts jau viņa dzīves laikā. Ne velti arī mūsu interjera audumu salonam esam izvēlējušies nozīmes ziņā ietilpīgu un spēcīgu vārdu - TICIANS. Jo audumus mēs uztveram kā mākslas darbus. Audumus, kuri ietver sevī izcilas vizuālās, sajūtu un komforta kvalitātes. Audumus, kuri sevī nes gan laikmetīgās tendences, gan kultūrvēsturisko tradīciju mantojumu. Ar audumiem līdzīgi kā ar gleznām var veidot personisku sarunu. Pieskarties un sajust. Novērtēt niansētos pustoņus un krāsu sulīgumu, smalkus ornamentu zīmējumus un krāšņus izšuvumus, pārsteidzošus un nepieradinātus materiālu salikumus. Sajust, kā tas uzrunā un savaldzina.

abc.lv, Būvniecības nozares medijs

Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
Būvniecības nozares vadošais interneta medijs www.abc.lv:

Vērtīgi padomi ikvienam, kas būvē, remontē, labo un restaurē, aktuālās būvizmaksas, nozares jaunumi un speciālistu saraksti, kā arī informācija par vairāk nekā 25 000 būvniecības jomas uzņēmumu. Ja tev ir būvniecības nozares uzņēmums - tava mērķauditorija ir portālā abc.lv! Pastāsti par savu pakalpojumu vai preci, uzlabo atrodamību, stiprini reputāciju un iegūsti jaunus klientus, izvietojot portālā biznesa profilu, rakstus un banerus, kā arī izmantojot citus digitālā mārketinga risinājumus!

Assaz, SIA

ASSA Abloy durvju slēdzenes .WC slēdzenes
Matīsa 143, Rīga, LV-1009
Par uzņēmumu:

SIA "Assaz" darbojas no 2010. gada. Uzņēmums piegādā, konsultē un uzstāda visa veida durvju slēdzenes. Uzņēmums strādā, sākot ar dzīvokļa, mājas iekšdurvīm līdz pat sarežģītām un industriālajām durvīm.

"Assa Abloy":

Uzņēmums ir "ASSA Abloy" oficiālais pārstāvis Latvijā. SIA "Assaz" sadarbojas gan ar uzņēmumiem, gan privātpersonām.

MEGA STAR SIA, Dzesēšanas un saldēšanas iekārtas - Veikaliem, Noliktavām, Rūpnīcām

Uzticams sadarbības partneris!
K.Valdemāra 49-3a, Rīga LV-1010
Saldēšanas iekārtas - veikaliem, noliktavām, rūpnīcām:: ✓ Konsultācijas ✓ Projektēšana ✓ Tirdzniecība ✓ Montāža ✓ Remonts ✓ Serviss 24/7 Par mums:

SIA "MEGA STAR" darba princips ir apmierināts klients. Klients, kurš ieteiks sadarbību ar mūsu uzņēmumu saviem klientiem un partneriem. Mūsu darbība ir vērsta uz komplekso uzdevumu izpildi rūpnieciskā un komerciālā aukstuma, kā arī kondicionēšanas sistēmu ierīkošanā. Strādājot ar pasūtītājiem, mūsu kompānija precīzi ievēro piedāvātas prasības, izmantojot gudro cenu politiku. Mēs veicam aukstuma iekārtu piedāvājumu sastādīšanu un komplektēšanu, kā arī izbraucam pie klientiem.

Junks, SIA

E.Birznieka-Upīša 8, Rīga LV-1050
Auduma, metāla, plastikāta. Pretinsektu sieti. Ventilācijas paneļi logiem, durvīm. Izgatavošana 48-72 stundu laikā. Ražošana. Tirdzniecība. Pretinsektu tīkli, moskītu tīkli, tīkls, odu tīkli, insektu, mušu tīkli. Žalūziju izgatavošana. Logu žalūzijas. DUCO produkti – ventilācijas sistēmas. Žalūzijas. Rullo žalūzijas. Vertikālās

building.lv

Blaumaņa 38/40, Rīga, LV-1011
Būvniecības nozares interneta medijs www.building.lv:

Šeit atrodams Latvijā lielākais būvniecības nozares forums jomas entuziastiem un profesionāļiem, kur ik dienas noris aktīvas diskusijas, iespējams saņemt atbildes uz jautājumiem un sniegt vērtīgus padomus. Portālā atrodami profesionāļu padomu un ieteikumi, nozares jaunumi, kā arī aktīvo nozares uzņēmumu saraksts un kontaktinformācija. Ja tev ir būvniecības nozares uzņēmums - tava mērķauditorija ir portālā building.lv! Pastāsti par savu pakalpojumu vai preci, uzlabo atrodamību, stiprini reputāciju un iegūsti jaunus klientus, izvietojot portālā biznesa profilu, rakstus un banerus, kā arī izmantojot citus digitālā mārketinga risinājumus!

Antre-A, SIA, Ateljē

Ģertrūdes 5a, Rīga LV-1010
Aizkari . Aizkaru šūšana. Pārklāji, pārklāju šūšana. Šūt, šūšana, šuvējs, šuvēja, šuvēji.

Beauty, modes bižutērijas un aksesuāru veikals, SIA Forte Pluss

K.Barona 31, Rīga LV-1011
Apraksts: Bižutērijas tirdzniecības veikals. Piedāvā visa veida bižutēriju, apzeltītu bižutēriju, kā arī bižutēriju ar Swarovski kristāliem. Viss jūsu skaistumam! Uzņēmums piedāvā arī bižutērijas vairumtirdzniecību. Uzņēmums piedāvā arī īpašus piedāvājumus klienta kartes īpašniekiem.

Aizkaru studija Viteral, SIA

Matīsa 44, Rīga, LV-1009
Aizkari , žalūzijas, aizkaru stangas, aizkaru tirdzniecība, žalūziju tirdzniecība, žalūzija, aizkaru šūšana, guļamistabai, aizkari bērnistabai, aizkari bērnu istabai, aizkari virtuvei, aizkari viesistabai, aizkari

Domo Design, SIA

A.Čaka 49, Rīga, LV-1011
Aizkari , aizkaru audums, aizkaru audumi, aizkaru dizains, interjera audumi, aizkaru salons, aizkaru veikals

ABDB, SIA

Miera 9, Rīga LV-1001
Dienas aizkari . Nakts aizkari . Bērnistabas aizkari . Plānie aizkari . Biezie aizkari . Tumšie aizkari ., Samta aizkari . Aizkaru aksesuāri. Logu noformēšana. Aizkari viesnīcām, viesu namiem.

Aizkaru stils, SIA

Stabu 51a, Rīga, LV-1011
Aizkari , žalūzijas. Aizkaru šūšana, gardīņu šūšana, baldahīnu šūšana.

Balts DTD, SIA

Dzirnavu 13, Rīga LV-1010
Aizkari , aizkaru tirdzniecība. Aizkaru šūšana. Aizkari pēc pasūtījuma., Aizkari istabai, virtuvei, viesistabai. Dekoratīvie aizkari . Audumu tirdzniecība.

Frisbi, SIA

Dzirnavu 13-51, Rīga, LV-1010
Aizkari , aizkaru tirdzniecība. Aizkaru šūšana. Aizkari pēc pasūtījuma., Aizkari istabai, virtuvei, viesistabai. Dekoratīvie aizkari . Audumutirdzniecība.

Aizkari, veikals

Brīvības 109, Rīga, LV-1001
Audumu un aizkaru tirdzniecība
Ikvienai telpai noskaņu piešķir izvēlētie aizkari. Vai izvēlēties gaisīgus un krokotus, vai - paneļaizkarus, romiešu šalūzijas? Aizkaru speciālisti ieteiks labāko risinājumu atkarībā no jūsu telpas novietojuma, funkcionalitātes un stiklojuma. Plašā audumu izvēle ļaus telpu noformēt atbilstoši katra gaumei. Aptumšojošie un ugunsdrošie aizkari parūpēsies par jūsu mieru un miegu. Arī aizkaru stiprinājumus, sliedes, karnīzes, āķīšus un krokojamās lentes ieteicams izvēlēties saskaņā ar izvēlēto audumu un telpas stilu.