Akmens apstrāde

Drukāt
Banner 1050x80
1

A A darbnīca, akmens apstrāde

Ezermalas 9, Liepāja, LV-3401
Apraksts: Akmens apstrādes “AA Darbnīca” profesionāli akmeņkaļi Rihards un Armands nodrošina jebkura klienta vēlmei un gaumei dabīga akmens izstrādājumus mājai un dārzam. Akmens izstrādājumi kapu labiekārtošanai. Gravēšana.

Kvarcīts, SIA, kapu pieminekļi

18.novembra 223, Daugavpils LV-5417
Pakalpojumi:: ✓ pieminekļu, kapa apmaļu, iežogojumu un soliņu izgatavošana; ✓ kapu teritoriju labiekārtošana; ✓ izstrādājumu uzstādīšana kapsētā; ✓ granīta galdu, virtuves virsmu, palodžu, kamīna plauktu, pakāpienu izgatavošana; ✓ granīta suvenīri ar kvalitatīvu gravēšanu; ✓ nestandarta individuālie pasūtījumi.

Acrulat, SIA, Mākslīgā akmens darba virsmu ražotne

Rāmuļu 1 k.1, Rīga LV-1005
Piedāvājam: ✓ HANEX mākslīgais akmens; ✓ STARON mākslīgais akmens; ✓ HI-MACS mākslīgais akmens; ✓ AVONITE mākslīgais akmens Mākslīgais akmens: Mākslīgā akmens izmantošanas spektrs ir ļoti plašs. Galvenokārt pircēji šo materiālu izvēlas virtuves galda virsmām, vannas istabas virsmām, palodzēm un sienas paneļiem. Virtuves galda virsmas var būt gan ar iebūvētu izlietni no tā paša materiāla, gan ar cita veida izlietni. Uz galda virsmas ir iespēja izgatavoti noteces, un citus noderīgus papildinājumus. No mākslīgā akmens darba virsmas viegli attīrās mērces, vīna, kafijas un tējas traipus.

Gran LV, SIA

18.novembra 192, Daugavpils, LV-5417
Pieminekļu izgatavošana: ✓ Pieminekļi ✓ Kapa pieminekļi ✓ Žogi no granīta un metāla ✓ Soliņi no granīta un metāla ✓ Pieminekļi dzīvniekiem ✓ Gravēšana ✓ Pieminekļu uzstādīšana Akmens apstrāde un akmens izstrādājumi: ✓ Palodzes ✓ Virsmas ✓ Kāpnes ✓ Kamīni ✓ Pieminekļi ✓ Žogi ✓ Soliņi

Ritual Serviss, SIA, Apbedīšanas birojs

1.preču 30b, Daugavpils LV-5401
Apbedīšanas birojs:

SIA „Ritual serviss” apbedīšanas biroja pakalpojumu klāsts ir plašs un daudzveidīgs – sēru vainagu, lenšu, krustu, kapu pieminekļu izgatavošana un tirdzniecība. Mirstīgo atlieku transportēšana uz morgu un no/uz citu valsti. Dokumentācijas sagatavošana. Ķermeņa kremācija. Zārku transportēšana. Kapavietas sagatavošana apbedīšanai. Bēru ceremonijas organizēšana.

Aleksandra Ivanova akmens apstrāde, kapakmeņi, kapu pieminekļi Daugavpilī, visā Latvijā

Turpinām strādāt klātienē!
18.novembra 220, Daugavpils, LV-5417
Pakalpojumi:: ✓ Pieminekļu restaurācija ✓ Akmens apdares plāksnes ✓ Kapu apmales ✓ Pieminekļu un kapakmeņu izgatavošana ✓ Akmens vāzes ✓ Gravēšana akmenī Kapakmeņi un kapu pieminekļi:

Pieminekļu, kapakmeņu, granīta apmaļu projektēšana, kopēšana, izgatavošana. Kapakmeņi no Karēlijas, Zviedrijas, Indijas, vietējā laukakmens. Kapu pieminekļi Daugavpilī.

Ed & Ko, SIA, Veikals

Kūdras 8, Daugavpils LV-5404
Apkure. Apkures iekārtas. ATMOS (Čehija) ATTACK (Slovākija) BUDERUS (Vācija) DAKON (Čehija) HARVIA (Somija) MORA, (Čehija) SKLADOVA TECHNIKA (Bulgārija) THORMA (Slovākija) VIADRUS (Čehija). Ūdens sildītāji: ACV (Beļģija) AEG (Vācija) ARISTON (Itālija) GALMET (Polija) GORENJE (Slovākija) TATRAMAT (Čehija) THERMEKS (Krievija). Izplešanās

RĪGAS BŪVSERVISS, Daugavpils filiāle

18.novembra 127a, Daugavpils LV-5404
Par uzņēmumu: Savas darbības laikā "Rīgas Būvserviss" no nelielas firmiņas izaudzis par nopietnu uzņēmumu ar plašu preču – būvmateriālu, santehnikas, apdares materiālu - sortimentu un pakalpojumu klāstu. Būvmateriālu interneta veikalā Buvserviss.lv ir viss nepieciešamais, lai uzbūvētu māju no pamatiem līdz jumtam, veiktu iekštelpu apdari un iekārtotu piemājas dārzu. Mēs spējam būt universāli un elastīgi pielāgojamies klientu vēlmēm un vajadzībām. Būvmateriālu piegāde visā Latvijas teritorijā un ES valstīs.

Kompānija Avotiņi, SIA, Bāze, celtniecības materiāli, metāla jumti, logi, armatūra, metālizstrādājumi Daugavpilī

Rūpniecības 1, Daugavpils LV-5404
Apraksts: Esam jau 26 gadus Latvijas tirgū. Ražojam, pārdodam kvalitatīvus metāla jumtu un sienu segumus, dažādus būvmateriālus celtniecībai, remonta darbiem un būvniecībai. Armatūras un armatūras izstrādājumu ražošana, izgatavojam armatūras sietus. Bezkarkasa angāri celtniecībai. Metāla tirdzniecība, metāla apstrāde.

AKV-V, SIA, Kapu pieminekļu izgatavošana Daugavpilī

Patversmes 9a, Daugavpils LV-5404
Apraksts: Granīta pieminekļa individualitāti var panākt ar māksliniecisku gravējumu un bronzas rotājumiem. Uz pieminekļa var būt iegravēts ne tikai uzraksts, bet arī attēls – portrets, grafika, simbolika. Plaša izvēle, daudzveidīgs produkcijas klāsts (dažādi krāsu toņi melnais, zaļais, sarkanais, zilais), pilns pakalpojumu spektrs mākslinieciskajā gravīrā. Jebkuras sarežģītības pieminekļu izgatavošana un uzstādīšana. Zīmēt skices pēc nepieciešamības. Ražošana žogi, soliņi. Izbraukšana pie klientiem. Individuāla pieeja katram klientam. Kvalitātes nodrošināšana. Izpilde paredzētajos termiņos kārtībā. Gravēšana – roku darbs!

Monumenti.lv

18.novembra 225, Daugavpils, LV-5417
pieminekļu izgatavošana, granīta apstrāde , kapu apmaļu izgatavošana, Kapu pieminekļu izgatavošana Vidzeme, Akmens apstrāde , kapu pieminekļu uzstādīšana, kapu vietu labiekārtošana, gravēšana kapos, augstas

Monumenti.lv

Lielā Dārza 61, Daugavpils, LV-5404
pieminekļu izgatavošana, granīta apstrāde , kapu apmaļu izgatavošana, kapu pieminekļu izgatavošana Vidzeme, Akmens apstrāde , kapu pieminekļu uzstādīšana, kapu vietu labiekārtošana, gravēšana kapos, augstas kvalitātes

Kongrim, SIA

Patversmes 9a, Daugavpils, LV-5404
Kapu pieminekļi, dabiskā akmens šķelšana, dažāda veida kapakmeņi, kapu pieminekļi, žogi, akmens apstrāde , Kapu pieminekļi, zviedru, Karēlijas, somu akmens , granīta kapu pieminekļi, pieminekļi, kas izgatavoti

Luksgran, SIA

Valkas 2, Daugavpils LV-5417
Akmens apstrāde

Gran, SIA

18.novembra 192, Daugavpils LV-5417
Granīta akmens pieminekļi, kapu pieminekļu izgatavošana Daugavpilī, Latgalē.
Izskatīgi un ilgmūžīgi ir darinājumi no akmens. Marmors, granīts, onikss, travertīns, laukakmens - to zīmējums pēc pulēšanas atmirdz negaidītās toņu niansēs. Tiek piedāvātas akmens virsmas, grīdas, kāpnes un palodzes. Sabiedriskajās ēkās akmenī tiek apstrādātas fasādes, ēku kolonnas. Gan senatnīgas, gam mūsdienīgas akmens strūklakas tiek izvietotas skaistākajos parkos un dārzos, bet kapos akmens pieminekļi un skulptūras palēnina soli un aptur laiku.