Alerģija, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

JUNKORS FILTRI, SIA, Eirofiltri

Filtri💎kārtridži pieejama veikalos💯 tīrs ūdens👌
Vestienas 2, Rīga LV-1035
Filtri dzeramajam ūdenim. Mehāniskie ūdens filtri, kombinētie ūdens filtri. Ķīmiskie ūdens filtri, Eirofiltri, filtri, (Junkors filtri) ūdens attīrīšana. Ūdens mīkstināšana. Filtri atdzelžošanai. Kombinētais ūdensfiltrs ar kvarca smiltīm „Balts Extra”, Akvedukts. Mehāniskais elements + aktīvā ogle, sudrabs, jonīta sveķi,

ANVI AM, SIA

E.Birznieka-Upīša 23-7, Rīga LV-1011
Villaines, tautiskā blūze, tautiskais bruncis, vainadziņi, tautiskie ņieburi, tautiskās vestes, tautiskie vīru svārki, tautiskās zeķes, tautiskās jostas, saktas. Tautas tērpi, tautastērps, tautas tērpa noma, daiļamatniecība, lina bērnu apģērbs. Tautastērpi individuāli un kolektīviem, tautastērpu šūšana, tautastērpu izgatavošana, linu

Paklāju ekspresis, SIA

Ieriķu 5, Rīga LV-1084
Tīrīšanas pakalpojumi: ✓ Paklāju tīrīšanas pakalpojumi ✓ Paklāja seguma ķīmiskā tīrīšana ✓ Mīksto mēbeļu un ādas mēbeļu ķīmiskā tīrīšana ✓ Paklāju, paklāja segumu un mēbeļu impregnēšana Paklāju maiņa un noma - Produkti: ✓ Klasiskie paklāji ✓ Kokvilnas paklāji ✓ Krāsainie paklāji ✓ Paklāji ar logotipu ✓ Kleen Thru (Komfort ) - komforts un drošība ✓ Kushion-Koil – paklāji, kas samazina nogurumu ✓ Kleen-Scarpe - universālais darba vietu paklājs

Krio, veselības centrs

Bruņinieku 35A, Rīga, LV-1001
Apraksts:

Veselības centrs "Krio", kurā apvienoti krioterapijas profesionāļi ar ilggadēju pieredzi darbā ar klientiem un starptautisku pieredzi krioterapijas jomā. Jautā mums, kā krioterapija var palīdzēt Tev justies labāk. Mēs darbojamies krioterapijas jomā jau 8 gadus. Krioprocedūras iesakām un piedāvājam izmantot kompleksā veidā, apvienojot kopējo krioprocedūru ķermenim (procedūra kriosaunā) ar lokālo kriomasāžu (sejai vai galvas ādai) un skābekļa terapiju.

Terion, SIA, Veterinārā klīnika

Auru 9B, Rīga, LV-1069
Mūsu piedāvātie pakalpojumi:: ✓ diagnostika ✓ ārstēšana ✓ ķirurģija ✓ profilakses pasākumi ✓ citi pakalpojumi Klīnikas aptiekā nopērkams:: ✓ kaķu, suņu profesionālā un ārstnieciskā barība,(“Royal Canin”,”Hill’s”,”Specific”,”Virbac”, “Josera”, “Trovet” u.c.), ✓ sterilizēto kaķu un suņu barība, ✓ pretblusu, prettārpu līdzekļi, ✓ daudzi citi medikamenti.

Terion, SIA, Veterinārā klīnika

Miera 4, Rīga LV-1001
Veterinārija. Veterinārārsts. Labs vetārsts Rīgā, Babītē, Pinķi, Pārdaugava, Veterinārā aptieka, Dzīvnieku barība, Veterinārie medikamenti, Vetārsts. Veterināraptieka, vetaptieka, vetārsta izsaukums uz mājām, izbraukuma vizītes. Sesku, seskiem, trušu, jūras cūciņu, grauzēju, kāmīšu, kāmīši, papagailīšu, putnu, kāmīšu ārstēšana,

Terion, SIA, Veterinārā klīnika

Laboratorijas 2a, Rīga LV-1012
Mūsu piedāvātie pakalpojumi:: ✓ diagnostika ✓ ārstēšana ✓ ķirurģija ✓ profilakses pasākumi ✓ citi pakalpojumi Klīnikas aptiekā nopērkams:: ✓ kaķu, suņu profesionālā un ārstnieciskā barība (“Royal Canin”,”Hill’s”,”Specific”,”Virbac”, “Josera”, “Trovet” u.c.), ✓ sterilizēto kaķu un suņu barība, ✓ pretblusu, prettārpu līdzekļi, ✓ daudzi citi medikamenti.

Mikrokultūra

Rudzrogu 1, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Bet kas ir mikrokultūra?:

Mēs esam šīs Zemes neatņemama sastāvdaļa, kas ir cieši saistīta ar dabu. Kad mūsu vidē notiek ķīmiskas un nedabiskas izmaiņas, mūsu ķermenis un prāts to jūt. Tas, kas notiek makro pasaulē, notiek arī mikro pasaulē - mūsu ķermeņos. Pārstrādāta pārtika, emisijas, spēcīgi medikamenti, klimata pārmaiņas, pesticīdiem noslogota pārtika, steidzīgs dzīvesveids, ekrāni, kas ņirb mūsu sejās, un nepietiekams miegs - tas viss ietekmē un izjauc mūsu iekšējo ekosistēmu. Mikrokultūra ir aicinājums dziedēt iekšējo mikroekosistēmu. Mēs aicinām uzsākt ceļojumu uz veselību ar maziem, mikro pūliņiem, iekļaujot arī mūsu produktus savā ikdienas rutīnā.

BEET-TOX frakcionētas biešu sulas šoti: diētiskais produkts aknu funkciju un darbības uzlabošanai, samazina tauku veidošanos un uzkrāšanos aknās, veicina tauku vielmaiņas optimizēšanu, veicina šūnu atbrīvošanos no liekajiem taukiem, holesterīna un tiek kavēta tauku veidošanās, uzlabo skābekļa piegādi, kas palielina izturību un samazina nogurumu ilgstošas slodzes laikā. Melnā plūškoka koncentrēta sula bez pievienota cukura vai saldinātājiem: palīdz uzturēt elpošanas sistēmas veselību, stiprina imūnsistēmu, pretiekaisuma īpašības, mazina urīnceļu infekcijas, atvieglo alerģiju simptomus, antocianīnu, flavonoīdu un fenolskābju saturs. CleanKill zāļu pretparazītu un pretsēnīšu tabletes: iedarbīgas zāļu tabletes, kas attīra organismu no helmintiem, patogēnām baktērijām, sēnītēm. Dabīgais sastāvs ir lieliska alternatīva citiem pretparazītu preperātiem, kuriem ir spēcīga ietekme uz orgāniem un izraisa blakusparādības. Tabletēs ir aktīvās sastāvdaļas vērmeles lapas, priežu mizas un čagas ekstrakts (bagāts ar fulvīnskābi), krustnagliņu pulveris, kanēlis, kurkumas saknes pulveris, nātres lapas, kumelīšu ziedi.

Demiurg, SIA

Rankas 2a, Rīga LV-1005
Skārda produkcija: ✓ Jumtu drošības produkti (jumtu kāpnes,tilti-laipas, barjeras) ✓ Nestandarta skārda izstrādājumi (dūmvada cepures, lūkas, skursteņa pieslēgumi) ✓ Elementu izgatavošana pēc individuālā pasūtījuma ✓ Papildu elementi (kores, palodzes, vējdēļi, karnīzes) ✓ Konstruktīvie profili

Labā Virtuve, SIA

Bieķensalas 2, Rīga, LV-1004
Pakalpojumi: ✓ Bērnu ēdināšana Konditorejas izstrādājumi: Mums garšo saldumi! Tas ir mūsu vaļasprieks, iepriecinām sevi un citus! Nevēlamies par tiem aizmirst ātrajā un saspringtajā dzīves tempā! Cepam cepumus, kūkas, tortes un citus saldus brīnumus! Jautāsiet, kur rodas iedvesma receptēm? Esam sapratuši, ka viss labais ir sen aizmirsts vecais. Receptes tiešā vārda nozīmē tiek uzietas senās pierakstu kladēs, tiekoties ar vecmeistariem, pielāgotas mūsdienu modes tendencēm konditorejas mākslā! Konditorejas izstrādājumi tiek gatavoti pēc iepriekšēja pasūtījuma!

Zandas Ķirses privātprakse

Čiekurkalna 1. līnija 84, Rīga LV-1026
Piedāvājam jaunu kosmētikas brendu AVA Laboratorium (Polija).:

Ava Cosmetic tirgū kopš 1961.gadā. Ražo kosmētiku, apvienojot dabas bagātību un jaunākās tehnoloģijas. Ava izmantotas uzlabotas formulas un novatoriskas aktīvās sastāvdaļas, nodrošina izcilu kosmētikas efektivitāti. Ava labaratorium vienmēr ir devusi priekšroku dabiskas izcelsmes sastāvdaļām un uzmantojusi augstākās kvalitātes ekstraktus to visefektīvākajā koncentrācijā. Izmanto arī jaunākās paaudzes aktīvās sastāvdaļas, kas nodrošina perfektu risinājumu visiem ādas kopšanas posmiem un garantē tūlītējus un ilgstošus rezultātus. Visas formulas UR labaratoriski parbaudītas attiecībā uz alerģiju un kairinājumu un ir pakļautas stingriem pētījumiem, lai novērtētu to efektivitāti. Ava nemitīgi meklē jaunus risinājumus ar mērķi apmierināt jebkuras mūsdienu sievietes prasības. Pirmais un joprojām vienīgais ražotājs ar Eko sertifikātu. Dabīgās un organiskās kosmētikas ražotājs Polijā. Dabiskumu un organiskumu apliecina EkoCERT sertifikāti. Ekocert ir Francijas vispasaules dabisko un bioloģisko produktu sertifikācijas organizācija. Dabiskā un organiskā kosmētika nesatur: Izejvielas, kas iegūtas jēlnaftas raidīšanas procesā, Polietilēnglikoli(PEG), silikons, konservanti no parabēnu grupas, sintētiskās smaržvielas kompozīcijas, mākslīgās krāsvielas.

Bērnu virtuve, Bērnu ēdināšana, SIA Lucrum

Lāčplēša 36, Rīga LV-1011
Uzņēmums piedāvā: Mēs piedāvājam profesionāli izveidotu bērnu ēdienkarti, kas atbilst visiem Pārtikas veterinārā dienesta noteikumiem. Izstrādājam profesionālu ēdienkarti bērniem ar veselības problēmām (ar alerģiju, kuņģa problēmām). Ekoloģiski tīri produkti: Ikdienas darbā mēs izmantojam tikai ekoloģiski tīrus latviešu izcelsmes produktus. Uzņēmumi, ar kuriem mēs sadarbojamies: ✓ maize – "Bēnes PB" maizes ceptuve; ✓ gaļas produkti – SIA "Lēdurgas miesnieks", "Nākotne" gaļas pārstrādes uzņēmums; ✓ piens – SIA "Rankas piens"; ✓ konditorejas izstrādājumi – SIA "Smiļģu beķereja"; ✓ dārzeņi – Ilmara Pētersona zemnieku saimniecība "BALTIŅI"; ✓ zivis – SIA "Salas zivis"; ✓ ECO piena produkcija (biezpiens, piens, skābais krējums, biezpiena sieriņi) – SIA "Tukuma piens"; ✓ augļi – SIA "Kabuleti fruit".

Vivasan Baltija, SIA

Elizabetes 51-12c, 6.st., Rīga LV-1010
Piedāvājumā:: ✓ Vitamīnu un minerālu komplekss ✓ Pretnovecošanās kosmētika ✓ Dekoratīvā kosmētika ✓ Kosmētika sejas ādas kopšanai ✓ Zāļu krēmi ✓ Ēteriskās eļļas ✓ Ķermeņa kopšanas līdzekļi Dabīgie ārstnieciski - kosmētiskie līdzekļi:

"Vivasan" ir vairāku vadošo Šveices firmu ģenerālais pārstāvis starptautiskajā tirgū. Tie ir ārstnieciski - kosmētiskie līdzekļi, kas ražoti uz augu bāzes, ēteriskās eļļas, bioloģiski aktīvas pārtikas piedevas, ķermeņa un matu kopšanas līdzekļi, vairāk kā 250 nosaukumu.

Aromterapeite Inga Nemše, Latvian Aroma-Essence

Vecā Biķernieku 35-1, Rīga LV-1079
Dabīgie aromterapijas produkti:

Aromterapeite Inga Nemše piedāvā no dabīgām izejvielām gatavotus aromterapijas produktus un dabīgu kosmētiku. Sev piemērotākās ēteriskās eļļas varat noteikt individuālas konsultācijas-aromdiagnostikas testa laikā. Savukārt Ingas Nemšes vadītā meistarklasē varat izgatavot savas dabīgās smaržas vai skrubi, kā arī apgūt aromterapijas pamatus.

”ĶEPA RAW FOOD” svaigbarības koncepta veikals Mežciemā

Hipokrāta 28, Rīga, LV-1079
Mūsu piedāvājums:: ✓ Svaigbarība ✓ Torte svaigēdājiem ✓ Svaigbarības bagātinātāji ✓ Dehidrēti gaļas un subproduktu produkti ✓ Dehidrēti zivju produkti ✓ Uztura bagātinātāji ✓ Veselībai ✓ Guļvieta, iemaukti ✓ Higiēna ✓ Mitrā barība, buljoni

”ĶEPA RAW FOOD” svaigbarības koncepta veikals Āgenskalnā

Nometņu 64, Rīga, LV-1002
Sabalansēta, porcionēta svaigbarība, dehidrēti, kaltēti zivju, mājlopu izstrādājumi, beziepakojuma sveramā barība, veselīgi gardumi suņiem, kaķiem, piegāde uz mājām, sūtījumi ar pakomātu, gardumi suņiem, graužamsiers suņiem, svaigbarības piedevas, (mencu gaļas milti, dārzeņu pulveris ar nātrēm, ar pienenēm) dehidrēti zivju produkti,

J.I.M., SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Ilūkstes 45, Rīga, LV-1073
Apraksts:

Iekārtas un testi laboratorijām, histoloģijai un veterinārijas klīnikām. Dezinfekcija un aprīkojums gastroenteroloģijas klīnikām. Aprīkojums cilmes šūnu apstrādei.

Ikaross, veterinārā klīnika

Lilijas 28, Rīga, LV-1055
Pakalpojumi:: ✓ Vispārējā dzīvnieku veselības pārbaude; ✓ Vakcinācija, mikročipošana, mājdzīvnieku reģistrācija Lauksaimniecības datu centrā (LDC); ✓ Higiēnas procedūras dzīvniekiem – cirpšana, nagu griešana, peri-anālo dziedzeru tīrīšana, zobu tīrīšana, raušana; ✓ Mājas vizītes Rīgā, Rīgas rajonā; ✓ Pilna klīniskā izmeklēšana, terapijas nozīmēšana un veikšana; IDEXX asins laboratorija (asins izmeklēšana uz vietas), ķirurģiskās operācijas, ortopēdijas operācijas; ✓ klīnika aprīkota ar augstas klases aparatūru FILLIPS 15, USG, rentgens, inhalācijas aparāts, monitors ar elpošanas, sirds un spieduma kontroli, skābekļa aparāts; ✓ Eksotisko dzīvnieku izmeklēšana, konsultācija, terapeitiskās un ķirurģiskās manipulācijas; ✓ aktīva sadarbība ar LABOKLIN, ARTUVETRIN, BIOR laboratorijām ✓ konsultācija ar vadošiem speciālistiem Austrijā, Vācijā, Nīderlandē, Krievijā ✓ Dienas stacionārs – pastiprinātai dzīvnieku novērošanai, terapijas koriģēšanai, ilgstošu šķīduma terapijas veikšanai.

Juglas ezers, veterinārā klīnika, SIA Anivet

14.04.2022 no 8:00 līdz 18.00, bet 15.04 ,16.04, 17.04,18.04 būs brīvdienas
Juglas 51, Rīga LV-1064
Pakalpojumi:: ✓ izziņu izsniegšana ✓ vakcinācija ✓ dažādas procedūras ✓ medikamentu ievadīšana ✓ brūču apkope ✓ ķirurģiskās operācijas ✓ periālo dziedzeru tīrīšana ✓ citas procedūras ✓ analīzes, diagnostika ✓ eitanāzija ✓ stacionārs ✓ mājas vizītes u.c.

Pļavnieki, veterinārā klīnika, SIA Anivet

Darba laiks Lieldienās- 14.04.- 8.00-18.00. 15.04.-18.04.- brīvdienas!
Jukuma Vācieša 1C, Rīga, LV-1021
Dzīvnieku ārstēšana, diagnostika, terapija, vakcinēšana, ultrasonogrāfija, morga pakalpojumi, eitanāzija, mājas vizītes, konsultācijas, ķirurģija, palīdzība dzemdībās, kastrācija, sterilizācija, inhalācijas, narkozes aparāts, veterināro izziņu noformēšana, žetonu izsniegšana, suņu frizēšana, kaķu frizēšana, veterinārās diētas,