Algu aprēķināšana, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80
ZL.LV iesaka

Kipu, SIA

Antonijas 8-9a, Rīga LV-1010
Kas mēs esam?:

Jauni, drosmīgi, uzņēmīgi un atvērti, bet arī profesionāli, pieredzējuši un inovatīvi – mēs noteikti neesam iesācēji! Nodrošinot nepieciešamos speciālistus vienuviet, mēs varam sasniegt un piedāvāt vairāk. Tāpēc klienti uztic mums savus biznesa procesus jau vairāk nekā desmit gadus. Pieredze, kompetence un kvalitāte ir mūsu ieguldījums jūsu biznesā, bet aizrautība un radošums – mūsu pakalpojuma pievienotā vērtība.

 

Kontrakts, SIA

Merķeļa 11-406, Rīga, LV-1050
Algu aprēķināšana , grāmatvedības apkalpošana.

LEAnD, SIA, Grāmatvedības birojs

Lāčplēša 88 k.1, Rīga LV-1003
Grāmatvedības birojs:

Mūsu draudzīgais kolektīvs sniedz kvalitatīvus grāmatvedības pakalpojumus un palīdz atrisināt dažāda veida jautājumus. Pieredze grāmatvedības jomā 10-35 gadi, katru gadu uzņēmuma darbinieki paaugstina savas prasmes un zināšanas, jo likumdošana ļoti bieži mainās. Mums ir ļoti svarīga mūsu uzņēmuma reputācija, tieši tāpēc mēs sekojam līdzi visām izmaiņām nodokļu likumdošanā; mūsu darbinieki regulāri piedalās dažādos semināros par izmaiņām likumos, nodokļos un grāmatvedības uzskaitē, lai mūsu klients saņemtu viņam izdevīgāko grāmatvedības risinājumu.

1

Līnas grāmatvedība, SIA, pilna grāmatvedības apkalpošana Rīgā, Cēsīs, Siguldā, Limbažos

Ulbrokas 44a, Rīga LV-1021
Pakalpojumi:: ✓ Operatīvo finanšu pārskatu sagatavošana līzingiem, bankām u.c. ✓ Statistikas atskaišu sgatavošana un iesniegšana ✓ Gada pārskata sagatavošana un iesniegšana VID ✓ Konsultācijas grāmatvedības un nodokļu jautājumos ✓ Daļēja grāmatvedības apkalpošana ✓ Grāmatvedības reģistru atjaunošana no pirmsdokumentiem
  • 1 Grāmatvedības pakalpojumi
2

MG Alliance, SIA, Grāmatvedības pakalpojumi, Autsorsinga kompānija

Licencēts grāmatvedības uzņēmums AGL0000450
Hospitāļu 8-8a, Rīga LV-1013
Piedāvātie ārpakalpojumi: ✓ Nodokļu un finanšu konsultācijas ✓ Grāmatvedības pakalpojumi ✓ Iekšējais audits un kontrole ✓ Starptautiskais audits ✓ Juridiskie pakalpojumi ✓ Bilances nodošana ✓ Grāmatvedības un nodokļu uzskaites atjaunošana ✓ Nodokļu optimizācija ✓ Pirmdokumentu sagatavošana
  • 2 Grāmatvedības pakalpojumi

Quantum satis, SIA

Braslas 29-5, Rīga, LV-1084
pārskata sagatavošana, gada pārskats, gada deklarācija, uzņēmuma reģistrācija, uzņēmuma dibināšana, algu , aprēķināšana , gada pārskatu iesniegšana VID, uzskaite, iedzīvotāju ienākuma nodokļa deklarācijas aizpildīšana

SI Cipari, SIA

Sesku 10 k-1-68, Rīga LV-1035
Pakalpojumi: ✓ Grāmatvedības ārpakalpojumi ✓ Konsultācijas grāmatvedībā ✓ Uzņēmumu dibināšana ✓ Pilns grāmatvedības cikls ✓ Gada ienākumu deklarācija ✓ Pārskatu un atskaišu iesniegšana VID SI CIPARI grāmatvedība:

SIA "SI CIPARI" sniedz pakalpojumus un konsultācijas grāmatvedībā.

SIA Alma Career Latvia

Baznīcas 20/22-30, Rīga LV-1010
Par uzņēmumu:

"CV-Online" ir pirmais interneta personāla atlases uzņēmums Baltijas valstīs, kas dibināts 1996. gadā Igaunijā, 1999. gadā paplašinot darbību arī Latvijā un Lietuvā. Vairāk nekā 20 gadu darbības laikā "CV-Online" ir kļuvis par stabilu tirgus līderi Baltijas valstīs ne tikai pēc pārdošanas apgrozījuma, bet arī kā inovāciju priekšgājējs savā segmentā. Tas ir sasniegts, pateicoties labi izstrādātām tehnoloģijām, spēcīgām mārketinga aktivitātēm savienojumā ar uzņēmuma kultūru, kas orientēts uz klientu servisu. "CV-Online Latvia" šobrīd pārstāv vairākus biznesa virzienus un zīmolus.

SIGMOD, SIA

Brīvības gatve 226 k-4, Rīga, LV-1039
Darba algu aprēķins. Pamatlīdzekļu uzskaite., Nodokļu aprēķināšana , nodokļu atskaišu un deklarāciju sagatavošana, to iesniegšana valsts iestādēs.

Solcraft , SIA

Attālinātas konsultācijas!
Zemitāna 9, Rīga, LV-1012
Mūsu produkti:

Grāmatvedības programma Noliktavas programma Algas programma Personāla vadības sistēma Pamatlīdzekļu uzskaites programma

Par uzņēmumu:

"Solcraft" SIA (1991) - vadošais grāmatvedības un biznesa vadības programmatūras izstrādātājs Baltijā - izstrādā un realizē jebkuras sarežģītības pakāpes finanšu uzskaites projektus dažāda lieluma uzņēmumiem. FinaWin® - grāmatvedības un biznesa procesu vadības programmatūra - pārdošana, ieviešana, individuālā pielāgošana, uzturēšana, programmēšana. Ir realizēti gatavi nozaru risinājumi, ieskaitot ražošanu, tirdzniecību (vairumtirdzniecība, mazumtirdzniecība) pakalpojumu sfēru, budžeta un pašvaldības iestādes specifiku un citus.

Visidarbi.lv, darba sludinājumi

Baznīcas 20/22-30, Rīga LV-1010
Pakalpojumi:

"Visidarbi.lv" iespējas darba meklētājiem:

✓ Darba meklētāja profila pievienošana datubāzei; ✓ Pieteikšanās vakancēm; ✓ Parakstīšanās atbilstošām vakancēm e-pastā; ✓ Vakanču un pieteikuma dokumentu saglabāšana savā profilā.

"Visidarbi.lv" iespējas darba devējiem:

✓ Darba sludinājuma publicēšana (pakalpojumu plāni - standarts, premium, premium dual); ✓ Papildus risinājumu izmantošana pieteikumu palielināšanai un darba devēja atpazīstamības veicināšanai; ✓ Tehniskā atbalsta nodrošināšana, konsultāciju saņemšana par darba tirgu un darba sludinājumu sastādīšanu.