Apaugumu novākšana, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

AL & M, SIA

"Ziediņi" , Pilskalnes pagasts, Augšdaugavas nov. LV-5447
Hārvestera pakalpojumi Daugavpils, Apaugumu novākšana, Ekskavatora pakalpojumi Daugavpils, Šķeldas ražošana

Dimanta Strautiņš, SIA, mežizstrādes pakalpojumi

Skaistkalne, Strauta 6, Skaistkalnes pagasts, Bauskas nov., LV-3924
Cirsmu skiču sagatavošana, Cirsmu stigošana un dastošana, Cirsmu izstrāde, Cirsmu pievešana, Apauguma novākšana

Ligzdiņas AJ, SIA

"Ligzdiņas" , Apes pagasts, Smiltenes nov. LV-4337
Forvardera pakalpojumi, harvestera pakalpojumi, zāģēšana ar rokas motorzāģiem, atēnošana, apauguma novākšana

Edmeka, SIA

Lielgabalu 35, Talsi, Talsu nov. LV-3201
izvešana no meža, meža izvešana, baļķu izvešana, cirsmu izvešana, šķeldošana, pērk nekustamo īpašumu, apaugumu , novākšana , apaugumu izstrāde, izvedējpakalpojumi, meža atjaunošana, kopšana, stādīšana, jaunaudžu kopšana

Ošu saimnieks, IK, malka, cirsmas

Turpinām strādāt klātienē!
"Oši" , Kandavas pagasts, Tukuma nov. LV-3120
pirkšana, zāģēšana, izvešana, cirsmu pirkšana, malkas tirdzniecība, malka maisos, kūtsmēsli, mēsli maisos, apaugumu , novākšana , krūmu novākšana , zāģēšana, izvešana, Talsi, Talsu rajons, Tukums, Tukuma rajons, Jūrmala,

Latvijas lauku atbalsta aģentūra, SIA

Krasta 5-6, Cesvaine, Madonas nov. LV-4871
mežizstrāde Vidzemē, mežizstrādes pakalpojumi Madonā, mežizstrāde Gulbenē, mežizstrāde, mežizstrāde Ogrē, apaugumu , novākšana , apaugumu novākšana Madona, jaunaudžu kopšana, pērk mežus visā Latvijā,  pērk mežus Vidzemē

Lateira, SIA

Lauktehnikas 16, Grobiņa, Dienvidkurzemes nov. LV-3430
Apraksts:

"Lateira" galvenie darbības virzieni ir mežizstrāde, mežu apsaimniekošana, mežu īpašumu pirkšana, kokvedēja pakalpojumi, izvedēja traktora pakalpojumi. Transporta pakalpojumi: apaugumu novākšana/izvešana. Beramo kravu pārvadājumi. Kokvedēja pakalpojumi. Izvedējtraktora pakalpojumi. Cirsmu iestigošana, dastošana. Dokumentu sakārtošana. Novērtēšana. Mežu stādīšana, kopšana.

Paulwood, SIA

"Kalnieši 3" , Liezēres pagasts, Madonas nov., LV-4884
Piedāvājam:: ✓ Koku zāģēšanu ✓ Koku pievešanu un izvešanu ✓ Apauguma novākšanu ✓ Šķeldas un malkas ražošanu ✓ Treilera (ar vinču) pakalpojumus ✓ Minerālmaisījumu piegādi (smiltis, šķembas, grants, melnzeme). Par uzņēmumu:

Mēs, SIA "Paulwood" sniedzam mežizstrādes pakalpojumus Vidzemē. Pērkam cirsmas un meža īpašumus visā Latvijā.

Serval, Mežizstrāde un mežsaimniecība

Struktoru 14, Rīga LV-1039
Pakalpojumi: ✓ Pilns mežizstrādes cikls – no cirsmu ierīkošanas līdz iegūto materiālu realizācijai; ✓ Meža taksācija Vidzemē; ✓ Meža zemes augsnes sagatavošana – pacilu rakšanu ar ekskavatoru, ar speciālu pacilu rakšanas kausu; ✓ Apauguma (koku, krūmu) novākšana no lauksaimniecības zemēm, lauku īpašumiem, mežmalām, ceļmalām, grāvmalām, kā arī pilsētvidē (t. sk. attīrām zemi no apauguma, to sagatavojot būvniecības darbiem); ✓ Celmu un sakņu raušana, frēzēšana un novešana; ✓ Grāvju rakšana ar specializētu trapeces kausu, grāvju padziļināšana un attīrīšana no piesērējuma; ✓ Dīķu rakšana, aizaugušu dīķu atjaunošana, padziļināšana un krastu nostiprināšana.

Pērkam – mežus, cirsmas, ražīgus apaugumus, apaļkokus, energokoksni un aizaugušus lauku īpašumus.

Canis, SIA

Kolberģis , Jaunalūksnes pagasts, Alūksnes nov. LV-4350
Apraksts:

Mežizstrādes uzņēmums Alūksnē, Gulbenē, Balvos. SIA "Canis" galvenais darbības virziens ir mežizstrāde: koku zāģēšana, griešana, apauguma novākšana, celmu plēšana, apaļkoku, kokmateriālu pārvadājumi, ekskavatora pakalpojumi, zemes darbi. Cirsmu pirkšana. Mežu, meža pirkšana. Iepērkam mežus, cirsmas. Kokvedēja pakalpojumi. Kokvedēji. Kokvedējs. Hārvestera, forvardera pakalpojumi. Cirsmu izvešana. Mežizstrādes tehnika.

Ozols IS, SIA

Dzintara 2, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Uzņēmums galvenokārt specializējas:: ✓ meža īpašumu un cirsmu iegādē, ✓ mežistrādes un transporta pakalpojumu sniegšana, ✓ kokmateriālu tirdzniecība un enerģētiskās koksnes ražošana. SIA Ozols IS ir mežistrādes uzņēmums.:

Mūsu bizness ir mežizstrādes pakalpojumu sniegšana, kas specializējas drošā un efektīvā kokmateriālu ieguvē. Ar pieredzējušu mežizstrādātāju un mūsdienīga aprīkojuma komandu esam veltīti kvalitatīvu rezultātu sniegšanai saviem klientiem. Mēs saprotam ilgtspējīgas mežsaimniecības prakses nozīmi un esam apņēmušies saglabāt mūsu mežu veselību un skaistumu nākamajām paaudzēm. Mūsu mežizstrādes pakalpojumi ir paredzēti, lai maksimāli palielinātu mūsu klientu koksnes ieguldījumu vērtību, vienlaikus samazinot ietekmi uz vidi. Neatkarīgi no tā, vai esat privāts zemes īpašnieks vai liela komercorganizācija, mums ir zināšanas un resursi jūsu vajadzību apmierināšanai. Tāpēc, ja meklējat uzticamu partneri savām mežizstrādes vajadzībām, meklējiet ne tālāk par mūsu biznesu. Mēs esam šeit, lai palīdzētu jums gūt maksimālu labumu no saviem mežiem.  

Javekss, SIA

Valmiermuiža, Alejas 12/3, Valmieras pagasts, Valmieras nov. LV-4219
Pakalpojumi:: ✓ Mežizstrādes pakalpojumi ✓ Tehnikas pakalpojumi ✓ Ekskavatora pakalpojumi ✓ Izvedējtraktori mežizstrādei ✓ Transporta pakalpojumi ✓ Auto evakuatora pakalpojumi ✓ Telpu noma

 

Apraksts:

SIA "Javekss" dibināts kā mežizstrādes un kokapstrādes uzņēmums. Laikam ejot, uzņēmums ir attīstījies līdz loģistikas, mežu un citu nekustamo īpašumu finansēšanas, apsaimniekošanas, izstrādes un loģistikas uzņēmumam. Uzņēmumam ir pašam savas tehnikas vienības mežizstrādei, pārvadājumiem, pārkraušanai un citai kravu loģistikai. Piedāvājam autoevakuatora un ekskavatora pakalpojumus. Iznomājam noliktavu un ražošanas telpas Valmierā un citviet Latvijā. SIA "JAVEKSS" pērk mežus, cirsmas un zemi visā Latvijā.

MTE, SIA, Meliorācija, ceļu būve un uzturēšana, būvtehnikas pakalpojumi

Saules 67, Madona, Madonas nov., LV-4801
Pakalpojumi:: ✓ Meliorācijas darbi – būvējam, rekonstruējam, uzturam ✓ Autoceļi un laukumi – būvējam, rekonstruējam, uzturam ✓ Būvtehnikas pakalpojumi – plašs tehnikas parks ✓ Mežizstrāde – sagatavojam un pievedam ✓ Tilti – rekonstrukcija, remonts, uzturēšana ✓ Ūdenskrātuves un hidrobūves – būvējam, attīrām, labiekārtojam

MMPC, SIA

Dzelzava, Ozolu 8-9, Dzelzavas pagasts, Madonas nov. LV-4873
Mūsu pakalpojumi: ✓ Mežsaimnieciskie pakalpojumi ✓ Mežizstrāde ✓ Kokmateriālu iepirkšana ✓ Īpašumu pirkšana

Bērzi Plus, SIA, sķelda, kurināmais, malka

Turpinām strādāt klātienē!
"Arāji" , Zlēku pagasts, Ventspils nov. LV-3617
Apraksts:

Mežizstrāde, šķelda, malka, kurināmais, zaru, koksnes iepirkšana, šķeldas ražošana, kokapstrāde Kurzemē, Latvija, Kuldīgā, Ventspilī

Daugavlīči, SIA, Kokapstrādes gateris Lauterē

"Augstkalni" , Aronas pagasts, Madonas nov., LV-4847
Apraksts: SIA Daugavlīči veic meža īpašumu un cirsmu pirkšanu, mežizstrādes pakalpojumus, meža izvešanu un nogādi ar kokvedējiem.
ZL.LV iesaka

Matrikss M, SIA

"Dārzkalni" , Variņu pagasts, Smiltenes nov. LV-4726
Apraksts: Mežizstrādes pakalpojumi.

Meža izstrāde un meža realizācija.

Visa veida meža īpašumu pirkšana.

Augošu mežu un cirsmu pirkšana.

Cirsmu un mežu novērtēšana.

Strādājam visā Vidzemē un Latgales ziemeļu daļā.

DemEko, SIA, demontāža, labiekārtošana, arboristi, azbesta apsaimniekošana

Alejas, Priežu 7, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-2111
SVARĪGI zināt::

"DemEko" uzņēmumam ir atkritumu apsaimniekošanas atļauja Nr. RI22AA0006. Atļauja ļauj veikt bīstamo atkritumu pārvadāšanu un nodošanu utilizācijai poligonā. Reģistrējam atkritumu pārvadājumu atkritumu pārvadājumu uzskaites valsts informācijas sistēmu (APUS).

Mūsu pakalpojuma prioritātes::

1. Demontāžas darbi un teritorijas sakopšana; 2. Koku, krūmu zāģēšana un kopējās ainavas veidošana, mežizstrādes pakalpojumi; 3. AZBESTA (siltumizolācijā, šīferī) apsaimniekošana – AZBESTA  demontāža un utilizācija; 4. Metāla griešanas darbi.

SSB Timber, SIA

Linejciems, "Ilbatas" , Lībagu pagasts, Talsu nov. LV-3258
Par uzņēmumu:

Pieredze, zinoša komanda un ilgtspējīgi pārvaldības rīki ļauj mūsu uzņēmumam radīt dažādus individuālus apsaimniekošanas risinājumus visa veida īpašumiem. Veicam arī plaša spektra demontāžas un labiekārtošanas darbus, izbūvējam ceļus, nobrauktuves un grāvju sistēmas.

15 gadu pieredze mežsaimniecības nozarē. Apsaimniekojam dažāda rakstura mežus un nemeža teritorijas ar apaugumu. Aicinām sadarbībai!

Būvdraugs, SIA

Apraksts:

SIA BŪVDRAUGS piedāvā veikt kvalitatīvus ekskavatora, meliorācijas pakalpojumus, no projekta izstrādes līdz tā nodošanai ekspluatācijā. Dīķi, grāvji, drenāžas, caurtekas, apauguma frēzēšana un citi saistītie darbi pēc Jūsu vēlmēm! Ir sertificēts būvdarbu vadītājs. Strādājam visā Latvijas teritorijā: Cēsīs, Siguldā, Valmierā, Smiltenē, Gulbenē, Alūksnē, Balvos, Madonā, Jēkabpilī, Ogrē, Aizkrauklē u.c. Mums svarīga ir kvalitāte un izpildītas klienta vēlmes!