Apbedīšanas pakalpojumi

Drukāt
Banner 1050x80

Latvijas Apbedītāju asociācija, biedrība

Ģertrūdes 58, Rīga LV-1011
Apvieno informāciju par uzņēmumiem, kas nodarbojas ar apbedīšanas pakalpojumiem, informācija, konsultācijas, Apbedīšana, apbedīšanas asociācija.

Latvijas apbedīšanas pakalpojuma katalogs - BERES.LV,

Ugāles iela 21, Rīga, LV-1002
uzsākta likvidācija
ZL.LV iesaka

Latvir, SIA, Apbedīšanas birojs

Kalnciema 115, Rīga LV-1046
Pakalpojumi:: ✓ Apbedīšanas pakalpojumi ✓ Kapavietu labiekartošana ✓ Dokumentu noformēšana ✓ Bēru organizēšana ✓ Katafalka pakalpojumi ✓ Morga pakalpojumi ✓ Kremācija Apraksts:

Apbedīšanas birojs "Latvir" ir apbedīšanas pakalpojumu uzņēmums, kurā tiek piedāvāti visi nepieciešamie apbedīšanas pakalpojumi. Mūsu darbinieki ir ar ļoti lielu darba pieredzi un palīdzēs Jums, sniedzot apbedīšanas pakalpojumus smagajā dzīves brīdī.

Libra-A, SIA

Kuršu 25, Liepāja, LV-3401
Apbedīšanas pakalpojumi
1

Liepājas apbedīšanas birojs, SIA

Vaiņodes 15, Liepāja LV-3407
Uzņēmums piedāvā: ✓ Morga pakalpojumi ✓ Dokumentu noformēšana ✓ Bēru ceremonijas ✓ Pārapbedīšana ✓ Kremācijas organizēšana ✓ Transporta pakalpojumi Apraksts:

"Liepājas apbedīšanas birojs'' jums piedāvā visa veida apbedīšanas pakalpojumus. Profesionāli pakalpojumi 24 stundas diennaktī. Nodrošinām mirušā nogādāšanu morgā, konsultācijas un dokumentu noformēšanu Liepājā un rajonā. Kremācijas organizēšana un transportēšana. Labestība, sirsnība, līdzjūtība...Visi mūsu darbinieki ir ar ilggadēju pieredzi, pirms tam strādājot pašvaldībā apbedīšanas nozarē. Mēs strādājam bez starpniekiem. Mums ir savs transports, kas garantē drošu un pienācīgu pārvadāšanu. Mēs vienmēr darām visu, lai cilvēka pēdējā gaitā tiktu ievērotas aizgājēja un piederīgo vēlmes, tāpēc piedāvājam ļoti plašu apbedīšanas pakalpojumu klāstu, no kura jūs varēsit atlasīt tieši to, kas vajadzīgs jums saskaņā ar jūsu vēlmēm un iespējām. Mēs augsti vērtējam mūsu klientu vēlmes, piedāvājot profesionālu atbalstu bēru organizēšanā.

Likteņsvece-A.U.G., SIA, Diennakts apbedīšanas birojs

Raiņa 28, Jelgava LV-3001
Pakalpojumi: ✓ Nelaiķa transportēšana ✓ Dokumentu noformēšana ✓ Apbedīšanas piederumi un aksesuāri ✓ Sēru ceremonijas organizēšana un vadīšana ✓ Sēru floristika ✓ Bezmaksas konsultācija Sēru ceremonijas organizēšana un vadīšana, kremācija: ✓ Dažādu reliģisko konfesiju mācītāji ✓ Laicīgie izvadītāji ✓ Muzikālais noformējums ✓ Transports bēru viesiem ✓ Kapa rakšanas pakalpojumi ✓ Racēju, nesēju pakalpojumi ✓ Foto un video pakalpojumi ✓ Nesēju pakalpojumi bērēs ✓ Atvadu organizēšana pirms vai pēc kremācijas

Likteņsvece-A.U.G., SIA, Diennakts apbedīšanas birojs

Uzvaras 3a, Dobele, Dobeles nov. LV-3701
Apbedīšanas pakalpojumi , pilns apbedīšanas pakalpojumu serviss, sēru ceremoniju vadīšana, ceremoniju, Apbedīšanas piederumi.

LĒTĀKAIS apbedīšanas birojs

Ilūkstes 54 k.2, Rīga, LV-1082
Apraksts: Lētākās cenas! Lēti apbedīšanas pakalpojumi Rīgā. Lēta apbedīšana Rīgā.

LĒTĀKAIS apbedīšanas birojs

Aptiekas 13, Rīga, LV-1005
Apraksts: Lētākās cenas! Lēti apbedīšanas pakalpojumi Rīgā. Lēta apbedīšana Rīgā. Viszemākās cenas. Vislētākie apbedīšanas pakalpojumi Rīgā, visā Latvijā.
2

Magnuss, DIENNAKTS apbedīšanas birojs, DIENNAKTS morgs, sertificēts, LAA biedrs

Turpinām strādāt klātienē!
K.Barona 142, Rīga LV-1012
Uzņēmums piedāvā:

Pēc izsaukuma jebkurā DIENNAKTS LAIKĀ KONSULTĒS, pie jums ieradīsies bēru aģents, nogādās nelaiķi morgā, kur tas tiks sagatavots bērēm. Noformēsim visus ar bērēm saistītos dokumentus. Mūsu birojā jūs varēsiet izvēlēties bēru piederumus (zārku, pārsegu, tautisku segu, krustu u.c.), kā arī pasūtīt vainagus, štrausus, lentes, laicīgu, garīgu ceremoniju un mūziku. Noformēsim kapus, kremāciju. Mums ir savi sertificēti kaprači.

Malējiņi, ZS

Rīgas 159, Krāslava, Krāslavas nov., LV-5601

Mediante LB

Raiņa 15-3, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Par "Mediante LB":

"Mediante LB" jau 17 gadus sniedz visa veida apbedīšanas pakalpojumus Kuldīgā, Kurzemē un visā Latvijā. Diennakts mirušā nogādāšana morgā (uz morgu no mājām, slimnīcas vai pansionāta). Transportēšana no/uz ārzemēm. Pilna informācijas sniegšana visu diennakti. Aukstuma kameras, kapsētu pakalpojumi, kremācija, dokumentu noformēšana, apbedīšanas rituāla pakalpojumi, plašā izvēlē zārki un apbedīšanas piederumi. Bēru mielasta organizēšana.

Meltekss EB, SIA, zārku ražošana, tirdzniecība Vidzemē

"Silkalni" , Dikļu pagasts, Valmieras nov. LV-4223
Par uzņēmumu:

"Meltekss EB" SIA nodarbojas ar apbedīšanas piederumu izgatavošanu un tirdzniecību. Ražojam koka un cēlkoka zārkus, apbedīšanas urnas, koka krustus. 

Meža kapu kapliča

F.Blumbaha 12, Talsi, Talsu nov., LV-3201
Latvija, diennakts apbedīšanas pakalpojumi , serviss, bēru ceremonija, bēru organizēšana, zārku cenas,, aģents, apbedīšanas pakalpojumi Rīgā, bēru aģents, bēru muzikanti, zārka pārsegi, zārki pēc pasūtījuma

Miera piestātne, SIA

Selga, "Selga 204" , Saulkrastu pagasts, Saulkrastu nov. LV-2160
Cienot aizgājēja gribu un tuvinieku sēras, apbedīšanas uzņēmumi nodrošina iejutīgu un profesionālu apbedīšanas pakalpojumu sniegšanu reliģisko tradīciju un finansiālo iespēju kontekstā. Dokumentu kārtošana, morga pakalpojumi, nelaiķa transportēšana ir pakalpojumi, kas veicami tuviniekiem pirmajā apjukuma brīdī, bet ko iespējams uzticēt speciālistiem, kas parūpēsies arī par bēru organizēšanu, apbedīšanu vai kremēšanu. Atvadu ceremonija tiek rīkota, piesaistot ceremonijas vadītāju vai mācītāju. Tiks noorganizēts bēru mielasts, nodrošināts atbilstošs telpu noformējums, transports, muzikālais pavadījums. Pēc piederīgo vēlēšanās uzņēmumi organizē arī mirušās personas atceres pasākumus.