Apbedīšanas piederumi, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Smiltenes apbedīšanas birojs Mirklis AF, IK

Daugavas 24, Smiltene, Smiltenes nov., LV-4729
Apbedīšanas piederumi , pakalpojumi, transports, kapu dārzu labiekārtošana, ziedi visiem dzīves gadījumiem, pakalpojumi, izbraukumi, ir pieredze, piederumi , pilns apbedīšanas serviss, kapu kopiņu labiekārtošana

Smiltājs, apbedīšanas pakalpojumu birojs

Avotu 25, Rīga, LV-1011
Diennakts apbedīšanas pakalpojumi. Apbedīšanas pakalpojumi., krematorija, krematorijas pakalpojumi, kremēšana, kremācijas organizēšana, urnas, koka urnas, bēru piederumi

Socialais apbedīšanas birojs

Nīcgales 2, Rīga, LV-1035
, pelnu urnas, urnas, zārki, zārks, zārku pārvadāšana, zārku tirdzniecība, apbedīšanas piederumi , apbedīšanas , Sēru piederumi . Sēru lentas. Kremācijas urnas. Mirušā transportēšana.

Sveces, SIA

Klusā 9, Rīga, LV-1013
piederumi , cinka zārki, koka, drapēti zārki, sarkofāgi, standarta zārki, zārki pēc, pasūtījuma, drapēti, krusti, krusts, plāksnītes, pārsegi, tautiskās segas, bēru sveces, bēru vainagi, bēru lentas, sēru piederumi

Svētavots 8, SIA

Viļņu 1, Salacgrīva, Limbažu nov., LV-4033
Apbedīšanas piederumi

Sēru zvans, apbedīšanas pakalpojumu birojs

Rīgas 154, Jēkabpils, Jēkabpils nov., LV-5202
Apbedīšana, apbedīšanas pakalpojumi, apbedīšanas piederumi , Apbedīšanas pakalpojumi Jēkabpilī, apbedīšanas , Pilns apbedīšanas pakalpojumu serviss, ozolkoka zārki, oša zārki, apses zārki, priedes koka zārki, apdedzināti

Tessi, SIA

Mūrnieku 7, Rīga, LV-1009
Floristikas materiāli, piederumi . Dāvanu iepakojums. Piederumi noformēšanai. Dāvanu papīrs., Apbedīšanas materiāli: lentas un ziedi, sveces.

Trīs saujas, SIA, Apbedīšanas birojs

#apbedīšana Strādājam visu diennakti!
Jaunā 18-1, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Pakalpojumi:

Uzņēmums "Trīs saujas" sniedz pilnu apbedīšanas pakalpojuma servisu, apbedīšanas piederumi – zārki, krusti, pārklāji utml., kapa rakšanas un aizrakšanas pakalpojumi, mirušo uzglabāšanu un transportēšanu no mājām, pansionātiem un slimnīcu patoloģijas nodaļām.

Organizē kremācijas pakalpojumus, izvadītājus un muzikantus atbilstoši reliğiskajai konfesijai. Veic mirušo repatriāciju. Ņemot vērā klientu vajadzības pēc laba un kvalitatīva apbedīšanas pakalpojuma ne tikai sēru brīdī, bet arī pēc tam mēs, ELFA projekta ietvaros, izveidojām jaunu struktūrvienību "Morgs – Akmeņkaļu darbnīca".

Piedāvājam pieminekļus, kapu apmales, sētiņas, kapu labiekārtošana darbus un apstādījumu veidošanu. Šajos gados uzņēmums "Trīs saujas" saņēmis cilvēku atzinību par labi paveikto darbu un profesionalitāti, sniedzot atbalstu un sapratni grūtā brīdī. Tādēļ pēc palīdzības vēršas cilvēki no visa novada, kā arī no citām Latvijas pilsētām.

 

Uzņēmums piedāvā:

✓ kapu rakšanu ✓ pārapbedīšanu ✓ transporta pakalpojumus ✓ morga pakalpojumus ✓ bēru organizēšanu ✓ pieminekļus ✓ kapu apmales ✓ kapu kopšanu ✓ kremēšanu

Tukuma apbedīšanas birojs Tāle SIA AB Tāle

Jāņa 9, Tukums, Tukuma nov. LV-3101
Apraksts:

Tukuma apbedīšanas birojs "Tāle", sniedz pilna servisa apbedīšanas pakalpojumus Tukuma pilsētā un novadā, un citos tuvējos novados un pagastos. Pilna servisa apbedīšanas pakalpojumu nodrošināšana sākot ar EUR 650. Mūsu biroja darbinieku moto ir palīdzēt cilvēkiem dzīves vissmagākajā brīdī, kad mūžība aiziet tuvs cilvēks. Apbedīšanas birojs plašā klāstā piedāvā apbedīšanas piederumus (zārkus, segas, sveces, krustus), sniedz apbedīšanas pakalpojumus un nodrošina visu, kas nepieciešams, lai ar cieņu un godu mūžībā pavadītu savus tuviniekus. Ar auto katafalku tiek nodrošināta nelaiķa transportēšana no un uz jebkuru vietu Latvijā.

VELIS-A, diennakts apbedīšanas birojs

Sakņudārza 5a, Jelgava, LV-3001
Apraksts: Uzņēmums SIA "Velis - A" dibināts 1996. gadā Jelgavā. Uzņēmuma pamatdarbība ir apbedīšanas, mūzikas un transporta pakalpojumu sniegšana. Tās dibinātājs un īpašnieks ir Aldis Knāviņš. No 1999. gada Dobelē darbojas SIA "Velis - A" filiāle. Darba gadu laikā uzņēmums ir strauji audzis, palielinājis apbedīšanas pakalpojumu klāstu un atvieglojis to pieejamību. Cilvēkiem tiek dota iespēja saņemt maksimāli kvalitatīvus apbedīšanas pakalpojumus un izvēlēties apbedīšanas piederumus atbilstoši savai gaumei un iespējām.

VK VITA, SIA

Plūdoņa 4a, Bauska, Bauskas nov., LV-3901
Apraksts: Sniedzam visus apbedīšanas, kremēšanas, pārapbedīšanas pakalpojumus, konsultācijas, izvadīšanas zāle, bēru organizēšana, mirušā nogādāšana uz morgu visu diennakti visā Latvijas teritorijā. Mēs piedāvājam: transporta, katafalka pakalpojumi, dokumentu noformēšana, morga pakalpojumi, apbedīšanas pakalpojumi, apbedīšanas piederumi, kapa vietu labiekārtošana.

Velis-A, SIA, Dobeles filiāle

Ādama 2, Dobele, Dobeles nov. LV-3701
Apraksts: Uzņēmums SIA "Velis - A" dibināts 1996. gadā Jelgavā. Uzņēmuma pamatdarbība ir apbedīšanas, mūzikas un transporta pakalpojumu sniegšana. Tās dibinātājs un īpašnieks ir Aldis Knāviņš. No 1999. gada Dobelē darbojas SIA "Velis - A" filiāle. Darba gadu laikā uzņēmums ir strauji audzis, palielinājis apbedīšanas pakalpojumu klāstu un atvieglojis to pieejamību. Cilvēkiem tiek dota iespēja saņemt maksimāli kvalitatīvus apbedīšanas pakalpojumus un izvēlēties apbedīšanas piederumus atbilstoši savai gaumei un iespējām. Strādājam visā Latvijā.

Viktorija-S, IU

K.Valdemāra 22-1, Talsi, Talsu nov., LV-3201

Vita Brevis LV, SIA

Planīcas 1a, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Apraksts:

"Vita Brevis LV" piedāvā lētākās cenas un labākos apbedīšanas pakalpojumus Kuldīgā ar 27 gadu pieredzi. Piedāvājam apbedīšanas procesa organizēšanu un vadīšanu un apbedīšanas piederumu nodrošināšanu. Apbedīšanas pakalpojumi un to piederumi, kapličas pakalpojumi, saldētava, kapu kopšana, iekārtošana, transports, zārki, pieminekļu izgatavošana. Diennakts izsaukumi, diennakts pakalpojumi. Strādājam visā Latvijā, kā arī transportējam aizgājēju no/uz ārzemēm.

Vītols, apbedīšanas birojs

Raiņa bulvāris 10, Preiļi, Preiļu nov. LV-5301
Par apbedīšanas biroju:

Apbedīšanas birojs Vītols sniedz augstākās kvalitātes pakalpojumus un rūpes par jūsu tuviniekiem, pavadot tos pēdējā dzīves gaitā. Spējam nodrošināt individuālu servisu, dokumentu noformēšanu, kā arī sēru ceremoniju vadīšanu latviešu un krievu valodās. Rituālo preču tirdzniecība.

Černovs un Co, SIA

Raiņa 1, Jūrmala LV-2011
Patoloģijas nodaļa, kods 1300- 00083, urnas, Apbedīšana Jūrmalā, sēru nams, jūrmalas apbedīšanas nams, pakalpojumu serviss, pilns apbedīšanas pakalpojumu klāsts, visu diennakti ar katafalku, no mājām uz

Ēdenes dārzs A.G., SIA

Latgales 8a, Alūksne, Alūksnes nov., LV-4301
urnas, kremēšanas urnas, kapu krusti, kapu plāksnītes, kapu pārsegi, sveces, vainagi, lentas, sēru piederumi , piederumi , bēres, bēru rīkošana, bēru organizēšana, apbedīšanas birojs, pilns apbedīšanas pakalpojumi