Apdruka, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Lattims, reklāmas ražošana

Skolas 5 k.1-2.stāvs, Salaspils, Salaspils nov., LV-2121
, sporta formu apdruka , pildspalvu apdruka , emblēmu izšūšana, logo izšūšana, krūzīšu apdruka , gravēšana, , kausi, medeļas, lietussargu apdruka , lietussargi, zīmogi, zīmogu izgatavošana, plakātu druka, afišu

Unilevel, SIA, polietilēna, papīra, bio maisiņi

Turpinām strādāt klātienē!
Rāmuļu 21, Rīga, LV-1005
laminētās plēves, līmlentes, līmlentes ar logo, līmlentes ar apdruku, nestandarta iepakojums, Maisiņu apdruka , Polietilēna maisiņi apdruka . Celofāna maisiņi. Plēves maisiņi.

Zelta Rudens Printing, SIA, poligrāfijas pakalpojumi

Kandavas 39, Rīga LV-1083
Reklāmas apdruka , gravēšana, termodruka, sietspiede, tekstildruka. Mehāniskā, lāzera gravējums.

Antalis, AS

Rumbula, Granīta 17, Stopiņu pagasts, Ropažu nov., LV-2119
Biroja produktu vairumtirdzniecība, poligrāfijas produktu vairumtirdzniecība, papīra vairumtirdzniecība, biroja papīri, biroja papīrs, baltie papīri, krāsainie papīri, kopēšanas papīri, aplikāciju papīri, papīri poligrāfijai, krītoti papīri, nekrītoti papīri, dizaina papīri, tekstūrpapīri, paškopējošie materiāli, kartons, Data

Agenda EP, IK, žalūziju uzstādīšana visā Latvijā

Ludzas 42a-56, Rīga LV-1003
Žalūzijas, žalūziju serviss, žalūziju izgatavošana, nomērīšana, žalūzijas pēc pasūtījuma, žalūzijas, žalūzija, aizsargžalūzijas, koka žalūzijas, metāla žalūzijas, multifunkcionālās žalūzijas, iebūvētās žalūzijas. Rullo žalūzijas, vertikālās žalūzijas, horizontālās žalūzijas, žalūzijas plastikāta logiem, aizsargžalūzijas pret

MULTIPACK, SIA - iepakojuma tirdzniecība

Vētras, "Mālkalni" , Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2167
Produkcija:: ✓ Iepakojumi pārtikai ✓ Vienreizējie trauki ✓ Transportēšanas iepakojums ✓ Plēves ✓ Maisiņi ✓ Papīra iepakojums ✓ Kastes un kastītes ✓ Līmlentes ✓ Kancelejas preces ✓ Saimniecības preces ✓ Iepakošanas iekārtas

HANSAS FLĪŽU TIRGUS, veikals - noliktava

Rēzeknes 5a, Rīga LV-1073

Sortimentā pieejamas aktuālākās flīžu tendences: jau iepriekšējos gados par bestselleriem kļuvušās XL un XXL izmēra flīzes, kurām pievienojušās mazo formātu metro flīzes un mozaīkflīzes, klasiskās marmora imitācijas, betona un metāla savienojuma imitācijas, ģeometriskās heksagonālās, rakstainās, kā arī reljefās 3D flīzes un vairāku sezonu garumā tik pieprasītās koka imitācijas flīzes visdažādākajos izmēros!

Postoffi, SIA

Klijānu 8, Rīga LV-1013
Apraksts: Nestandarta un dizaina aplokšņu, papīra maisu ražošana. Ierāmēšana.

BALTS, kalendāru izdevniecība

Valguma 10, Rīga LV-1048
Piedāvājums:: ✓ Dienas un nedēļas plānotāji ✓ Piezīmju grāmatas ✓ Sienas un galda kalendāri ✓ Skolas plānotāji Saudzējam vidi::

Gandrīz visa BALTS produkcija tiek ražota no FSC sertificēta papīra, kas nodrošina vides saudzēšanu, jo iespējams izsekot kokmateriālu izmantošanas procesam un papīra ražošana nekaitē vides dabiskajām funkcijām.

Likteņsvece-A.U.G., SIA, Diennakts apbedīšanas birojs

Uzvaras 3a, Dobele, Dobeles nov. LV-3701
Pakalpojumi: ✓ Nelaiķa transportēšana ✓ Dokumentu noformēšana ✓ Apbedīšanas piederumi un aksesuāri ✓ Sēru ceremonijas organizēšana un vadīšana ✓ Sēru floristika ✓ Bezmaksas konsultācija Sēru ceremonijas organizēšana un vadīšana, kremācija: ✓ Dažādu reliģisko konfesiju mācītāji ✓ Laicīgie izvadītāji ✓ Muzikālais noformējums ✓ Transports bēru viesiem ✓ Kapa rakšanas pakalpojumi ✓ Racēju, nesēju pakalpojumi ✓ Foto un video pakalpojumi ✓ Nesēju pakalpojumi bērēs ✓ Atvadu organizēšana pirms vai pēc kremācijas

Likteņsvece-A.U.G., SIA, Diennakts apbedīšanas birojs

Raiņa 28, Jelgava LV-3001
Apbedīšanas pakalpojumi, pilns apbedīšanas pakalpojumu serviss, sēru ceremoniju vadīšana, ceremoniju organizēšana, sēru ceremonijas, dažādu konfesiju mācītāji, mācītāji, bezmaksas aģenta izbraukšana uz mājām, bēru aģents, nesēju pakalpojumi, kapraču pakalpojumi, racēju pakalpojumi, dokumentu noformēšana, bēru mielastu organizēšana,

Aspari, SIA

Carnikava, Mērnieku 4, Carnikavas pagasts, Ādažu nov. LV-2163
Piedāvājam:: ✓ Polipropilēna trauki ✓ Konservu vāki Iepakojumu izgatavošana:

SIA "Aspari" ir iepakojumu izgatavošanas uzņēmums. Saviem klientiem piedāvājām augstas kvalitātes polipropilēna traukus pārtikas un nepārtikas preču iepakošanai. Pieejamas dažādas pārtikas trauku formas – apaļas, ovālas un taisnstūra, kā arī daudzveidīgi trauku tilpumi – no 80 ml līdz pat 2000 ml. Tāpat ir iespējams veikt trauku apdruku pēc klienta iesūtītās skices. Trauki visbiežāk tiek izmantot pārstrādes rūpnīcās un piena produktu, piemēram, krējuma, jogurta vai biezpiena, fasēšanai. Tapāt tie piemēroti tādu pārtikas produktu iepakošanai kā medus vai ievārījums. Nepārtikas preču kategorijā šos iepakojumus nereti izmanto dažādu beramo vielu iepakošanai un uzglabāšanai.

Līga Tipogrāfija

Raiņa 8, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Apraksts:

"Tipogrāfija Līga" poligrāfijas pakalpojumi Valmierā. Digitālā druka. Viesu grāmatu izgatavošana. Laminēšana. Veidlapas, vizītkartes, apdrukas. Valmiera, Cēsis, Limbaži, Valka, Smiltene, Madona, Gulbene, Vidzeme.

Erante, SIA, Tipogrāfija Jēkabpilī

Brīvības 212, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5201
Mēs drukājam:: ✓ Reklāmas materiālus ✓ Grāmatas, brošūras ✓ Vizītkartes ✓ Skolēnu dienasgrāmatas ✓ Veidlapas ✓ Kalendārus ✓ Avīzes ✓ Etiķetes, uzlīmes Par uzņēmumu:

Ja jums steidzami nepieciešams nodrukāt vizītkartes, etiķetes, brošūras, ielūgumus, kalendārus, plakātus vai citu poligrāfijas produkciju, piedāvājam labāko risinājumu – digitālo druku.

Rumeks NNZ, SIA

Ganību 78, Jelgava, LV-3007
Apraksts:

"Rumeks NNZ" ir viena no lielākajām kompānijām Latvijā, kura kopš 2001. gada aktīvi darbojas Latvijas iepakojuma tirgū. "Rumeks NNZ" klientiem piedāvā dažādus preču nosaukumus:

✓ tīkliņmaisi dārzeņiem un malkai; ✓ polipropilēna maisi; ✓ Big bag maisi; ✓ papīra maisi; ✓ plastikāta trauciņi; ✓ diegi, līmlentes, plēves un tīkli palešu fiksācijai, PP auklas, džutas maisi u.c. materiāli.

Produkcijas piegāde tiek nodrošināta visā Latvijas teritorijā. "Rumeks NNZ" speciālisti palīdzēs jums izvēlēties vispiemērotāko veidu jūsu produkta iepakošanai.

Uhh Design, SIA

Biķernieku 23, Rīga LV-1039
Apraksts:

Uhh Design piedāvā divu virzienu produktu un pakalpojumu klāstu.

Reklāmas, prezentreklāmas un dāvanas

baneri un baneru druka, izkārtnes, to saskaņošana un uzstādīšana,  dažādas informējošas plāksnes, māju numuru zīmes, uzlīmes, vizītkartes, etiķetes, kalendāri, personalizēti plānotāji, auto numura zīmju paliktņu druka, gravēšana, dāvanas glāzes, individuāli izstrādāti apbalvojumi, audumu apdruka, izšūšana, cepurītes ar nagu, uzšuves, karogu druka, auto aplīmēšana, u.c.

Labiekārtošanas produkti

Porta Doors durvis, Komandor iebūvējamie skapji, Cubu grīdlīstes, kvarca vinila grīdas segums, velosipēdu novietnes, pastkastes, karogi un karogu masti, parku soliņi.

House studio, SIA

Vānes 16, Liepāja, LV-3405
Apraksts: "House Studio" piedāvā: iekšdurvis - visus modeļus varam piedāvāt kā bīdāmās durvis vai divviru; ārdurvis gan mājai, gan dzīvoklim; PVC logus; virtuves mēbeles - plašs materiālu un furnitūras klāsts; iebūvējamie skapji - visām gaumēm un budžetiem pielāgojami.

Repack, SIA

Ropažu 14a-41, Rīga LV-1039
Maisiņu ražošana un apdruka:

Maisiņš – tas ir efektīvs imidža reklāmas līdzeklis. Ir patīkami redzēt uz ielas cilvēku, kuram rokās ir maisiņš ar Jūsu firmas logo vai reklāmas akciju. Mēs piedāvājam spilgtus, kvalitatīvus maisiņus, kurus izgatavo no LDPE, HDPE un MDPE materiāla. Maisiņi „t-shirt”, polipropilēna iepakojums ar līmlenti vai bez līmlentes, maisiņi ar pastiprinātiem rokturiem, papīra maisiņi ar virvītēm. Mēs piedāvājam tādus maisiņus, kuri var izturēt lielu svaru un turklāt nemaksā daudz. Tieši tāds iepakojums ir šobrīd pieprasītākais tirgū.

Specializētais basketbola preču veikals „PROBASKETBALL”

Turpinām strādāt klātienē!
Brīvības 106, Rīga, LV-1001
Preču grupas:: ✓ basketbola apavi ✓ sporta ekipējums ✓ sporta apģērbs ✓ aksesuāri sportam ✓ preces brīvajam laikam WE DELIVER YOU PLAY Par uzņēmumu:: "ProBasketball" ir SIA "EM - JAY" piederošs, specializēts basketbola preču veikals, kas piedāvā iegādāties basketbola apavus, apģērbu, zeķes, inventāru un aksesuārus, kā arī brīvā laika apavus, apģērbu un aksesuārus. Preces tiek tirgotas gan veikalā Brīvības ielā 101, gan interneta veikalā. Uz konkurentu fona izceļas ar plašu sporta apavu piedāvājumu un ievērojamu ekipējuma klāstu, kurā ietilps basketbola bumbas, grozi, svilpes, tīkliņi un pārējā spēles atribūtika. Pieejamas arī somas, cepures un sporta medicīnas piederumi.

JS projekts, SIA

Mazā Nometņu 45a, Rīga, LV-1002
Apraksts: Uzņēmums JS Projekts piedāvā plašu apģērbu klāstu, kā arī apģērbu apdrukas pakalpojumus firmām. Mūsu veikalā atradīsiet apģērbus visdažādākajiem laikapstākļiem un nolūkiem. Plašs ārpustelpu apģērbu klāsts, kā arī izturīgu darba apģērbu piedāvājums.