Apmācības, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Latvijas Amerikas acu centrs, SIA, Filiāle

Bruņinieku 8, Rīga LV-1010
Amerikāņu acu klīnika, Amerikas acu centrs. Acu klīnika Rīgā. Latvijas, Amerikas acu centrs, klīnika, acu ārsts, acu operācijas, redzes korekcija ar brillēm, intraokulārās kolamēra lēcas implantēšana, lāzerterapija, redzes un acs veselības diagnostika, optika, brilles, kontaktlēcas, lāzers, acis, oftalmologs, lāzeroperācija, glaukoma,

Eldita, SIA

Ganību dambis 25f, Rīga, LV-1005
Mūsu pakalpojumi:: ✓ PVC logi ✓ Pretinsektu tīkli ✓ Žalūzijas ✓ Metāla durvis ✓ Jumta logi ✓ Bīdāmās sistēmas lodžijām ✓ PVC logu un durvju remonts

Gaidīsim jūs mūsu salonos Rīgā, kā arī Valmierā, Kuldīgā, Saldū, Tukumā, Talsos, Jēkabpilī un Ogrē!

INTRAC Latvija, SIA, Rīgas filiāle

Latgales 458, Rīga LV-1063
Produkti: ✓ Celtniecības un ceļu būves tehnika ✓ Iekrāvēji ✓ Dakšveida un teleskopiskie iekrāvēji ✓ Autoiekrāvēji ✓ Noliktavu tehnika ✓ Lauksaimniecības traktori un kombaini ✓ Harvesteri un forvarderi ✓ Mežizstrādes tehnikas aprīkojums un mērinstrumenti ✓ Aprīkojums tehnikai ✓ Rezerves daļas tehnikai (oriģinālās un alternatīvās) ✓ 24h serviss tehnikai

Maziņš kā jūra, privātais bērnudārzs, SIA Skolmeistars

Lielirbes 13, Rīga LV-1046
Misija: ✓ nodrošināt katram bērnam kvalitatīvas pirmsskolas izglītības ieguves iespējas pozitīvā, labvēlīgā mācību vidē; ✓ nodrošināt katram bērnam viņa individuālo spēju un potenciāla pilnvērtīgai attīstībai piemērotu mācību veidu un metodes; ✓ radīt priekšnosacījumus bērna sociālo iemaņu attīstībai, veidojoties par aktīvu, patstāvīgu, pašpietiekamu, radošu, atvērtu un cieņpilnu sabiedrības locekli, kas prot sadarboties ar citiem; ✓ veicināt bērnu, viņu vecāku un pirmsskolas darbinieku sadarbību kopīgu mērķu sasniegšanai, stabila pamata veidošanai mūžizglītībai un bērna dzīvei mūsdienu pasaulē.

AT grāmatvedība un audits, SIA

Latgales 450B, Rīga LV-1063
Pakalpojumi:: ✓ Grāmatvedības pakalpojumi ✓ Finanšu konsultācijas ✓ Zvērinātu revidentu pārbaudes ✓ Auditorpakalpojumi ✓ Saimnieciski - finansiālās darbības analīze ✓ Gada pārskatu sagatavošana Grāmatvedība un audits:

SIA “AT Grāmatvedība un audits” ir 100% Latvijas kapitāla audita un grāmatvedības pakalpojumu uzņēmums ar ilggadēju darba pieredzi. Uzņēmums galvenokārt pievērsies auditoru pakalpojumu sniegšanai dažādiem uzņēmumiem - gan vietējiem nelieliem uzņēmumiem, gan lielajiem un kopuzņēmumiem, kuriem nepieciešami Zvērinātu revidentu pakalpojumi, gan mātes uzņēmumiem, kuriem pieder saistītie un meitas uzņēmumi gan Latvijā, gan citās valstīs. Uzņēmums sniedz konsultācijas gan finanšu, gan nodokļu jautājumos, gan konsultē grāmatvedības programnodrošinājumā.

“Dotnuva Baltic”, SIA, Lauksaimniecības tehnikas centrs Latgale

Rīgas 259, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5202
LAUKSAIMNIECĪBAS TEHNIKA, SERVISS UN REZERVES DAĻAS:

Pārdošanā Case IH, Kverneland, Cimbria, Irrimec, Kongskilde, Quicke, Jeantil, Agrifac lauksaimniecības tehnika - traktori, kombaini, arkli, kultivatori, ecēšas, sējmašīnas, labības kopšanas ecēšas, lopbarības kombaini, frontālie teleskopiskie iekrāvēji, meliorācijas sistēmas, kūtsmēslu apstrādes aprīkojums.  

Visas pārdotās iekārtas atbilst Eiropas Savienības tiesību aktu drošības un vides aizsardzības prasībām.

Autoskola Jana, SIA JK-UK

Rīgas 45, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apmācības: ✓ A kategorija ✓ B kategorija ✓ BE kategorija Autoskola "Jana" braukšanas apmācības:

Autoskola "Jana" ir jauna, inovatīvi augoša skola, kura veidota uz 10 gadu pieredzes kursantu apmācībā autovadīšanā. Teorētisko apmācību pasniedz jauni, zinoši un atraktīvi pasniedzēji. Braukšanas apmācībā students ir pats svarīgākais. Pie mums mācās paši labākie! 

Grāmatvedības birojs IRIS, SIA

Dignājas 3-7a, Rīga LV-1004
Pakalpojumi:: ✓ Grāmatvedības pakalpojumi ✓ Uzņēmuma pārstāvēšana VID ✓ Dokumentu sagatavošana un iesniegšana uzņēmumu reģistrā ✓ Lietvedības pakalpojumi ✓ Nodokļu konsultācijas ✓ Finanšu atskaites Par mums::

Piedāvājam GALVENĀ GRĀMATVEŽA pakalpojumus. Konsultācijas, kā uzsākt organizēt grāmatvedības uzskaiti atbilstoši LR likumdošanai. Mūsu ieteikumi un padomi veiksmīgai biznesa attīstībai.

Distehnika, SIA

Ganību dambis 22a, Rīga, LV-1045
Piedāvājums: ✓ Dīzeļmotoru degvielas sistēmas vieglajām un kravas automašīnām. ✓ Benzīna sprauslu serviss. ✓ Jaunas rezerves daļas un remonts. ✓ Aprīkojums. ✓ Specinstrumenti. ✓ Personāla apmācības un informācijas atjaunošana. ✓ Vairumtirdzniecība, mazumtirdzniecība, remonts.

T.T.R., SIA, Dezinfekcijas, deratizācijas, dezinsekcijas serviss

Tīraine, Pakalniņu 4, Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2167
Pakalpojumi:: ✓ Deratizācija ✓ Dezinsekcija ✓ Dezinfekcija ✓ Fumigācija ✓ Slazdu izlikšana ✓ Objektu inspekcija ✓ Objektu regulāra apsekošana Produkcija:: ✓ Gaismekļi ✓ Granulas ✓ Pretinsektu lampas Par mums::

Mūsu kompānija SIA "T.T.R." dibināta 1994. gadā. Pa šo laiku mēs esam kļuvuši par vienu no vadošajām firmām deratizācijas, dezinsekcijas un dezinfekcijas pakalpojumu sniegšanā valstī. Mūsu klientu loks paplašinās ar katru gadu, un šobrīd tas sasniedzis jau 2632 klientus. 

Iegūstot stabilu un nevainojamu reputāciju, SIA "T.T.R" piedāvā izdevīgus noteikumus sadarbībai ar jauniem lietišķiem klientiem. Pastāvīgi sekojot jauno produktu attīstībai tirgū, mūsu kompānija regulāri veic personāla apmācību mūsu valstī, kā arī pie sadarbības partneriem Vācijā, Polijā, Lietuvā. Nepārtraukta zināšanu papildināšana, kvalifikācijas celšana un ilggadēja pieredze pakalpojumu sniegšanā nodrošina iespēju piedāvāt saviem klientiem maksimāli ērtāku darba stratēģiju ar jaunākās paaudzes preparātiem, kas nav bīstami cilvēku veselībai. 

Turpinot kvalifikācijas celšanu un jaunu pakalpojumu piedāvāšanu tirgū, sākot ar 2002. gada jūniju, mūsu kompānija piedāvā graudu pārstrādes uzņēmumiem un elivatoriem fumigācijas pasākumus graudu kaitēkļu iznīcināšanai, gāzēšanu dažādās tilpnēs, transporta līdzekļos un citos objektos.

Breicis, SIA, Nodokļu, transfertcenu un grāmatvedības pakalpojumu birojs

K.Valdemāra 118, Rīga LV-1013
Pakalpojumi: ✓ Komercsabiedrības, ārvalstu uzņēmuma filiāles vai pastāvīgās pārstāvniecības grāmatvedības kārtošana saskaņā ar Latvijas Republikas likumdošanas aktu prasībām; ✓ Pārstāvēšana VID un citās valsts institūcijās; ✓ PVN deklarācijas sagatavošana un iesniegšana; ✓ Gada pārskatu sastādīšana; ✓ Statistikas atskaites Centrālajai Statistikas pārvaldei, Latvijas Bankai; ✓ Ikgadējās nodokļu deklarācijas iesniegšana; ✓ Pārskatu un atskaišu sagatavošana dalībniekiem vai akcionāriem; ✓ Grāmatvedības politikas izveide; ✓ Konsultācijas nodokļu jautājumos

Abplanalp Baltic, SIA

Katlakalna 9a, Rīga LV-1073
Produkti: ✓ CNC vertikālais apstrādes centrs. ✓ CNC horizontālais apstrādes centrs. ✓ CNC virpa. ✓ Indeksēšanas galdi. ✓ Rotējošie galdi. Ievadapmācība par iekārtu un operatoru apmācība (uz vietas):

Katras jaunas iekārtas iegādes uzstādīšanas procesā ir iekļauta arī ievadapmācība par iekārtu un operatoru apmācība (uz vietas), ko nodrošina jūsu HFO. Sazinieties ar mums, lai iegūtu vairāk informācijas vai lūgtu īsu aprakstu par apmācībā ietvertajām tēmām un notiekošajām darbībām.

Apmācības ✓ Pielāgota apmācība ✓ Apkopes un labošanas apmācība ✓ Apmācība uz vietas

LSV-Klubs, SIA, Prezentreklāmas apdrukas aģentūra

Elizabetes 45/47-509, Rīga LV-1010
Pakalpojumi un produkcija: ✓ Iepakojumu apdruka ✓ Prezentdāvanas ✓ Pildspalvas ar apdruku ✓ Auto aplīmēšana ✓ Gravēšana ✓ Informācijas plāksnītes ✓ Izkārtņu un baneru izgatavošana ✓ Kausi, balvas un medaļas Par uzņēmumu:

Starp Latvijas biznesa vienaudžiem uzņēmums "LSV klubs" pretendē uz vecākā un pieredzējušākā statusu, jo kurš gan uzņēmums vēl var palielīties, ka dibināts jau 1988. gadā! (1991. gadā uzņēmums tika reģistrēts kā SIA). Tieši tad, kad aktīvi darbojās studentu vienības, vizuālā atribūtika bija nepieredzēti pieprasīta – nozīmītes un karodziņi, uzraksti uz formas, uzlīmes un firmu suvenīri. Tad šī problēma tika risināta Latvijas interešu kluba darbības ietvaros, kura dibinātāji Suzanna Karapetjana un Aleksandrs Gorbačovs-Fadejevs palika uzticīgi savam darbam līdz pat šai dienai.   

Juvelieris Jevgēnijs Jarošs, juvelierizstrādājumu darbnīca

Artilērijas 56, Rīga, LV-1009
Apraksts: Juvelieris ir mākslinieks, kurš pārvērš zeltu Jūsu sapņos! Juvelierizstrādājumu remonts un izgatavošana pēc pasūtījuma. Zelts, sudrabs, dārgakmeņi. Juvelieris ar 40 gadu darba stāžu. Latvijas Amatniecības kamera Meistara Diploms.

Prima Klass, SIA

Dzirnavu 66, Rīga LV-1050
Apraksts:

Mūsdienu cilvēka dzīve nav iedomājama bez automobiļiem. Autoskola "PRIMA KLASS" aicina Jūs iziet apmācību A, B, C, D, E kategoriju iegūšanai, kā arī iziet 95.koda periodisko apmācību. Mums ir plaša pieredze visu kategoriju apmācībā.

Tēlnieka Valta Barkāna darbnīca

Alberta iela 8, Rīga, LV-1010
Par mākslinieku: No skaistākajiem Latvijas laukakmeņiem veidoju skulpturālas kompozīcijas un strūklakas ar noskaņu, raksturu un unikalitāti. Strādājam visā Latvijā. Dabīgie granīta akmeņi ar faktūru, bronzas elementi un portreti. Ietilpīgas idejas, izteiksmīgas formas, personīgs vēstījums. Veidojam interesantu un pievilcīgu vidi, vienotu ar dārza un parka elementiem.

SAS Manpower Lit filiāle Manpower Lit

Strādājam attālināti, bet esam blakus!
K.Valdemāra 33-17, Rīga LV-1010
Cilvēki:

Mēs rūpējamies par cilvēkiem un saprotam, cik svarīga loma ikviena cilvēka dzīvē ir darbam. Ar karjeras plānošanu, apmācībām, konsultācijām un piemērota darba atrašanu, mēs palīdzam cilvēkiem realizēt viņu maksimālo potenciālu. Augstu vērtējam ikvienu mūsu darbinieku, kandidātu un klientu, jo viņu sasniegumi ir mūsu veiksmes stāsts.

Latvijas Sertifikācijas centrs, SIA

Lāčplēša 87i, Rīga, LV-1011
Pakalpojumi: ✓ Ekspertīze ✓ Testēšana ✓ Apmācības ✓ Sertifikācija ✓ Konsultācijas Sertifikācijas centrs:

Latvijas sertifikācijas centrs (LATSERT) ir vadošā nacionālā produktu atbilstības novērtēšanas institūcija Latvijā. Galvenie stūrakmeņi LATSERT sadarbībai ar klientiem ir: vērtējums, kas balstīts uz objektīviem faktiem, zināšanām un tiesisko regulējumu respektēšanu, godīgums un atklātums, ētisko principu respektēšana un ievērošana, konfidencialitātes nodrošināšana. CE sertifikācija, testēšana, kvalitātes pārbaudes, atbilstības novērtēšana, kvalifikācijas celšana, laboratorija, sertifikāti Latvijā, Rīgā.

Mercell Latvia, SIA

Dzirnavu 37, Rīga, LV-1010

Mercell ir iepirkumu monitoringa pakalpojumu sniedzējs ar plašu informāciju par publicētajiem un aktuālajiem iepirkumiem vienuviet. Mums ir daudzu gadu pieredze elektronisko iepirkumu sfērā, kā arī mūsu rīcībā ir plašākā informācija par publiskajiem iepirkumiem, ļaujot mums sniegt veiksmīgus elektronisko iepirkumu risinājumus daudziem uzņēmumiem. Esam viens no vadošajiem iepirkumu informācijas piegādātājiem Eiropā, un, apzinoties klientu nepieciešamību pēc iepirkumu konkursu informācijas vienuviet, esam kļuvuši par veiksmīgāko informācijas piegādātāju un visizplatītāko elektronisko iepirkumu risinājumu pasūtītājiem un to piegādātajiem arī Latvijā. Mūsu risinājums nodrošina to, ka iepirkuma konkursa process norit elektroniski, caurskatāmi un droši. Šādā veidā tiek panākts efektīvāks iepirkums ar augstu drošību un kvalitāti, kā arī samazināts resursu patēriņš gan pircējiem, gan piegādātājiem.