Arhitektūra, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Arhitekts R.Rozenvalds, SIA

Vidrižu 4, Rīga, LV-1006
Arhitektūra, projektēšana

Arhitektu birojs MG arhitekti, SIA

Lapu 19, Rīga, LV-1002
Apraksts: Birojs piedāvā arhitektūras, projektēšanas, kā arī interjera un dizaina risinājums, izstrādā projektus jaunbūves, ēku vai telpu grupu pārbūvēm, ēku vai telpu grupu atjaunošanām, gan vides objektiem.

 

Arhitektu kompānija Ivara Šļivkas birojs SIA

Tērbatas 93/95-1.st., Rīga LV-1001
Apraksts:

Ivara Šļivkas birojs arhitektūras jomā darbojas jau 30 gadus un piedāvā risinājumus arhitektūras projektēšanā,projektu vadībā, būvprojektu izveidē, teritorijas plānošanā un dizainā.

Arhitektūra Būvniecība Dizains

Vesera iela 4A – 4, Rīga, LV-1002
Informācija no uzņēmumu reģistra

Arhitektūras Informācijas centrs

Rīga, Marijas iela 13 - 36, LV-1050
Informācija no uzņēmumu reģistra

Arhitektūras dizaina studija, SIA

Baložu 1-12, Rīga, LV-1048
Energoefektīvas būves:

Gatavi uz jauniem izaicinājumiem nekad nepadodamies un vienmēr nonākam pie vēlamā rezultāta.  Strādājam ar Fiziskām, juridiskām personām, kā arī valsts iestādēm un protams ar ārzemju attīstītājiem. Izstrādājam projektus, kuros nodrošināta BREEM, LEED sertifikācija, nodrošinot klientam ilgtspējīgu un energoefektīvu būvi ar labiekārtotu teritoriju un ilgtspējīgu infrastruktūru. Latviešiem netrūkst ambīciju vai ideju, bet nepieciešamas ne tikai labas idejas, interesantu vietu, bet arī par ilgtermiņa ekonomisko un kulturālo ietekmi, ko radām. Neatkarīgi no nozares vienmēr būs apstākļi, kuri jāizvērtē, jāizanalizē un jānoved līdz mērķim, kas mūsu gadījumā atspoguļojas dizainā, konfigurācijā un izvietojumā, ko nosaka normatīvo aktu prasības, kas ne vienmēr sakrīt ar vēlamo ieceri un klienta vēlmēm, tāpat, vides faktori, lokācija rada izaicinājums visā izstrādes un būvniecības gaitā, līdz pat nodošanai ekspluatācijā.