Atkritumu šķirošana, visā Latvijā

Drukāt
ZL.LV iesaka

INESTA Consulting and Trading, SIA

Piņķi, Bezdelīgu 5, Babītes pagasts, Mārupes nov. LV-2107
, Preses, ķīpotāji, Tvertnes, atkritumu šķirošana , kompaktors, atkritumu kompaktors, atkritumu mašīna, , stikla šķirošana , stikla šķirošanas konteineri, šķirošana , tekstila konteineri, daļējs pazemes atkritumu

Firmas.lv, SIA

Piesakies uz bezmaksas konsultāciju!
Pērses 9/11, Rīga LV-1011
LR Uzņēmuma Reģistra dati. Zemesgrāmatas izziņas, zemesgrāmata, uzņēmumi Latvijā, CSDD izziņas. Eiropas biznesa reģistrs. Adrešu reģistrs. Personu izziņa, (personu profils). Monitorings. Latvijas Biznesa Gada Pārskats. Uzņēmumu informācija. Rekvizīti: nosaukums, juridiskā adrese, reģistrācijas numurs, pamatkapitāls, amatpersonas,

Prenta, SIA, Elica, Gorenje, Blanco oficiālais izplatītājs Latvijā

Dārgie klienti!Visas formalitātes var sakārtot attālināti!
Gustava Zemgala gatve 73, Rīga LV-1039
Apraksts:

SIA "Prenta" ir Elica, Gorenje, Blanco oficiālais izplatītājs Latvijā. Ekskluzīva un klasiskā virtuves tehnika. Blanco izlietnes, jaucējkrāni, atkritumu šķirošanas sistēmas. InSinkErator pārtikas atkritumu smalcinātāji. Pando vīna skapju oficiālie pārstāvji Baltijā. Sadzīves tehnikas un virtuves aprīkojuma expozāle klientiem un salons Rīgā. Vadošo ražotāju Bosch, Snaige, Restart, Neff, AEG, Electrolux, Gorenje, Liebherr veikals.

AJ PRODUKTI, AS, biroja mēbeles, noliktavu aprīkojums

Kalnciema 197b, Rīga LV-1046
Produkti: ✓ Biroja mēbeles ✓ Internetveikals ✓ Noliktavu plaukti ✓ Garderobes skapji ✓ Arhīva skapji ✓ Palešu plaukti ✓ Noliktavu aprīkojums ✓ Metāla plaukti Par mums: „AJ Produkter” AB ir starptautisks tiešā pasta tirdzniecības līderis Eiropā ar 40 gadu pieredzi. Koncerna pamatdarbība ir attīstīta tā, lai ikviens klients ērtā veidā varētu pasūtīt biroja, darbnīcu un noliktavu preces vienuviet, kā arī mēs spētu maksimāli ātri un ērti preces piegādāt un nodrošināt to montāžu. Ievērojot augstās zviedru kvalitātes prasības, „AJ Produkter” AB rūpnīcās saražo vidēji 40% no visām mūsu katalogos piedāvātajām precēm. Ikdienā uzsvaru liekam ne tikai uz teicamu klientu apkalpošanas servisu, pasūtot preces, tās piegādājot vai montējot, bet garantējam arī augstu preču kvalitāti, kas secīgi nodrošina mūsu piedāvāto preču ilgmūžību. Mūsu solījums – augsts apkalpošanas serviss, preces, kas atbilst augstākajām Skandināvijas kvalitātes prasībām, un spēja piedāvāt plašāko biroja, noliktavu un darbnīcu preču sortimentu vienkopus.

Tikauto, SIA, autoevakuators, lietotas auto rezerves daļas, kravu pārvadājumi Kuldīgā

"Darbnīcas" , Rumbas pagasts, Kuldīgas nov. LV-3301
Pakalpojumi: ✓ Diennakts auto un traktortehnikas evakuācija. ✓ Atkritumu apsaimniekošana. ✓ Būvgružu izvešana, šķirošana. Konteineru noma. ✓ Pašizgāzēju pakalpojumi, kravu pārvadājumi. ✓ Auto likvidācija (licencēta norakstīšana) autokapsētā. ✓ Autotransports, kompjūterdiagnostika. ✓ Auto rezerves daļu tirdzniecība (jaunas un lietotas). ✓ Hidrokrāna, autokrāna (līdz 11t), ekskavatora, miniekskavatora pakalpojumi. ✓ Autogāze, autogāzes iekārtu uzstādīšana. ✓ Smilts, grants, šķembu, melnzemes piegāde un pārvadājumi.

K-Tehnoloģijas, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Bieķensalas 21-207b, Rīga LV-1004
Pakalpojumi:: ✓ Konceptuālā inženierija, piegāde ✓ Tehniskais atbalsts un nestandarta risinājumi ✓ Investīciju un ekspluatācijas izdevumu samazināšana ✓ Tehnoloģiski - ekonomisko risinājumu pamatošana ✓ Izdevīguma aprēķināšana un koncepcijas pamatošana ✓ Montāžas kontrole un nodrošināšana, iekārtu palaišana ✓ Paplašinātā garantija ✓ Serviss un pēcgarantijas apkalpošana

Euro Lom, SIA, Metāllūžņu pieņemšana

Jūrmalas gatve 16b, Rīga LV-1083
Apraksts: Piedāvājam visu pakalpojumu klāstu: metāllūžņu iepirkšanu, iekraušanu, izkraušanu, savākšanu, šķirošanu un transportēšanu; nolietotu transporta līdzekļu utilizācija CSDD likvidācijas sertifikāta izsniegšana; tranporta pakalpojumi; konteineru noma; iekārtu demontāžas darbi; tilpumu griešana un demontāža.

Elektro Vilks, SIA, Rūpniecisko iekārtu automatizācija

Priekuļi, Dārza 13, Priekuļu pagasts, Cēsu nov., LV-4126
Industriālo iekārtu un elektroiekārtu:: ✓ programmēšana - Siemens, Rockwell Allen-Bradley, ✓ montāža, ✓ pārbūve, ✓ apkalpošana, ✓ serviss Atkritumu šķirošanas automātikas projektēšana, uzstādīšana un programmēšana:

Biokurināmā katlu un palīgiekārtu automatizācija jauniem un lietotiem katliem no 1MW-9MW. Esam izveidojuši automātiku vairāk kā 30 apkures katliem. Projekti realizēti Latvijā, Lietuvā, Igaunijā, Krievijā, Baltkrievijā, Ukrainā, Zviedrijā, Dānijā, Polijā. 

Pireka, SIA

Rītausmas 23, Rīga LV-1058
maisi, atkritumu konteineri, miskastes, inventārs slimnīcām., Stil Casa, atkritumu tvertnes šķirošanai, lietussargu turētājs, pelnu trauks.
ZL.LV iesaka

TECHNITIS LATVIJA, SIA, instrumentu veikals

Berģi, "Rīgas-Siguldas šoseja 3A" , Garkalnes pagasts, Ropažu nov. LV-1024
Elektroinstrumentu un celtniecības tehnikas tirdzniecība: ✓ Akumulatora instrumenti ✓ Elektriskie instrumenti ✓ Mērinstrumenti ✓ Darbarīki ✓ Kāpnes un trepes ✓ Santehnikas instrumenti ✓ Sildītāji un sausinātāji ✓ Mazgāšanas un tīrīšanas mašīnas ✓ Dārza instrumenti un tehnika ✓ Metināšanas iekārtas ✓ Darba apģērbs ✓ Abrazīvie materiāli ✓ Celtniecības tehnika ✓ Zemes rakšanas un pārvietošanas mašīnas ✓ Demontāžas un hidrauliskās iekārtas ✓ Komunālais transports ✓ Kompresori un ģeneratori ✓ Betona apstrādes iekārtas ✓ Apmetuma un betona maisīšanas iekārtas ✓ Sildītāji un sausinātāji ✓ Augstspiediena mazgātāji un ūdens sūkņi ✓ Būvlaukumu aprīkojums

Swedabo.lv, SIA

Gaujas 6, Strenči, Valmieras nov. LV-4730
SIA "Swedabo.lv" un atkritumu šķirošana:

Iegūstot zināšanas un pieredzi industriālo iekārtu tirdzniecībā, kā arī būtiski palielinoties pieprasījumam uz atkritumu šķirošanu, Swedabo.lv nolēma savai darbībai pievienot atkritumu apsaimniekošanas nozari. Piedāvājam pilnīgi jaunas iekārtas, līnijas, gatavos risinājumus un sistēmas otrreizējai atkritumu pārstrādei un apstrādei.

APPS Europe, SIA

Graudu 17, Liepāja LV-3401
Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "APPS Europe" jau trīs gadus Baltijas un Skandināvijas tirgos piedāvā efektīvu smaku un putekļu emisiju kontroles sistēmas telpās un lielās āra teritorijās. Ražošanas telpas, izvadu zonas, uzkrāšanas baseini, atkritumu šķirošana, dedzināšana, organiskās un neorganiskās smakas. Universāla tehnoloģija, kas sevi pierādījusi UK jau 20+ gadus. Mobilas un stacionāras iekārtas. Iespējama demonstrācija un nomas pakalpojumi. Ja kas smird vai put - zvaniet.

KeraMets, SIA, Auto katalizatoru un vadu uzpircējs

Braslas 20, Rīga LV-1084
“Keramets” iepērk: ✓ nolietotas elektrotehnikas vadus, ✓ nolietotas datortehnikas vadus, ✓ vieglo automašīnu elektroinstalācijas vadus, ✓ smago automašīnu, traktoru un lauksaimniecības tehnikas, ✓ elektroinstalācijas vadus, ✓ būvju nojaukšanas procesā, būvgružu pārstrādes un šķirošanas procesā radušos vadus, ✓ sadzīves atkritumu šķirošanas procesā radušos vadus.

Baltica noma, SIA

A.Upīša 5, Rēzekne, LV-4601
Apraksts:

SIA “BALTICA NOMA” nodarbojas ar būvgružu konteineru nomu Rēzeknē, kā arī ārpus pilsētas robežām. Uzņēmums nodarbojas arī ar celtniecības tehnikas nomu, frontālo iekrāvēju un ekskavatoru pakalpojumiem, pašizgāzēju nomu.

Ludzas Apsaimniekotājs, SIA

K.Barona 49, Ludza, Ludzas nov. LV-5701
Galvenie darbības veidi:: Apzaļumošanas un labiekārtošanas iecirknis Ielu un ceļu uzturēšanas iecirknis Atkritumu apsaimniekošanas iecirknis Ūdensapgādes un kanalizācijas iecirknis Siltumapgādes iecirknis Gāzes saimniecības iecirknis Transporta iecirknis Avārijas dienests

Galangal, SIA

Ūnijas 15, Rīga LV-1039
Materiāli, kurus piedāvājam savākt.: ✓ Plēves, BigBagi, HDPE kannas; ✓ Kartons/Papīrs, Tipogrāfijas papīru atgriezumi, Koka iepakojumi; ✓ Kātridži, Plastmasa, Stikla iepakojumi; ✓ Alumīnija kannas, PVC logu rāmji, Riepas. Mūsu produkti:: ✓ izejmateriāli; ✓ granulas; ✓ maisi- dažāda izmēra LDPE maisi, ražoti no Latvijā savākta otreiz pārstrādājama materiāla.

Gofre Baltija, SIA

Kartona kastes gofrētais kartons iepakojuma papīrs
Lokomotīves 142, Rīga LV-1063
Iepakojuma papīrs: ✓ Iepakojuma papīrs pēc pasūtījuma ✓ Iepakojuma papīra griešna ✓ Vienmēr pieejams ietinamais papīrs 15 kg pakās,loksnes izmērs 60 x 85 cm. ✓ Ietinamais papīrs ✓ Ietinamais papīrs ruļļos ✓ Iepakojuma papīrs ruļļos ✓ Ziedu ietinamais papīrs ✓ Kartona kastes
ZL.LV iesaka

Goldingen Digger, SIA

"Bāze" , Ēdoles pagasts, Kuldīgas nov. LV-3310
Kāpēc izvēlēties mūs, SIA "Goldingen Digger"?: ✓ Piedāvājam plaša profila zemes darbus Kurzemē ar dažādu modifikāciju un svaru kategorijas ekskavatoriem līdz 40 t, ir arī ekskavatori ar garajām strēlēm Long Reach, aizsniedzamība 16m, 18m un 24 metri; ✓ Vienlaicīgi varam strādāt ar 6 un vairāk ekskavatoriem vienā objektā, ir arī dumperi 6x6 un 4x4, un, protams, tehnika arī citiem labiekārtošanas darbiem; ✓ Pieejamas 5 pašizgāzēju mašīnas, gan 6x4, gan 8x4, visa veida beramā materiāla piegāde; ✓ Profesionāli, labi motivēti operatori, pozitīva attieksme, atbilstoša tehnika un aprīkojums, strādājam pārdomāti, raiti un kvalitatīvi; ✓ Padarītā apjoma un patērētā laika adekvāts balanss; ✓ Pareiza darba secīguma ievērošana un sekojošo darbu analīze, organizēšana; ✓ Operatīva un ļoti precīza izmaksu aprēķināšana jau pie telefona sarunas, objekta apskates. Kā arī profesionāli ieteikumi ņemot vērā apstākļus un darba izpildes specifiku; ✓ Sniedzam pakalpojumus gan fiziskām, gan juridiskām personām. Varam veikt darbus arī, ja neatrodaties valstī (priekšapmaksa 100% apmērā); ✓ Ar mums varat rēķināties, ja esam vienojušies; ✓ Mēs labprāt pieņemam izaicinājumus. Jebkuras sarežģītības darbi, arī tie par kuriem citi tikai plāta rokas; ✓ Daram to, ko vislabāk protam, un protam mēs daudz un līdz galam. Zeme kā ledus, krasti kā šķīvis. ✓ Visiem mūsu darbiem ir civiltiesiskā apdrošināšana līdz 100 000 euro. 

Lintera Rīga, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Ganību dambis 22c, Rīga LV-1045
Piedāvājam:: ✓ Kokapstrādes iekārtas un darbagaldus ✓ Ražošanas plānošanu un modernizāciju, programmatūru mēbeles ražotājiem ✓ Garantijas un pēcgarantijas servisa apkopi ✓ Rezerves daļu piegādi ✓ Dimanta un cietsakausējuma griezējinstrumentus ✓ Dimanta un cietsakausējuma griezējinstrumenta asināšanu un remontu ✓ Komponentes ražošanas automatizācijai ✓ Hidrauliskās komponentes un sistēmas ✓ Dažādas industriālās komponentes un instrumentus