Atpūta, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Uhh Design, SIA

Biķernieku 23, Rīga LV-1039
Vizuālā reklāma, lielformāta druka, reklāma uz auto durvīm, PVC druka, vimpeļi, izšūšana, uzšuves. Reklāma. Vides reklāma. Āra reklāma. Outdoor reklāma. Reklāmas izgatavošana. Lielformāta uzlīmes, papīra apdruka, druka uz papīra, druka uz auduma, sublimācija, solventdruka, solvent druka, druka uz plēves, druka uz līmplēves, druka uz

Campo, SIA, Laivu noma

"Lībieši", Silakrogs, Ropažu pagasts, Ropažu nov., LV-2133
Tehniskais dizains, CAD/CAM serviss, CNC frēzēšana, laivu noma, airēšanas piederumu un laivu veikals, Ūdenstūrisma inventāra noma, Laivas, laivu ražošana un tirdzniecība, kanoe laivas, kajaki, makšķernieku laivas, RIB laivas, airi, vestes u.c. Laivu un kuteru dizains, projektēšana, kompozīta detaļu izgatavošana vakuuma infūzijas tehnikā,

Salons Līga, SIA

Rīgas 7-25, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
ķermeņa eļļas, profesionālā kosmētika, kosmētiķis, masieris, SPA meistars, SPA kūres, relaksācija, atpūta

Salons Mottand, SIA

Rīgas 6-2, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Labās idejas labām lietām. T kreklu un dažādu citu priekšmetu apdruka, cepures, somas, spilveni, krūzes, priekšauti, lietussargi, (pēc jūsu un mūsu zīmējumiem). Prezentmateriālu izgatavošana. Lielformāta izdrukas. Poligrāfijas pakalpojumi - vizītkartes, plakāti, afiša, dizains. Somas un maciņi ar jūsu foto. Apgleznoti trauki. Iespējams

Liepa A.V., SIA

Rīgas 14, Liepāja LV-3401
Ēdienu piegāde, pusdienu piegāde. Banketi. Ēdināšana pakalpojumi. Galdu klāšana, Uzkodas banketi, Ēdināšanas uzņēmumi. Kafejnīcas bāri restorāni, Banketu apkalpošana, Korporatīvie pasākumi, korporatīvo pasākumu apkalpošana, izbraukumi, svētku mielasts, uzkodas kafijas pauzēm, dārza svētki, furšeti, korporatīvo svētku apkalpošana,

ATN, SIA, Biroja krēsli

Antenas 3, Rīga, LV-1004
Mēbeles birojam, mēbeļu komplekti ofisam, biroja krēsli, biroja galdi, ofisa krēsli, mēbeļu komplekti birojam, mēbeļu komplekti birojiem, mēbeļu komplekts. Ekskluzīvas kabinetu mēbeles, mēbeles kabinetam, mēbeles kabinetiem, kabinetu mēbeles, mēbeles darba telpām, darba telpu mēbeles, mēbeļu tirdzniecība, ekskluzīvo mēbeļu

Mikrokultūra

Rudzrogu 1, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Uztura bagātinātāji, uztura bagātinātāju ražošana, vitamīni, minerālvielas, aminoskābes, augu preparāti, dabas veltes, vieglai dzīvei, ilgtspējīgai dzīvei, veselība, bezrecepšu zāles, dabas zāles, dabas medikamenti, dabīgās zāles, holesterīns, holesterīna pazemināšana, augsts holesterīns, aknu funkciju uzlabošana, holesterīna

Kert, viesnīca

Hospitāļu 17, Rīga LV-1013
Apraksts:

Mūsu mazās un ērtās viesnīcas filozofija ir izprast katra klienta vajadzības, vienlaikus nodrošinot mierīgu izmitināšanu pilsētas klusajā centrā. Mēs piedāvājam ar nepacietību izprast visas jūsu vajadzības, mieru un klusumu, joprojām uzturoties pilsētas centrā. Izvēle starp klasisko telpu dizainu un moderno minimālismu, izsmalcinātas manieres, rītu svaigums, garšīga brokastu garša, patīkami pārsteidzošas cenas. Spilvenu un segu maigums liks justies mājīgi. Mēs saprotam, ka esat noguris pēc garās dienas un jūsu vēlmi pēc netraucētas atpūtas. Mēs zinām atšķirību starp rīta miegu un atsvaidzinošu dušu. Mūsu viesu dzīvokļos ir ērti lietojamas tālruņa līnijas, kā arī pieejams televizors. Ērta stāvvieta ļaus jums neuztraukties par savu automašīnu un tajā esošo bagāžu. Par visu ir padomāts jau iepriekš, lai varam novēlēt: “Lai patīkama atpūta”.

PROFI TACKLE, SIA

Cepļa 22B, Rīga, LV-1004
Makšķerēšanas veikala sortiments:: ✓ Auklas ✓ Aksesuāri ✓ Vobleri ✓ Spoles ✓ Spiningi ✓ Mīkstie mānekļi ✓ Spinner-baiti ✓ Rotiņi-šūpiņi Par makšķerēšanas veikalu:

Veikals "VISS SPININGAM" piedāvā vadošo Japānas, Amerikas un Eiropas zīmolu ražotus makšķerēšanas piederumus. Spiningi, spoles, auklas, mīkstie mānekļi un vobleri, aksesuāri un sīkumi. Lielākā daļa preču ir paša pārdevēja pārbaudītas, tāpēc veikalā var saņemt konsultāciju un padomus par iegādātajām precēm.

Tēlnieka Valta Barkāna darbnīca

Alberta 8, Rīga, LV-1010
Par mākslinieku: No skaistākajiem Latvijas laukakmeņiem veidoju skulpturālas kompozīcijas un strūklakas ar noskaņu, raksturu un unikalitāti. Strādājam visā Latvijā. Dabīgie granīta akmeņi ar faktūru, bronzas elementi un portreti. Ietilpīgas idejas, izteiksmīgas formas, personīgs vēstījums. Veidojam interesantu un pievilcīgu vidi, vienotu ar dārza un parka elementiem.

Express Travel, ceļojumu birojs

Lāčplēša 13, Rīga, LV-1010
Apraksts:

"Express Travel" tūrisma nozarē darbojas kopš 1999. gada. Organizē pilna servisa atpūtas ceļojumus, sporta braucienus, mācību ceļojumus, kā arī svarīgāko sporta pasākumu apmeklējumus. Korporatīvo klientu nodaļa organizē biznesa braucienus, kas ļauj vienkāršot un optimizēt biznesa klientu apkalpošanas procesu, taupot uzņēmumu laiku un līdzekļus.

Eiropas skaņa, SIA, mūzikas un gaismas iekārtas

Ķengaraga 6, Rīga LV-1063
Apraksts: "Eiropas Skaņas" komandu veido speciālisti ar ilggadēju pieredzi darbā ar skaņas un gaismas tehniku gan televīzijā, gan lielākajos Latvijas teātros. Piesaistām arī jaunos speciālistus pieredzes gūšanai un radošās dzirksts ienešanai ikdienas darbos. Kopš 2005. gada par savu tehnisko kodolu esam izvēlējušies jauna un kvalitatīva ražotāja KV 2 AUDIO izstrādātās skandas un to sistēmas, kuras ļauj mums nodrošināt kvalitatīvu un augstvērtīgu skanējumu no maziem dārza svētkiem līdz vairāku tūkstošu apmeklētāju pasākumam.

GunsnLasers, SIA

Mārkalnes 10, Rīga LV-1024
"GUNSnLASERS” piedāvājums:: ✓ lāzerpeintbols jeb lāzertags; ✓ peintbols; ✓ reball jeb peintbols ar gumijas bumbiņām; ✓ elektrokartingi; ✓ virtuālā realitāte; ✓ airsoft.

“GUNSnLASERS” darbojas jau vairākus gadus, tādēļ zina, kā noorganizēt lielisku ballīti bērniem, vecpuišu un vecmeitu ballītes, korporatīvos pasākumus, klases ekskursijas un citus svētkus. Izklaides parkā strādā atsaucīgi un draudzīgi instruktori.  

Pēc pasākuma aktīvās daļas atpūtu iespējams turpināt labiekārtotās atpūtas istabās vai piknika vietās ar galdiem, grilu, nojumi. Droši vari ņemt līdzi savus ēdienus un dzērienus bez papildu maksas. “GUNSnLASERS” ir parūpējušies par visu, lai nodrošinātu Tev izcilu izlaidi.  

“GUNSnLASERS” izklaides parki atrodas trīs dažādās lokācijas Rīgā:

✓ Mārkalnes ielā 10, Juglā (iekštelpas) - lāzerpeintbols, elektrokartingi, virtuālās realitātes istaba, reball un airsoft; ✓ Viestura prospektā 2, Mežaparkā (ārā) - lāzerpeintbols, peintbols un airsofts; ✓ Šampētera ielā 1, Šampēterī (iekštelpas un ārā) - lāzerpeintbols, reball, airsoft.

Katrs aktīvās atpūtas un izklaides parks ir iekārtots tā, lai būtu interesanti spēlēt. Laukumos atrodas dažādi slēpņi, aizsegi un ne tikai - pat reālas automašīnas. Iesakām uzspēlēt katrā parkā!

“GUNSnLASERS” strādā katru dienu no rīta līdz vakaram, tomēr iepriekš ieteicams veikt rezervāciju un pārliecināties, ka ir kāds uz vietas. Lai pieteiktu savu pasākumu:

✓ apmeklē mājaslapu www.gunsnlasers.lv un aizpildi online kontaktformu;  ✓ zvani pa tālr. +371 27274646 un pēc savienojuma nospied taustiņu 1 un 1;  ✓ raksti e-pastu uz info@gunsnlasers.lv!  

“GUNSnLASERS” klientu menedžeris atbildēs uz visiem Taviem jautājumiem un veiks rezervāciju Tev vēlamā dienā un laikā. Atceries, ka nedēļas nogalēs brīvās vietas aizpildās krietni ātrāk, tādēļ neatliec pasākuma organizēšanu uz pēdējo brīdi!  

“GUNSnLASERS” - aizrauti ar izcilu izklaidi! Rezervē pasākumu un gūsti neaizmirstamas emocijas un lieliskas atmiņas, ko atcerēties mūžam!

Corner's

Elizabetes 83/85-, Rīga LV-1050
Apraksts:

CORNER's stāsts kas aizsācies Tukumā 2019. gadā un piedāvā izsmalcinātus, sezonāli krāsainus ēdienus  izbraukumos. Šefpavārs Mārtiņš Zelmenis kopā ar savu komandu vienmēr parūpēsies par gardu un skaisti noformētu maltīti ne tikai Latvijā, bet arī Baltijā, uz vietas varam uzņemt līdz 60 cilvēkiem, izbraukumos - bez ierobežojuma. CORNER’s komanda novēl izbaudīt ar īpašām rūpēm radītu garšu ceļojumu!

Consumo, SIA

Klijānu 8, Rīga, LV-1013
BARJERAS:

Automātiskās barjeras

Veramo vārtu automātika

Bīdāmo vārtu automātika

Garāžas vārtu automātika

Dārza apgaismojums

Transportlīdzekļu numuru zīmju nolasīšanas sistēmas

Autostāvvietu tablo

Stāvvietu barjeras

Ātruma slāpētāji

Guļošie policisti

Auto riepu atdures

Joslu atdalītājbarjeras

Stabiņi ar ķēdi

Atstarojoši plastmasas stabiņi

Sienu un stūru aizsargi

Vadu un kabeļu aizsargi

Bolardi, ātruma slāpētāji

Drošības, sfēriskie spoguļi

Vienreizējās lietošanas un aizsardzības preces

Konusi, tenakonusi

Pie sienas stiprināmas barjeras

Barjeru stabiņi ar izvelkamu lentu

Auto riteņa bloķētāji, turētāji

Apmales, uzbrauktuves, nobrauktuves

Uzmanības zīmes

Sofī Tūre, SIA, Ceļojumu tūroperators, aviobiļetes, privātie čarterlidojumi

Turpinām strādāt klātienē!
Tērbatas 73, Rīga LV-1001
Dāvanu karti vari izmantot, iegādājoties kādu no tūrisma aģentūras SOFI TŪRE pakalpojumiem:: ✓ Jebkurš kompleksais ceļojums (no Sofitūre, Novatours, Tez Tour, Alida Tour, Fiji-Travel,  Interlux travel, TUI, Coral travel Latvia) ✓ Jebkurš individuāls ceļojums, ✓ Privātie čarterlidojumi, lidmašīnu noma, ✓ Aviobiļetes uz visiem galamērķiem, ✓ Viesnīcu numuru rezervēšana visā pasaulē, ✓ Automašīnu nomas organizēšana, ✓ Transfēru nodrošināšana, ✓ Vīzas noformēšana, ✓ Ceļojumu apdrošināšana, ✓ Komandējumu organizēšana, ✓ Konferenču organizēšana.

VIDZEMES PAPĪRS, SIA, kancelejas preces, apdrukas un gravēšanas pakalpojumi Valmierā

Rīgas 38, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Piedāvājam: ✓ Biroja papīrs ✓ Papīra preces ✓ Skolas preces ✓ Rakstāmlietas ✓ Darba vietas piederumi ✓ Biroja tehnika un piederumi ✓ Dokumentu arhivēšana un uzglabāšana ✓ Dokumentu laminēšana ✓ Datoru piederumi un aksesuāri ✓ Preces bērniem ✓ Dāvanu iesaiņošana ✓ Grāmatu apvākošana ✓ Foto preces ✓ Piekariņi un suvenīri ✓ Iepakojuma materiāli ✓ Uzlīmes un to izgatavošana ✓ Sveces ✓ Kalendāri

CityOffice biroja mēbeles, SIA Omega Ekspress

Attālinātas konsultācijas!
Lāčplēša 125, Rīga, LV-1003
Par uzņēmumu:

Mēs strādājam, lai veidotu funkcionālas un ērtas biroja telpas jūsu darbu procesiem. Maksimāla efektivitāte no jūsu investīcijām. Mūsu motto – kompetence un profesionālisms biroju, darba telpu un sabiedriskās zonas plānošanas, mēbelēšanas un iekārtošanas jautājumos ar mērķi nodrošināt ērtību, drošību, funkcionalitāti un estētiskumu darba un ar to saistīto procesu laikā. Mēs piedāvājam arī dažādus mēbeļu risinājumus publisko apmeklējumu vietām ar cilvēku masveida plūsmu: izglītības, medicīnas, kultūras, sporta, reliģiskas iestādes, kā arī termināļiem, t.i., ostas, stacijas, teātriem, koncertzālēm un citām līdzīgām vietām.

Vecrīga, atpūtas kuģītis

Rīga
Apraksts:

Atpūtas kuģītis "Vecrīga" - modernākais un populārākais pasažieru kuģītis Latvijā spēj uzņemt līdz pat 150 pasažieriem. Mēs piedāvājam 1 stundas garumā izbaudīt "Rīgas panorāmas reisu" pa Daugavu, un tikai mūsu kuģītis piedāvā "Saulrieta reisus", kas ilgst 2.5 h, kuru laikā mēs dodamies uz Jūras vārtiem, kur Baltijas jūra satiekas ar Daugavu. Mēs piedāvājam Atpūtas kuģīša "Vecrīga" un Kanāla kuģīšu "AMBER RĪGA", "AURORA" un "ANNABELLA”, "ARABELLA" nomu.

Mārupes zieds, SIA, Ziedu veikals

Biķernieku 43A, Rīga, LV-1039
Apraksts:

Ātra ziedu piegāde Rīgā un Rīgas rajonā no "Mārupes zieds" veikaliem. Klientiem piedāvājam augstākās kvalitātes ziedus par vislabāko cenu!