Atpūta, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

3VeloPlus, SIA, Velosipēdi, velosipēdu remontdarbnīca

Latgales 313, Rīga LV-1063
Velo serviss, velosipēdu serviss, velo remonts. Velosipēdi, velosipēdu remonts, velosipēdu veikals, velosipēdu veikals Rīgā, velosipēdu pārdošana, velosipēdu rezerves daļas, velosipēdu rezerves daļas Rīgā. Velosipēdu remonts Ķengaragā, velosipēdu pielāgošana, konsultācijas riteņbraukšanā, triatlons ironman, konsultācijas

Ieliecmaisa.lv, iepakojuma materiāli

Ulbrokas 44a, Rīga LV-1021
Maisiņu, kastīšu ražošana ar personalizāciju, folijspiede,  karstspiede, zeltspiede. Maisi, papīra maisi, maisiņi, papīra tūtas,  kulītes, turziņas, tūtiņas. kartona iepakojums, kartona kastes,  kartona kastītes, kartona kārbas, dāvanu kastītes, Dāvanu maisiņi. Prezentreklāmas, iepirkumu reklāmas. Maisiņi,

Gustiņš, bērnu un ģimenes izglītības un atpūtas centrs

Čiekurkalna 2.līnija 31a, Rīga, LV-1026
Bērnudārzs, Pirmsskolas izglītības iestāde. Audzinātājas, skolotājas, pedagogi. Izbraukumu pasākumi, jubilejas, svētki. Ziemassvētku, (Jaungada) eglītes, radošās nodarbības, (darbnīcas). Pirmsskolas izglītība, bērnu sagatavošana skolai, sagatavošana skolai, pirmsskolas izglītības programma. Angļu valoda bērniem, angļu valodas

Autobusu nomas centrs, SIA

Krišjāņa Valdemāra 38-605, Rīga LV-1010
Komfortabli autobusi, ērti autobusi, autobuss, autobusi, mikroautobusu noma, braucieni pa Latviju, braucieni pa Baltiju, braucieni pa Eiropu, braucieni autobusos, mikroautobusi, mikroautobuss ar vadītāju, mikroautobuss bez vadītāju, autobusu noma, auto īre, autobusi skolēnu ekskursijām, lēti autobusi, auto noma, autobusu īre,

Zeltābele, logopēdijas un attīstības centrs

Murjāņu 1a, Rīga LV-1024
Svarīgi zināt::

Logoritmikas un audiologopēda nodarbības

Logoritmika ir bērna valodas un vispārējās attīstības uzlabošanas veids ar runas, kustību un mūzikas palīdzību. Logoritmikas vingrinājumi ir daļa no logopēdijas nodarbībām. Tajās izmanto dažādus logoritmikas vingrinājumus, iekļaujot runu un kustību. Daudziem bērniem ir nepieciešama valodas, artikulācijas aparāta, sīkās roku un pirkstu kustību muskulatūras, vispārējās motorikas korekcija. Te būtiski var palīdzēt logoritmika, ar logoritmiku ir jāsāk nodarboties jau pirmsskolā, jo tad bērni šos vingrinājumus izpilda labprātāk un korekcijas efekts ir lielāks.

Darbā tiek iekļauti daudzi rotaļu elementi un kustības ar dažādiem priekšmetiem un rotaļlietām. Vingrinājumu veikšanai izmanto dažādus skaņu un ritma  instrumentus, kas vispusīgāk un precīzāk ļauj koriģēt bērna valodu un psihomotoriku.

Darbojoties ar mūzikas un ritma instrumentiem, bērni attīsta valodai tik nepieciešamās prasmes. Mūzikas labvēlīgā iedarbība palīdz izpildīt uzdevumus un sasniegt korekcijas mērķus.

Logoritmikas vingrinājumi tiek veidoti saskaņā ar bērna spējām un prasmēm.

Kustību nodarbības ar dziedāšanu, runāšanu, skandēšanu dažādo paņēmienus un metodes, tā sasniedzot labākus rezultātus. Logoritmikā tiek izmantota gan valoda, gan mūzika, kā arī dažādi fiziski vingrinājumi un ritms.

Logoritmikas nodarbību pamatprincipi: valodas un runas attīstība dziedot, ritmiski skandējot dzejoļus, spēlējot instrumentus, klausoties mūziku un skaņas, pirkstu, delnu sīkās muskulatūras veiklības attīstīšana, sīkās motorikas vingrinājumi, mīmikas muskulatūras trenēšana, ritma, mūzikas ritma un tempa atdarināšana, dažādu instrumentu skaņu imitēšana ar klaudzināšanu, žvadzināšanu, līdzsvara sajūtas vingrināšana, dažādu rotaļu apgūšana, elpošanas vingrinājumi, artikulācijas un balss vingrinājumi, muskuļu tonusa regulējoši vingrinājumi, ritma un tempa vingrinājumi.

Nodarbības siltajos graudos

1. Relaksējošas un attīstošas nodarbības bērniem un jauniešiem, mērķis - mazināt stresu un veicināt attīstību. Āda ir mūsu lielākais maņu orgāns, un to klāj tūkstošiem receptoru. Graudi rada impulsus uz receptoriem un pa nervu ceļiem nonāk smadzenēs, mazinot stresa radītos hormonus, uzlabojot ādas asins apgādi, vielmaiņas procesus un līdzsvarojot smadzeņu darbību. Nodarbības satur emocionālās audzināšanas jeb savu un citu cilvēku emocionālo stāvokļu atpazīšanas iemaņu veidošanu. Nodarbības iesakām bērniem, kuriem nepieciešama:

✓ trauksmes mazināšana adaptācijas laikā bērnudārzā, skolā u.c. pārejas posmos; ✓ bērniem ar emocionāla rakstura grūtībām (dusmas, raudulīgums, kautrīgums u.c.); ✓ atpūta un relaksācija, iekšējās harmonijas atgūšana kādā trauksmainā dzīves posmā (dzīves vietas maiņa, vecāku šķiršanās u.c.).

2. Logopēdijas nodarbības siltajos graudos. Pēc būtības tās ir logopēdijas un attīstošo silto graudu nodarbību apvienojums. Atšķirībā no klasiskajām silto graudu nodarbībām, šeit tiek uzstādīti papildus individuāli logopēdiskie mērķi. Silto graudu relaksējošais un vienlaicīgi receptorus stimulējošais efekts rada īpaši labvēlīgus priekšnoteikumus valodas attīstības procesam. Liela nozīme tajā ir rokas un pirkstu sīkās muskulatūras attīstīšanai, kas tiešā veidā stimulē runas centrus galvas smadzenēs. Silto graudu kastē rokas sīkā muskulatūra tiek stimulēta nepārtraukti, jo, darbojoties graudos, plaukstas un pirksti nemitīgi tiek masēti, kā arī no graudiem tiek izlasīti dažādi sīki priekšmeti – dārgumi, rotaļlietas, akmentiņi u.c. Logopēds plāno nodarbības saturu un uzdevumus atbilstoši bērna vajadzībām, gan ieplānojot artikulācijas vingrinājumus, gan dažāda cita rakstura logopēdiskos uzdevumus.

Pieteikties: 29 349 149

pirkums.lv, internetveikals

Piedrujas 11, Rīga, LV-1073
Mūsu misija: ✓ būt lietderīgiem cilvēkiem ✓ ekonomēt klientu naudu un laiku ✓ padarīt klientu dzīvi vienkāršāku un interesantāku Apraksts:

Mēs strādājam kopš 2003. gada! Preču piegāde notiek visā Latvijā, kā arī ārvalstīs. Pieejami vairāki preču saņemšanas veidi:

✓ piegāde Omniva vai Venipak pakomātos (mūsu pastāvīgie reģistrētie klienti, veicot atkārtotus pasūtījumus no 10 EUR, saņem BEZMAKSAS piegādi Omniva vai Venipak pakomātos); ✓ piegāde ar kurjerpastu; ✓ piegāde CircleK, Latvijas pasts pakomātos, DPD Paku skapjos; ✓ piegāde pasta nodaļās; ✓ personīga saņemšana mūsu ofisā Rīgā pēc iepriekšējas vienošanās.

Mēs vienmēr cenšamies piedāvāt klientam izdevīgāku piegādes veidu. Rīgas pilsētas robežās preces tiek piegādātas bez maksas, ja pasūtījumu summa virs 80 EUR. (Pasūtījumiem līdz 80 EUR piegādes maksa ar kurjerpastu ir 5 EUR.) Preču piegādes izmaksas ar kurjerpastu pārējā Latvijas teritorijā ir no 6 EUR līdz 15 EUR. Par lielu un nestandarta paku piegādes cenām lūdzam interesēties, piezvanot uz mūsu veikalu +371 29765977. Preču piegāde notiek pēc iespējas īsākā laikā.

VR Room, SIA

Dzirnavu 113A, Rīga LV-1011
Piedāvājam: ✓ VR briļļu un auto simulatora pakalpojumus ✓ Pasākumu organizēšanu pie mums telpās ✓ Izbraukumu organizēšanu pie Jums ✓ Virtuālās realitātes un citas tehnikas nomu ✓ Tehnisks atbalsts Papildus informācija::

Vēlams jau iepriekš rezervēt sev vēlamo laiku, vai pirms došanās pie mums, uzzināt par pieejamību, tā kā iespējams kāds jau svin ballīti pie mums vai esam izbraukuši kādā pasākumā. Lai rezervētu sev vēlamo laiku: - Droši zvani: +371 29 992 720 - Aizpildi formu mūsu mājaslapā: - Raksti: info@vrroom.lv

Dārza ABC, SIA

Braslas 29A, Rīga, LV-1084
Vairumtirdzniecība:

Vairumtirdzniecības klientiem piedāvājam vislabāko preču sortimentu, elastīgu cenu veidošanas politiku un klienta vajadzām atbilstošus risinājumus, tādējādi nodrošinot ilggadēju sadarbību. Ja vēlaties kļūt par mūsu vairumtirdzniecības klientu, lūdzam sazināties ar "Dārza ABC" pārdošanas speciālistu rakstot e-pastu: info@darzaabc.lv

GET MEDIC, medicīnas tūrisma aģentūra

Rīga
Apraksts:

Augstas kvalitātes medicīnas pakalpojumi par samērīgām cenām. Izvēlieties mūsu medicīnas tūrisma aģentūru un ietaupiet līdz pat 70%, salīdzinot ar citām valstīm. Sadarbojamies tikai ar labākajām klīnikām, kurās strādā pieredzējuši speciālisti, izmantojot vismodernākās tehnoloģijas un metodēs. Sadarbība ar vairāk kā 370 klīnikām, kur tiek veiktas dažādas procedūras - sākot ar kosmētisko ķirurģiju un beidzot ar transplantāciju. Mūsu mērķis ir nodrošināt Jums ne tikai ārstēšanu, bet arī ērtu neaizmirstamu ceļojumu un atpūtu. Saņemiet personīgu pieeju un rūpīgu uzmanību no sākuma līdz beigām. Mūsu komanda nodrošinās Jums atbalstu un palīdzību visā ceļojuma laikā. Iegūstiet BEZMAKSAS konsultāciju, kur mūsu speciālisti sniegs jums detalizētu informāciju par ārstēšanas iespējām un procedūrām. Pielāgojam piedāvājumu tieši Jūsu vajadzībām, nodrošinot personalizētu pieeju.

 

KarBul, SIA

Graudu 60, Rīga, LV-1058
Apraksts: Zāles, dārza un meža tehnikas veikals - remontdarbnīca, kas jau vairāk kā 10 gadus rūpējas par piemērotiem risinājumiem atbilstoši jūsu vēlmēm, palīdzot jums izvēlēties optimālāko dārza tehniku, kā arī apkopjot un remontējot jau iepriekš iegādātos agregātus. Pārstāvam Stihl, AL-KO, Maruyama, Pubert, Husqvarna, Stiga u.c. pasaulē pazīstamus zāles pļāvēju, trimmeru, krūmgriežu, motorzāģu, kultivatoru un zālienu robotizēto pļāvēju ražotājus. Atrodamies uz robežas starp Mārupi un Ziepniekkalnu, tāpēc viegli varam nogādāt jums nopirkto tehniku un aizbraukt pēc remontējamās tehnikas šajā apkārtnē un ne tikai, jo jūtamies pagodināti sadarboties ar mūsu klientiem visā Rīgas pilsētā, Pierīgā un Latvijā! Tehnikas veikals, lai darbs būtu atpūta!

Arho medicīnas serviss, SIA

Bruņinieku 28-7, Rīga LV-1011
Apraksts:

SIA "Arho Medicīnas Serviss" ir ārstniecības iestāde, kas savu darbību ir uzsākusi 2007. gada pavasarī un piedāvā rehabilitācijas pakalpojumus gan PIEAUGUŠAJIEM, gan BĒRNIEM pie zinošiem un pieredzes bagātiem speciālistiem – FIZIOTERAPEITIEM, NEIROLOGIEM, FIZIKĀLĀS MEDICĪNAS UN REHABILITĀCIJAS ĀRSTA.

Klientiem piedāvā arī rehabilitāciju pēc Covid-19, Lietišķo kustību neiroloģiju, kanisterapiju, fizioterapeita konsultāciju ar mājas rehabilitācijas plāna izstrādi. 

Gravokss, SIA gravēšana stundas laikā, pulksteņu, juvelierizstrādājumu remonts, gravēšana Rīgā

Kurzemes prospekts 1A, Rīga, LV-1067
Pakalpojumi:: ✓ Gravēšana ✓ Pulksteņu sīkremonts ✓ Pilna servisa remonts Citi piedāvājumi:: Uzņēmums galvenokārt specializējas pulksteņu remonta un gravēšanas pakalpojumos, tomēr daudzpusīgie speciālisti piedāvā arī zīmogu izgatavošanu, juvelierizstrādājumu remontu, automašīnu pults bateriju maiņu, kā arī ielas plākšņu izgatavošanu.

Mapon autoparku vadība

Pieejamas attālinātas konsultācijas
Krasta 44, Rīga LV-1003
Par uzņēmumu: AS "Mapon" ir viens no vadošajiem autoparka pārvaldības risinājumu izstrādātājiem Ziemeļeiropā. Ikvienam autoparkam noderēs mūsu efektīvierisinājumi, tostarp GPS izsekošana, vadītāja braukšanas analīze, degvielas patēriņa kontrole, autoparka uzturēšana un efektivitāte, maršuta plānošana, kā arī attālināta digitālā tahogrāfa datu lejupielāde un analīze. Mapon platforma ir piemērota jebkuram uzņēmumam, tai skaitā loģistikas, būvniecības, lauksaimniecības un piegādes pakalpojumu sniedzējiem. Mūsu radītie risinājumi palīdz ietaupīt resursus un nodrošināt efektīvu autoparka pārvaldību, kā arī filiāles un partneri visā pasaulē ļauj klientiem nodrošināt tūlītēju atbalstu.

Digi Media, SIA

Latgales 322, Rīga LV-1063
Apraksts:

"Digi Media" piedāvā plašu pakalpojumu klāstu TV, kino un reklāmas industrijas jomā, bet specializējas audiovizuālo materiālu lokalizēšanā un formatēšanā (konvertēšanā). Piedāvājam DCP, Blu-ray, DVD un HD risinājumus, tulkošanas pakalpojumus, subtitru sagatavošanu, ieskaņošanas un dublāžas pakalpojumus; video, audio un foto pakalpojumus.

Aromterapeite Inga Nemše, Latvian Aroma-Essence

Vecā Biķernieku 35-1, Rīga LV-1079
Dabīgie aromterapijas produkti:

Aromterapeite Inga Nemše piedāvā no dabīgām izejvielām gatavotus aromterapijas produktus un dabīgu kosmētiku. Sev piemērotākās ēteriskās eļļas varat noteikt individuālas konsultācijas-aromdiagnostikas testa laikā. Savukārt Ingas Nemšes vadītā meistarklasē varat izgatavot savas dabīgās smaržas vai skrubi, kā arī apgūt aromterapijas pamatus.

Lieliska dāvana, SIA

Bērzaunes 7, Rīga, LV-1039
Piedāvājam: ✓ Dāvanu kartes; ✓ Dāvanu komplekti; ✓ Elektroniskie dāvanu čeki; Dāvanas: Pie mums varēsiet atrast dāvanu jebkuram saņēmējam - sievietei, vīrietim, bērniem, pārim, pat grupai! Piedāvājam gan aktīvu atpūtu visdažādākajās vietās, gan arī piemērotu dāvanu jebkuriem svētkiem. Dāvanu karte – lieliska izeja, kad Jūs pārsteidz nesagatavotu vai kad dāvana ir steidzīgi nepieciešama. Katra dāvanu karte ir atšķirīga un īpaša. Vienas no tām ir ievietotas greznā aploksnē, citas - tā kā apsveikuma kartiņa, kuru atverot, var ierakstīt savu apsveikumu vai vēlējumu.

B-12, SIA - Mīksto mēbeļu ražošana, pārvilkšana, remonts

Liepājas 3, Rīga LV-1002
Apraksts:

Latvijā ražotas mīkstās mēbeles. SIA "B-12" izgatavo augstas kvalitātes mīkstās mēbeles pēc individuāla pasūtījuma. Mūsu klienti ir gan Latvijas, gan ārvalstu uzņēmumi un privātpersonas. Uzņēmumam izveidojusies ilgtermiņa sadarbība gan ar dažādiem uzņēmumiem, gan ar dizaineriem. Mūsu interneta mājaslapā jūs varat iepazīties ar mūsu pēdējā laikā izgatavoto produkciju. Mīksto mēbeļu pasūtīšana, ražošana, izgatavošana pēc individuāla pasūtījuma, labošana, pārvilkšana, restaurācija Rīgā, Latvijā. Latvijā ražotas mēbeles, roku darbi.

JKR Systems, SIA

Margrietas 7 k-9, Rīga, LV-1083
Pakalpojumi:: ✓ pasākumu apskaņošana; ✓ pasākumu gaismošana; ✓ tehnikas noma; ✓ dj pakalpojumi; ✓ video tiešraides nodrošināšana. Par uzņēmumu:

SIA "JKR systems" aizsākumi meklējami 2005. gadā, kad cilvēki ar kopīgām interesēm apvienojās un izveidoja muzikālu apvienību, ar ko daudz tika spēlēts kāzās un korporatīvajās ballītēs. Un tas tiek darīts vēl šodien. Laikam ejot, radās interese par tehnisko nodrošinājumu un lietām, kas varētu uzlabot grupas sniegumu, kā arī vizuālo noformējumu pasākumos. Augot prasībām no klientu puses, kuru vidū parādījās arī pasākumu aģentūras, radās nepieciešamība izveidot uzņēmumu.

New You by OSP Baltic, SIA

Ventspils 43, Rīga LV-1002
Piedāvājam:: ✓ Papīra krūzes ar pilnkrāsu apdruku ✓ Personalizēti apģērbi darbam un atpūtai ✓ biznesa suvenīri un dāvanas ✓ Iespieddarbi ✓ Apbalvojumi ✓ Sporta apģērbi ✓ Vides reklāmas ✓ Flash tetovējumi Tehnoloģijas:: ✓ Termodruka ✓ Izšūšana ✓ Digitālā druka ✓ Ofseta druka ✓ Sietspiede ✓ Ploterdarbi ✓ Sublimācija ✓ Lāzergravēšana

Valda, veikals

Rīgas 38, Daugavpils, LV-5401
Apraksts: VEIKALS VALDA piedāvā: Suvenīri, suvenīri no Latvijas un Daugavpils simboliku. Tekstilizstrādājumi, trauki, galantērijas preces, daiļamatnieču ražojumi, somas, gleznas, dāvanas, dāvanu kartes.