Audumu apdruka, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

RA Drukātava, SIA

K.Valdemāra 8a, Rēzekne LV-4601
Apdruka , apdrukas pakalpojumi, apdruka , termoapdruka, reklāma, prezentreklāma, poligrāfija, kopēšana,, , kreklu apdrukāšana, maikas, auduma apdruka , apģērbu apdruka , džemperi, atstarojošā apdruka , iepirkuma

EILA, kancelejas preču veikals un dokumentu serviss

Slimnīcas 8, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Reklāmas suvenīri, T krekli, T-kreklu apdruka , suvenīru krūzes, krūžu apdruka , krūzes ar apdruku, sublimācijas

PakMarkas, SIA, Filiāle

Višķu 23, Daugavpils, LV-5410
Iesaiņojuma apdruka , poligrāfija, Latgales reģionā. Iepakojuma materiāli.

Tavadruka.lv, SIA

Nometņu 6, Jūrmala LV-2016
apdruka , tekstila apdruka , tiešā digitalā druka, termo apdruka , sietspiede, izšūšana, atstarojoša apdruka , , kanvu apdruka , apdrukas darbnīca, audumu apdruka , foto kanva, roll up stendi, kreklu apdrukas idejas

Unilevel, SIA, polietilēna, papīra, bio maisiņi

Turpinām strādāt klātienē!
Rāmuļu 21, Rīga, LV-1005
laminētās plēves, līmlentes, līmlentes ar logo, līmlentes ar apdruku, nestandarta iepakojums, Maisiņu apdruka , Polietilēna maisiņi apdruka . Celofāna maisiņi. Plēves maisiņi.

MULTIPACK, SIA - iepakojuma tirdzniecība

Vētras, "Mālkalni" , Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2167
BIO vienreizējās lietošanas trauki, Vakuuma maisi; Maisiņu apdruka ; Maisiņi ar apdruku; Brikešu maisi, Pārtikas produktu iepakojums; Pārtikas iepakojums; Iepakojuma ražošana; Iepakojuma apdruka ; Plēves; Iepakošanas

Likteņsvece-A.U.G., SIA, Diennakts apbedīšanas birojs

Uzvaras 3a, Dobele, Dobeles nov. LV-3701
Apbedīšanas pakalpojumi, pilns apbedīšanas pakalpojumu serviss, sēru ceremoniju vadīšana, ceremoniju organizēšana, dažādu konfesiju mācītāji, bezmaksas aģenta izbraukšana uz mājām, nesēju, kapraču, racēju pakalpojumi, dokumentu noformēšana, bēru mielastu organizēšana, mācītājs pēc piederības, zārks, zārki, lentes, seģenes, vāzes,

Likteņsvece-A.U.G., SIA, Diennakts apbedīšanas birojs

Raiņa 28, Jelgava LV-3001
Apbedīšanas pakalpojumi, pilns apbedīšanas pakalpojumu serviss, sēru ceremoniju vadīšana, ceremoniju organizēšana, sēru ceremonijas, dažādu konfesiju mācītāji, mācītāji, bezmaksas aģenta izbraukšana uz mājām, bēru aģents, nesēju pakalpojumi, kapraču pakalpojumi, racēju pakalpojumi, dokumentu noformēšana, bēru mielastu organizēšana,

Rumeks NNZ, SIA

Ganību 78, Jelgava, LV-3007
Briketes, kūdra, barība, granulu, zāģu skaidas, iespiešana, apdruka .

Uhh Design, SIA

Biķernieku 23, Rīga LV-1039
Apraksts:

Uhh Design piedāvā divu virzienu produktu un pakalpojumu klāstu.

Reklāmas, prezentreklāmas un dāvanas

baneri un baneru druka, izkārtnes, to saskaņošana un uzstādīšana,  dažādas informējošas plāksnes, māju numuru zīmes, uzlīmes, vizītkartes, etiķetes, kalendāri, personalizēti plānotāji, auto numura zīmju paliktņu druka, gravēšana, dāvanas glāzes, individuāli izstrādāti apbalvojumi, audumu apdruka, izšūšana, cepurītes ar nagu, uzšuves, karogu druka, auto aplīmēšana, u.c.

Labiekārtošanas produkti

Porta Doors durvis, Komandor iebūvējamie skapji, Cubu grīdlīstes, kvarca vinila grīdas segums, velosipēdu novietnes, pastkastes, karogi un karogu masti, parku soliņi.

PROWRISTBANDS, Aproces un aksesuāri

Bāriņu 13-1/3, Liepāja LV-3401
Produkcija: ✓ Aproces (kontroles, silikona) ✓ Kakla lentes (standarta, auklveida, sublimācijas, izšūtās, aksesuāri) ✓ USB (rotējošais, biznesa kartes, kapsula, aproces, pildspalvas) ✓ PVC atslēgu piekariņi ✓ Aproces piekariņi ✓ Lentes ar apdruku Kāpēc izvēlēties mūs?: PROWRISTBANDS piedāvā tikai augstākās kvalitātes kontroles aproces, silikona aproces un kakla lentes par cenu, kas ir konkurētspējīga Eiropas izplatītāju vidū. Mūsu komandā strādā pieredzējuši speciālisti, kuru pieredze uzkrāta daudzu gadu garumā. No uzņēmuma dibināšanas brīža, kā viens no galvenajiem darbības pamatprincipiem ir bijis rūpēties par to, lai katram klientam tiktu nodrošināta individuāla pieeja un katrs no klientiem izmantotu produktu priekšrocības pilnā apmērā. Uz katru personalizētu produktu pieprasījumu mūsu dizaineru komanda piedāvās Jums savu redzējumu. Liela uzmanība tiek veltīta produktu kvalitātei un piemērotu ražotāju izvēlei. Mēs veidojam sadarbību ar vadošajām rūpnīcām no ASV, Ķīnas un Eiropas, kuru produkti un ražošanas standarti tiek regulāri pārbaudīti, lai nodrošinātu tikai augstākās kvalitātes produktus mūsu klientiem.

JMG druka SIA, poligrāfijas pakalpojumi, druka un grafiskais dizains

Nometņu 6-9, Jūrmala LV-2016
Pakalpojumi: Grafiskais dizains Digitālā druka un poligrāfija Lielformāta druka, UV druka Tekstila un prezentpriekšmetu apdruka Pilna servisa kopētava Zīmogu izgatavošana Mājaslapu izstrāde Apraksts:

JMG Druka ir pilna servisa poligrāfijas ražošana. Nodrošinām projektu realizāciju - sākot ar grafiskā dizaina izstrādi, poligrāfijas pakalpojuma sniegšanu, lielformāta ražošanu, kā arī tekstila un citu prezentpriekšmetu apdruku.

ZL.LV iesaka

Latwork, SIA

Stacijas 129j, Daugavpils LV-5401
Par uzņēmumu:

SIA "LATWORK" savu darbību attīsta kā darba apģērbu, cimdu, apavu un individuālo aizsardzības līdzekļu (IAL) mazumtirgotājs un vairumtirgotājs visā Latvijā. SIA "LATWORK" mērķis ir nodrošināt klientus ar pasaulē plaši pazīstamu ražotāju kvalitatīvu un modernu produktu klāstu. Līdz ar to tiek nodrošināta aizsardzība pret dažāda veida riska faktoriem, kas ir viens no svarīgākajiem noteikumiem drošai darba videi, apmierinātiem darbiniekiem un kvalitatīvi padarītam darbam. Mūsu piedāvātā produkcija pilnībā atbilst Latvijas un Eiropas standartiem. SIA "LATWORK" plašais preču klāsts ir izstrādāts izvērtējot klientu vēlmes un vajadzības, kā arī finansiālās spējas. Piedāvājuma klāstā ir laika gaitā izvērtēti un testēti modeļi, kuri vislabāk atbilst mūsdienu darba videi. SIA "LATWORK" nodrošina profesionālu un augstu apkalpošanas kvalitāti, kā arī individuālu pieeju katram klientam.

SIA Aj-Gun Riga, reklāmas suvenīri, T-kreklu un krūzīšu apdruka

A.Saharova 27, Rīga, LV-1082
Priekšrocības:

Uzņēmuma profesionālie darbinieki nodrošina klientiem laipnu apkalpošanu biroja mājīgajās telpās. Uzņēmums piedāvā savai produkcijai demokrātiskas cenas, kā arī visus pakalpojumus saviem klientiem nodrošina katru dienu neatkarīgi no svētkiem.

Par uzņēmumu: SIA "Aj-Gun" dibināts 1995.gadā. Mūsu darbības veidi: ✓ T-kreklu, krūzīšu un citu suvenīru apdruka; ✓ solāriju saloni; ✓ interneta klubs; ✓ kopēšanas un drukas pakalpojumi; ✓ parfimērijas tirdzniecība.

Triko, Salons

Liepājas 7, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Piedāvājam::

Šeit Jums ir iespēja iegādāties kvalitatīvus apģērbus no Latvijas ražotāja "Magnolica". Šeit varēsiet iegādāties arī Latvijā ražotu kokvilnas satīna gultas veļu. Piedāvājam pasūtīt gultas veļu Jums vajadzīgajos izmēros, krāsās un komplektācijās! Dažādu izmēru un krāsu frotē dvieļi, priekšauti, virtuves dvieļi. Piedāvājam arī igauņu ražotāja "Friends Textile" apakšveļu, Igaunijā ražotas segas un spilvenus. Poļu firmas "Wadima" sieviešu, vīriešu un bērnu apakšveļa, nakts veļa, halāti. Piedāvājumā - kleitas, svārki, bikses, topi, tunikas, blūzes, džemperi, bītlenes. Atradīsiet sev piemērotu peldkostīmu vai peldbikses no firmas "Maris" un Latvijas ražotāja "Diva Sharm". Piedāvājam arī firmu "Loretta", "Diva Sharm" un "ValmirA" krūšturus ar un bez kauliņa, plašā izmēru diapazonā no 75 līdz 120.

Magnolica-shop.com, SIA Olivia Style internetveikals

Saulgriežu 4, Jūrmala LV-2008
Mūsu pakalpojumi atšķiras:: ✓ mēs esam ražotāji; ✓ drēbes no trikotāžas un tekstilizstrādājumiem; ✓ liela sortimenta izvele; ✓ dažādas krāsas; ✓ ražotāja garantija; ✓ modeļi, kas lieliski pieguļ figūrai; ✓ mazi, vidēji, lieli izmēri; ✓ individuala pieeja katram klientam; 100% precizitāte pasūtījumu izpildē. Lielāka izvēle un visas akcijas pieejamas tikai interneta veikalā! WWW.MAGNOLICA-SHOP.COM 

BuvMark, IK

Aleksandra 17, Ventspils, LV-3601
Apraksts:

Mūsu izstāžu zālē jūs varat iegādāties apdares materiālus, pasūtīt griestu montāžu, mēbeļu izgatavošanu vai pilnu dzīvokļa renovāciju "līdz atslēgai".

Salons ir oficiālais Silk Plaster pārstāvis. Mēs strādājam tikai ar kvalitatīviem materiāliem

Promo Profi

Lāčplēša 104, Rīga, LV-1003
Kreklu apdruka . T-kreli. T-kreklu apdruka . Polo krekli. Polo kreklu apdruka . Audumu maisiņi., Audumu maisiņu apdruka . Tekstila materiāli. Individuāla apdruka . Individuāls dizains.

Denvers Baltika, SIA

Ganību dambis 30a-4.st., Rīga, LV-1005
Apdruka uz svecēm. Sveču apdruka . Taisām apdruku uz svecēm. Sveces augstums: 15 cm., Audumu apdruka . Sporta formu, (apģērbu) apdruka . Druka. Termodruka, termoapdruka.

JM druka, SIA

Valmiermuiža, Alejas 12, Valmieras pagasts, Valmieras nov., LV-4219
Auduma apdruka , papīra apdruka , dizaina apdruka , sietspiedes darbnīca Valmierā, sietspiedes pakalpojumi, , vizītkartes, veidlapas, aploksnes apdruka , transfēru druka, T-kreklu apdruka , apģērbu apdruka , priekšmetu