Auto, adresē Liepāja

Drukāt
Banner 1050x80

Hotel Kolumbs, SIA, Viesnīca

Kuršu 32, Liepāja LV-3401
Apraksts:

Viesnīca "Kolumbs" iekārtota 1914. gadā celtā ēkā, pēc tās pārbūves atvērta apmeklētājiem kopš 2006. gada. Viesnīca ir ģimenes uzņēmums, tajā ir 32 dažādu kategoriju numuriņi, kuri aprīkoti ar gaisa kondicionēšanas sistēmu. Piedāvājam mājīgas telpas darbam un atpūtai. Mums ir konferenču un biljarda zāles, SPA atpūtas komplekss ar saunu un džakuzi. Ēdināšanas pakalpojumus mūsu viesiem sniedz restorāns "Tik un tā". Iekšpagalmā iespējama elektroauto uzlāde, sadarbībā ar "Elektrum". Viesnīcai ir ērta atrašanās vieta, jo tā ir tuvu gan centram, gan pludmalei.

Matisons Auto, SIA

"Mazturaidas" , Grobiņas pagasts, Dienvidkurzemes nov., LV-3430
Apraksts:

"Matisons Auto" lietotu un mazlietotu automašīnu tirdzniecība, kuras ievedam no Vācijas. Piegādājam automašīnas arī pēc pasūtījuma, kā arī Jūsu iegādātās automašīnas piegāde līdz Latvijai. Kreditēšana - iespēja iegādāties uz nomaksu, līzingu

JS autoserviss, SIA

Ozolu 14, Liepāja, LV-3411
✓ Veicam auto remontus – piekares un bremžu sistēmas darbus ✓ Izpūtēju uzstādīšana un remontu ✓ Eļļas un filtru maiņa ✓ Lukturu pulēšana ✓ Auto datordiagnostika, kļūdu dzēšana ✓ AUTOSPULDŽU tirdzniecība un nomaiņa ✓ VIRSBŪVES REMONTS - metināšana (sliekšņi, arkas utt.) un krāsošana ✓ Autodetaļu tirdzniecība ✓ u.c. ar auto remontu saistītus darbus

Grobiņas autoserviss, Alparu 2, SIA

Ventspils 4, Grobiņa, Dienvidkurzemes nov., LV-3430
Pakalpojumi:: ✓ Riepu maiņa un remonts vieglajām automašīnām ✓ Riepu maiņa un remonts komerctransportam (kravas automašīnām) ✓ Riepu tirdzniecība ✓ Ritošās daļas remonts ✓ Bremžu stends ✓ Izpūtēju remonts  ✓ Riteņu ģeometrijas regulēšana ✓ Dzinēja zobsiksnu maiņa ✓ Auto metināšanas darbi ✓ Virsbūves un dzinēju remonts ✓ Dīzeļmotoru remonts ✓ Autoelektriķa pakalpojumi ✓ Signalizāciju uzstādīšana un remonts ✓ Vējstiklu maiņa ✓ Rezerves daļu tirdzniecība ✓ Nesezonas riepu  uzglabāšana ✓ Auto mazgāšana ar rokām ✓ Ķīmiskā tīrīšana

Mīksto mēbeļu tīrīšana Liepājā ProClean

Baterijas 11/13, Liepāja, LV-3401
Pakalpojumi:: ✓ Mīksto mēbeļu tīrīšana ✓ Automašīnu tīrīšana ✓ Paklāju tīrīšana ✓ Citu izstrādājumu tīrīšana ✓ Ķīmiskā tīrīšana ✓ Tīrīšana ar tvaiku Apraksts:

Mūsu galvenā specifika ir mīksto mēbeļu tīrīšana, mīksto grīdas segumu, kā arī vieglo un kravas automašīnu salonu ķīmiskā tīrīšana. Esam vadošā kompānija Kurzemē. Mūsu komanda pieskaņojas klienta izvēlētajai vietai un laikam, neatkarīgi no tā, vai tas ir brīvdienā vai svētku dienā, agri no rīta vai vēlu pēcpusdienā. Pēc īpašām klientu prasībām esam veikuši darbus arī nakts stundās.

Ripo DL, auto rezerves daļu veikals

Zemnieku 60, Liepāja LV-3401
Veikalā:: ✓ Logu tīrītāju slotiņas ✓ Auto ķīmija un kosmētika ✓ Eļļas un smērvielas ✓ Tehniskie šķidrumi ✓ Auto rezerves daļas ✓ Riepas ✓ Aksesuāri un piederumi ✓ Lukturi, spuldzes, lampiņas  ✓ Lauksaimniecības tehnikai  ✓ Mežam un dārzam  ✓ Velo un moto tehnikai  ✓ Elektronika  ✓ Audio, video tehnika  ✓ Saimniecības preces  ✓ Higiēnas preces

Rero serviss, SIA, kravas auto serviss

Liepājas šoseja 29, Dobele, Dobeles nov., LV-3701
Apraksts: Rero Serviss ir automašīnu servisa un apkopes uzņēmums, kas specializējas kravas automašīnās. Labojam visu sākot no virsbūves defektiem līdz pat dzinējam. Pie mums iespējams arī iegādāties rezerves daļas no dažādiem ražotājiem, kā arī hidrauliskās ierīces.

Autoserviss 4U, SIA Auto Pluss

Spīķeru 19/23, Liepāja, LV-3401
Par uzņēmumu:

Autoserviss Liepājā, kurš nebaidās dot savam darbam 12 mēnešu garantiju!  Sertificēti un pieredzes bagāti speciālisti.  Palīdzam mūsu klientiem kopš 2011. gada.  Zvani un piesaki arī savu auto!

Cepelīni, SIA, Kafejnīca

Rīgas 48, Liepāja LV-3401
Par kafejnīcu:

Kafejnīcā "Cepelīni" tiek piedāvāta plaša ēdienkarte ar tiešām lielām un garšīgām ēdienu porcijām, un piedāvājuma "odziņa" - lietuviešu nacionālais ēdiens cepelīni, kurus gatavo uz vietas no rīvētiem kartupeļiem ar gaļas pildījumu. Bez cepelīniem piedāvājumā daudzveidīgi, no dabiskām izejvielām gatavoti, saldie ēdieni, baudāms izlejamais kvass un Užavas alus. Katru dienu no pulksten 10.00 līdz 15.00 biznesa pusdienas par 6,00 EUR, kas sastāv no zupas, otrā ēdiena un dzēriena. Kafejnīcā tiek tirgotas uz vietas konditorejā ceptas svaigas, vēl siltas, bulciņas.

24auto.lv, Auto ķīmiskā tīrīšana, pulēšana, stiklu tonēšana Liepājā

Krūmu 11/13, Liepāja LV-3405
Pakalpojumu klāsts:: ✓ Aizsargplēve PPF ✓ Salona ķīmiskā tīrīšana ✓ Auto pulēšana ✓ Auto tonēšana ✓ Stikla pakešu tonēšana ✓ Automašīnu mazgāšana ✓ Autoserviss; ✓ Auto mazgāšana ar rokām; ✓ Auto ķīmiskā tīrīšana; ✓ Lukturu pulēšana; ✓ Riepu montāža; ✓ Transportlīdzekļa virsbūves un salona detaļu aplīmēšana; ✓ Pēc pasūtījuma pārklājam logus birojos ar dizaineru plēvēm.

Berno Auto, SIA, Autostikli

Rudbāržu 1, Liepāja LV-3401
Par uzņēmumu:

SIA "Berno Auto"piedāvā auto stiklus, signalizācijas diagnostiku, vējstiklu maiņu, kā arī dīzeļdzinēju remonta pakalpojumus.

Fontaine, viesnīca

Jūras 24, Liepāja, LV-3401
Apraksts:

Viesnīca "Fontaine" atrodas Liepājas centrā blakus promenādei un tikai 800 metrus no pludmales. Viesnīcas numuriņi ir ļoti skaisti, atjaunoti dažādos stilos. Katrā numurā dažādu mākslinieku gleznojumi. Var baudīt Arābu istabu, Safari telpu, Kapteiņu istabu un daudz ko citu. Laipni gaidīti.

Bai Auto, SIA

Kaiju 2, Liepāja LV-3401
Apraksts: Mēs piedāvājam Jums jebkuras automašīnas piegādi pēc Jūsu individuāla pasūtījuma, un pēc Jūsu vēlmēm par modeli, virsbūves krāsu, dzinēja tilpumu un tipu, kā arī detalizētu papildus aprīkojuma komplektāciju. Iespējama arī automobiļu apmaiņa. Jūsu vecā automašīna var kļūt par pirmo iemaksu citas automašīnas iegādei! Auto, automašīnu tirdzniecība, noma, iznomāšana Liepājā, Kurzemē, Latvijā.
ZL.LV iesaka

AB eksperts, SIA

Liepājas 40 k-7, Rīga LV-1002
Apraksts: Piedāvājam sertificēta autoeksperta pakalpojumus. Auto tehniskā ekspertīze - zaudējumu aprēķināšana: pēc ceļu satiksmes negadījuma, krītoša ledus un sniega radītie bojājumi, trešo personu prettiesiska rīcība. Automašīnu tirgus vērtības noteikšana: mantojuma procesa kārtošanai, uzņēmumu vajadzībām (bilances, pirkšanas un pārdošanas vajadzībām), maksātnespējas administratoru maksātnespējas procesa vajadzībām, notāru vajadzībām.

Dampis, serviss

Vaiņodes 15, Liepāja LV-3407
Apraksts: Automašīnu, motociklu, velosipēdu, ratu serviss - DAMPIS. Komerctransporta remonts.

2G projekts, SIA

Ziemupes 24, Liepāja, LV-3405
Apraksts:

Uzņēmums "2G projekts" jau kopš 2007. gada aktīvi darbojas metāllūžņu nozarē. Krāsaino un melno metāllūžņu iepirkšana, griešana, pārdošana, transportēšana, vieglo automašīnas norakstīšana un utilizācija, objektu un metāllokonstrukcijas demontāžas darbi.

NIKNĀS LAIVAS

Baznīcas 32, Liepāja, LV-3401
Kāpēc izvēlēties Niknās laivas?:

Mēs vēlamies, lai laivu brauciens Tev paliktu atmiņā kā komfortabls un bezrūpīgs piedzīvojums, tāpēc piedāvājam Tev pilnībā aprīkotu kajaku. Tavām ērtībām piedāvājam Vista Expedition kajakus ar regulējamiem mīkstiem sēdekļiem ar nolokāmu atzveltni, regulējamiem kāju balstiem, ergonomiskiem rokturiem nešanai, drenāžas korķi, iekšējiem peldspējas blokiem, integrētiem dzērienu turētājiem un viegli noslēdzamu mantu glabātuvi.

DH Solutions, SIA

Tīraine, Tīraines 36, Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2167
SIA “DH Solutions” sniedz pakalpojumus katlumāju, siltumapgādes sistēmu un siltumtīklu projektēšanā un autoruzraudzībā:

Mūsu pamatspecializācija:

✓ HVAC (apkure, ventilācija un gaisa kondicionēšana) ✓ Siltumapgādes ārējie (SAT) un iekšējie tīkli ✓ Siltummehānika (SM, TN) ✓ Būvkonstrukcijas (BK, MK, TAA) ✓ Hidrauliskie un siltuma zudumu  aprēķini

Būvuzraudzība Uzņēmums sniedz pakalpojumus siltumapgādes sistēmu un siltumtīklu būvdarbu būvuzraudzībā, ēku būvdarbu būvuzraudzībā, elektroietaišu izbūves darbu būvuzraudzībā (Spriegums: līdz 1 kV, no 1 līdz 35 kV):

✓ bezkanāla rūpnieciski izolēto pārvades un sadales siltumtīklu pārbūves un jaunās būvniecības būvuzraudzība ✓ iekšējo siltumtīklu un siltumapgādes sistēmu pārbūves un jaunās būvniecības būvuzraudzība ✓ siltumapgādes inženierbūvju pārbūves un jaunās būvniecības būvuzraudzība ✓ biomasas un dabasgāzes katlumāju būvdarbu būvuzraudzība  

Vicon, SIA

Atslēdznieku 29, Liepāja LV-3401
Par uzņēmumu:

Mūsu uzņēmumu nodibināja kvalificēti jūras eksperti ar iepriekšēju jūrniecības pieredzi un vairāk nekā 10 gadu pieredzi inspekcijas un pārbaudes jomās dažāda veida kravām, kas iegūta, strādājot pasaules vadošajās kontroles un sertifikācijas kompānijās. Mūsu uzņēmuma profesionalitāti apstiprina "Bureau Veritas Latvia" piešķirtais ISO 9001:2015 atbilstības sertifikāts jomā "QUALITY & QUANTITY INSPECTIONS, SAMPLING OF DIFFERENT COMMODITIES". Uzņēmuma profesionalitāte novērtēta pozitīvi, un mums ir tas gods tikt ievēlētiem par pilntiesīgu GAFTA (Graudu un Barības tirdzniecības asociācijas) locekli kategorijā "Superintendents and Surveyor Members". Mēs nodrošinām plašu pakalpojumu spektru un produktīvu pieeju kravu pārvadājumu procesam. Šāda pieeja ļauj nodrošināt uzticamus inspekcijas pakalpojumus un parūpēties par kuģu vai kravas sūtījumu inspekciju visaugstākajā līmenī.

Samalin, SIA

Sakas 5, Aizpute, Dienvidkurzemes nov., LV-3456
Produkcija: ✓ Vieglo auto dzinējiem: motoreļļas, eļļas divtaktu dzinējiem, ķēžu eļļas, transmisijas eļļas, servisa produkti, smērvielas, tehniskie šķīdumi. ✓ Kravas auto dzinējiem: motoreļļas, transmisijas eļļas, hidrauliskās eļļas, smērvielas. ✓ Industriālās eļļas ✓ Eļļas kuģiem