Auto, adresē Liepāja

Drukāt
Banner 1050x80

Jureckis un Ko, SIA, Autoserviss un veikals

Kapsētas 9/15, Liepāja LV-3401
Apraksts:

Auto remonts, serviss Liepājā, diagnostika. Auto rezerves daļu tirdzniecība. Liepājā.

Jureckis un Ko, SIA

Kapsētas 9/15, Liepāja LV-3401
Apraksts:

Auto rezerves daļu tirdzniecība Liepajā.

Uzņēmums "Jureckis un Ko" nodarbojas ar auto rezerves daļu tirdzniecību Liepājā. Uzņēmumam ir trīs veikali Liepājā, lai katram būtu pa ceļam. Laipni gaidīti!

DEPO Mājai Dārzam Remontam, veikals - noliktava

Zemnieku 22, Liepāja LV-3401
Apraksts:

Būvmateriāli, apdares materiāli, dārza preces, dārza tehnika un inventārs, sēklas, stādi, zoopreces, dzīvnieku barība. Veikalos pieejamas preces: Dārzam; Dari pats; Mājai; Remontam; Zoo.

Pilenieki, ZS

"Pilenieki", Ziemupe, Vērgales pagasts, Dienvidkurzemes nov., LV-3463
Apraksts:

Pasažieru pārvadājumu pakalpojumi līdz 17 vietām pa Latviju, Lietuvu un Igauniju. Mikroautobusu noma.  Garantē kvalitatīvu un drošu pakalpojumu izpildi.

Zīle 1, SIA, automašīnu tirdzniecība

Lauku 59, Liepāja, LV-3411
Apraksts:

"ZĪLE 1" nodarbojas ar auto tirdzniecību, maiņu un iegādi ar līzingu. Automašīnu piegāde no Vācijas. Mainām, pērkam, piegādājam automobiļus. Katru mēnesi automašīnu pievedums no Vācijas. Mēs piedāvājam jums jebkuras automašīnas piegādi pēc jūsu individuāla pasūtījuma un pēc jūsu vēlmēm par modeli, virsbūves krāsu, dzinēja tilpumu un tipu, kā arī detalizētu papildus aprīkojuma komplektāciju. Pasūtot automašīnu no Vācijas vai citām Eiropas valstīm, nokārtosim pilnīgi visas formalitātes no jūsu izvēlētā auto iegādes Eiropā līdz tā reģistrācijai CSDD un TA Latvijā.

Labais, veikals

Kuršu 24, Liepāja LV-3401
Apraksts: Uzņēmums "Jureckis un KO" nodarbojas ar auto rezerves daļu tirdzniecību Liepājā. Uzņēmumam ir trīs veikali Liepājā, lai katram būtu pa ceļam. Laipni gaidīti!
ZL.LV iesaka

BM motors, SIA

Sakņu 22, Liepāja LV-3405
Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "BM Motors" nodarbojas ar augstas klases autoservisa pakalpojumiem un auto rezerves daļu tirdzniecību ar individuālu pieeju katram klienta auto. Uzņēmuma galvenie darbības virzieni ir visa veida auto remonta darbi, riteņu ģeometrijas regulēšana, kā arī riepu remonts un montāža. Piedāvājam elektrodiagnostikas un programmēšanas pakalpojumus.

Telpa deko, veikals

Flotes 16, Liepāja, LV-3405
Apraksts:

Būvmateriālu veikals "Telpa Deko" darbojas jau vairāk nekā 10 gadus, kuru laikā ir iegūta stabila vieta tirgū, pastāvīgs klientu loks. Veikalā ir iespējams iegādāties ne tikai materiālus remontam un būvniecībai, bet arī mājokļa iekārtošanai nepieciešamās preces un mājsaimniecības preces.

2R Auto, SIA

Ezermalas 3, Liepāja LV-3401
Auto krāsošana, ritošā daļa, remonts, auto remonts, auto tirdzniecība, virsbūves ģeometrija, auto pulēšana, Auto krāsas, auto krāsas tirdzniecība. PPG auto krāsas.

AK auto evakuācija

Liepāja LV-3416
Izvilkšana no grāvja, mašīnas pēc avārijām, piestartēšana, Autoevakuācija, auto SOS, auto evakuators,, evakuēšana, auto evakuators Liepājā, Kurzemē, Grobiņā, auto evakuatora pakalpojumi, automašīnu evakuēšana

Jūsu auto, veikals

Raiņa 35, Liepāja LV-3401
Auto rezerves daļu tirdzniecība

ReFix Auto, SIA

Rūpniecības 5, Liepāja, LV-3407
Auto virsbūves apstrāde, salona ķīmiskā tīrīšana, krāsas, lakkrāsas, lakas, krāsojuma restaurācija, atjaunošana, Auto pulēšana, auto virsbūves krāsas, lakas restaurācija, atjaunošana, švīku likvidēšana, košuma, spilgtuma

V-Cehs, SIA

Cukura 1, Liepāja LV-3401
Auto remonts, autoremonts, auto apkope, virsbūves remonts, virsbūves krāsošana, auto krāsošana, auto , Liepājā, autoserviss Kurzemē, auto krāsošana Kurzemē, auto apkope Kurzemē.

Amberrent, SIA

Vaļņu 28-5, Liepāja, LV-3401
Toyota Carina E, auto noma, vieglie auto , automašīnu noma, Ford Galaxy 7 vietīga auto noma, bērnu sēdeklīši, , vieglo auto iznomāšana.

Daigas auto, IK

Friča Brīvzemnieka 28, Liepāja LV-3401
, auto apmācība., Jaunais Golf Plus, jauni auto . Autovadītāju apmācība. Teorijas apmācība 72 EUR. Derīga 3 gadus.

Gnomus autonoma

Pļavu 55, Liepāja, LV-3411
Auto noma, ilgtermiņa noma. Auto īre, minivenu noma, minivenu īre. Vieglo automašīnu noma Liepājā., Bērnu sēdeklīši, lēta auto noma, Volkswagen Touran, Volkswagen Polo, Volkswagen Sharan dīzeļautomašīnas

Autolietas Pro, SIA

Ganību 107, Liepāja, LV-3411
Autodaļas, auto piederumi, auto detaļas, riepu serviss, autoserviss, auto diagnostika, auto apkope., Auto diagnostika pirms auto iegādes, pirkšanas. Riepas, riepu serviss, maiņa Liepājā.

KG Metall, SIA

Ezermalas 4, Liepāja, LV-3401
Auto rezerves daļu tirdzniecība, Auto kapsētas, Auto šrots, Lietotas auto rezerves daļas., Automašīnu, ( auto ) norakstīšana, auto , (automašīnu) utilizācija, automašīnu, ( auto ) iepirkšana, auto

Possum M, SIA

Dzērves 1, Liepāja, LV-3411
Auto krāsošana, virsbūves remonts, auto krāsas, autoserviss, stiklu maiņa, rezerves daļu tirdzniecība, ES auto Liepājā.

Latvijas propāna gāze, SIA, Auto gāzes uzpildes stacija

Airītes 6, Liepāja LV-3407
Gāze, autogāze, auto gāze, sašķidrinātā gāze, gāzes uzpildes stacija, gāzes uzpildes stacijas, AGUS,, Sašķidrinātā naftas gāze, gāzes stacija, pašapkalpošanās gāzes uzpildes stacija SNG, auto gāze ar pēcapmaksu