Autobusu noma, visā Latvijā

Drukāt

AutoRentRiga, auto noma Rīga, Jūrmala, Lidosta

Turpinām strādāt klātienē!
Zolitūdes 71b, Rīga, LV-1029
Vieglo automašīnu noma , auto noma , autonoma, autobusu noma , mikroautobusu, noma , car rent, auto noma , , limuzīna īre, autobusu nomas cenas, BMW noma , autobusa īre, mikroautobusu īre, auto īre Rīgā, iznomāt

Easy Travel LV, SIA

Pļavu 63-1, Liepāja LV-3411
Autobusu noma ., noma ar šoferi, mikroautobusu noma Liepāja, autobusu noma Liepāja, mašīnu īre, starptautiskie autobusi

RIGA CAR RENT, auto noma Rīgā

Lielirbes 1, Rīga LV-1046
Auto noma , Auto noma Rīgā, Auto noma lidostā Rīga, Vieglo auto noma , Jaunu mašīnu noma , Īstermiņa auto, noma , Ilgtermiņa auto noma , Transfērs, Lēta auto noma , Auto nomas cenas, Auto īre, Autonoma, Car rental

Prime Car Rent, auto noma

Lielirbes 1, Rīga LV-1046
Jaunu automašīnu noma:: ✓ Toyota CHR Hybrid, Yaris cross, Corolla, Sedans, RAV 4, Hilux ✓ VW T-Cross, Golf, Volkswagen Taigo, Jetta, Passat ✓ Škoda Kodiaq, Scala, Octavia ✓ Ford Fiesta, Mondeo, Kuga ✓ Opel Mokka, Insignia, Vivaro ✓ BMW 5 ✓ Honda CR ✓ Chrysler Grand Voyager ✓ Mercedes Benz GLE ✓ Renault Trafic ✓ Audi Q5

Ivory Rentals, SIA

Ziepniekkalna 13, Rīga LV-1004
Izvēlies auto mūsu mājaslapā:

Izvēlieties jebkuru automašīnu no pieejamo auto saraksta vai zvaniet mums, lai vienotos par jums piemērotāko automašīnu. Sagatavojiet informāciju auto nomas līgumam - Vārds, Uzvārds, personas kods, deklarētā adrese un e-pasts. Norādiet datumus, kad jums nepieciešama automašīna, izvēlieties, kā vēlaties saņemt automašīnu - mūsu atrašanās vietā vai piegādi uz noteiktu adresi. Mēs sagatavosim jums līgumu, rēķinu un automašīnu. Pēc apmaksas, rezervācija tiks veikta. Saņemot automašīnu, jums jāuzrāda vadītāja apliecība un ID karte/Pase.

Rezerve Rent, SIA

Auto noma Kurzemē
Ēdoles 54, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Apraksts:

Auto noma Kuldīgā, plašs auto izvēles klāsts. Rezervēšanas funkcija. Iespēja iznomāt ar autosēdeklīti. Nomas līguma paraugu var apskatīt mājas lapā.

Ainara Spirģa Apbedīšanas birojs, SIA Rainar

Kuršu 25, Liepāja LV-3401
Pakalpojumi: ✓ Apbedīšanas rituāli ✓ Apbedīšanas piederumi ✓ Ziedi, vainagi un sēru pušķi ✓ Apbedīšanas ceremoniju norise ✓ Nelaiķa transportēšana ✓ Bēru mielasti ✓ Krematorijas pakalpojumi ✓ Dokumentu noformēšana ✓ Bēru mūzika ✓ Akmeņkaļu pakalpojumi ✓ Kapu vietas apkopšana ✓ Kapu labiekārtošana

Nitram, SIA, auto radiatoru servisa centrs

Lubānas 133, Rīga, LV-1021
Saviem klientiem piedāvājam:: ✓ radiatorus vieglajiem auto; ✓ radiatorus smagajiem auto un lauksaimniecības tehnikai; ✓ radiatorus stacionārajām iekārtām; ✓ radiatorus vilcieniem un lidmašīnām, kā arī nestandarta tehnikai; ✓ radiatoru remontu; ✓ radiatorus pēc individuāla pasūtījuma; ✓ detaļu izgatavošanu pēc individuāla pasūtījuma; ✓ visu ar radiatoriem saistīto darbu veikšanu.

Oppozit, SIA, auto radiatoru servisa centrs

Latgales 433B, Rīga LV-1063
Auto servisa galvenie darbības virzieni: ✓ Auto radiatoru remonts ✓ Auto radiatoru restaurācija ✓ Auto radiatoru serviss ✓ Auto serviss, auto remonts, auto apkope ✓ Kondicionieru uzpilde ✓ Kondicionieru remonts un apkope Par mums:

Lai nodrošinātu iespējami operatīvus pakalpojumus, SIA "OPPOZIT" uztur sakarus arī ar citu firmu ražoto radiatoru piegādātājiem Latvijā, tāpēc mūsu radiatoru katalogā un noliktavā var atrast gandrīz visu nepieciešamo. Bez tam kompānija pati organizē braucienus pēc detaļām un radiatoriem, kā arī, ja iespējams, piedāvā alternatīvus risinājumus, piemēram, izmantot detaļas no cita modeļa radiatora un tamlīdzīgi. Klientiem vienmēr tiek piedāvāti vairāki risinājumi sākot ar radiatoru remontu vai restaurāciju, kas ļauj klientiem būtiski ietaupīt līdzekļus, beidzot ar radiatoru izgatavošanu pēc parauga vai klienta individuālajām vēlmēm.

Rīgas kremācijas centrs-krematorija, SIA

Varoņu 3a, Rīga, LV-1005
Apraksts:

"Rīgas kremācijas centrs – Krematorija", SIA ir vienīgā krematorija Rīgā. Darbojamies Rīgas krematorijas vēsturiskajā ēkā. Mums ir plašas iespējas sniegt pakalpojumus, kas saistīti ar dažāda mēroga izvadīšanas ceremoniju nodrošināšanu. Sniedzam gan kremācijas pakalpojumus, gan organizējam tradicionālas bēres kapos. Mūsu apbedīšanas piederumu veikalā iespējams iegādāties visu nepieciešamo mirušā izvadīšanai. Jūs varat sazināties ar mums, izmantojot diennakts tālruni, kontaktformu vai citus kontaktu sadaļā norādītos saziņas līdzekļus. Mūsu konsultanti sniegs Jums visas nepieciešamās atbildes un piedāvās labāko risinājumu.

Tikauto, SIA, autoevakuators, lietotas auto rezerves daļas, kravu pārvadājumi Kuldīgā

"Darbnīcas" , Rumbas pagasts, Kuldīgas nov. LV-3301
Pakalpojumi: ✓ Diennakts auto un traktortehnikas evakuācija. ✓ Atkritumu apsaimniekošana. ✓ Būvgružu izvešana, šķirošana. Konteineru noma. ✓ Pašizgāzēju pakalpojumi, kravu pārvadājumi. ✓ Auto likvidācija (licencēta norakstīšana) autokapsētā. ✓ Autotransports, kompjūterdiagnostika. ✓ Auto rezerves daļu tirdzniecība (jaunas un lietotas). ✓ Hidrokrāna, autokrāna (līdz 11t), ekskavatora, miniekskavatora pakalpojumi. ✓ Autogāze, autogāzes iekārtu uzstādīšana. ✓ Smilts, grants, šķembu, melnzemes piegāde un pārvadājumi.

Liepājas apbedīšanas birojs, SIA

Vaiņodes 15, Liepāja LV-3407
Uzņēmums piedāvā: ✓ Morga pakalpojumi ✓ Dokumentu noformēšana ✓ Bēru ceremonijas ✓ Pārapbedīšana ✓ Kremācijas organizēšana ✓ Transporta pakalpojumi Apraksts:

"Liepājas apbedīšanas birojs'' jums piedāvā visa veida apbedīšanas pakalpojumus. Profesionāli pakalpojumi 24 stundas diennaktī. Nodrošinām mirušā nogādāšanu morgā, konsultācijas un dokumentu noformēšanu Liepājā un rajonā. Kremācijas organizēšana un transportēšana. Labestība, sirsnība, līdzjūtība...Visi mūsu darbinieki ir ar ilggadēju pieredzi, pirms tam strādājot pašvaldībā apbedīšanas nozarē. Mēs strādājam bez starpniekiem. Mums ir savs transports, kas garantē drošu un pienācīgu pārvadāšanu. Mēs vienmēr darām visu, lai cilvēka pēdējā gaitā tiktu ievērotas aizgājēja un piederīgo vēlmes, tāpēc piedāvājam ļoti plašu apbedīšanas pakalpojumu klāstu, no kura jūs varēsit atlasīt tieši to, kas vajadzīgs jums saskaņā ar jūsu vēlmēm un iespējām. Mēs augsti vērtējam mūsu klientu vēlmes, piedāvājot profesionālu atbalstu bēru organizēšanā.

Sofī Tūre, SIA, Ceļojumu tūroperators, aviobiļetes, privātie čarterlidojumi

Turpinām strādāt klātienē!
Tērbatas 73, Rīga LV-1001
Dāvanu karti vari izmantot, iegādājoties kādu no tūrisma aģentūras SOFI TŪRE pakalpojumiem:: ✓ Jebkurš kompleksais ceļojums (no Sofitūre, Novatours, Tez Tour, Alida Tour, Fiji-Travel,  Interlux travel, TUI, Coral travel Latvia) ✓ Jebkurš individuāls ceļojums, ✓ Privātie čarterlidojumi, lidmašīnu noma, ✓ Aviobiļetes uz visiem galamērķiem, ✓ Viesnīcu numuru rezervēšana visā pasaulē, ✓ Automašīnu nomas organizēšana, ✓ Transfēru nodrošināšana, ✓ Vīzas noformēšana, ✓ Ceļojumu apdrošināšana, ✓ Komandējumu organizēšana, ✓ Konferenču organizēšana.

INTERLUX Travel, SIA

Skolas 9, Rīga LV-1010
Piedāvājumā: ✓ Ceļojumi ar lidmašīnu

Ceļojums ar lidmašīnu ir ātrākais un ērtākais veids, kā nokļūt izvēlētajā galamērķī, lai apskatītu un izbaudītu interesantākās vietas. Izvēlies sev piemērotāko piedāvājumu!

✓ Ceļojumi ar autobusu

Ceļojums ar autobusu dod iespēju viena brauciena laikā apskatīt vairākas valstis. Apceļojiet ar autobusu visu Eiropu – no Skandināvijas līdz pat Pirenejiem!

✓ Kruīzi

Atklājiet jūras ceļojumu burvību! Dodieties ceļojumā ar kruīza kuģi un izbaudiet aizraujošu atpūtas un izklaides programmu.

 

NOTE, SIA, Kemperu remonts un aprīkojums

Penkules 37, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Apraksts:

SIA NOTE jau vairāk nekā 20 gadus nodrošina savus klientus ar augstvērtīgu servisu kemperu jomā. Mēs lepojamies ar to, ka zinām, kas ir kemperis no tā pašiem pamatiem. Tāpēc spējam sniegt saviem klientiem pilnu pakalpojumu klāstu - kemperu nomu vai iegādi, kempera apkopi un remontu. Mēs uzstādam, veicam apkopi un remontējam: antenas, elektroinstalācijas, ledusskapjus, gaisa kondicionierus, ūdens sildītājus, pneimatisko piekari, gaisa spilvenus, bremžu sistēmu, riepas, stiprinājumus, ventilācijas un santehnikas aprīkojumu. Kā arī veicam kemperu remontu pēc negadījumiem un sadarbojamies ar apdrošināšanas kompānijām.

 

 

Apbedīšanas birojs-krematorija PARADISUS, SIA

Latgales 301, Rīga LV-1063
Apbedīšanas piederumi: ✓ Zārki ✓ Pareizticīgo krusti ✓ Katoļticīgo krusti ✓ Tekstila piederumi ✓ Vainagi ✓ Urnas (kremēšanas) Apbedīšanas pakalpojumu cenas: ✓ Pasūtījuma dokumentu noformēšana – EUR 24.20 ✓ Ķermeņa transportēšana uz morgu (Rīgas teritorijā) – EUR 54.45 ✓ Specpakete, dezinfekcija – EUR 12.10 ✓ Sanitārās un kosmētiskās sagatavošanas pakalpojumi – EUR 60.50 ✓ Atvadīšanās telpas noformēšana ar svecēm – EUR 2.26 ✓ Atvadīšanās telpas noma – EUR 35.30 ✓ Mirušā pārnešana no un uz atvadu zāli – EUR 14.20 ✓ Kremācijas izmaksas – EUR 212.29 ✓ Zārka noma – EUR 48.40 ✓ Urna (pelnu kapsula) – EUR 36.30

Kalna Spuļļu dīķi, atpūtas komplekss, maksas dīķi

Upesciems, "Jaunvilciņi" , Garkalnes pagasts, Ropažu nov., LV-2137
Atpūtai: Ir iekārtotas atpūtas vietas ar galdiem un griliem, lapenes, pirtis, brīvdienu māja 6personām, kubls jeb baļļa, volejbola laukums, rotaļu laukums, ugunskuru vietas,naktsmājas pirtsaugšā 10 personām, un telšu vietas. Kā atrast: Mūsu dīķi ir, braucot no Upesciema, 1,5 km aiz autobusa pieturas, pa labi pirmstelekomunikāciju torņa. Lūdzu, nejaukt ar citiem Upesciema dīķiem.

Efeja RS, SIA, Apbedīšanas pakalpojumu birojs

Vecumnieki, Rīgas 15, Vecumnieku pagasts, Bauskas nov. LV-3933
Apbedīšanas pakalpojumi:: ✓ Bēru ceremonijas ✓ Kremācijas organizēšana ✓ Apbedīšanas piederumu tirdzniecība ✓ Dokumentu noformēšana ✓ Kapu labiekārtošana ✓ Pārapbedīšana Apbedīšanas birojs:

Esam Latvijas Apbedītāju asociācijas biedri, - visu apbedīšanas pakalpojumu sniedzēji Latvijā, sākot ar aizgājēja pirmajiem nepieciešamajiem darbiem, pārvešanu, sanitāru, morgu, katafalka pakalpojumiem, dokumentu noformēšanu, līdz pat apbedīšanai. Pie mums varat iegādāties visus apbedīšanas piederumus, zārkus, krustus, ziedus, sveces utt. Bēru mielasti līdz 100 cilvēkiem. Piedāvājam arī kapu kopšanas pakalpojumus. Akmens pieminekļu izgatavošana un uzstādīšana visā Latvijā.

Efeja RS, SIA, Apbedīšanas pakalpojumu birojs

Ziemeļu 2, Aizkraukle, Aizkraukles nov., LV-5101
Apbedīšanas pakalpojumi:: ✓ Konsultācijas ✓ Bēres ✓ Dokumentu noformēšana ✓ Kremācijas organizēšana ✓ Kapu labiekartošana ✓ Zārki ✓ Vainagi ✓ Kapakmeņi Apbedīšanas serviss:

Esam Latvijas Apbedītāju asociācijas biedri - visu apbedīšanas pakalpojumu sniedzēji Latvijā, sākot ar aizgājēja pirmajiem nepieciešamajiem darbiem, pārvešanu, sanitāru, morgu, katafalka pakalpojumiem, dokumentu noformēšanu līdz pat apbedīšanai. Pie mums varat iegādāties visus apbedīšanas piederumus, zārkus, krustus, ziedus, sveces utt. Bēru mielasti līdz 100 cilvēkiem. Piedāvājam arī kapu kopšanas pakalpojumus. Akmens pieminekļu izgatavošana un uzstādīšana visā Latvijā.

Rēzeknes autobusu parks filiāle Autoosta Kārsava, AS

Vienības 40, Kārsava, Ludzas nov., LV-5717
Pakalpojumi:: ✓ Pasažieru pārvadājumi ✓ Autobusu noma ✓ Autoserviss ✓ Transports personām ar kustību traucējumiem ✓ Autobuss ekskursijām ✓ Autobusi pārvadājumiem Eiropā. Rēzeknes autobusu parks:

Akciju sabiedrība "Rēzeknes autobusu parks" piedāvā autobusu nomu ar šoferi, bez nobraukuma ierobežojuma, par ļoti pieejamu cenu, ar dažādu vietu skaitu, servisa un komforta līmeni atbilstoši jūsu prasībām. Mūsu komfortablie autobusi paredzēti braucieniem pa Latviju un Eiropu tūrisma ceļojumiem, lietišķiem braucieniem, kultūras pasākumu apmeklējumiem vai vienkārši izklaides braucieniem, kā arī darbinieku un skolēnu pārvadāšanai.