Autoserviss

Drukāt
Banner 1050x80

Inttrans, Autostiklu centrs

Garozes 2, Rīga, LV-1004
Autoserviss . Auto serviss. Autoservisa pakalpojumi. Auto servisa pakalpojumi., Autoserviss ar garantiju. Autoservisam garantija. Izbraukumi pie klienta. Mobilais serviss.

Autohaoss, 24h autoevakuatora tehniskā palīdzība

Dobeles šoseja 43, Jelgava LV-3007
Apraksts: Uzņēmums Autohaoss sniedz auto evakuācijas pakalpojumus, kā arī palīdzību uz ceļa Jelgavā un tās apkārtnē. Nodarbojamies arī ar lietotu automobīļu iepirkšanu un pārdošanu, auto nomu un pie mums ir arī kvalitatīvs autoserviss.

Autodok.lv

Rīga
Apraksts: Diennakts tehniskā palīdzība uz ceļa vai pie jūsu mājām. Bieži gadās, ka no rīta nevar piedarbināt auto, neuztraucieties - zvaniet!

Transbaltijas tirdzniecības korporācija, SIA, auto sildītāju, kondicionieru serviss

Latgales 449, Rīga LV-1063
Auto autonomo sildītāju remonts, Auto kondicionieru remonts. Auto autonomo sildītāju EBERSPÄCHER tirdzniecība, rezerves daļas un remonts. WEBASTO autonomo sildītāju rezerves daļas un remonts. Autobusu, kravas un vieglo auto kondicionieru remonts. Ebersacher, Sutrak, Konvekta, Spheros rezerves daļas un remonts. Kravas auto stāvēšanas

Asaru krogs, ZS

Augšlīgatne, Nītaures 3, Līgatnes pagasts, Cēsu nov., LV-4108
ZS Asaru krogs, auto remonts, serviss, auto sagatavošana TA, auto diagnostika, virsbūves remonts, ritošās daļas remonts, BOSCH diagnostika. Starptautiskie kravu pārvadājumi, vietējie kravu pārvadājumi, Līgatne. Kokvedēja pakalpojumi, pašizgāzējs, frontālais iekrāvējs, ekskavatora pakalpojumi. Sniega tīrīšana, sniega izvešana.

Geste, auto apsildes un signalizācijas servisa centrs

Turpinām strādāt klātienē!
Pildas 8, Rīga LV-1035
Produkti un pakalpojumi: ✓ Autonomie sildītāji automašīnām ✓ Auto pretaizdzīšanas sistēmas ✓ Sakabes (piekabes) āķi ✓ Cinkotie sakabes āķi ✓ Kruīzkontroles sistēmas ✓ Parkošanās sistēmas ✓ Komerctransporta kravas nodalījuma apdare un siltināšana ✓ Kondicionēšanas iekārtām komerctransportam ✓ Skaņas un vibrāciju slāpējoša apdare ✓ Jumta lūkas

AB Wrapping, SIA, logu tonēšana

Uzvaras 58e, Jelgava, LV-3007
Auto logu tonēšana, auto stiklu tonēšana, tonētās plēves, logu plēves, aizsargplēves pret sauli, aizturošas plēves, aizsargplēves stikliem, auto līmplēve, līmplēves, matētās plēves, autoplēves, lukturu tonēšana, slīpēšana, auto virsbūves aplīmēšana, auto lukturu pulēšana, salona, virsbūves detaļu aplīmēšana.

Rēzeknes autobusu parks, AS

Jupatovkas 5, Rēzekne, LV-4601
Pakalpojumi:: ✓ Kravas automašīnu diagnostikas centrs ✓ Riepu remonts ✓ Dīzeļmotoru diagnostika ✓ Dīzeļmotoru dūmainības tests ✓ Automazgātava ✓ Bremžu sistēmas diagnostika ✓ Bremžu stends ✓ Ritošās daļas pārbaude un remonts ✓ Auto gaismas pārbaude ✓ Automašīnu tehnisko apkopju veikšana ✓ Automašīnu sagatavošana valsts tehniskajai apskatei ✓ Autoevakuācijas pakalpojumi un palīdzība uz ceļa

Rando, autocentrs

Piebalgas 1, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Auto remonts:: ✓ Škoda, ✓ VW, ✓ Audi, ✓ BMW, ✓ Opel, ✓ Chrysler, ✓ Citroen, ✓ Fiat, ✓ Ford, ✓ Honda, ✓ Hyundai, ✓ Lexus, ✓ Mazda, ✓ Mercedes, ✓ Mitsubishi, ✓ Toyota, ✓ Pegeout, ✓ Renault, ✓ SAAB, ✓ SEAT, ✓ Subaru, ✓ Volvo.

RG Auto, SIA - riepas, auto serviss, autoevakuācija

Turpinām strādāt klātienē!
Latgales 44, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5202
Riepas un diski Jēkabpilī: ✓ Jaunas un lietotas riepas ✓ Kravas auto riepas ✓ Riepu maiņa un remonts ✓ Riepu uzglabāšana ✓ Alumīnija un dzelzs diski ✓ Auto disku remonts

DIENNAKTS EVAKUATORA PAKALPOJUMI VISĀ LATVIJĀ

✓ Pasažieru transportēšana līdz 6 ✓ Renault Master 1.8 t nolaižamā platforma 5x2.5 m ✓ Volkswagen LT 2.5 t hidrauliskā platforma 5x2.10 m ✓ Mercedes Atego 4 t hidrauliskā platforma 6x2.37 m ✓ MAN 7 t hidrauliskā platforma 6x2.37 m ✓ Manipulators 3.5 t

Evalarauto, automazgātava

Bērzpils 52, Balvi, Balvu nov., LV-4501
Apraksts: Auto apstrāde ar keramisko pārklājumu Balvos. Auto pulēšana. Auto vaskošana. Pašapkalpošanās automazgātava.

Volvfix, SIA, VOLVO vieglo automašīnu rezerves daļas-autoserviss

Zeltiņu 50-52, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Apraksts: 10 gadu pieredze servisa darbiniekiem! VOLVO XC90/ S60/ S80/ XC70/ V70/ S40/ V50/S70/ lietotas rezerves daļas ar garantiju, dzinēji. Autoservisā veicam Volvo vieglo automašīnu remontdarbus no salona apdares līdz dzinēja remontam!

Agrotehnika, SIA

Planīcas 67, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Darbības sfēras: ✓ Lauksaimniecības tehnikas rezerves daļas ✓ Ford automašīnu rezerves daļas, akumulatori ✓ Dārzkopības un lopkopības preču tirdzniecība Apraksts:

SIA „Agrotehnika” Kuldīga, Kuldīgas novads, dibināta 1992. gadā kā privātuzņēmums, 1994. gadā pārveidota par SIA „Agrotehnika”. Darbības sfēras: lauksaimniecības tehnikas rezerves daļas, Ford automašīnu rezerves daļas, akumulatori, dārzkopības un lopkopības preču tirdzniecība.

Carcare.lv - interneta veikals, auto ķīmija, kosmētika

Cesvaines 4, Rīga LV-1073
Piedāvājumā:: ✓ Aksesuāri ✓ Pulēšanas rīki ✓ Riepas un diski ✓ Auto stiklu kopšanai ✓ Mikrošķiedras dvieļi ✓ Interjers ✓ Eksterjers ✓ Automazgātavām ✓ Instrumenti ✓ Piedevas Par firmu: Tāpat kā daudziem citiem, arī mums patīk rūpēties par savu auto – mazgāt, spodrināt, tīrīt un pēc tam skatīties, kā veikalu skatlogos atspīd tīrais auto un cik labi tas izskatās stāvvietā starp visiem citiem. Sava entuziasma un gūto iespaidu ietekmē, ko esam guvuši iepazīstot mūsdienīgu auto kopšanas līdzekļu sniegto efektu, gribam dalīties un iepazīstināt ar šiem produktiem arī plašāku auditoriju. Ja arī tu esi par tīru un sakoptu auto, tad noteikti esi mūsu draugs.

Krāsošanas iekārtas, LDE LINING, tirdzniecība, noma, remonts

Krasta 103, Rīga LV-1019
Pakalpojumi:: ✓ Destilēšanas iekārtas ✓ Industriālās iekārtas ✓ Industriālā ventilācija ✓ Poliuretāna putas un poliurea Specializācija:: Industriālo iekārtu Graco un citu krāsošanas iekārtu tirdzniecība un serviss. Jau 7 gadus esam Latvijas tirgū, kompānijā strādā pieredzējuši speciālisti ar vairāk kā 12 gadu pieredzi. Krāsošanas iekārtas SIA ir viens no līderiem savā nozarē. Speciālisti arī piedāvā sniegt apmacības un konsultācijas.

Autolietas PRO

Ganību 107, Liepāja LV-3411
Apraksts: "Autolietas PRO" - vairāk kā 27 gadu pieredze auto remontā un auto rezerves daļu tirdzniecībā.

Amserv Motors, SIA

Krasta 3, Rīga LV-1003
Apraksts:

Amserv Grupa – viens no lielākajiem automašīnu tirdzniecības un apkalpošanas uzņēmumiem Baltijā, dibināts 1992. gadā. Amserv nodarbojas ar jaunu un lietotu automašīnu tirdzniecību, apkopi, remontu un auto daļu pārdošanu. Amserv Grupa – tie kopumā ir 9 autocentri Latvijā un Igaunijā. Latvijā Amserv Grupas uzņēmumi pārdod un apkalpo četru zīmolu automašīnas: Lexus, Toyota, Peugeot un Opel. Latvijā darbojas 5 autocentri: Lexus Rīga Krasta, Amserv Motors Toyota, Amserv Krasta Peugeot, Amserv Krasta Opel un Amserv Liepāja.

MK tonēšana

Rūpniecības 7, Jelgava LV-3001
Apraksts:

"MK Tonēšana" ir auto apkopes uzņēmums, kas specializējas profesionālajā auto Logu Tonēšanā, taču piedāvājam arī citus darbiņus ap Jūsu automobīli.

Grencis un Partneri, SIA

Laktas 14b, Rīga LV-1013
Dzinēju remonts, automobiļu kompresoru remonts. Dzinēja, motora galvas pārbaude, slīpēšana, kapitālais remonts. Visu marku motoru, motoru bloku, galvu, klaņu, kloķvārpstu, automobiļu kompresoru remonts, vieglo, smago automašīnu, autobusu, lauksaimniecības tehnikas, dīzeļu, dīzeļdzinēju motoru remonts. Rezerves daļas, remkomplekti,

Bergs Serviss, J.Bergs auto, SIA

Vaidavas 13a, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Pakalpojumi:: ✓ Auto diagnostika ✓ Visa veida remontdarbi ✓ Riepu maiņa, balasēšana ✓ Lukturu pulēšana ✓ Sagatavošana tehniskajai apskatei ✓ Kondicionieru remonts un uzpilde ✓ Konsultācija Apraksts:

Vieglo auto un mikroautobusu remonts un apkope. Ja tavai automašīnai nepieciešams kvalitatīvs remonts, uztici to mums!

Piedāvājam iespēju izvēlēties piemērotāko autoservisu, lai veiktu dzinēja, virsbūves, ritošās daļas, elektronikas un bremžu kvalitatīvu remontu. Profesionāli un uzticami meistari parūpēsies par jūsu drošību un automašīnas darbības ilgtspēju.