Autoserviss

Drukāt
Banner 1050x80

WURTH, SIA, Veikals

Latgales 328, Rīga LV-1063
Stiprinājumi: skrūves, uzgriežņi, paplāksnes, DIN, nerūsējošā tērauda, collīgās pašgriezošās, pašurbjošās, enkurskrūves, mēbeļu skrūves, kokskrūves u.c. bultskrūves ar smalko vītni, siltumizolācijas paneļu skrūves, reģipša skrūves, ģipškartona skrūves, vītņstieņi, vītņu tapas, kniedes, vītņu kniedes, enkuri, dībeļi, enkurdībeļi.

WURTH, SIA, Veikals

Brīvības gatve 323, Rīga, LV-1006
Instrumentu un darbarīku tirdzniecība

Pārklājums, SIA, LDE LINING

Krasta 103, Rīga LV-1019
Poliuretāna sveķu, krāsu pārklājumi, Poliuretāna putu uzklāšanas iekārtas, GRACO krāsošanas iekārtas, Industriālās iekārtas, krāsošanas iekārtas aizsargpārklājumu uzklāšanai, korozijas novēršanai, bezputekļu abrazīvā tīrīšana, aizsargpārklājumi, Poliuretāns, poliuretāna risinājumi, Snaco, Airblast - smilšstrūkla, Smilšu strūklas

Baksijs, SIA, Kondicionieru remonts Vidzemē

Piebalgas 67, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Apraksts: Kondicionieru remonts Cēsīs. Kondicionieru uzpilde Cēsīs. Kondicionieri Cēsīs. Cēsis. Priekuļi. Limbaži. Rauna. Vidzeme. Valmiera. Sigulda. Auto remonts. Autoserviss. Riepu maiņa.

RIGA CAR RENT, auto noma Rīgā

Lielirbes 1, Rīga LV-1046
Nomas spektrs: Pēc veida: ✓ īstermiņa noma (no 1 līdz 30 dienām) ✓ ilgtermiņa noma (no 30 līdz 90 dienām) ✓ pilna servisa noma (no 90 dienām) ✓ transfērs ✓ autovadītāja pakalpojumi Pēc kategorijas: ✓ ekonomiskās klases mašīnas ✓ biznesa klases mašīnas ✓ apvidus automašīnas ✓ luksusa klases mašīnas ✓ miniveni līdz 9 sēdvietām ✓ automašīnas kāzām un citiem svētkiem

Grobiņas autoskola, SIA

Skolas 1, Grobiņa, Dienvidkurzemes nov. LV-3430
Apraksts:

"Grobiņas autoskolā" teorijas apmācība bez maksas. Teorētiskā apmācība: pasniedzējs Ivars Pelēķis. Praktiskā auto vadīšana: instruktors Ivars Pelēķis.

 

ZL.LV iesaka

DPS, SIA, programmatūras izstrāde

Elijas 17-512, Rīga LV-1050
Programmas: ✓ Darba uzskaites sistēmas, kas paredzēta autoservisiem; ✓ Tirdzniecības, noliktavas un apmaksas dokumentu uzskaites sistēmas; ✓ Kontaktu uzskaites sistēmas sadarbības partneru (firmu un personu) uzskaites un analīzes datorprogrammas; ✓ Personāla - paredzēta izmantošanai uzņēmuma personāla daļā, nodrošinot to ar informāciju par esošajiem, bijušajiem vai potenciālajiem darbiniekiem; ✓ Lietvedība - izmantojot šo programmu, visa uzņēmuma korespondence tiek apkopota vienotā datu bāzē.

Skandibus, SIA

Cesvaines 8a, Madona, Madonas nov., LV-4801
Viss hidraulikas vajadzībām!: ✓ Augstspiediena šļūtenes; ✓ Uzgaļi, savienojumi, piederumi; ✓ Hidrosūkņi un cilindri; ✓ Hidrocaurules un to savienojumi; ✓ Hidrocilindru remonts. SIA "Skandibus" piedāvā plašu pakalpojumu klāstu:: ✓ Serviss/veikals - hidraulika un rezerves daļas smagajām automašīnām; ✓ Transports un loģistika; ✓ Kravas auto serviss.

Uaneta, viesu nams

Kalēju 53, Grobiņa, Dienvidkurzemes nov., LV-3430
Papildu pakalpojumi:: ✓ pirts ar lauka baseinu, sauna, ✓ banketu zāles līdz 50 personām, ✓ klājam visa veida mielasta galdus. Apraksts:

Viesu māja "UANETA" atrodas Grobiņā, Kalēju ielā 53. Mēs Jums piedāvājam lielisku atpūtu kādā no astoņām viesu mājas mājīgajām istabiņām, kurās vienlaikus var uzņemt līdz 20 cilvēkiem, un relaksēties mūsu pirtiņā ar lauka baseinu. Viesu rīcībā ir plašs dārzs ar šūpolēm, vieta piknikam ar dārza kamīnu, kur var izvārīt gardu zupu, izcept pankūkas vai uzgrilēt, ko sirds vēlas. Jūsu svinībām piedāvājam banketu zāli, kurā var uzņemt līdz 50 viesiem.

BALTRUS, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Cesvaines 15a, Rīga LV-1073
Pakalpojumi: ✓ Kravas auto aksesuāri ✓ Auto ledusskapji ✓ Kafijas automāti ✓ Auto kondicionieri ✓ Auto putekļusūcēji ✓ Sēdekļu apsilde ✓ Michelin Man Volvo ✓ Riteņu aprīkojums ✓ Autoķīmija un tīrīšanas līdzekļi ✓ Aksesuāri auto vadītāja kabīnei ✓ Autovadītāju apģērbs ✓ Kravas auto apgaismojums ✓ Kravas nostiprināšana ✓ Degvielas aprīkojums

Kanons, SIA

Kalnciema 114-47, Rīga LV-1046
Apraksts:

Lietotas lauksaimniecības tehnikas piegādātājs Latvijā: Traktori, preses, kombaini, lopbarības novākšanas un sagatavošanas tehnika, pļaujmašīnas, piekabes, miglotāji, laistītāji, frontālie iekrāvēji, sējtehnika, tehnika ar ierīci mēslu izsējai.

Jau vairāk kā 15 gadus, sadarbībā ar Polijas un Vācijas lauktehnikas un komerctransporta tirgotājiem, mēs piedāvājam iegādāties populārāko ražotāju jaunus un mazlietotus traktorus, augsnes apstrādes un ražas novākšanas tehniku, kravas automašīnas, piekabes, kā arī speciālo tehniku.

Visai piedāvātai tehnikai ir veikta pirmspārdošanas sagatavošana, nepieciešamības gadījumā arī remonts un detaļu nomaiņa. Nodrošinām pareizu visu pārdošanas dokumentu sagatavošanu un iegādātās tehnikas nosūtīšanu uz Latviju. Nepieciešamības gadījumā, varam nodrošināt pircējam vai pircēja pārstāvim iespēju personiski apmeklēt mūsu partnerus Polijā vai Vācijā, lai klātienē veiktu tehnikas izvēli un pārbaudi. Visa iegādātā tehnika 3-5 darba dienu laikā tiek piegādāta uz pircēja norādīto adresi. Rezerves daļu piegāde visām populārākajām traktoru markām.

Palīdzēsim realizēt vai piedāvāt uz apmaiņu jūsu veco vai nevajadzīgo tehniku.

Komunāltehnika Z, SIA

Alejas 2, Grobiņa, Dienvidkurzemes nov. LV-3430
Apraksts:

SIA "KOMUNĀLTEHNIKA Z" - transporta pakalpojumi un kravu pārvadājumi: 

✓ puspiekabes ar tentu (13,62 m); ✓ vaļējās platformas (13,62 m); ✓ pašizgāzēji MB un IVECO; ✓ Iveco, MAN ar manipulatoru; ✓ dažāda lieluma racēji, ✓ frontālie iekrāvēji: buldozers, ķēžu ekskavators, treilera pakalpojumi, autopacēlājs ar grozu 34m augstumā; ✓ negabarīta kravu pārvadājumi Baltijas valstu robežās (mazgabarīta kravas, beramās kravas).

Grants, smilts, melnzemes piegāde. Smago automašīnu remonts.

ZL.LV iesaka

Domus angāri, SIA

"Brīvmaņi" , Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2167
Apraksts:

"Domus Angāri" - uzņēmums ar vairāk kā desmit gadu pieredzi angāru un garāžu būvniecībā, projektēšanā un ražošanā. Piedāvājam lokveida, metāla, PVC u.c. angāru ražošanu pēc individuāliem izmēriem. Ēku ražošanā izmantojam tikai augstas kvalitātes materiālus. Tāpat par uzstādīšanu un montāžas darbiem atbildīga ir pieredzējusi profesionāļu komanda. Jāpiebilst, ka konsultējam bez maksas - konsultācijas laikā piemeklēsim klientam vispiemērotāko risinājumu, kā arī sastādīsim paredzamo izmaksu tāmi. Svarīgi - pie mums iespējams nokārtot arī bezprocentu līzingu un dalīto maksājumu. Ar Domus Angāri plašāku piedāvājumu var iepazīties, sazinoties ar mums telefoniski vai e-pastā. Protams, ir iespēja atbraukt pie mums uz vietas, lai visu apskatītu un iespējamos risinājumus apspriestu klātienē. Vēlams iepriekš pieteikt vizīti pa telefonu 26176921

Plazma pluss, SIA, Veikals

Kalnciema 1 k.2, Rīga LV-1048
Apraksts: Metināšanas iekārtas un materiāli. Veikals Pārdaugavā.

ARI-KO, SIA

Pērnavas 35, Rīga, LV-1009
Par uzņēmumu:

SIA "ARI-KO" saviem klientiem piegādā kvalitatīvas auto servisa iekārtas un nodrošina to uzstādīšanu un apkalpošanu. Firma "ARI-KO" partnerattiecības ar vadošajiem pasaules ražotājiem veido tā, lai varētu piedāvāt autoservisa aprīkojuma pilnu spektru. Tie ir auto pacēlāji, riteņu nomaiņas un balansēšanas iekārtas, riteņu ģeometrijas regulēšanas iekārtas, ritošās daļas diagnostikas iekārtas, profesionālie instrumenti un degvielas uzpildes staciju servisa iekārtas. SIA "ARI-KO" ir oficiālie pārstāvji daudziem vadošajiem ražotājiem: BEISSBARTH (Bosch grupa), Hofmann (Snapon), BlitzRotary (vadošais autopacēlāju ražotājs pasaulē), BUTLER (Itālija) , WERTHER (Itālija), FILCAR (Itālija), MECLUBE (Itālija), CATTINI (Itālija), COMPAC (Dānija), Chicago Pneumatic (ASV), HAWEKA (Vācija), AMI (Čehija), PIUSI (Itālija), DECA (Itālija), BRAINBEE (Itālija), SPIN (Itālija), AIGNEP (Itālija), Spiralflex (Itālija).

Kurbads un Ko, SIA, Auto transportēšana, pārvadāšana

Mazjumpravas 24, Rīga LV-1063
Papildus pakalpojumi: ✓ automašīnu, auto novērtēšana un inspekcija ✓ jaunu automašīnu, auto prezentēšana un sagatavošana izstādei ✓ uzņēmuma autoparka pārvaldīšana ✓ automašīnu, auto mazgāšana, tīrīšana ✓ stiklu, sēdekļu remonts, mehāniskie un virsbūves darbi ✓ komerctransporta pārbūves darbi ✓ auto apkopes un garantijas darbi

BAO, AS, Bīstamo atkritumu savākšanas punkts

Šampētera 180, Rīga LV-1046
BAO pakalpojumi:: ✓ Elektronikas un elektronisko atkritumu pārstrāde ✓ Rūpniecības un ražošanas atkritumu utilizācija ✓ Piesārņotas grunts attīrīšana ✓ Konfidenciālu dokumentu iznīcināšana ✓ Veselības aprūpes atkritumu utilizācija ✓ Smagos metālus saturošu atkritumu pārstrāde un utilizācija ✓ Preču iznīcināšana ✓ Autoservisu atkritumu apsaimniekošana ✓ Azbests ✓ Sadzīves bīstamie atkritumi ✓  

BAO, AS, Bīstamo atkritumu savākšanas punkts

Celtnieku 3a, Olaine, Olaines nov., LV-2114
A/S "BAO" sadarbībā ar RD Vides departamentu ir izveidojusi bīstamo atkritumu, nolietotās elektronikas, elektrotehnikas pieņemšanas punktu. Iedzīvotāji - privātpersonas bez maksas var nodot: nolietotas, nederīgas, lietotas, nolietotas, (nederīgas elektrotehnikas, elektronikas aparatūras:

BAO, AS, Bīstamo atkritumu savākšanas laukums Getliņu poligonā

"Poligons Getliņi" , Stopiņu pagasts, Ropažu nov., LV-2121
BAO pakalpojumi:: ✓ Elektronikas un elektronisko atkritumu pārstrāde ✓ Rūpniecības un ražošanas atkritumu utilizācija ✓ Piesārņotas grunts attīrīšana ✓ Konfidenciālu dokumentu iznīcināšana ✓ Veselības aprūpes atkritumu utilizācija ✓ Smagos metālus saturošu atkritumu pārstrāde un utilizācija ✓ Preču iznīcināšana ✓ Autoservisu atkritumu apsaimniekošana ✓ Azbests ✓ Sadzīves bīstamie atkritumi ✓  
Piedāvājam iespēju izvēlēties piemērotāko autoservisu, lai veiktu dzinēja, virsbūves, ritošās daļas, elektronikas un bremžu kvalitatīvu remontu. Profesionāli un uzticami meistari parūpēsies par jūsu drošību un automašīnas darbības ilgtspēju.