Autotransports, visā Latvijā

Drukāt

Latvijas Kredītu centrs, SIA

Lāčplēša 20a, Rīga LV-1011
Aizdevums biznesam, kredīts biznesam, kredīts uzņēmumam, Aizdevums komercobjekta iegādei, Kredīts nekustamiem īpašumiem saimnieciskās darbības veicējiem, Kredīts uzņēmumam nekustamā īpašuma iegādei, Uzņēmuma kredītu apvienošana pret nekustamā īpašuma ķīlu, kredīti biznesa uzsākšanai. 

Autostiķis, SIA, Automazgātava

Piņķi, Priedaines 1, Babītes pagasts, Mārupes nov. LV-2107
Automazgātuve Piņkos. Automazgātava Piņķi, Babīte, Mārupe. Salona mazgāšana, salona tīrīšana. Auto mazgāšana ar rokām 500 m no Inbox ledus halles. Salonu, sēdekļu ķīmiskā tīrīšana. Vieglo automašīnu, džipu un mikroautobusu mazgāšana, durvju gumiju ieziemošana, auto bagāžnieku tīrīšana, dzinēju, motora, disku, kvadraciklu mazgāšana,

Terra SPS, SIA

Piedrujas 11, Rīga, LV-1073
Konveijeru sistēmas. Motorreduktori. Metāla sieti, sieti, zāģripas, konveijeru rullis, kokapstrādes instrumenti, konveijeru lentes, drupināšanas šķirošanas tehnika, perforētas metāla loksnes, perforētie materiāli, transportieru, konveijeru, ceļu būves tehnika un rezerves daļas, ķēdes, gultņi, zāģēšana, konveijers, konveijeru ruļļu
ZL.LV iesaka

IR auto, SIA

Draudzības 15b, Bauska, Bauskas nov.
Pakalpojumi:: ✓ Pašizgāzēji ✓ Beramie materiāli ✓ Treilera pakalpojumi ✓ Pārvadājumi ✓ Kravas auto serviss ✓ Hostelis/dienesta viesnīca Par uzņēmumu:

IR AUTO – autotransports, autopārvadājumi, beramie materiāli, kravas auto serviss, naktsmājas Bauskā.

 

ROTERS, SIA

Dravnieku 1a, Lielvārde, Ogres nov. LV-5070
Apraksts:

Diennakts RIEPU SERVISA centrs, riepu tirdzniecība Lielvārdē.

Geste, auto apsildes un signalizācijas servisa centrs

Turpinām strādāt klātienē!
Pildas 8, Rīga LV-1035
Produkti un pakalpojumi: ✓ Autonomie sildītāji automašīnām ✓ Auto pretaizdzīšanas sistēmas ✓ Sakabes (piekabes) āķi ✓ Cinkotie sakabes āķi ✓ Kruīzkontroles sistēmas ✓ Parkošanās sistēmas ✓ Komerctransporta kravas nodalījuma apdare un siltināšana ✓ Kondicionēšanas iekārtām komerctransportam ✓ Skaņas un vibrāciju slāpējoša apdare ✓ Jumta lūkas

Jaunzeltiņi, SIA

Birztalu 9, Rīga LV-1015
Apraksts:

Uzņēmums "Jaunzeltiņi" atrodas Rīgas Brīvostā, Rīgas Universālā Termināla (RUT) teritorijā un sadarbojas ar visām kuģu aģentūrām, konteineru līnijām un gandrīz visām Rīgas ostas piestātnēm. Veic kravu pārkraušanas un uzskaites pakalpojumus, tostarp kravu konteinerizēšanu, noliktavu pakalpojumus, kokmateriālu apstrādes pakalpojumus, kravu stiprināšanu un citus ar kravu apstrādi un nosūtīšanu saistītus pakalpojumus. Uzņēmuma komandai ir ilggadēja darba pieredze loģistikas, ostas un transporta pakalpojumu jomā.

"Mēs zinām, kā drošāk, ātrāk un efektīvāk pārkraut un nogādāt jūsu kravas tur, kur jūs tās vēlaties nogādāt," apstiprina uzņēmums.

Dampis, serviss

Vaiņodes 15, Liepāja LV-3407
Apraksts: Automašīnu, motociklu, velosipēdu, ratu serviss - DAMPIS. Komerctransporta remonts.

HCT Automotive, SIA

Vienības gatve 181, Rīga LV-1058
Apraksts: Autoservisu aprīkojums, autoceltņi, personāla pacēlāji, piekabes.

MEK auto, SIA, auto serviss, kondicionieru uzpilde, remonts Talsos

K.Valdemāra 73, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Apraksts:

Auto serviss, remonts, kondicionieru remonts, apkope, uzpilde, elektriķis, autoserviss Talsos, Talsi.

Rēzeknes autobusu parks, AS

Jupatovkas 5, Rēzekne, LV-4601
Pakalpojumi:: ✓ Kravas automašīnu diagnostikas centrs ✓ Riepu remonts ✓ Dīzeļmotoru diagnostika ✓ Dīzeļmotoru dūmainības tests ✓ Automazgātava ✓ Bremžu sistēmas diagnostika ✓ Bremžu stends ✓ Ritošās daļas pārbaude un remonts ✓ Auto gaismas pārbaude ✓ Automašīnu tehnisko apkopju veikšana ✓ Automašīnu sagatavošana valsts tehniskajai apskatei ✓ Autoevakuācijas pakalpojumi un palīdzība uz ceļa

Detalizēta Auto Kopšana

V.Baloža 11c, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts:

Detalizēta Auto Kopšana piedāvāju Jums šādus pakalpojumus: Detalizēta auto salona un virsbūves tīrīšanu. Auto virsbūves pulēšanu un pārklājumus Virsbūves iespiedumu labošanu bez krāsošanas.

Vego Plus, SIA

Dārzu 58, Rēzekne LV-4601
Apraksts:

  "Vego Plus" SIA automātisko, bīdāmo vārtu un metāla izstrādājumus. Plastikāta logi, durvis, vārti, moskīta tīkli, to pārdošana un montāža. Celtniecības, remonta un santehniskie darbi Rēzeknē. Piedāvājam arī auto nomas pakalpojumus.

Strādājam visā Latgalē!

MG riepu serviss

K.Valdemāra 73, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Pakalpojumi:: ✓ Riepu tirdzniecība ✓ Lietotu riepu tirdzniecība ✓ Disku tirdzniecība ✓ Disku remonts ✓ Disku krāsošana ✓ Tērauda diski (montāža - balansēšana - skrūvēšana) ✓ Vieglmetāla diski (montāža - balansēšana - skrūvēšana) ✓ Grants tīrīšana ✓ Malu tīrīšana ✓ Ventiļa maiņa ✓ Diega vēršana ✓ Ielāpa līmēšana ✓ Sēnes vēršana ✓ Diska valcēšana ✓ Diska metināšana ✓ Riepu spiediena sensoru programmēšana ✓ Klonēšana ✓ Uzstādīšana ✓ Disku remonts un to aksesuāri ✓ Riepu glabāšana (sezonā) ✓ Nolietoto riepu atstāšana

DUDE BIKES, SIA, motociklu veikals, serviss

Kalnciema 40e, Rīga LV-1046
Panākumi rada jaunas iespējas.:

2020. gadā mūsu komandai pievienojās sieviete, mūsu trešā komandas dalībniece, lai mēs visi kopā pierādītu, ka motociklistu pasaule nepieder tikai vīriešiem, benzīna smaržai, melnām ādas jakām un satiksmes troksnim. Dude Bikes motociklu veikalā ieradies videi draudzīgs un kluss Zviedrijas dizaina un Premium kvalitātes elektromotocikls Cake no Zviedrijas, kas ir piemērots gan trakiem bezceļu izbraucieniem, gan pilsētas satiksmei. Piedzīvojumiem pilsētā pieejams oriģināls elektromoto SUPER73 - Kalifornijas dzīvestila zīmols, kas apvieno motociklu mantojumu un jauniešu kultūru. Tomēr mīlestība pret klasisko motociklu nav atstāta novārtā. Dude Bikes preču klāstam ir pievienojies arī F.B Mondial - ielas, motokrosa un flat track stila motocikli no vēsturiska Itālijas moto ražotāja.

Apeks serviss, SIA

Spaļu 1p, Daugavpils, LV-5404
Apraksts: SIA "Apeks serviss" - Uzņēmuma galvenie darbības veidi: muitas noliktava, kravu iekraušana un izkraušana, uzglabāšana, dokumentācijas noformēšana, kravu pārvadājumi, multimodālā transporta organizācija, kā arī iekraušana un transportēšana dažādiem dzelzceļa aprīkojumiem uz platformām. Papildus pakalpojumi – preču konsolidācija, pārvadātāja atlase, sarunas par tarifiem, preču montāža un šķirošana.

SVA Autocentrs Saldū

Dzirnavu 8, Saldus, Saldus nov., LV-3801
Apraksts: SVA Autocentrs ir viens no vadošajiem Saldus uzņēmumiem auto rezerves daļu tirdzniecības un autoservisu pakalpojumu veikšanas ziņā. Apvienojot 20 gadu pieredzi ar uzņēmuma darbinieku profesionalitāti un vēlmi nemitīgi attīstīties.

MontMet, SIA

Jaunmārupe, Mazcenu aleja 37, Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2166
SIA MontMet nodrošina dažāda veida pakalpojumus:: ✓ Metāla margu izgatavošanu ✓ TIG metināšanu ✓ Pulverkrāsošanu ✓ Detaļu karsto cinkošanu ✓ CNC virpošanu, virpotas detaļas ✓ Tīrīšanu ar smilšu strūklu, smilšstrūkla ✓ Skrošu strūkla Apraksts:

SIA "MontMet'' pēc individuāla pasūtījuma projektē un izgatavo metāla izstrādājumus, kā arī veic to montāžu. Pēc pasūtījuma nodrošinām arī karsto cinkošanu un pulverkrāsošanu. Visu savu produkciju izgatavojam pēc visaugstākajiem standartiem un, nepieciešamības gadījumā, nodrošinām arī dokumentāciju.

Izgatavojam metāla karkasus, kāpnes, margas un citus metāla izstrādājumus. Sadarbības partneris SIA MetMaster https://metmaster.lv/

Auto Elektronika, SIA

Jūrkalnes 12, Rīga LV-1046
Šobrīd mēs piegādājam Latvijas tirgum šādus produkcijas veidus:: ✓ apsardzes sistēmas vieglajiem un kravas automobiļiem, kā arī motocikliem - signalizācijas, imobilaizerus, papildus sensorus, sirēnas, moduļus (Tytan, Pandect, Pandora) ✓ attālinātās dzinēja iedarbināšanas sistēmas (Pandora, Fortin) ✓ parkošanās sensorus (Steelmate, Parksafe) ✓ kruīza kontroles sistēmas (Lite-On Automotive) ✓ video reģistratorus un radaru detektorus (Neoline, iRoad, Thinkware)  ✓ atpakaļskata kameras, monitorus, moduļus kameras pieslēgšanai pie oriģinālās multimediju sistēmas (Ampire, Parksafe, Cleancam, Navlinkz) ✓ auto multimediju sistēmas - monitorus, CarPlay/Android moduļus (Ampire, Maxam) ✓ diagnostikas iekārtas vieglajiem, kravas automobiļiem, lauksaimniecības un celtniecības tehnikai (Autel, Launch, Jaltest) ✓ preces auto elektriķiem – drošinātājus, vadu uzgaļus, relejus, savienojumus, izolācijas lentes u.c. (Cofan, XB Italia, Tesa, SunHold, GP batteries, u.c.)

2G projekts, SIA

Ziemupes 24, Liepāja, LV-3405
Apraksts:

Uzņēmums "2G projekts" jau kopš 2007. gada aktīvi darbojas metāllūžņu nozarē. Krāsaino un melno metāllūžņu iepirkšana, griešana, pārdošana, transportēšana, vieglo automašīnas norakstīšana un utilizācija, objektu un metāllokonstrukcijas demontāžas darbi.