Būvkonstrukcijas, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Fenikss-Ko, SIA, Metāla kalšana

Ulbroka, Acones 16, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
turētāji, grozi, kastes, kamīnu restes, laternas, svečturi, logu restes, Dekoratīvie apkalumi, Metāla būvkonstrukcijas

Atjauno, SIA

Sakas 4, Pāvilosta, Dienvidkurzemes nov. LV-3466
Atjauno, galdniecība, restaurācija, restaurēšana. Logu izgatavošana, logu restaurēšana, logi un durvis, durvju restaurēšana, koka durvju izgatavošana, uzstādīšana, uzstādīšana.  Izgatavojam un restaurējam logus, durvis, kāpnes, interjera objektus un citas mēbeles. Veicam darbu uzmērīšanu, montāžu. Koka durvis, logi, kāpnes,

Logu darbnīca, SIA, Logu, vārtu ražošana

Druva, J. Rozentāla 1-10, Saldus pagasts, Saldus nov. LV-3862
Logi, logu izgatavošana, logu izgatavošana Kurzemē, kvalitatīva logu izgatavošana, durvis, durvju izgatavošana, logu montāža, logu tirdzniecība, logu uzstādīšana, PVC logi, alumīnija logi, koka logi, sekcijveida paceļamie garāžu vārti, garāžu vārtu ražošana Kurzemē, garāžu vārtu izgatavošana, garāžu vārti.

Talsu arhitektu birojs, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Raiņa 17-2.st., Talsi, Talsu nov. LV-3201
Apraksts:

Uzņēmums "Talsu arhitektu birojs" piedāvā arhitekta pakalpojumus. Visa veida arhitektūra, arhitektūras pakalpojumi, būvkonstrukcijas, projekti, projektēšana.

Betons un Dizains, SIA

"Beikas", Vircavas pagasts, Jelgavas nov., LV-3020
Apraksts:

Uzņēmums dibināts 2006. gadā un vairāk kā 17 gadus specializējas sausā betona izstrādājumu un mazo arhitektūras formu ražošanā, nodrošinot klientu objektu teritorijas ar kvalitatīviem labiekārtojuma elementiem. Veicam izgatavoto elementu piegādi un montāžu objektā. Piedāvājam saviem klientiem labiekārtot pagalmus un teritorijas, izvēloties izstrādājumus, kas ražoti sausā betona tehnoloģijā. Ražojam betona stabus, pasētas, arī betona pakāpienus un labiekārtojuma elementus - solus, atkritumu urnas, nosegplāksnes un stabu cepures. Izgatavojam sētas koka vairogus un vārtus. Ražojam, piegādājam  un uzstādām: betona stabus, betona pasētas, arī betona pakāpienus un labiekārtojuma elementus - solus, atkritumu urnas, nosegplāksnes un stabu cepures. Ražojam tonētus betona stabus, tonētas pasētas, tonētus pakāpienus. Izgatavojam sētas koka vairogus un žoga vārtus, gājēju vārtiņus. Veicam žogu remonta darbus.

Reserv Inc, SIA

Liepnieku 10, Brocēni, Saldus nov., LV-3851
Ražošana:: ✓ Konteineri - speciālie konteineri, Hook konteineri, Lift dumperi, Kombo konteineri ✓ Konstrukcijas ✓ Tehnoloģiskās iekārtas Pakalpojumi:: ✓ Montāža ✓ Apšūšanas darbi ✓ Jumta darbi Par uzņēmumu:

SIA "Reserv Inc" piedāvā dažādu metāla konstrukciju (piemēram, silosi, karkasi, konusi u.c.) izgatavošanu, kā arī specializējamies industriālo filtru, ventilācijas iekārtu, šneku izgatavošanā. "Reserv Inc" piedāvā dažāda tipa metāla konstrukciju izgatavošanu. Mūsu piedāvājumu klāsts ir - sākot no konteineriem ar manuālu iztukšošanu, beidzot ar 41m3 hook konteineriem. "Reserv Inc" struktūrvienības nodarbojas ar industriālo montāžu, dažādiem celtniecības darbiem un jumtu remontdarbiem.

Metālapstrādes uzņēmums - Tehnoloģisko iekārtu ražošana, konteineru, spiedtvertņu, metāla konstrukciju ražošana, montāžas darbi Latvijā, Skadināvijā, Eiropā 

Uldis Bērzkalns, IDV

Rīga
Apraksts:

Pieredzējis meistars ar darba stāžu vairāk kā 30 gadi ar savu būvbrigādi veic mūrēšanas, apmešanas, flīzēšanas, reģipša montāžas, demontāžas darbus. Visus darbus uzrauga būvinženieris ar darba pieredzi Viduseiropas, Ziemeļeiropas un arī Dienvideiropas valstīs. Kvalitāte paveiktajam darbam!

Niko & Co, SIA

Egļu 10, Grobiņa, Dienvidkurzemes nov. LV-3430
Pakalpojumi:: ✓ Koka durvis ✓ Koka logi ✓ Virtuves mēbeles ✓ Skapji un plaukti ✓ Kāpnes un trepes ✓ Mēbeles ✓ Laivu piestātnes ✓ Žogi un vārti Par uzņēmumu:

SIA "Niko & Co" ir galdniecības uzņēmums, kas ražo pēc pasūtījuma visa veida galdniecības izstrādājumus, mēbeles, kā arī durvis un logus. Ražojam Kurzemē, apkalpojam visā Latvijā.

Ozolmājas, SIA

Rūpniecības 8B, Alūksne, Alūksnes nov., LV-4301
Apraksts:

SIA "Ozolmājas" nodarbojās ar dažādu būvmateriālu un būvkonstrukciju tirdzniecību. Būvmateriālu veikals, būvmateriāli. Celtniecība, celtniecības darbi, celtniecības pakalpojumi, remonts, dzīvokļu remonts, jumtu konstrukcijas. Alūksne, celtniecība Alūksne, dzīvokļu remonts Alūksnē.

Voldemāri, SIA

Kantora 83A, Rīga LV-1002
Apraksts:

Catnic celtniecības profili Latvijā ir pieejami jau no 1998.gada, un tos izmanto būvnieki, kuri vēlas strādāt ātri un kvalitatīvi. Catnic celtniecības profiliem ir CE atbilstības deklarācija. 

Būvē labāk, izmantojot Catnic celtniecības profilus un zemapmetuma sietu – Vācijas ražotāju kvalitāte padara tos atšķirīgus no citiem analogiem!

Manex būve, SIA

Ulbrokas 7-24, Rīga LV-1021
Apraksts:

Mūsu būvuzņēmums "Manex būve" dibināts 2007. gada sākumā, tā darbības sfēra ir visdažādāko ēku būvniecība, rekonstrukcija un renovācija no būvatļaujas saņemšanas līdz nodošanai ekspluatācijā. Mūsu labākā reklāma ir labi paveikts darbs un apmierināti klienti. Tā kā uzņēmums nav liels, tad nestrādājam uz projektu kvantitāti, bet gan ar individuālu pieeju katram projektam, lai tas izdotos pēc katra pasūtītāja vēlmēm un iespējām.

Koka elementi, SIA, Gateris

Koka celtniecības materiāli💯kvalitāte
"Koki" , Baldones pagasts, Ķekavas nov. LV-2125
Produkti: ✓ Apdares dēļi ✓ Vagondēļi ✓ Spundētie dēļi ✓ Iekšējās un āŗējās apdares dēļi ✓ Blockhouse dēļi Zāģētava:

Zāģētava " Koka Elementi" iepērk zāģbaļķus un apaļkokus. Piedāvā Zāģēšanas, ēvelēšanas un impregnēšanas pakalpojumus.

Afrek, SIA

"Vecvagari", Druviena, Druvienas pagasts, Gulbenes nov., LV-4426
Apraksts:

Mūsu uzņēmums piedāvā pilnu pulverkrāsošanas procesu: smilšu strūklas apstrādi, gruntēšanu un krāsošanu ar pulveri. Pulverkrāsošana ir ekoloģiski tīra un dabai nekaitīga krāsošananas tehnaloģija, ar kuru var nodrošināt augstas kvalitātes polimēra pārklājumu, kas strādā kā aizsargslānis metāla visrmai un kā dekoratīvs virsmas pārklājums. Pulverkrāsu izmanto visu veidu metāla priekšmetu / detaļu virsmas pārklāšanai / krāsošanai: automašīnas disku, radiatoru, durvju, sētu, margu, jumtu segumu, būvkonstrukciju, divriteņu rāmju u. c.

Montāžnieks DE, SIA, Jēkabpils struktūrvienība

Brīvības 113, Jēkabpils, Jēkabpils nov., LV-5201
Plastmasas un koka logu, durvju izgatavošana pēc pasūtījuma, ekonomiski logi, logu un durvju projektēšana, bīdāmie logi, Insektu sieti logiem, pretodu sieti logiem. Ārējās palodzes, iekšējās palodzes, kvalitatīvi logu mehānismi, ROTO logu furnitūra. Logi lodžiju, balkonu iestiklošana, garāžu vārti, žalūzijas. Metāla ārdurvis un iekšdurvis,

Montāžnieks DE, SIA, Kuldīgas struktūrvienība

Vakara 15, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Plastmasas un koka logu, durvju izgatavošana pēc pasūtījuma, ekonomiski logi, logu un durvju projektēšana, bīdāmie logi, Insektu sieti logiem, pretodu sieti logiem. Ārējās palodzes, iekšējās palodzes, kvalitatīvi logu mehānismi, ROTO logu furnitūra. Logi lodžiju, balkonu iestiklošana, garāžu vārti, žalūzijas. Metāla ārdurvis un iekšdurvis.

Montāžnieks DE, SIA, Saldus struktūrvienība

Rīgas 13, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Plastmasas un koka logu, durvju izgatavošana pēc pasūtījuma, ekonomiski logi, logu un durvju projektēšana, bīdāmie logi, Insektu sieti logiem, pretodu sieti logiem. Ārējās palodzes, iekšējās palodzes, kvalitatīvi logu mehānismi, ROTO logu furnitūra. Logi lodžiju, balkonu iestiklošana, garāžu vārti, žalūzijas. Metāla ārdurvis un iekšdurvis,

Montāžnieks DE, SIA, Valmieras struktūrvienība

Jāņa Endzelīna 1, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Plastmasas un koka logu, durvju izgatavošana pēc pasūtījuma, ekonomiski logi, logu un durvju projektēšana, bīdāmie logi, Insektu sieti logiem, pretodu sieti logiem. Ārējās palodzes, iekšējās palodzes, kvalitatīvi logu mehānismi, ROTO logu furnitūra. Logi lodžiju, balkonu iestiklošana, garāžu vārti, žalūzijas. Metāla ārdurvis un iekšdurvis.

TEDS Logi, filiāle

Daugavpils LV-5401
Apraksts:

SIA "Teds logi" - durvis, vārti, žalūzijas, jumti, dūmvadi, apkure, metāla un tenta garāžas, aroma difuzori, siltumnīcas, katli, kazani un citas preces mājai un dārzam, kā arī piedāvājam to montāžu, piegādi un ar tiem saistītos darbus. Mūsu piedāvājumā ir PVC durvis, PVC logi, alumīnija durvis, alumīnija logi, visu veidu žalūzijas, moskītu tīkli, iekšdurvis, finierētas iekšdurvis, ekofinierētas iekšdurvis, laminētas iekšdurvis, ārdurvis dzīvokļiem, ārdurvis mājai, metāla durvis, garāžu vārti, teritoriju vārti, jumtu segumi, jumta papildelementi, ūdens noteksistēmas, skārdnieku darbi, skārda izstrādājumi, metāla garāžas un nojumes, tenta garāžas un nojumes, pirts logi, pirts durvis, apkures katli, apkures krāsnis, pirts krāsnis, pirts elektriskās krāsnis, dūmvadi.

SIA "TEDS" nodarbojas arī ar dārza piederumu tirdzniecību. Polikarbonāta siltumnīcas, lapenes, dārza duškabīnes, polikarbonāts, dārza mēbeles, dārza inventārs, čuguna trauki, čuguna pannas, čuguna katli, kazani, kazana krāsnis. Mūsu piedāvājumā ir arī aroma gaisa mitrinātāji, difuzori, aroma eļļas, pomanderis automašīnai un citas preces mājai un preces dārzam.

TEDS Logi, filiāle

Atbrīvošanas aleja 104, Rēzekne LV-4601
Apraksts:

SIA Teds logi, durvis, vārti, žalūzijas, jumti, dūmvadi, apkure, metālaun tenta garāžas, aromadifuzori, siltumnīcas, katli, kazani un citas preces mājai un dāŗzam, kā arī piedāvājam to montāžu, piegādi un ar tiem saistītos darbus. Mūsu piedāvājumā ir PVC durvis, pvc logi, alumīnija durvis, alumīnija logi, visu veidu žalūzijas, moskītu tīkli, iekšdurvis, finierētas iekšdurvis, ekofinierētas iekšdurvis, laminētas iekšdurvis, ārdurvis dzīvokļiem, ārdurvis mājai, metāla durvis, garāžu vārti, teritoriju vārti, jumtu segumi, jumta papildelementi, ūdens noteksistēmas, skārdnieku darbi, skārda izstrādājumi, metāla garāžas un nojumes, tenta garāžas un nojumes, pirts logi, pirts durvis, apkures katli, apkures krāsnis, pirts krāsnis, pirts elektriskās krāsnis, dūmvadi.SIA "TEDS" nodarbojas arī ar dārza piederumu tirdzniecību, polikarbonātasiltumnīcas, lapenes, dārza duškabīnes, polikarbonāts, dārza mēbeles, dārza inventārs, čuguna trauki, čuguna pannas, čuguna katli, kazani, kazana krāsnis. Mūsu piedāvājumā ir arī aroma gaisa mitrinātāji, difuzori, aroma eļļas, pomanderis automašīnai un citas preces mājai un preces dārzam.